Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

N'Golo Kante (2016-2023, 269 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 914
  • Pregledi 60,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Ziv nam bio legendo!!! Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo

• Pa ovo je totalni kralj, decko dominira kako igra. 

• Hvala Bogu dobro djeluje, ne izgleda mi kao da je izgubio korak brzine sto se cesto zna desiti u tim igrackim godinama poslije teze povrede. Nema ni straha, cak izgleda skoro kao stari Kante.

Smejete se navijačima Arsenala kad npr. kažu da je Sanchez bolji od Hazarda, a onda dođete na forum i pišete besmislice poput ove iznad ili Moses je world class WB.

Još uvijek ne mogu vjerovati,jel trollaš ili fakat ozbiljno misliš da Busquets može prismrditi Kanteu?

Ja ne mogu da verujem da si TI ozbiljan. Kao što rekoh, jedan čitavu deceniju drži vezni red Barcelone i Španije, a drugi je na veliku scenu stupio prošle sezone. To bi bilo kao da, recimo, Batshuayi eksplodira, postigne 25-30 golova u sezoni, i onda tvrdiš da je bolji od Messija, Ronalda itd. Mora Kante još dugo da igra na današnjem nivou da bi mogao da bi mogao da stane u istu rečenicu sa Busquetsom, Essienom, Makeleleom i drugima.

Realno ne moze se reci da je Kante bolji igrac od Busketsa samo zbog Busketsovog kontinuiteta, ali moze se reci da je Kante u ovom trenutku bolji igrac od njega a ima potencijal da stvarno moze da se kaze da je bolji jer bolji je u svemu od Busketsa i izvesno je da ce nastaviti ovako da igra u buducnosti. Buskets jedino ima bolji pas i visinu, u svemu ostalom je Kante bolji. Brzina, pokretljivost, startovi, izdrzljivost, sut..

Moses je world class WB.

Pa fakat i jes trenutno. Po partijama koje pruža od Sept i po onome što se traži od njega jes. Ali naglasak je na TRENUTNO.
A što se tiče Kante-a danas je čini mi se bio jednom u dobrom prostoru na liniji 16erca gdje je trebo opalit po golu ali je ipak izdao neznam kome. Treba biti malo hrabriji što se tiče toga kad mu se stvori prostor opali je pa kud pukne pukne. A ostalo sve pohvale, sve top.

Realno ne moze se reci da je Kante bolji igrac od Busketsa samo zbog Busketsovog kontinuiteta, ali moze se reci da je Kante u ovom trenutku bolji igrac od njega a ima potencijal da stvarno moze da se kaze da je bolji jer bolji je u svemu od Busketsa i izvesno je da ce nastaviti ovako da igra u buducnosti. Buskets jedino ima bolji pas i visinu, u svemu ostalom je Kante bolji. Brzina, pokretljivost, startovi, izdrzljivost, sut..

Ovo je ok. Jedno je reći ovo, da je bolji u formi, u nečemu je bolji, a sasvim druga pisati o nekome kao diablo o Hendersonu.

Edvine, kako može neko TRENUTNO da bude klasa od igrača? Ili jesi, ili nisi, nema tu trenutno, danas ću da odigram kao svetska klasa, a sutra ću da budem igrač iz Sunday Football League.

Candemira i BTa neću da komentarišem.

Za moj ukus Buskets je savrsen igrac ali samo u ekipi koje grade filozofiju igre kao sto to u ovom trenutku igraju Barsa ili Spanija, kao i Guardioline ekipe. U bilo kojem drugom sistemu, gdje je potrebno malo vise trcati i pobiti za loptu, smatram da se on ne bi mnogo snasao. Tu je Kante prosto dominantan i danas je sigurno jedan od najboljih igraca na toj poziciji.

Nije mozda jos uvijek stekao reputaciju kao sto su imali Makelele i drugi najbolji DMovi, ali na dobrom je putu.

Ovo je ok. Jedno je reći ovo, da je bolji u formi, u nečemu je bolji, a sasvim druga pisati o nekome kao diablo o Hendersonu.

Edvine, kako može neko TRENUTNO da bude klasa od igrača? Ili jesi, ili nisi, nema tu trenutno, danas ću da odigram kao svetska klasa, a sutra ću da budem igrač iz Sunday Football League.

Candemira i BTa neću da komentarišem.

Pa nije baš trenutno, 2 sezone zaredom će ekipe na njegovi leđima uzeti ligu, nije mi tu riječ o trenutnoj formi baš

Pa nije baš trenutno, 2 sezone zaredom će ekipe na njegovi leđima uzeti ligu, nije mi tu riječ o trenutnoj formi baš

Taj deo se odnosio na Mosesa, ne na Kantea.

Pa svjetska klase se ne rađa nego valjda postaje. Za mene trenutno jes a sad da li će tu formu zadržati to će se vidjeti
Busquets je kurčina kojem je sjekira pala u med, igrač ala Mikel kod nas, doduše Mikel nije padavičar ko ovo govno.
Kante i Buskec pokrivaju slicne pozicije i dele neke karakteristike ali su razlika nebo i zemlja.
Kante je odlican defanzivac, veliki radnik fizicki izuzetno pripremljen igrac.
S druge strane Buskec je takodje jak u odbrani, izuzetno cita napade protivnika(bolje od Kantea) ali takodje zna da smiri igru, da iznese loptu pod pritiskom, ucestvuje u kreaciji napada, napadacki je potentniji igrac od Kantea. Dakle sve u svemu nisu za poredjenje jer je padavicar kompletniji igrac.

Samo se sjetite mečeva protiv Tottenhama ove sezone gdje je Kante u dva navrata naprosto pojeden od strane Victora Wanyame. ZaÅ¡to ? Ne odgovara mu presing protivnika jer nevjerovatno puca pod pritiskom. Kante je tehnički i ofanzivno poprilično limitiran igrač, ali sve to nadoknaÄ‘uje trkom i dinamikom. 

Busquets je u oba smjera od krucijalne važnosti za igru Barcelone.

ne znam kakve veze sad ima Buskec i da najveća ironija bude, ajde da je Cae nešto zatrolao nego je lepo čovek pomenuo u kontekstu Makelela :D

Benčmarking burazeru, poređenje sa najboljim u istoj klasi.

Pošto je zabranjeno stavljati linkove s indexa, našao sa rupu u zakonu da ne bih bio baniran. Naime stavit ću vam link s facebooka koji će vas odvesti na link s indexa.

https://www.facebook.com/sport.index.hr/posts/1814595175458434

Ugloavnom otvorite ovaj link, pa onda link članka i pročitajte koliko je Kante skroman i kako vozi Minija kojeg je kupio dok je još bio u Leicesteru, a ne neki skupi superautomobil kao ostale zvijezde. Kaže da je prezadovoljan Minijem i da mu ne treba bolje.

Pošto je zabranjeno stavljati linkove s indexa, našao sa rupu u zakonu da ne bih bio baniran. Naime stavit ću vam link s facebooka koji će vas odvesti na link s indexa.

https://www.facebook.com/sport.index.hr/posts/1814595175458434

Ugloavnom otvorite ovaj link, pa onda link članka i pročitajte koliko je Kante skroman i kako vozi Minija kojeg je kupio dok je još bio u Leicesteru, a ne neki skupi superautomobil kao ostale zvijezde. Kaže da je prezadovoljan Minijem i da mu ne treba bolje.

hahahahah Boga mi ovo mi je izazvalo osmijeh na lice :D Kakav car 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.