5. februar 2017.9 god. comment_267702 Smejete se navijaÄima Arsenala kad npr. kažu da je Sanchez bolji od Hazarda, a onda doÄ‘ete na forum i piÅ¡ete besmislice poput ove iznad ili Moses je world class WB. Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267703 Još uvijek ne mogu vjerovati,jel trollaš ili fakat ozbiljno misliš da Busquets može prismrditi Kanteu? Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267707 JoÅ¡ uvijek ne mogu vjerovati,jel trollaÅ¡ ili fakat ozbiljno misliÅ¡ da Busquets može prismrditi Kanteu? Ja ne mogu da verujem da si TI ozbiljan. Kao Å¡to rekoh, jedan Äitavu deceniju drži vezni red Barcelone i Å panije, a drugi je na veliku scenu stupio proÅ¡le sezone. To bi bilo kao da, recimo, Batshuayi eksplodira, postigne 25-30 golova u sezoni, i onda tvrdiÅ¡ da je bolji od Messija, Ronalda itd. Mora Kante joÅ¡ dugo da igra na danaÅ¡njem nivou da bi mogao da bi mogao da stane u istu reÄenicu sa Busquetsom, Essienom, Makeleleom i drugima. Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267709 Realno ne moze se reci da je Kante bolji igrac od Busketsa samo zbog Busketsovog kontinuiteta, ali moze se reci da je Kante u ovom trenutku bolji igrac od njega a ima potencijal da stvarno moze da se kaze da je bolji jer bolji je u svemu od Busketsa i izvesno je da ce nastaviti ovako da igra u buducnosti. Buskets jedino ima bolji pas i visinu, u svemu ostalom je Kante bolji. Brzina, pokretljivost, startovi, izdrzljivost, sut.. Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267721 Moses je world class WB. Pa fakat i jes trenutno. Po partijama koje pruža od Sept i po onome što se traži od njega jes. Ali naglasak je na TRENUTNO. Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267722 Ma sad sam se sjetio da je rekao da će poÄeti trollati ko Champion, zajebava se. :D Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267723 A Å¡to se tiÄe Kante-a danas je Äini mi se bio jednom u dobrom prostoru na liniji 16erca gdje je trebo opalit po golu ali je ipak izdao neznam kome. Treba biti malo hrabriji Å¡to se tiÄe toga kad mu se stvori prostor opali je pa kud pukne pukne. A ostalo sve pohvale, sve top. Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267736 Realno ne moze se reci da je Kante bolji igrac od Busketsa samo zbog Busketsovog kontinuiteta, ali moze se reci da je Kante u ovom trenutku bolji igrac od njega a ima potencijal da stvarno moze da se kaze da je bolji jer bolji je u svemu od Busketsa i izvesno je da ce nastaviti ovako da igra u buducnosti. Buskets jedino ima bolji pas i visinu, u svemu ostalom je Kante bolji. Brzina, pokretljivost, startovi, izdrzljivost, sut.. Ovo je ok. Jedno je reći ovo, da je bolji u formi, u neÄemu je bolji, a sasvim druga pisati o nekome kao diablo o Hendersonu. Edvine, kako može neko TRENUTNO da bude klasa od igraÄa? Ili jesi, ili nisi, nema tu trenutno, danas ću da odigram kao svetska klasa, a sutra ću da budem igraÄ iz Sunday Football League. Candemira i BTa neću da komentariÅ¡em. Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267737 Za moj ukus Buskets je savrsen igrac ali samo u ekipi koje grade filozofiju igre kao sto to u ovom trenutku igraju Barsa ili Spanija, kao i Guardioline ekipe. U bilo kojem drugom sistemu, gdje je potrebno malo vise trcati i pobiti za loptu, smatram da se on ne bi mnogo snasao. Tu je Kante prosto dominantan i danas je sigurno jedan od najboljih igraca na toj poziciji. Nije mozda jos uvijek stekao reputaciju kao sto su imali Makelele i drugi najbolji DMovi, ali na dobrom je putu. Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267743 Ovo je ok. Jedno je reći ovo, da je bolji u formi, u neÄemu je bolji, a sasvim druga pisati o nekome kao diablo o Hendersonu. Edvine, kako može neko TRENUTNO da bude klasa od igraÄa? Ili jesi, ili nisi, nema tu trenutno, danas ću da odigram kao svetska klasa, a sutra ću da budem igraÄ iz Sunday Football League. Candemira i BTa neću da komentariÅ¡em. Pa nije baÅ¡ trenutno, 2 sezone zaredom će ekipe na njegovi leÄ‘ima uzeti ligu, nije mi tu rijeÄ o trenutnoj formi baÅ¡ Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267752 Kante je igraÄ koji bi mogao igrati u bilo kojoj ekipi, zbog stila igre. Sa druge strane Biskvit bi u Engleskoj bio prosjek. Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267754 Pa nije baÅ¡ trenutno, 2 sezone zaredom će ekipe na njegovi leÄ‘ima uzeti ligu, nije mi tu rijeÄ o trenutnoj formi baÅ¡ Taj deo se odnosio na Mosesa, ne na Kantea. Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267761 Edvine, kako može neko TRENUTNO da bude klasa od igraÄa? Ili jesi, ili nisi, nema tu trenutno, danas ću da odigram kao svetska klasa, a sutra ću da budem igraÄ iz Sunday Football League. Pa svjetska klase se ne raÄ‘a nego valjda postaje. Za mene trenutno jes a sad da li će tu formu zadržati to će se vidjeti Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267763 Busquets je kurÄina kojem je sjekira pala u med, igraÄ ala Mikel kod nas, doduÅ¡e Mikel nije padaviÄar ko ovo govno. Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267771 Kante i Buskec pokrivaju slicne pozicije i dele neke karakteristike ali su razlika nebo i zemlja. Kante je odlican defanzivac, veliki radnik fizicki izuzetno pripremljen igrac. S druge strane Buskec je takodje jak u odbrani, izuzetno cita napade protivnika(bolje od Kantea) ali takodje zna da smiri igru, da iznese loptu pod pritiskom, ucestvuje u kreaciji napada, napadacki je potentniji igrac od Kantea. Dakle sve u svemu nisu za poredjenje jer je padavicar kompletniji igrac. Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267780 Samo se sjetite meÄeva protiv Tottenhama ove sezone gdje je Kante u dva navrata naprosto pojeden od strane Victora Wanyame. ZaÅ¡to ? Ne odgovara mu presing protivnika jer nevjerovatno puca pod pritiskom. Kante je tehniÄki i ofanzivno popriliÄno limitiran igraÄ, ali sve to nadoknaÄ‘uje trkom i dinamikom. Busquets je u oba smjera od krucijalne važnosti za igru Barcelone. Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267782 ne znam kakve veze sad ima Buskec i da najveća ironija bude, ajde da je Cae neÅ¡to zatrolao nego je lepo Äovek pomenuo u kontekstu Makelela :D Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267847 ne znam kakve veze sad ima Buskec i da najveća ironija bude, ajde da je Cae neÅ¡to zatrolao nego je lepo Äovek pomenuo u kontekstu Makelela :D BenÄmarking burazeru, poreÄ‘enje sa najboljim u istoj klasi. Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267848 tolki buthurt samo zato Å¡to nije fensi igraÄ, eto jbg lik zna samo trÄati Prijavi
6. februar 2017.9 god. comment_267880 PoÅ¡to je zabranjeno stavljati linkove s indexa, naÅ¡ao sa rupu u zakonu da ne bih bio baniran. Naime stavit ću vam link s facebooka koji će vas odvesti na link s indexa. https://www.facebook.com/sport.index.hr/posts/1814595175458434 Ugloavnom otvorite ovaj link, pa onda link Älanka i proÄitajte koliko je Kante skroman i kako vozi Minija kojeg je kupio dok je joÅ¡ bio u Leicesteru, a ne neki skupi superautomobil kao ostale zvijezde. Kaže da je prezadovoljan Minijem i da mu ne treba bolje. Prijavi
6. februar 2017.9 god. comment_267893 PoÅ¡to je zabranjeno stavljati linkove s indexa, naÅ¡ao sa rupu u zakonu da ne bih bio baniran. Naime stavit ću vam link s facebooka koji će vas odvesti na link s indexa. https://www.facebook.com/sport.index.hr/posts/1814595175458434 Ugloavnom otvorite ovaj link, pa onda link Älanka i proÄitajte koliko je Kante skroman i kako vozi Minija kojeg je kupio dok je joÅ¡ bio u Leicesteru, a ne neki skupi superautomobil kao ostale zvijezde. Kaže da je prezadovoljan Minijem i da mu ne treba bolje. hahahahah Boga mi ovo mi je izazvalo osmijeh na lice :D Kakav car Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.