Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

N'Golo Kante (2016-2023, 269 nastupa)

Istaknuti odgovori

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-5522463/NGolo-Kante-commits-future-Chelsea-amid-PSG-interest.html

Tako je kralju! Pisaj po Nosonji mamu mu jebem, i svim ostalim pedercicima unutar ekipe. Njemu dajte 200 hiljada, ma i 300 ako treba. Kakvi Kurtoni kakve picke materine.

Ajde dosta vise !!!

Dosadan si covece.

Boli me uvo vise da branim Kurtou,kao fudbalera, puko mi je film posle revanša sa Barsom.
Ali ti ides ispod svog nivoa previse.
Coveku nedostaje porodica i ima pravo na to.

Dom he tamo gde ti je porodica, ne gde zivis zbog posla.

Prestani da se glupiras, blamiras se.
  • Odgovori 914
  • Pregledi 60,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Ziv nam bio legendo!!! Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo

• Pa ovo je totalni kralj, decko dominira kako igra. 

• Hvala Bogu dobro djeluje, ne izgleda mi kao da je izgubio korak brzine sto se cesto zna desiti u tim igrackim godinama poslije teze povrede. Nema ni straha, cak izgleda skoro kao stari Kante.

Joj evo srce mi se para, zaplakacu radi njegove porodice kme kme

Dovedi porodicu u London, ko ti brani. Sta cemo onda reci nasoj raji koja radi vani godinama, a nisu u mogucnosti dovesti svoje najmilije? Meni treba njega zao biti ili sta?

Ovo ti je razlika izmedju nekog za koga mozes garantovati da ce svaku utakmicu i svaku minutu biti maksimalno fokusiran na svoj klub, svoj posao i davat ce hiljadu posto sebe za uspjeh. Nekog ko ce ti dolaziti na treninge raspolozen, ko je odan i nece ti stvarati nikakve raskole niti neprijatnosti unutar ekipe, kao niti klubu samom. Nece kuhati po medijima, podjebavat i spustati. A moze birati gdje hoce otici. Ne prica se ovdje o igrackoj kvaliteti, nego o ljudskoj. Eto Conteu porodica bila u Italiji, pa sta? Nisam cuo da je ijedan drugi igrac kukao oko toga. A drugo, imas pravo da ti nesto nedostaje ali drzi to u svoja 4 zida mater ti, pa nismo djeca jebena.. Ako imas prijatelja ispricaj prijatelju a ne novinarima. Joj ljut sam odmah na sebe sto ovo moram objasnjavat.

Spomenuo sam tog lika, samo iz razloga jer sam htio staviti u perspektivu, da se vidi kolika je velicina Ngolo Kante u svakom smislu i koliko postovanja zasluzuje. Na ovakvim igracima se gradi ekipa, trazis jednako na terenu kao i van njega. Chelsea je uvijek svoje najvece uspjehe ostvarivao kada je u timu vladalo zajednistvo i kada su svi disali ko jedan. Ziv i zdrav bio jos dugo dugo Ngolo!

Zato ga treba prodati i neka ide tamo gdje mu je porodica a dovesti igrača koji će igranje za Chelsea shvatiti profesionalno i posvetiti se poslu maksimalno. Previše se plačaju ti igrači da bi palamudili ko plačipizde.

• 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
Ovaj igrac je suho zlato. Definitivno najbolji na svijetu na svojoj poziciji. Njemu dati platu koliku zeli, i da bira ciju zenu da kara, klauzulu staviti 300 miliona pa ko voli nek izvoli.
Koja jebena igracina, nevjerovatno. Uzivanje je gledati kako prekida protivnicke napade.
  • 3 sedmice kasnije...

http://parisunited.net/2018/06/10/info-paris-u-kante-les-negociations-reprennent/

Ajde jos i njega prodajte, i to za smijesnih 80 miliona eura. Navodno ovaj agent Zahavi ga nagovara da predje tamo, jer bi dobio masnu lovu od Pariza za to (inace ugovor s Kanteom mu istice u decembru pa zato forsira transfer ovo ljeto). A Kante zeli da ostane u Chelseaju i odbija povratak u francusku ligu.

Za mene on nema vrijednost, odnosno nema te cijene po kojoj bi ikad prodao ovog igraca. Ovaj momak ce, samo ako ga zdravlje posluzi i ovi lesinari od agenata ne zeznu, sigurno biti legenda ovog kluba i zlatnim slovima upisan u historiju.

Prodat ga za 80, ako ima takvih budala koje bi dale tolike pare. Onda dovesti Obi Mikela nazad za 10 m. U plusu smo 70, taman za jednog rasnog golgetera. Ajde Marina reaguj
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
Mislim da ovoj masineriji najmanje odgovara ova promjena stila igre, tj promjena njegove primarne pozicije.
Daleko od toga da je los na ovoj poziciji, i danas usao u tri lijepe sanse ali mnogo je korisniji kao klasicni DM, naucio nas je sve na vanserijske partije.
Nadam se da ce vremenom to biti bolje.

Slabiji je no inace ali i u ovom sistemu je itekako dobar i potreban. Pogledajte njegove sprinteve na protivnika kada radimo presing, to je strasno. Da je Fabregas umjesto njega to bi se najbolje moglo vidjeti koliko bi ispastali. I danas smo ispastali zadnjih 15-tak minuta prvog poluvremena jer je Kante otisao naprijed, ali sta bi tek bilo sa drugim igracem na njegovom mjestu ne smijem ni zamisliti.

Kante je takva igracina da kad odigra "slabo" on je medju 3-4 najbolja pojedinca na terenu. Samo sto nas je naviko na vanserijske partije ali ne sekiraj se druze, bice on i u ovoj ulozi i sistemu itekako bitan.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

meni jedan od najdražih igrača ikada, vrlo skroman a zvijer na terenu, ali ona pozicija mu ne odgovara nikako plus ne vidim zašto bi on ulazio tako u napad pored Barkleya i Kovačića

Sari verovatno smatra da je Kante sposoban za mnogo vise od pukog oduzimanja lopte. Ja ne vidim problem u tome sto on igra blize golu, jer to ne steti ekipi.
Ne zaboravite kakav Sarri tip trenera..
Znaci u Napoliju je izgubio Higuaina, i nije jurio odmah neko skupo pojacanje nego se bori s onim sto ima, tj prilagodava ekipu i sebe novonastaloj situaciji..i ubacio je Mertensa kao cf, a ovaj se natrpao golova kao nikad i biopun pogodak u igri..

Nebi me cudilo da i nas Kante sada u ovom sustavu donese neku novu dimenziju i extra doprinos igri i rezultatima...a vjerujem da Sarri ima ideju tako da, palac gore i sretno igračino
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.