20. mart 2018.8 god. comment_280906 http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-5522463/NGolo-Kante-commits-future-Chelsea-amid-PSG-interest.html Tako je kralju! Pisaj po Nosonji mamu mu jebem, i svim ostalim pedercicima unutar ekipe. Njemu dajte 200 hiljada, ma i 300 ako treba. Kakvi Kurtoni kakve picke materine. Ajde dosta vise !!! Dosadan si covece. Boli me uvo vise da branim Kurtou,kao fudbalera, puko mi je film posle revanša sa Barsom. Ali ti ides ispod svog nivoa previse. Coveku nedostaje porodica i ima pravo na to. Dom he tamo gde ti je porodica, ne gde zivis zbog posla. Prestani da se glupiras, blamiras se. Prijavi
20. mart 2018.8 god. comment_280908 Joj evo srce mi se para, zaplakacu radi njegove porodice kme kme Dovedi porodicu u London, ko ti brani. Sta cemo onda reci nasoj raji koja radi vani godinama, a nisu u mogucnosti dovesti svoje najmilije? Meni treba njega zao biti ili sta? Ovo ti je razlika izmedju nekog za koga mozes garantovati da ce svaku utakmicu i svaku minutu biti maksimalno fokusiran na svoj klub, svoj posao i davat ce hiljadu posto sebe za uspjeh. Nekog ko ce ti dolaziti na treninge raspolozen, ko je odan i nece ti stvarati nikakve raskole niti neprijatnosti unutar ekipe, kao niti klubu samom. Nece kuhati po medijima, podjebavat i spustati. A moze birati gdje hoce otici. Ne prica se ovdje o igrackoj kvaliteti, nego o ljudskoj. Eto Conteu porodica bila u Italiji, pa sta? Nisam cuo da je ijedan drugi igrac kukao oko toga. A drugo, imas pravo da ti nesto nedostaje ali drzi to u svoja 4 zida mater ti, pa nismo djeca jebena.. Ako imas prijatelja ispricaj prijatelju a ne novinarima. Joj ljut sam odmah na sebe sto ovo moram objasnjavat. Spomenuo sam tog lika, samo iz razloga jer sam htio staviti u perspektivu, da se vidi kolika je velicina Ngolo Kante u svakom smislu i koliko postovanja zasluzuje. Na ovakvim igracima se gradi ekipa, trazis jednako na terenu kao i van njega. Chelsea je uvijek svoje najvece uspjehe ostvarivao kada je u timu vladalo zajednistvo i kada su svi disali ko jedan. Ziv i zdrav bio jos dugo dugo Ngolo! Prijavi
21. mart 2018.8 god. comment_280922 Zato ga treba prodati i neka ide tamo gdje mu je porodica a dovesti igraÄa koji će igranje za Chelsea shvatiti profesionalno i posvetiti se poslu maksimalno. PreviÅ¡e se plaÄaju ti igraÄi da bi palamudili ko plaÄipizde. Prijavi
10. maj 2018.8 god. comment_281382 Dobio nagradu za Igraca sezone 2017/18 u CFC. Potpuno zasluzeno. Inace igraci izglasali Williana LOL Prijavi
20. maj 2018.8 god. comment_281487 Ovaj igrac je suho zlato. Definitivno najbolji na svijetu na svojoj poziciji. Njemu dati platu koliku zeli, i da bira ciju zenu da kara, klauzulu staviti 300 miliona pa ko voli nek izvoli. Koja jebena igracina, nevjerovatno. Uzivanje je gledati kako prekida protivnicke napade. Prijavi
10. juni 2018.8 god. comment_281886 http://parisunited.net/2018/06/10/info-paris-u-kante-les-negociations-reprennent/ Ajde jos i njega prodajte, i to za smijesnih 80 miliona eura. Navodno ovaj agent Zahavi ga nagovara da predje tamo, jer bi dobio masnu lovu od Pariza za to (inace ugovor s Kanteom mu istice u decembru pa zato forsira transfer ovo ljeto). A Kante zeli da ostane u Chelseaju i odbija povratak u francusku ligu. Prijavi
10. juni 2018.8 god. comment_281888 Kante vrijedi minimum 200M, ispod toga ne treba ni razmišljat... Prijavi
10. juni 2018.8 god. comment_281890 Za mene on nema vrijednost, odnosno nema te cijene po kojoj bi ikad prodao ovog igraca. Ovaj momak ce, samo ako ga zdravlje posluzi i ovi lesinari od agenata ne zeznu, sigurno biti legenda ovog kluba i zlatnim slovima upisan u historiju. Prijavi
10. juni 2018.8 god. comment_281891 Prodat ga za 80, ako ima takvih budala koje bi dale tolike pare. Onda dovesti Obi Mikela nazad za 10 m. U plusu smo 70, taman za jednog rasnog golgetera. Ajde Marina reaguj Prijavi
15. juli 2018.8 god. comment_282479 Jebi ti to, mala maÅ¡ina osvojisve u zadnjih par godina, kako je krenuo oÄekujem LÅ uskoro kod nas da se vrati :D Prijavi
16. juli 2018.8 god. comment_282495 Zanimljiva priÄa o njegovom stidu u svezi držanja pehara Svjetskog prvaka (kojeg Kolinda žvali). Zanimljiv deÄko, nadasve, simpatiÄan i dobar. Prijavi
30. juli 2018.8 god. comment_282907 https://twitter.com/TimesSport/status/1024068873899991040 Prijavi
31. juli 2018.8 god. comment_282911 sumnjam nesto u to da su nasi u klubu svjesni kakvog imaju igracaSent from my E6653 using Tapatalk Prijavi
18. august 2018.8 god. comment_283426 Mislim da ovoj masineriji najmanje odgovara ova promjena stila igre, tj promjena njegove primarne pozicije.Daleko od toga da je los na ovoj poziciji, i danas usao u tri lijepe sanse ali mnogo je korisniji kao klasicni DM, naucio nas je sve na vanserijske partije.Nadam se da ce vremenom to biti bolje. Prijavi
18. august 2018.8 god. comment_283429 Slabiji je no inace ali i u ovom sistemu je itekako dobar i potreban. Pogledajte njegove sprinteve na protivnika kada radimo presing, to je strasno. Da je Fabregas umjesto njega to bi se najbolje moglo vidjeti koliko bi ispastali. I danas smo ispastali zadnjih 15-tak minuta prvog poluvremena jer je Kante otisao naprijed, ali sta bi tek bilo sa drugim igracem na njegovom mjestu ne smijem ni zamisliti. Prijavi
18. august 2018.8 god. comment_283431 Kante je takva igracina da kad odigra "slabo" on je medju 3-4 najbolja pojedinca na terenu. Samo sto nas je naviko na vanserijske partije ali ne sekiraj se druze, bice on i u ovoj ulozi i sistemu itekako bitan.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
18. august 2018.8 god. comment_283433 meni jedan od najdražih igraÄa ikada, vrlo skroman a zvijer na terenu, ali ona pozicija mu ne odgovara nikako plus ne vidim zaÅ¡to bi on ulazio tako u napad pored Barkleya i KovaÄića Prijavi
18. august 2018.8 god. comment_283436 Sari verovatno smatra da je Kante sposoban za mnogo vise od pukog oduzimanja lopte. Ja ne vidim problem u tome sto on igra blize golu, jer to ne steti ekipi. Prijavi
18. august 2018.8 god. comment_283438 pa Kanteu jos samo fali da zabija golove, tako da ne vidim nista protiv Prijavi
19. august 2018.8 god. comment_283441 Ne zaboravite kakav Sarri tip trenera.. Znaci u Napoliju je izgubio Higuaina, i nije jurio odmah neko skupo pojacanje nego se bori s onim sto ima, tj prilagodava ekipu i sebe novonastaloj situaciji..i ubacio je Mertensa kao cf, a ovaj se natrpao golova kao nikad i biopun pogodak u igri.. Nebi me cudilo da i nas Kante sada u ovom sustavu donese neku novu dimenziju i extra doprinos igri i rezultatima...a vjerujem da Sarri ima ideju tako da, palac gore i sretno igraÄino Prijavi
1. septembar 2018.8 god. comment_283638 Dobar je Ramires antilopa naša, uvek borben, malo mu tehnike fali. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.