Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

N'Golo Kante (2016-2023, 269 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 914
  • Pregledi 60,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Ziv nam bio legendo!!! Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo

• Pa ovo je totalni kralj, decko dominira kako igra. 

• Hvala Bogu dobro djeluje, ne izgleda mi kao da je izgubio korak brzine sto se cesto zna desiti u tim igrackim godinama poslije teze povrede. Nema ni straha, cak izgleda skoro kao stari Kante.

• 1 mjesec kasnije...
Navodno blizu potpisa novog petogodisnjeg ugovora, postao bi najplaceniji igrac nase ekipe sa 300k tjedno
Potpisao novi ugovor i sluzbeno, slazem se kako za sarrijev sistem nije bas najbolje rjesenje, al vjerujem kako ce napredovat
Nisam ni jednog trenutka sumnjao u Gola i njegovu posvecenost klubu. Ovo je buduca legenda kluba abd, uvjeren sam. Igracina i ljudina, tako sam sretan sto ga imamo u nasem klubu.

Puno srece i dobrog zdravlja, te uspjeha na svim poljima nasem majstoru.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Sjajne vijesti, ovo je bilo vazno i uspjesno je rijeseno. Jos samo malo da klikne u novi sistem i to je to.

Sad cekamo na Hazarda, imam osjecaj da je on sljedeci i to relativno brzo.
Sve 5 al ako mislimo ustrajati u ovom sistemu, postoje bolji igraci za to. Medutim vjerujem u njegovu sposobnost adaptacije, duga je sezona, vidjet cemo
To je smijesna prica koja se ponavlja jer Kante je bolji od svih nasih veznjaka cak i na ovoj poziciji. Jednostavno savrsen timski igrac.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• 2 mjeseca kasnije...
Kakva je ovo igracina i koliko je cak i ofanzivno napredovao. Kante mi je najdrazi igrac ove ekipe ubjedljivo. Prodao bih Edena bez razmisljanja kada bih morao birati izmedju njega ili Kantea.
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Nisam gledao Francusku, ali nedostajali su im samo Lucas Hernandez i Kante u odnosu na onu ekipu sa Svjetskog Prvenstva i izgube od Turske 2:0.

Usput da kažem da, nakon odlaska Hazarda, postaje prva zvijezda tima, iako on sam sebe ne smatra za to. Nadam se da će ga novi trener, ko god to da bude, koristiti tamo gdje je najupotrebljiviji, a Sarriju se zahvaliti za ofanzivni napredak u Kanteovoj igri.

• 2 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.