Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

N'Golo Kante (2016-2023, 269 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 914
  • Pregledi 60,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Ziv nam bio legendo!!! Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo

• Pa ovo je totalni kralj, decko dominira kako igra. 

• Hvala Bogu dobro djeluje, ne izgleda mi kao da je izgubio korak brzine sto se cesto zna desiti u tim igrackim godinama poslije teze povrede. Nema ni straha, cak izgleda skoro kao stari Kante.

Postovat ce, nije u tome poenta. Nego sta sad ako i ostali odluce da ne zele da igraju? Ne mozes im zabraniti a ne mozes im ni svima dozvolit, s kim ces igrati.

Zato ne bi trebalo ni nastavljati sezonu. Nije za svakog isti rizik. Mada fudbal odavno nije fudbal nego pare pa tako i ova situacija.

Ko hoce da igra nek igra, ko nece, nek ne prima i platu.

Na stranu sto je fudbal sport i smatra se i zabavom vecim dijelom, ali i to je posao, posebno na ovom nivou. Sta sad oni ne zele igrati, ali hoce da plata liježe svake sedmice bez problema.

Svi bi mi onda trebali ostati kod kuce, ne raditi nikakve poslove a da nam plata i dalje ide.

Spaha je apsolutno upravu. Ne vidim razlog da neko dobija platu a da ne igra, nema logike. E sad, druga je situacija kada je klub imao zabranu treniranja i igranja ali ovo je sad bas individualna odluka. Izlazi se u susret igracu koji je mnogo dao za ovaj klub, shvatam ja i to, ali zamisli sad i ostalih 20 igraca se odluci ne igrati? Koje je tu rjesenje? Moze li mi neko dati odgovor na to? To je opet nesto sto je unutar samo Chelsea, nece Premiership se prekinuti ako se to desava samo unutar Chelsea? Ev sta sad ako se to desi, da pored Kantea jos njih 20 ne zeli igrati?
  • 3 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Sjećate li se njegovog kiksa protiv Arsenala kada se okliznuo i omogućio Martinelliju stopostotnu šansu? Danas nam se vratilo to u vidu Mendyevog kiksa za Pulišićev gol.

Ako se ne varam, on je napravio onaj faul za slobodnjak De Bruynea. Ostalo defanzivno jako dobro. Napadački je moglo i bolje.

Može i mora bolje, sinoć je bilo samo ok. Mislim da je izgubio sve duele, prodao dosta lopti i još onaj prekršaj za gol kdb

Moze sms da ne traze basnoslovne cifre, ali nije to ta pozicija koliko znam. Kante je Kante, nema zamjene za njega.

Kante u sistemu koji Lamps pokušava da sprovede ne može da pruži ono što se očekuje.
I tokom sezone a posebno na mečevima sa Vilom i Sitijem se nije video na terenu, cak je pravio više štete nego koristi svojom igrom. Cak je i kvalitet defanzivne igre u najmanju ruku diskutabilan.
I to sve sa svoje pozicije.
Jednostavno ne uspeva da se prilagodi.

Pa da SMS ne igra ni na isti način ni istu poziciju, a i previše para traže. Za Kantea vjerujem da će se vratiti i biti u staroj formi. Nema potrebe previše naglabati.

Ovo što ovaj igra u ovom sistemu i protiv ovakvih ekipa podsjeća me na mikela. Dodaš prvom do sebe i samo trčiš iza. Drinkwater bi ovako mogao igrati.
Da me se ne shvati krivo kante je igračina i uz pulisica naš najbolji igrač, ali nema smisla u tim nekim utakmicama i s ovim sistemom kojim igramo.
Nije neka kritika, ima se koga kritizirati nakon danas ali eto opažanje, više ne shvaćam zamisao lamparda
Slazem se za Kantea kada sunove bunker ekipe on je mozda nevazan faktor. Medjutim njega nema ko dostojno zamjeniti, nama bi tu trebao neki igrac koji na proturit loptu iza ledja odbrane jer ionako visimo pred kaznenim prostorom protivnika. Mi takvog igraca trenutno nemamo.

U obje utakmice kad smo ganjali rezultat od povratka su igrali Kovačić i Kante na sredini i u oba slučaja je Kovačić izlazio iz igre a Kante ostajao. Kad idu svi u napad, kao što se to danas dešavalo, mora neko ostati da brani kontru i Kante je taj igrač. Sinoć je kod zadnjeg gola stajao previsoko, na ivici protivničkog 16-erca, izgubio je zračni duel i iz kontre su nam dali gol, a jedan od razloga je i što on nije bio na svom mjestu.

Ovo je neka moja teorija, ali ne mora značiti da je tačna jer niko ne zna šta je Lampardova zamisao.

Ne mozes ocekivati da Kante dobija zracne duele jebene. Isto tako je par puta kada smo ih skupili u 20 metara i izgubili loptu on odmah presjecao njihov napad.

Kod trećeg gola nema ni jednog jedinog krivca osim ona dva konja u odbrani.

Danski konj, posto je vidio da je kontra je trebao odma polomiti Antonia na centru i to bi bio pametan faul i zuti karton, ukoliko ga nije polomio, nije se trebao zaletiti ko volusina na igraca kojem je Antonio dodao (Lanzini ili ko vec) nego je trebao ostati uz Antonia jer je drugi nas igrac bio na dva metra od Lanzinia jebenog.

Njemačka majmunčina, glupa, maloumna, retardirana, nije trebala stajati 5 metara blize golmanu od svih svojih suigrača i to biti pozicioniran tako da ne čuva ni igrača ni liniju dodavanja, a kad je već stigao istog tog igrača ne treba biti odmaknut od njega 2 metra u nekom polu čučnju i puštati ga da se namjesti i onda on tu nesto uklizava i blokira šut.

Pa dan ti jebo mater maloumnu kako ćeš ga izblokirat kad si dva metra od njega, to isto ko kad se karaju na TV1000 a lik 3 metra udaljen od pičke

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.