Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

N'Golo Kante (2016-2023, 269 nastupa)

Istaknuti odgovori

Najiskrenije, vecu glupost nisam dugo dugo procitao. E moj bradonja, kad se sjetim da sam ga nekad smatrao renomiranim komentatorom za kojeg sam mislio da ima fudbal u malom prstu.

Kako sam se grdno prevario.
  • Odgovori 914
  • Pregledi 60,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Ziv nam bio legendo!!! Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo

• Pa ovo je totalni kralj, decko dominira kako igra. 

• Hvala Bogu dobro djeluje, ne izgleda mi kao da je izgubio korak brzine sto se cesto zna desiti u tim igrackim godinama poslije teze povrede. Nema ni straha, cak izgleda skoro kao stari Kante.

Najiskrenije, vecu glupost nisam dugo dugo procitao. E moj bradonja, kad se sjetim da sam ga nekad smatrao renomiranim komentatorom za kojeg sam mislio da ima fudbal u malom prstu.

Kako sam se grdno prevario.

Sve je to okej dok novinar ne preuzme ulogu "strucnjaka", kao u ovom slucaju. Od stranih novinara nikad neces cuti ovakve izjave, jer se ne prave pametni nego rade svoj posao za koji su placeni a ovakve stvari prepuste drugima. Neko ce reci, to je njegov privatni twitter account ali cinjenica je da se nasim komentatorima i u prijenosima potkradaju ovakve stvari.

Meni je najjace kad komentatori, posebno ovi bosanski, kad dodje igrac na 30 metara od gola pocne pricati/derati se, kako ima priliku da osuta :D U stilu k'o da je neka Bozija prilika, a ne 1/100 suteva sto ce uci :D

Ili prenosi lik Kup Africkih nacija, i neki random lik iz Burkina Faso treba da izvede slobodni udarac, a on kaze za njega:  "On je poznat po dobrom sutu". 

Pa presto bih pratiti fudbal momentalno.

Ne da se android authority jebem im sve u usta hahhaha :D

ma ja sam odustao nakon dbranda, ni sto onepluseva nije pomoglo da me na jednom izvuku.

eto bilo ih je iz srbije i hrvatske sto su dobivali na anroid authorityu

• 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Ma svaka cast njihovoj Udruzi, velike stvari rade bez daljnjeg ali meni ti likovi ne mogu saprat onaj ukus seljacina koje su ovdje ostavili svojim brdjanskim nastupanjem i rjecnikom a kamoli to sto rade.. Jer ideja Chelseaja i fudbala je da veze ljude i gradi prijateljstva na osnovu zajednickih interesa, a ne da se jebu majke jedni drugima i slicno. Pa u zaru rasprave razumijem pogotovo na Balkanu potegne se za nekim nezeljenim rijecima, i sam sam znao tako odreagovati, ali to je obicno kratkotrajno i nije zlonamjerno. 

I nema veze sto je Chelsea u Londonu, same te udruge navijaca su i zamisljene radi uspostavljanja prijateljstva ne samo unutar jedne drzave nego i sire, posebno kada se radi o istom govornom podrucju.

Al et, svaka im cast na napretku, okupljanjima i onome sto su uspjeli dosad. Nije mala stvar definitivno. 

• Autor

A da im nije bilo Chelsea Balkana i dalje bi gledali tekme preko teleteksta :D

Teško im je to priznati, ali to je nepobitna činjenica.

Ali mora se odati respekt za ono što su postigli, napravili su velike stvari s tim Udruženjem. To je nešto što se jednostavno ne može osporiti.

• Autor

Relo je nekad bio goveče pa iz svog džepa davao pare "zarad ljubavi prema klubu".

Međutim, kako sam skršio skoro 28 godina u guzicu, shvatio sam da to nema baš dosta veze sa zdravim načinom razmšljanja. Tako da više nisam goveče, odnosno možda sam sad samo tele. Udruženje kao što je njihovo može opstati ako se finansira isključivo od pristojnih članarina svojih članova, dok su sve dodatne stvari koje se rade bonus tj. mogu se malo pogurat iz vlastitog džepa.

Pitajte Adisa bi li mu dala žena da ode na utakmicu :D

S tim što ja akobogda već na jesen planiram put Londona, da ispunim tu svoju veliku želju i više neću imati neispunjenih želja vezano za ovaj klub :D

Ma dobro, ovo je i pocelo i opstalo do dan-danas zahvaljujuci entuzijazmu i ljubavi reLe. Ne moze se porediti s njihovom Udrugom. Clanstvo u Hrvatskoj cini i dosta starijih ljudi, ljudi koji su finansijski situirani i mogu sebi priustiti mnoge stvari o kojima mi mozemo samo sanjati (prije svega regularni odlasci na utakmice u London). Ova dvojica gore da imaju uvjete kakve reLo ima i da zive u BiH s nasim budzetima (eto ja sam igrom slucaju pola godine u BiH, pola u Austriji na faksu ali zivim na studentskom budzetu i izlazim sa minimalno rashoda mogucih ovdje zarad obrazovanja), ma nema sanse da bi uspjeli i 50% onoga sto je reLo uspio. 

Jest i meni se odredjene stvari nisu svidjale i ne svidjaju, ali ko radi taj i grijesi. Nase Udruzenje je bilo priznato u Londonu od kluba, jest nismo zlatni ni platinasti ali to je ogromna stvar za nasu malu zajednicu koja uziva u igrama voljenog kluba svake sedmice vec godinama unazad. I sada da se to pogura, mislim da bismo opet mogli nakupiti clanova da nas ponovo uknjize na sluzbeni sajt. Medjutim, ne moze to samo padati na reLina ledja, moraju i mladje snage s istim zarom pomoci.

Vjerovatno jednog dana kada svi mi budemo zivotno osigurani, zaposleni i stabilni pa cemo abd moci sjesti i dogovoriti se da zajedno odemo na utakmicu u London, nadam se sto skorije abd.

PS. samo mi je zao sto je forum bas spao na malo clanova i izgubio na kvaliteti, steta je to

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.