23. decembar 2019.6 god. comment_291081 Jedino mi se ne sviđa njegov finišing. Zato ne volim da ide ka napadu. Prijavi
23. decembar 2019.6 god. comment_291101 U ovoj ekipi ima jedan clinical finisher, to je Abraham. Dakle u citavoj ekipi. Bukvalno je jedino Mount iz sredine bolji finisher od Kantea (RLC is out) Kovacicu je trebalo godina da zabije prve golove, Jorginho zabija samo iz penala, Barkley je nastavio sa povredama, tako da...Meni ne smeta taj finishing jer opet zna dodati ima i taj fin dribling i okret. Meni smeta kad on ide u napad to sto pozadi ostane bukvalno crna rupa jebena Prijavi
26. decembar 2019.6 god. comment_291160 Nr znam zašto ga se forsira u svakoj utakmici, kada to nema smisla, samo zato jer je to Kante. Dobro danas nije bilo kovacica pa hajd. Ne znam koji je bio beskorisniji, on ili jorginho Prijavi
26. decembar 2019.6 god. comment_291163 Jorginho je beskoristan jer nema nikakvu ulogu. Vezni igrac koji ne moze povezati odbranu i napad. Ubo jedan kvalitetan pas u cijeloj polusezoni. Kante makar vuce loptu naprijed, iznosi. Ima motoriku i konstantno je blizu lopte. Kante treba da igra i protiv ovakvih ekipa ali da bude klasicni defanzivni vezni, neka ga ispred odbrane i neka mu osnovna zadaca bude da pocisti sve sto naidje. Onda stavis ispred njega dva ofanzivnija igraca koji ce kreirati igru, dolaziti po loptu i preuzimati odgovornost. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
26. decembar 2019.6 god. comment_291165 Nema potrebe Kantea kriviti za bilo sta. On je doktor fudbala, ali za ono sto je njegova pozicija i njegov delokrug na terenu. Ako vec nemas muda da ga vadis iz igre kad se juri rezultat, jer mnooogo je bitno da l gubis s 2:0 ili 3:0 onda ga stavi tamo gde treba, u sredinu terena, da skuplja otpatke, sprecava kontre i igra jednostavne pasove ka napadacki potentnijim saigracima. Ali gurati ga na krilo, na laznu devetku ili sta vec da Lampard izvodi s njim samo jer ponekad zna da da gol nikako nije i ne sme biti resenje. Danas je pogubio mnogo lopti upravo zato jer nije njegovo da napada, vec da brani. On svoj posao odradjuje i dalje lavovski ali izgleda lose na terenu jer ga trener ne koristi kako treba. Prijavi
26. decembar 2019.6 god. comment_291174 Kante je nivo iznad svih naših ostalih igrača u timu. Prijavi
26. decembar 2019.6 god. comment_291197 Ko god misli da Kante nije igrač za prvih 11 u bilo kojoj ekipi na svijetu neka slobodno prestane pratiti fudbal jer je njegovo znanje ravno nuli. Sredina terena po meni naša najveća boljka, volio bih da sledecu tekmu pocnu Kante-Kova-Mount Prijavi
27. decembar 2019.6 god. comment_291216 Što je najgore, nama je sredina terena prostor gdje imamo najviše kvalitetnih opcija, nije to ni odbrana ni napad, barem u ovom trenutku. Tri vezna staviti na gotovo svakoj utakmici i imat ćemo prevlast uvijek. Prijavi
1. januar 2020.6 god. comment_291440 Kaze Lampard, standout performance Kantea. A frajko medju najgorim bio, jel moguce da izvaljuje takve gluposti? Prijavi
1. januar 2020.6 god. comment_291446 Meni isto nije bio ništa posebno, doduše nije bio i među najgorima. Ja ga recimo ne bih ni stavio u ovoj utakmici, ali bilo je gorih. Čuj to standout performance, lol Prijavi
1. januar 2020.6 god. comment_291452 Meni je strasno odigrao. Jbga jos da je pred golom malo bolji bio bi savrsen igrac.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
22. januar 2020.6 god. comment_292357 Znan da se ponavljam, ali zašto lampard ovog igrača ne koristi gdje je najbolji. Meni nije jasno što on to igra, tj na kojoj poziciji, ali svakako mu ne leži baš. Jučer jedan od gorih Prijavi
22. januar 2020.6 god. comment_292361 Znan da se ponavljam, ali zašto lampard ovog igrača ne koristi gdje je najbolji. Meni nije jasno što on to igra, tj na kojoj poziciji, ali svakako mu ne leži baš. Jučer jedan od gorih Isto ne znam, ali da ga koristi s vremena na vrijeme pa hajde, ali ovo zaista dugo traje. Mi vec drugu godinu ispastamo jer on ne igra na svojoj poziciji, pa i on sam ispasta. Prijavi
22. januar 2020.6 god. comment_292367 Zato sto se fura na Sarrija previse. Generalno igra nam previse pocinje liciti na ono sranje dok je pusac vodio minus naravno genijalac Hazard.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
22. januar 2020.6 god. comment_292376 Ne daj Bože da se neki drugi igrač okliznuo u onoj situaciji, posuli bi i drvlje i kamenje na njega, tjerali bi ga iz kluba ali kada je to Kante onda se šuti. Najveći krivac za 2:2 je upravo Kante. Prijavi
22. januar 2020.6 god. comment_292378 Pa realno jeste jedan od najvecih krivaca ali ono je nesretan slucaj a ne neznanje. Meni je vise krivo tu na Emersona, jbte nije mogao igraca s loptom stici citavo igraliste. Prijavi
22. januar 2020.6 god. comment_292380 Ne daj Bože da se neki drugi igrač okliznuo u onoj situaciji, posuli bi i drvlje i kamenje na njega, tjerali bi ga iz kluba ali kada je to Kante onda se šuti. Najveći krivac za 2:2 je upravo Kante. Pa baš zato. Čovjek nas je toliko zadužio da mu se ovo može tolerisati, okliznuo se i dešava se. Kepi se recimo više ništa ne toleriše. Na početku smo tražili neka opravdanja, više ih nema. Za Batshuayia i njegove promašaje također. Prijavi
22. januar 2020.6 god. comment_292385 Haj krivit cojka sto se okliznuoSent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
22. januar 2020.6 god. comment_292391 Samo da Lampard hoce vratiti ovog covjeka na poziciju na kojoj je najbolji, samo to. Prijavi
20. februar 2020.6 god. comment_293205 Ozbiljno bih razmislio o prodaji Kantea na ljeto, i doveo neku zamjenu koju će znati koristiti, jer očito ovi naši treneri ga ne znaju ili ne mogu uklopiti u svoju formaciju, prvo sarri, pa lampard. Doveo bih mu onda veznjaka kojeg želi i koji odgovara njegovom stilu Prijavi
20. februar 2020.6 god. comment_293220 Zaplakaću ako prodamo Kantea jer ga ne znamo koristiti. Najboljeg igrača na svojoj poziciji i najboljeg igrača u ekipi I ako može da se proda nekome od direktnih rivala za titulu to bi bilo najpametnije :D Prijavi
29. mart 2020.6 god. comment_294074 kakva ljudina, sta drugo reci, gledam neki razvijaju teze da ga prodamo, stvarno ako ga prodamo jer ga neznamo iskoristiti smo jad i bijeda da bi ustupali mjesta loftus-cheeku kao da je on bog i batina (ko zna kad ce i hoce li opce uhvatiti formu nakon ozljede), jorginhu i ostalim toplo-hladno igracima Prijavi
22. maj 2020.6 god. comment_294291 Kante želi da propusti ostatak sezone zbog straha od korona virusa odnosno zabrinutosti za svoju porodicu. Izgleda da ce mu klub izaći u susret. Pitanja je samo kako će ostatak tima reagovati na to. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.