Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

N'Golo Kante (2016-2023, 269 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 914
  • Pregledi 60,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Ziv nam bio legendo!!! Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo

• Pa ovo je totalni kralj, decko dominira kako igra. 

• Hvala Bogu dobro djeluje, ne izgleda mi kao da je izgubio korak brzine sto se cesto zna desiti u tim igrackim godinama poslije teze povrede. Nema ni straha, cak izgleda skoro kao stari Kante.

U ovoj ekipi ima jedan clinical finisher, to je Abraham. Dakle u citavoj ekipi. Bukvalno je jedino Mount iz sredine bolji finisher od Kantea (RLC is out) Kovacicu je trebalo godina da zabije prve golove, Jorginho zabija samo iz penala, Barkley je nastavio sa povredama, tako da...
Meni ne smeta taj finishing jer opet zna dodati ima i taj fin dribling i okret. Meni smeta kad on ide u napad to sto pozadi ostane bukvalno crna rupa jebena
Nr znam zašto ga se forsira u svakoj utakmici, kada to nema smisla, samo zato jer je to Kante.
Dobro danas nije bilo kovacica pa hajd.
Ne znam koji je bio beskorisniji, on ili jorginho
Jorginho je beskoristan jer nema nikakvu ulogu. Vezni igrac koji ne moze povezati odbranu i napad. Ubo jedan kvalitetan pas u cijeloj polusezoni. Kante makar vuce loptu naprijed, iznosi. Ima motoriku i konstantno je blizu lopte.

Kante treba da igra i protiv ovakvih ekipa ali da bude klasicni defanzivni vezni, neka ga ispred odbrane i neka mu osnovna zadaca bude da pocisti sve sto naidje. Onda stavis ispred njega dva ofanzivnija igraca koji ce kreirati igru, dolaziti po loptu i preuzimati odgovornost.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Nema potrebe Kantea kriviti za bilo sta. On je doktor fudbala, ali za ono sto je njegova pozicija i njegov delokrug na terenu.

Ako vec nemas muda da ga vadis iz igre kad se juri rezultat, jer mnooogo je bitno da l gubis s 2:0 ili 3:0 onda ga stavi tamo gde treba, u sredinu terena, da skuplja otpatke, sprecava kontre i igra jednostavne pasove ka napadacki potentnijim saigracima.

Ali gurati ga na krilo, na laznu devetku ili sta vec da Lampard izvodi s njim samo jer ponekad zna da da gol nikako nije i ne sme biti resenje.

Danas je pogubio mnogo lopti upravo zato jer nije njegovo da napada, vec da brani. 

On svoj posao odradjuje i dalje lavovski ali izgleda lose na terenu jer ga trener ne koristi kako treba. 

Meni isto nije bio ništa posebno, doduše nije bio i među najgorima.
Ja ga recimo ne bih ni stavio u ovoj utakmici, ali bilo je gorih.
Čuj to standout performance, lol
  • 3 sedmice kasnije...
Znan da se ponavljam, ali zašto lampard ovog igrača ne koristi gdje je najbolji. Meni nije jasno što on to igra, tj na kojoj poziciji, ali svakako mu ne leži baš. Jučer jedan od gorih

Znan da se ponavljam, ali zašto lampard ovog igrača ne koristi gdje je najbolji. Meni nije jasno što on to igra, tj na kojoj poziciji, ali svakako mu ne leži baš. Jučer jedan od gorih

Isto ne znam, ali da ga koristi s vremena na vrijeme pa hajde, ali ovo zaista dugo traje. Mi vec drugu godinu ispastamo jer on ne igra na svojoj poziciji, pa i on sam ispasta.

Zato sto se fura na Sarrija previse. Generalno igra nam previse pocinje liciti na ono sranje dok je pusac vodio minus naravno genijalac Hazard.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ne daj Bože da se neki drugi igrač okliznuo u onoj situaciji, posuli bi i drvlje i kamenje na njega, tjerali bi ga iz kluba ali kada je to Kante onda se šuti. Najveći krivac za 2:2 je upravo Kante.
Pa realno jeste jedan od najvecih krivaca ali ono je nesretan slucaj a ne neznanje. Meni je vise krivo tu na Emersona, jbte nije mogao igraca s loptom stici citavo igraliste.

Ne daj Bože da se neki drugi igrač okliznuo u onoj situaciji, posuli bi i drvlje i kamenje na njega, tjerali bi ga iz kluba ali kada je to Kante onda se šuti. Najveći krivac za 2:2 je upravo Kante.

Pa baš zato. Čovjek nas je toliko zadužio da mu se ovo može tolerisati, okliznuo se i dešava se. Kepi se recimo više ništa ne toleriše. Na početku smo tražili neka opravdanja, više ih nema. Za Batshuayia i njegove promašaje također.

• 4 sedmice kasnije...
Ozbiljno bih razmislio o prodaji Kantea na ljeto, i doveo neku zamjenu koju će znati koristiti, jer očito ovi naši treneri ga ne znaju ili ne mogu uklopiti u svoju formaciju, prvo sarri, pa lampard.
Doveo bih mu onda veznjaka kojeg želi i koji odgovara njegovom stilu
  • 1 mjesec kasnije...

kakva ljudina, sta drugo reci, gledam neki razvijaju teze da ga prodamo, stvarno ako ga prodamo jer ga neznamo iskoristiti smo jad i bijeda da bi ustupali mjesta loftus-cheeku kao da je on bog i batina (ko zna kad ce i hoce li opce uhvatiti formu nakon ozljede), jorginhu i ostalim toplo-hladno igracima

• 1 mjesec kasnije...
Kante želi da propusti ostatak sezone zbog straha od korona virusa odnosno zabrinutosti za svoju porodicu.
Izgleda da ce mu klub izaći u susret.
Pitanja je samo kako će ostatak tima reagovati na to.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.