Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Michy Batshuayi (2016-2022, 48 nastupa)

Istaknuti odgovori

Diablo možeš kontrirati do prekosutra, činjenice su činjenice. Ako si bukvalista oko pipanja lopte, budi. Više ne znam jel ti on omiljeni igrač ili ideš na to da lupaš kontre polovini foruma. Tvoje mišljenje o njemu je tvoje. Moje je moje i svako ima pravo na svoje.

Nijedan argument o njemu nema osim njegovih srećnih golova. Od kada se povela diskusija o njemu. Ni kontrola lopte, ni pregled igre, ni brzina, ni preciznost, ni kolektivna igra, ništa od toga lik nije pokazao i posere ga ovakav gol i svršavanje. Jedina njegova vrlina pored sranja po twiteru je to što se nadje na mestu da ga gol ili da ga pogodi lopta, još uvek mislim da to bude slučajno, ali ako nastavi, priznaću da zna da nadje prostor ili šta već.

I na kraju, prvi sam napisao u njegovoj temi pohvalu za gol iako sam u zadnje vreme njegov najveći kritičar. Doduše nije neka pohvala, priznajem, nisam dvolični i licemerni retard da po nekom pljujem i onda da skačem od sreće i svršavam na njegov jedan gol jakoj ekipi koji je po meni više zasluga Kantea i Bakayoka nego njega, ali da ne dužim.
  • Odgovori 588
  • Pregledi 42 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Vratila se legenda, kolko vidim otišo je i na turneju. Niko to da javi, sramite se.

• Kome treba pravi spic kada imas Michya

• Džaba se trudiš, stari forumaši poznaju više tih igrača ipak smo imali topic na forumu za Milana Lalkoviča, naravno vjerovatno je Cae otvorio temu a Žiger ima temu od momenta kad je došao u klub sa 16

Objavljene slike

Sacekaj, covjek da hattrick, ti ga popljujes, k'o da je sve odbijalo se od njega. Zabije pobjednicki gol, nasao se na pravom mjestu, postavljanje vrhunsko, opet kaze pogodila ga lopta, nista on nije ovdje uradio, kao nije dotakao lopte, ja ti kazem jeste dotakao loptu, pocnes mi sa pricom sta ima veze je li dotakao loptu.

Cuj sretnih golova, Mitchy sta god da uradi, tebi ne valja. Prvo ti prica neka zabije jacim, evo zabije kao sto sam rekao cim dobije priliku, cak i mizernu od 10tak minuta, opet ne valja.

Mitchy je igracina, koja ima 22 godine i dalje, nemoj to da zaboravis. Ogroman talenat, koji je zabio i asistirao bruku golova u francuskoj.

Francusku i Englesku ligu ne možeš porediti ni po čemu.

Zabio je Nothingamu tri gola. Može da da i 33 mene nervira njegovo ponašanje na terenu. To sam 5 puta napisao. I meni je bio drag nekada. Briga me na toj utakmici za golove, tu kup utakmicu bi mi bio drazi da nije dao gol, a da je rastao kao igrač u svakom pogledu.

Ovu mogu da kažem skidam mu kapu za pobednički gol i za pozicioniranje (toga sinoć nisam mogao da se setim) za ostalo ne mogu.

To vam je kao kada su svi pljuvali Torresa, čak i podseća na njega. Ni iz čega da gol pored očajne igre, tipa zabijanje u protivnika i ne zna da doda loptu.

Budućnost jeste pred njim po godinama, ali mora da sazri kao igrač u mnogim aspektima igre.
Da li me nervira kada ga vidim na terenu, da. Da li bi mi bilo draze da nije dao gol i da je ostalo 1:1, ne.

Problem je što od vas niko nema kritiku za njega, samo kada da gol likujete. Gledam i opširniju sliku. Ja bio od početka za Moratu, dosta ljudi ovde nije. I ja sam pisao za njega da mora da popravi dosta i pored golova i složio se sa drugima. Dok kod Batcuaija vi se uhvatite golova i svako likuje kada da gol, kada odigra sramno, tu niko ne piše kritike.

Francusku i Englesku ligu ne možeš porediti ni po čemu.

Zabio je Nothingamu tri gola. Može da da i 33 mene nervira njegovo ponašanje na terenu. To sam 5 puta napisao. I meni je bio drag nekada. Briga me na toj utakmici za golove, tu kup utakmicu bi mi bio drazi da nije dao gol, a da je rastao kao igrač u svakom pogledu.

Ovu mogu da kažem skidam mu kapu za pobednički gol i za pozicioniranje (toga sinoć nisam mogao da se setim) za ostalo ne mogu.

To vam je kao kada su svi pljuvali Torresa, čak i podseća na njega. Ni iz čega da gol pored očajne igre, tipa zabijanje u protivnika i ne zna da doda loptu.

Budućnost jeste pred njim po godinama, ali mora da sazri kao igrač u mnogim aspektima igre.
Da li me nervira kada ga vidim na terenu, da. Da li bi mi bilo draze da nije dao gol i da je ostalo 1:1, ne.

Problem je što od vas niko nema kritiku za njega, samo kada da gol likujete. Gledam i opširniju sliku. Ja bio od početka za Moratu, dosta ljudi ovde nije. I ja sam pisao za njega da mora da popravi dosta i pored golova i složio se sa drugima. Dok kod Batcuaija vi se uhvatite golova i svako likuje kada da gol, kada odigra sramno, tu niko ne piše kritike.

Scrollaj koju stranicu unazad, vidjet ces kritike. Besmisleno mi je pisati ikakvu kritiku nakon ove utakmice zato sto je igrao 10 minuta..
Normalno da ima još prostora za napredak, ali ima tek 22 godine, i ovo mu je praktički prva sezona da dobiva neku značajniju minutažu (ono prošle sezone je bila smijurija).
Za nas je zasada najvažnije da redovita zabija i da imamo igrača u kojega se možemo pouzdati u tkz. malim utakmicama jer ne može Morata sam iznijet sezonu na toliko frontova. Ne zaboravite da je on drugi pick, igrač za rotaciju, a kao takav (s obzirom da zabija svaki put kad igra, nebitno kako) je odličan. A hoće li se jednog dana razvit u igrača za nešto više od rotacije vrijeme će pokazati...

https://twitter.com/mbatshuayi/status/913166951018635264

Polako se pretvara u našeg Bendtnera ili napadačkog Mikela, meme igrač.

Sve u svemu, jedan gol pa makar i u finalu LS ne moze promeniti moje misljenje o njemu generalno.

Ono što mogu reći juče je dao važan gol, hvala i svaka čast na tome. Neka je malo demantovao, pa ako treba nek me demantuje svake nedelje, a nadam se da će me demantovati i u drugim stvarima.

Toliko o njemu od mene za sad.
Dobro i Drogbu su navijači na početku pljuvali i govorili da je promašaj :D videćemo, eto šanse, nisu neki protivnici, ali za samopouzdanje, da vidimo od čega je Michy sastavljen :D
Kakvog bezveznjaka od napadaca imamo, pokazalo se veceras na utakmici protiv BiH. Nece ga povesti ni na Svjetsko prvenstvo jer ovakvog napadaca mogu sresti i negdje usput. Neka je Bog na pomoci Chelseu sa njim. Siguran sam da ce i u tim utakmicama bez Morate pokazati da je beskoristan. Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Napadač kakav nam treba, zabija golove sto je najbitnije i nije placipicka kao Morata

xD

Kakvog bezveznjaka od napadaca imamo, pokazalo se veceras na utakmici protiv BiH. Nece ga povesti ni na Svjetsko prvenstvo jer ovakvog napadaca mogu sresti i negdje usput. Neka je Bog na pomoci Chelseu sa njim. Siguran sam da ce i u tim utakmicama bez Morate pokazati da je beskoristan. Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Neki ce reci daje golove haha

Ipak, fali ovom igracu dosta toga da od njega bude neka klasa. S loptom u polju je vrlo los, sporo se okrece, nema pregled igre niti zna promijeniti stranu. A drugo mozda jos i vaznije jer ovo prvo nikad nauciti nece, to je da ima vrlo lose kretanje. Zanimljivo u Marseilleu je dosta bolji bio po tom pitanju i ne znam sta se promijenilo.

Slazem se da nikako ne treba ocekivati da  ce pruziti nesto bitno u ovoj sezoni, i treba se nadati da Morata ostane zdrav. Inace smo u banani.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.