27. septembar 2017.9 god. comment_275367 Diablo možeš kontrirati do prekosutra, činjenice su činjenice. Ako si bukvalista oko pipanja lopte, budi. Više ne znam jel ti on omiljeni igrač ili ideš na to da lupaš kontre polovini foruma. Tvoje mišljenje o njemu je tvoje. Moje je moje i svako ima pravo na svoje. Nijedan argument o njemu nema osim njegovih srećnih golova. Od kada se povela diskusija o njemu. Ni kontrola lopte, ni pregled igre, ni brzina, ni preciznost, ni kolektivna igra, ništa od toga lik nije pokazao i posere ga ovakav gol i svršavanje. Jedina njegova vrlina pored sranja po twiteru je to što se nadje na mestu da ga gol ili da ga pogodi lopta, još uvek mislim da to bude slučajno, ali ako nastavi, priznaću da zna da nadje prostor ili šta već. I na kraju, prvi sam napisao u njegovoj temi pohvalu za gol iako sam u zadnje vreme njegov najveći kritičar. Doduše nije neka pohvala, priznajem, nisam dvolični i licemerni retard da po nekom pljujem i onda da skačem od sreće i svršavam na njegov jedan gol jakoj ekipi koji je po meni više zasluga Kantea i Bakayoka nego njega, ali da ne dužim. Prijavi
28. septembar 2017.9 god. comment_275377 Sacekaj, covjek da hattrick, ti ga popljujes, k'o da je sve odbijalo se od njega. Zabije pobjednicki gol, nasao se na pravom mjestu, postavljanje vrhunsko, opet kaze pogodila ga lopta, nista on nije ovdje uradio, kao nije dotakao lopte, ja ti kazem jeste dotakao loptu, pocnes mi sa pricom sta ima veze je li dotakao loptu. Cuj sretnih golova, Mitchy sta god da uradi, tebi ne valja. Prvo ti prica neka zabije jacim, evo zabije kao sto sam rekao cim dobije priliku, cak i mizernu od 10tak minuta, opet ne valja. Mitchy je igracina, koja ima 22 godine i dalje, nemoj to da zaboravis. Ogroman talenat, koji je zabio i asistirao bruku golova u francuskoj. Prijavi
28. septembar 2017.9 god. comment_275379 Francusku i Englesku ligu ne možeš porediti ni po čemu. Zabio je Nothingamu tri gola. Može da da i 33 mene nervira njegovo ponašanje na terenu. To sam 5 puta napisao. I meni je bio drag nekada. Briga me na toj utakmici za golove, tu kup utakmicu bi mi bio drazi da nije dao gol, a da je rastao kao igrač u svakom pogledu. Ovu mogu da kažem skidam mu kapu za pobednički gol i za pozicioniranje (toga sinoć nisam mogao da se setim) za ostalo ne mogu. To vam je kao kada su svi pljuvali Torresa, čak i podseća na njega. Ni iz čega da gol pored očajne igre, tipa zabijanje u protivnika i ne zna da doda loptu. Budućnost jeste pred njim po godinama, ali mora da sazri kao igrač u mnogim aspektima igre. Da li me nervira kada ga vidim na terenu, da. Da li bi mi bilo draze da nije dao gol i da je ostalo 1:1, ne. Problem je što od vas niko nema kritiku za njega, samo kada da gol likujete. Gledam i opširniju sliku. Ja bio od početka za Moratu, dosta ljudi ovde nije. I ja sam pisao za njega da mora da popravi dosta i pored golova i složio se sa drugima. Dok kod Batcuaija vi se uhvatite golova i svako likuje kada da gol, kada odigra sramno, tu niko ne piše kritike. Prijavi
28. septembar 2017.9 god. comment_275380 Francusku i Englesku ligu ne možeš porediti ni po čemu. Zabio je Nothingamu tri gola. Može da da i 33 mene nervira njegovo ponašanje na terenu. To sam 5 puta napisao. I meni je bio drag nekada. Briga me na toj utakmici za golove, tu kup utakmicu bi mi bio drazi da nije dao gol, a da je rastao kao igrač u svakom pogledu. Ovu mogu da kažem skidam mu kapu za pobednički gol i za pozicioniranje (toga sinoć nisam mogao da se setim) za ostalo ne mogu. To vam je kao kada su svi pljuvali Torresa, čak i podseća na njega. Ni iz čega da gol pored očajne igre, tipa zabijanje u protivnika i ne zna da doda loptu. Budućnost jeste pred njim po godinama, ali mora da sazri kao igrač u mnogim aspektima igre. Da li me nervira kada ga vidim na terenu, da. Da li bi mi bilo draze da nije dao gol i da je ostalo 1:1, ne. Problem je što od vas niko nema kritiku za njega, samo kada da gol likujete. Gledam i opširniju sliku. Ja bio od početka za Moratu, dosta ljudi ovde nije. I ja sam pisao za njega da mora da popravi dosta i pored golova i složio se sa drugima. Dok kod Batcuaija vi se uhvatite golova i svako likuje kada da gol, kada odigra sramno, tu niko ne piše kritike. Scrollaj koju stranicu unazad, vidjet ces kritike. Besmisleno mi je pisati ikakvu kritiku nakon ove utakmice zato sto je igrao 10 minuta.. Prijavi
28. septembar 2017.9 god. comment_275381 Normalno da ima još prostora za napredak, ali ima tek 22 godine, i ovo mu je praktički prva sezona da dobiva neku značajniju minutažu (ono prošle sezone je bila smijurija). Za nas je zasada najvažnije da redovita zabija i da imamo igrača u kojega se možemo pouzdati u tkz. malim utakmicama jer ne može Morata sam iznijet sezonu na toliko frontova. Ne zaboravite da je on drugi pick, igrač za rotaciju, a kao takav (s obzirom da zabija svaki put kad igra, nebitno kako) je odličan. A hoće li se jednog dana razvit u igrača za nešto više od rotacije vrijeme će pokazati... Prijavi
28. septembar 2017.9 god. comment_275382 https://twitter.com/mbatshuayi/status/913166951018635264 Polako se pretvara u našeg Bendtnera ili napadačkog Mikela, meme igrač. Prijavi
28. septembar 2017.9 god. comment_275385 Problem je sto mu ne mozes naci manu u 10 minuta igre, pokusao si sa "ono mu je bio prvi dodir", i to je to. Prijavi
28. septembar 2017.9 god. comment_275388 Sve u svemu, jedan gol pa makar i u finalu LS ne moze promeniti moje misljenje o njemu generalno. Ono što mogu reći juče je dao važan gol, hvala i svaka čast na tome. Neka je malo demantovao, pa ako treba nek me demantuje svake nedelje, a nadam se da će me demantovati i u drugim stvarima. Toliko o njemu od mene za sad. Prijavi
2. oktobar 2017.9 god. comment_275555 Evo šanse za mlađanog Michya, ako je istina da će Morata biti van terena 2 meseca. Prijavi
2. oktobar 2017.9 god. comment_275563 Dobro i Drogbu su navijači na početku pljuvali i govorili da je promašaj :D videćemo, eto šanse, nisu neki protivnici, ali za samopouzdanje, da vidimo od čega je Michy sastavljen :D Prijavi
2. oktobar 2017.9 god. comment_275566 Hahahah ajde daj mi neki izlaz za slučaj nužde, šta si se stisao 😂😂😂 Prijavi
4. oktobar 2017.9 god. comment_275574 Neka nam je Bog na pomoći sa ovim napadačem.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
6. oktobar 2017.9 god. comment_275593 Uzo Michy i nosonji a nije od Edena. To samo diablo moze 😂Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
6. oktobar 2017.9 god. comment_275594 Uzo Michy i nosonji a nije od Edena. To samo diablo moze Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Uzeo i Edenu :DNego jest mi drago sto sam uzeo od ovog Boga Mitchya znaci nemas pojma :D Prijavi
6. oktobar 2017.9 god. comment_275599 Sad kad Michu zabije gol Bosni iz voleja, i sa posvetom, bude slika Diabla tamo na semaforu na stadionu Prijavi
7. oktobar 2017.8 god. comment_275604 Diablo Isus uze potpis od ovog hahah Jesi primjetio ovog securitya, isti hulk hogan :D Prijavi
7. oktobar 2017.8 god. comment_275607 Kakvog bezveznjaka od napadaca imamo, pokazalo se veceras na utakmici protiv BiH. Nece ga povesti ni na Svjetsko prvenstvo jer ovakvog napadaca mogu sresti i negdje usput. Neka je Bog na pomoci Chelseu sa njim. Siguran sam da ce i u tim utakmicama bez Morate pokazati da je beskoristan. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
7. oktobar 2017.8 god. comment_275608 Napadač kakav nam treba, zabija golove sto je najbitnije i nije placipicka kao Morata xD Prijavi
7. oktobar 2017.8 god. Autor comment_275609 Kakav panj, jadni mi s njim dok se Morata ne oporavi. Prijavi
7. oktobar 2017.8 god. comment_275610 Kakvog bezveznjaka od napadaca imamo, pokazalo se veceras na utakmici protiv BiH. Nece ga povesti ni na Svjetsko prvenstvo jer ovakvog napadaca mogu sresti i negdje usput. Neka je Bog na pomoci Chelseu sa njim. Siguran sam da ce i u tim utakmicama bez Morate pokazati da je beskoristan. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Neki ce reci daje golove haha Ipak, fali ovom igracu dosta toga da od njega bude neka klasa. S loptom u polju je vrlo los, sporo se okrece, nema pregled igre niti zna promijeniti stranu. A drugo mozda jos i vaznije jer ovo prvo nikad nauciti nece, to je da ima vrlo lose kretanje. Zanimljivo u Marseilleu je dosta bolji bio po tom pitanju i ne znam sta se promijenilo. Slazem se da nikako ne treba ocekivati da ce pruziti nesto bitno u ovoj sezoni, i treba se nadati da Morata ostane zdrav. Inace smo u banani. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.