Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Michy Batshuayi (2016-2022, 48 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 588
  • Pregledi 42 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Vratila se legenda, kolko vidim otišo je i na turneju. Niko to da javi, sramite se.

• Kome treba pravi spic kada imas Michya

• Džaba se trudiš, stari forumaši poznaju više tih igrača ipak smo imali topic na forumu za Milana Lalkoviča, naravno vjerovatno je Cae otvorio temu a Žiger ima temu od momenta kad je došao u klub sa 16

Objavljene slike

Pa i garantujem da je Llorente duplo bolji za back up nego ovaj sebicni glupan. Ne mogu da vjerujem kakva neozbiljnost danas. Ne bi kod mene zadugo opet dobio sansu...

Ovaj ne može biti rezervi napadač, ovaj sve i jedan napad sjebe svojom sebičnošću. Treba da se lomi rezultat i da nam treba gol i ovaj sebičnjak treba da ga da, obezbedi ili stvori? Nema šanse. Treba tu novi napadac, a ovoga poslati bilo gde.
Belotti golcinom sebi jos vise podigao cijenu.
Al ako ne mozemo dovesti igraca iz jednog Torina, onda i zasluzujemo da drzimo ovako sebicnog bacuaija

Belotti golcinom sebi jos vise podigao cijenu.
Al ako ne mozemo dovesti igraca iz jednog Torina, onda i zasluzujemo da drzimo ovako sebicnog bacuaija

Nije stvar u tome da li mozemo, mozemo sigurno, vec u ogromnoj ceni. Beloti ima izlaznu klauzulu od 100 miliona, znaci da ispod 70 nece ni sedati za sto. A niti Torino ima nameru da proda niti on pokazuje neku veliku zelju za odlaskom. A znamo kakvi su nasi u placanju visokih odsteta.

Nije stvar u tome da li mozemo, mozemo sigurno, vec u ogromnoj ceni. Beloti ima izlaznu klauzulu od 100 miliona, znaci da ispod 70 nece ni sedati za sto. A niti Torino ima nameru da proda niti on pokazuje neku veliku zelju za odlaskom. A znamo kakvi su nasi u placanju visokih odsteta.

dati im sto traze, 60-70 miliona sad dati, ostatak isplatiri kroz 3-4 godine.

kad su sad ovako lude cijene, kakve ce tek biti kasnije?

Napadac nam treba, bez dobrog backupa, nemamo sta traziti. imamo ali kad bi opet igrali samo u EPL, a ispali iz ostalih takmicenja.

Ne vidim smisao u davanju 70+m za napadača ako smo u ovom roku već kupili napadača za tolike novce. Morata je kupljen kao prvi napadač, a sa svoje 24 godine je i dugoračno rješenje osim ako ne flopne. Tako da ništa od Belottia jer bi njegovim dovođenjem imali dva skupa prvotimska napadača a u prvih 11 mjesta samo za jednog

15 miliona funti za Llorentea. Bagatela. Ne bih imao ništa kad bi došao, a kako se bliži prijelazni rok, špekulacije se pojačavaju da ćemo poslati ponudu. 

A tokom priprema pisalo se o nekoj podjeli minutaže između Morate i Batshuayija, ili čak da Mitchy bude prvi špic  @-)  X_X

Ja i dalje imam povjerenja u Michya, trebate će si neke stvari smjestit u glavi ali uz dobar rad s Conteom i dovoljnu minutažu može on postati odličan napadač.

PS: i boljim igračima je znalo trebat vremena dok se prilagode na PL, a on realno i nije dobio bog zna kakvu minutažu za to...

Ja i dalje imam povjerenja u Michya, trebate će si neke stvari smjestit u glavi ali uz dobar rad s Conteom i dovoljnu minutažu može on postati odličan napadač.

PS: i boljim igračima je znalo trebat vremena dok se prilagode na PL, a on realno i nije dobio bog zna kakvu minutažu za to...

I ja isto, samo treba mnogo,mnogo napredovati i to na vise polja. Vidi se da voli klub, da ima ogromnu zelju, cesto iz te zelje dolazi do gresaka, izgori u zelji.
Za minutazu smo govorili i prije pa evo ispade Conte upravu prosle sezone kad mu je davao po 5 minuta.
Ovo sto on igra je karina, protiv Burnleya nije mogao ustopati lopte a kretnje su mu nikakve bile. Usao Morata sa 60% snage i umalo donio preokret.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Priča se da bi ga mogli prodati. Ne bih imao ništa protiv. Ali imali smo previše promašaja oko drugog napadača zadnjih godina.

1. Demba Ba

2. Remy

3. Batshuayi

Previše je to promašaja.

Nisu to nikakvi promasaji. Osim Batsuhayia mozda, al ako lapimo neki dobar kes za njega i to je u redu. I Demba i Remy su dali fin doprinos ekipi, zabili neke vazne golove u maloj minutazi, a dosli su za relativno sitne novce i odigrali sasvim korektno. Moras imati takve igrace u timu, koji ce strpljivo cekati svoju priliku i natjerati prve napadace da se ne opuste.

Ne moze citavih 25 igraca biti svjetska klasa, jednostavno nema sanse da ih zadovoljis.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Šteta za Michua, baš bi idealna bio rotacija sa Moratom da je opravdao ocekivanja, mlad i igrac sa potencijalom.

Više ga je ona sebičnost ukopala nego što je griješio.

• 4 sedmice kasnije...

Jest dao 3 gola ali iznerviro bi me da je dao jos toliko. Dugo nisam vidio sebicnijeg igraca i pokusava neke nerealne poteze.

Ovog treba pokloniti nekome, a onome ko ga je doveo za, koliko bese 40m? Treba dati otkaz, tj možda bolje da radi besplatno dok ne isplati i zadnji cent sto je klub dao za ovog sebicnog lika koji je umislio da je zvezda svetskog renomea. Manje akcija bi upropastilo bure sa vodom u centru protivničkog šesnaesterca koje bi se gadjalo i odbijalo lopte u gol, nego ovaj. Ionako bi istu svrhu imali, pogodi ih lopta i udje u gol.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.