Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Michy Batshuayi (2016-2022, 48 nastupa)

Istaknuti odgovori

Koliko sam ja zgotivio ovog momka to nije humano, pa jedan od najdrazih igraca kod nas mi je...

Sjecam se da sam i ja licno psovao majke kad je doveden, hej jebote neki lik iz Marseja, za grdne pare a ni tamo nije imao bog zna kakvu dominaciju. Sad evo godinu i po poslije, ne bi srecnijeg lika od mene bilo kad bi on od sledece sezone bio prvi spic i derao guzove redom

• Odgovori 588
  • Pregledi 42 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Vratila se legenda, kolko vidim otišo je i na turneju. Niko to da javi, sramite se.

• Kome treba pravi spic kada imas Michya

• Džaba se trudiš, stari forumaši poznaju više tih igrača ipak smo imali topic na forumu za Milana Lalkoviča, naravno vjerovatno je Cae otvorio temu a Žiger ima temu od momenta kad je došao u klub sa 16

Objavljene slike

Batshuayi against Gladbach 0 shots on target 2 shots off target 1 yellow card 60% pass completion 3/17 duels won Dispossessed 4 times 4 fouls committed 1/4 successful dribbles Samo nek trpa protiv ovih tambura ekipa one svoje golove pa da ga dobro naplatimo na ljeto.
Nit ga hejtam kune nit sutim. Pisao sam i ukazivao na njegove nedostatke. Mene je ovaj igrac strasno razocarao jer je dobio sansu ove sezone da pocne sezonu i totalno zaledi Moratu, medjutim podbacio je uzasno. Neke od njegovih partija u pocetku su u rangu Torresovih famoznih meceva. Ovako je gotiva lik, volio bih da na terenu bar upola moze ko na Twitteru. Vidjecemo do kraja sezone hoce li sta popraviti, jel stvarno bilo do samopouzdanja (mada cisto sumnjam). Nek vas ne zavara par golova na praznu mrezu.
  • 3 sedmice kasnije...

Oba sa peterca, prazan gol, sve na tacni :P

19 golova ove sezone, zabija svakih 99 minuta

Hocemo traziti kompilaciju? Ili je bolje za vas da to ne radimo heheh

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.