Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Michy Batshuayi (2016-2022, 48 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 588
  • Pregledi 42 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Vratila se legenda, kolko vidim otišo je i na turneju. Niko to da javi, sramite se.

• Kome treba pravi spic kada imas Michya

• Džaba se trudiš, stari forumaši poznaju više tih igrača ipak smo imali topic na forumu za Milana Lalkoviča, naravno vjerovatno je Cae otvorio temu a Žiger ima temu od momenta kad je došao u klub sa 16

Objavljene slike

A sta je trebao raditi protiv ovako jakog protivnima nego izbusiti mrezu? Ovo je za nase igrace bio trening. Vise se uznoje na kondicionom treningu kod Kontea.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Daj Diablo kakva tri gola je dao? Jedan mu Hazard namestio na tacnu, nažalost, mogao je dati gol lagano. Jedan ga pogodi lopta i udje u gol. A na sve to, protivnik je Nothingam Forrest.
Voleo bi da ga vidim protiv Atletiko Madrida. Pa da vidimo kako ćete reagovati na njegovo glupiranje na ozbiljnim utakmicama i sa ozbiljnim ekipama.

Taj može jedino ovima da da gol, Qarabaku, kojima je i dao, Sunderlandu kojima je davao. Ne računamo Bayern i Arsenal u pripremnim utakmicama.

Možda bi i rekao treba nam igrač tipa Inzagi koji se nadje na pravom mestu u pravo vreme da ovaj ne upropasti akcije svojom sebičnošću. Da ne ide glavom kroz zid i samo on hoće da da gol. Iznerviram se samo kad se setim koliko je sebican, a ne još kada gledam.

Jedina dobra stvar je sto imamo napadača za ove kikiriki ekipe, mada isti efekata bi bio da smo nekog klinca stavili da igra umesto igrača od 40 miliona.

Uglavnom, sebičan je, a nije Ibrahimović koga želi da glumi, pokušava da dribla, a nije ni Hazard, ni Messi. Šuta cim dobije minimalnu šansu bez obzira na bolje pozicije saigraca, a nije Ronaldo. Samo još fali da se otima oko slobodnjaka i penala kao Neymar.

Kada nauci da poštuje ekipu, radi za dobrobit tima i rezultat istog, a ne za samopromociju koja se ovde pravda velikom zeljom za dokazivanjem i izgaranjem u tome, onda cu povući ovo sto sam govorio.

Edit. Kada nabusi mrežu Arsenalu, Atletiku, Unitedu, Romi, Tottenham u pa cak i Liverpulu, onda cu reci da je napadač i reci svaka čast. Dok buši ove trećerazredne ekipe za mene je nužno zlo jer nemamo trećeg napadača.
Pa već bi igrao da je zabijao i da se pokazao.

Šta mislite zašto igra protiv kikiriki klubova prvu i zašto ulazi 5 minuta pred kraj? Zato što ne može da pomogne timu, ulazi samo da bi se odmorio prvi napadač.

Ma neka buši koga hoće, mislim koga može, pošto može rang 3. lige engleske, eventualno druge.

Smeta mi zato sto je halav, sebican i samoživ. Šta da se čeka, još 3 godine da se pokaže?

Baš sam gledao kome je dao golove prošle godine, Sunderland, Watford, Bristol, Petersbough, Watford jos jednom ako se ne varam. Od njega očekujemo da lomi utakmice? Dva gola je dao i doneo bodove timu, prevelik uticaj. Očekujem komentar da je doneo titulu prošle sezone.

Što se tiče golova, nadam se da se sprdate :D

Kako bi voleo da se Morata povredi, razboli i da počne moćni Michy i da zavisi od njega. Da vidim komentare posle:P

Michy je mašina, da Conte ima mozga, bio bi rame uz rame sa Kaneom prošle sezone umesto što je forsirao Costu.

Konačno i od tebe neki doprinos. Moze dati gol samo kada ga pogodi lopta, ali eto malo pohvale, ne puno.
Bravo za majstora,popravlja svoju kretnju bez lopte,još malo da smanji sa sebičnošću,ali siguran sam da hoće sad redovno zabija i nema potrebe da bude sebičan,svaka čast na golu.
Pa naravno da jeste prvi kontakt, ne znam jel dobio ijedan duel. Ali ajde neka bude tipa Inzaghi sa klupe udje i pogodi ga lopta protiv jakih, preguracu sebicnost.

Pa naravno da jeste prvi kontakt, ne znam jel dobio ijedan duel. Ali ajde neka bude tipa Inzaghi sa klupe udje i pogodi ga lopta protiv jakih, preguracu sebicnost.

Jah jah, eto nije dirao loptu 12 minuta, iako jeste, ali eto neka ti bude. Ne moze se protiv mrznje, ali Mitchy ce nastavljati resetati mreze.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.