21. septembar 2017.9 god. comment_275150 A sta je trebao raditi protiv ovako jakog protivnima nego izbusiti mrezu? Ovo je za nase igrace bio trening. Vise se uznoje na kondicionom treningu kod Kontea.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
21. septembar 2017.9 god. comment_275151 Daj Diablo kakva tri gola je dao? Jedan mu Hazard namestio na tacnu, nažalost, mogao je dati gol lagano. Jedan ga pogodi lopta i udje u gol. A na sve to, protivnik je Nothingam Forrest. Voleo bi da ga vidim protiv Atletiko Madrida. Pa da vidimo kako ćete reagovati na njegovo glupiranje na ozbiljnim utakmicama i sa ozbiljnim ekipama. Taj može jedino ovima da da gol, Qarabaku, kojima je i dao, Sunderlandu kojima je davao. Ne računamo Bayern i Arsenal u pripremnim utakmicama. Možda bi i rekao treba nam igrač tipa Inzagi koji se nadje na pravom mestu u pravo vreme da ovaj ne upropasti akcije svojom sebičnošću. Da ne ide glavom kroz zid i samo on hoće da da gol. Iznerviram se samo kad se setim koliko je sebican, a ne još kada gledam. Jedina dobra stvar je sto imamo napadača za ove kikiriki ekipe, mada isti efekata bi bio da smo nekog klinca stavili da igra umesto igrača od 40 miliona. Uglavnom, sebičan je, a nije Ibrahimović koga želi da glumi, pokušava da dribla, a nije ni Hazard, ni Messi. Šuta cim dobije minimalnu šansu bez obzira na bolje pozicije saigraca, a nije Ronaldo. Samo još fali da se otima oko slobodnjaka i penala kao Neymar. Kada nauci da poštuje ekipu, radi za dobrobit tima i rezultat istog, a ne za samopromociju koja se ovde pravda velikom zeljom za dokazivanjem i izgaranjem u tome, onda cu povući ovo sto sam govorio. Edit. Kada nabusi mrežu Arsenalu, Atletiku, Unitedu, Romi, Tottenham u pa cak i Liverpulu, onda cu reci da je napadač i reci svaka čast. Dok buši ove trećerazredne ekipe za mene je nužno zlo jer nemamo trećeg napadača. Prijavi
21. septembar 2017.9 god. comment_275164 Polahko, prvo mora odigrati meceve protiv tih timova. Ne mozes mu zamjerati sto je dao 3 gola Nottinghamu, to je nigdje veze prica. Ocekujete da busi neke timove, a i nije odigrao protiv tih timova, eto zamjeras mu sto je dao nekim vecim klubovima i u predsezoni. Prijavi
21. septembar 2017.9 god. comment_275167 koliko je igrao meceva ove sezone Michu i koliko je zabio golova? Prijavi
21. septembar 2017.9 god. comment_275174 Ne računamo autogol, ima gol više, al ipak su izjednačeni po utakmicama. :zastava: Prijavi
21. septembar 2017.9 god. comment_275175 Pa već bi igrao da je zabijao i da se pokazao. Šta mislite zašto igra protiv kikiriki klubova prvu i zašto ulazi 5 minuta pred kraj? Zato što ne može da pomogne timu, ulazi samo da bi se odmorio prvi napadač. Ma neka buši koga hoće, mislim koga može, pošto može rang 3. lige engleske, eventualno druge. Smeta mi zato sto je halav, sebican i samoživ. Šta da se čeka, još 3 godine da se pokaže? Baš sam gledao kome je dao golove prošle godine, Sunderland, Watford, Bristol, Petersbough, Watford jos jednom ako se ne varam. Od njega očekujemo da lomi utakmice? Dva gola je dao i doneo bodove timu, prevelik uticaj. Očekujem komentar da je doneo titulu prošle sezone. Što se tiče golova, nadam se da se sprdate :D Kako bi voleo da se Morata povredi, razboli i da počne moćni Michy i da zavisi od njega. Da vidim komentare posle:P Prijavi
21. septembar 2017.9 god. comment_275176 Pa zato sto je odigrao lose prvi mec u sezoni, i onda je na klupi bio, dao je tim klubovima, jer je protiv tih i igrao. Prijavi
21. septembar 2017.9 god. comment_275177 Michy je mašina, da Conte ima mozga, bio bi rame uz rame sa Kaneom prošle sezone umesto što je forsirao Costu. Prijavi
21. septembar 2017.9 god. comment_275178 Bio bi malo sutra, sa Kaneom ne moze u rangu biti ni jedan napadac iz premiershipa. Prijavi
21. septembar 2017.9 god. Autor comment_275179 Zemo opet ne konta sarkazam :D Sve u svemu, vjerovatno će ovaj igrati samo ove kup utakmice protiv žnj klubova, jedina šansa mu je da se Morata ozlijedi. Prijavi
21. septembar 2017.9 god. comment_275181 Ili da bude tekma prije lige sampiona, pa da odmori Moratu... Prijavi
21. septembar 2017.9 god. comment_275182 Da mu se da sansa, bio bi u rangu sa Torresom u najboljem slučaju. A ovako, Kezmam, Pato, Mutu. Prijavi
27. septembar 2017.9 god. comment_275328 Konačno i od tebe neki doprinos. Moze dati gol samo kada ga pogodi lopta, ali eto malo pohvale, ne puno. Prijavi
27. septembar 2017.9 god. Autor comment_275329 Možete pričat šta god hoćete, al momak zabija kad je najpotrebnije. Naravno da ova izjava podsjeća na Torresa :D Prijavi
27. septembar 2017.9 god. comment_275330 Govorilo se da može zabijati samo bezveznjacim, evo sad je zabija i jakima. Prijavi
27. septembar 2017.9 god. comment_275334 Bravo za majstora,popravlja svoju kretnju bez lopte,još malo da smanji sa sebičnošću,ali siguran sam da hoće sad redovno zabija i nema potrebe da bude sebičan,svaka čast na golu. Prijavi
27. septembar 2017.9 god. comment_275337 Nisam siguran ali mislim da mu je to bio prvi kontakt s loptom. Prijavi
27. septembar 2017.9 god. comment_275342 Nije mu bio prvi kontakt... Zabija i velikima, i to u malo vremena sto je usao :D Pa lik je Bog :D Prijavi
27. septembar 2017.9 god. comment_275348 Pa naravno da jeste prvi kontakt, ne znam jel dobio ijedan duel. Ali ajde neka bude tipa Inzaghi sa klupe udje i pogodi ga lopta protiv jakih, preguracu sebicnost. Prijavi
27. septembar 2017.9 god. comment_275362 https://twitter.com/mbatshuayi/status/913145763047383045 Evo jedna za Diabla da ga može baciti večeras. Prijavi
27. septembar 2017.9 god. comment_275364 Pa naravno da jeste prvi kontakt, ne znam jel dobio ijedan duel. Ali ajde neka bude tipa Inzaghi sa klupe udje i pogodi ga lopta protiv jakih, preguracu sebicnost. Jah jah, eto nije dirao loptu 12 minuta, iako jeste, ali eto neka ti bude. Ne moze se protiv mrznje, ali Mitchy ce nastavljati resetati mreze. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.