13. decembar 2017.8 god. comment_277123 Koliko je dobar Batman, kada ne igra ni kada Morata ne igra. A jedini je špic. Bio je povrijedjen, zato je i odigrao onu tekmu za u23, gdje je i zabio nekoliko golova. Vjerovatno nije bio spreman, pa ako Morata ne bude igrao ni sljedeci mec vjerovatno ce poceti mec protiv s'thamptona. Prijavi
23. decembar 2017.8 god. comment_277361 Ova situacija sa Mičijem sad postaje komična Pa mi faktički nemamo apsolutno nikakvu korist od njega, neću sad da zalazim u to da li on to zaslužuje ili ne(to je neko drugo pitanje), fakt je da lik ne igra pa ko je onda tu lud, ti imaš klub koji se jelte bori za top 4 a dozvoljava sebi ovako nešto a zašto, zato što je skupo plaćen pa klub ne želi da izgubi uložene pare Prijavi
23. decembar 2017.8 god. comment_277362 Ne shvatam zasto ne igra vise, pa jebo te trolles je igrao uvijek, kakav god bio, ovome se ni ta sansa ne da. Da je usao ranije, mozda bi i bilo nesto, da ne govorim da je igrao otpocetka. Vidjelo se da fali napadac. Prijavi
23. decembar 2017.8 god. comment_277364 Drugačije okolnost, Trolles dugo nije imao alternativu, a i doveden je kao igrač koji bi trebalo da čini prevagu, Bats nije doveden kao prvi napadač, a pre si imao Diega, sad imaš Moratu. Prijavi
24. decembar 2017.8 god. comment_277365 Opet, eto nema Morate, znaci daj mu sansu, bilo je hiljadu tekmi gdje nije bilo prvog napadaca. Znaci jedini napadac, i opet ne dobije sansu, ne kontam. Prijavi
24. decembar 2017.8 god. comment_277366 Bolje igrati formaciju sa lažnom devetkom nego igrati sa napadačem koji jeste lažna devetka. Skroz je izneverio moja očekivanja, pokazivao je naznake talenta, al mislim da ništa posebno od njega neće biti gde god da ode. Prijavi
24. decembar 2017.8 god. comment_277368 Lik nema kvalitete gdje god da ode, bio sam protiv njegovog dolaska jos kad su pocele price. Prijavi
24. decembar 2017.8 god. comment_277372 Ako je 20+ golova, 10+ asistencija u francuskoj ligi, onda jeste, nema kvalitete, sve to sa 21 godinom cini mi se. Ovdje nije dobio prilike, i to je sva politika toga. Prijavi
24. decembar 2017.8 god. comment_277373 Nazalost ovdje su Igi i chiba potpuno upravu.. Jest imao dobre naznake iz Francuske, cinio se to kao logican transfer s obzirom na nasu historiju dovodjenja tih igraca iz Ligue 1 medjutim ovo je ocigledan promasaj. Nije uspio pokazati talent ni prenijeti onu igru u Premiership i kad trener radije igra s veznim igracem u spicu umjesto da stavi Batsa onda je sve jasno.Covjek jednostavno nije dorastao tom nivou i ne treba se vise zavlaciti nego ga prodati, pokusati vratiti dio tog novca i traziti drugog napadaca.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
24. decembar 2017.8 god. comment_277377 Ovdje nije dobio prilike, i to je sva politika toga. I sto je dobio unistio je svojom sebicnoscu. Prijavi
26. decembar 2017.8 god. comment_277406 Udario mu Conte šamarčinu, pa hladne obloge stavlja brat Prijavi
26. decembar 2017.8 god. comment_277407 Dobro je odigrao onih 10 minuta, dobra kontrola lopte, oslobadjanje na vrijeme. Izgleda kao da je napredovao. Prijavi
27. decembar 2017.8 god. comment_277418 I sto je dobio unistio je svojom sebicnoscu. Potpisujem. Dobro je odigrao onih 10 minuta, dobra kontrola lopte, oslobadjanje na vrijeme. Izgleda kao da je napredovao. Diablo, ne nadaj se previše. :D Prijavi
27. decembar 2017.8 god. comment_277426 hteo sam samo da se ogradim nešto, kada sam napisao da je situacija postala komična nisam ni mislio na njegove(MIči) igračke sposobnosti prosto mi je smešno sve to, da klub koji jelte valjda ima neke visoke ciljeve ulazi u sezonu sa jednim napadačem ne kontam, šta, dal neko sedi tamo u nekoj fotelji i moli se da Konte možda promeni mišljenje pa ako uleti neka ponuda u medjuvremenu onda bi ga prodali Prijavi
6. januar 2018.8 god. comment_277807 Ovo je bas presmijesan igrac, kakva prdacina od napadaca. Ne zna nista.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
6. januar 2018.8 god. comment_277808 Kao sto rekoh Balvan bi bio korisniji, uglavnom je takve golove i davao Prijavi
6. januar 2018.8 god. comment_277809 Pa mi uopce nemoramo ni da igramo sa nekim od dvojca batsuaji/morata i tako i tako igramo bez napadaca Prijavi
7. januar 2018.8 god. comment_277833 Morata je za ovog Luis Nazario De Lima Ronaldo. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
17. januar 2018.8 god. comment_278210 Standardno lose al et odradio je posao, imao jednu priliku i iskoristio je. Prijavi
18. januar 2018.8 god. comment_278214 Svaka cast momak, nisi imao prilika, jednu si imao i iskoristio. Ubacivao se, sve radio, ali eto, ne valja nikad, mora ipak povezati vise tekmi sa golovima, da bi mozda bio OK. Prijavi
19. januar 2018.8 god. comment_278277 Kakav god da je, bolji je od Morate Sent from my LG-D855 using Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.