7. oktobar 2017.8 god. comment_275611 Izjavio da je Grbavica krompiriste, a u Africi ganjo lavove i sad podcjenjuje. Ja sam bio protiv njegovog dolaska od pocetka samog, bolji je Remy. Prijavi
7. oktobar 2017.8 god. comment_275612 Izjavio da je Grbavica krompiriste, a u Africi ganjo lavove i sad podcjenjuje. Dobro, tu nije pogrijesio. Ima ravnijih njiva od onoga. Inace Michy je rodjen u Briselu, srcu Evrope. :D Prijavi
7. oktobar 2017.8 god. comment_275615 Fudbalskoj javnosti u Bosni i Hercegovini nije problem to što glavni grad države do ove utakmice nije imao stadion koji zadovoljava uslove da se na njemu igra reprezentativni fudbal, nije problem u kakvoj je situaciji bio teren večeras već je najveći problem šta su izjavili Batshuayji, Kevin De Bruyne i ostali igrači Belgije. Jer kao oni nemaju pravo da to izjave. A ljudi rekli samo istinu. Mene je bilo stid ovo večeras gledati. Elvir Bolić je sinoć dao odličan intervju za klix Tačno u srž problema. Glas razuma. Inače, Mitchy nije ništa specijalno večeras odigrao. Naravno, uz uslov da se po onome krompirištu moglo nešto specijalno dobro odigrati. Prijavi
8. oktobar 2017.8 god. comment_275619 Ja trubim na forumu duze vrijeme o reprezentaciji i zasto je na odredjeni nacin bojkotujem. Kao što Elvir kaže, savez uopšte ne vodi brigu o našoj ligi, klubovima, da se liga unaprijedi, samo daj sve za A repku, ostalo je nebitno. Sinoc je Michu bio prijetnja dosta puta, zajebano je igrati po onavnom terenu kad se mozes povrijediti svake sekunde sam od sebe, ne treba ti neko da ti uleti klizeci, dovoljno je da ti noga malo upadne i sjebeš gležanj. Prijavi
8. oktobar 2017.8 god. comment_275623 Izjavio da je Grbavica krompiriste, a u Africi ganjo lavove i sad podcjenjuje. Ja sam bio protiv njegovog dolaska od pocetka samog, bolji je Remy. Ti si onaj pravi Bošnjo sa dna kace koji glasa za Bakira i viče "Nigdje meraka ko u Bosni". Izjava ti je glupa. Grbavica jeste krompirište, ima pravo da to kaže. Michy je Belgijac rođen u Briselu, srcu zapadne Europe i glavnom gradu Europske unije. To što je afričkog podrijetla ništa ne mijenja, a izjava o "gonjanju lavova" podsjeća na rasizam jer aludiraš da je divljak iz Afrike samo zato što je crn. Rekao je istinu koja mnoge boli, ali istinu s kojom se treba suočiti. Što se tiče njega i njegovih kvaliteta nisam pametan šta reći. Zna zabiti prijeko potreban gol, a s druge strane često izgleda kao trećerazrdni napadač. Meni je žao Hazarda što mu klub nije osigurao igrača njegovog kalibra da ima s kim igrati. Sanchez je zaista bila dobra prilika, ali naši stisli guzicu. Prijavi
8. oktobar 2017.8 god. comment_275627 Ti si onaj pravi Bošnjo sa dna kace koji glasa za Bakira i viče "Nigdje meraka ko u Bosni". Izjava ti je glupa. Grbavica jeste krompirište, ima pravo da to kaže. Michy je Belgijac rođen u Briselu, srcu zapadne Europe i glavnom gradu Europske unije. To što je afričkog podrijetla ništa ne mijenja, a izjava o "gonjanju lavova" podsjeća na rasizam jer aludiraš da je divljak iz Afrike samo zato što je crn. Rekao je istinu koja mnoge boli, ali istinu s kojom se treba suočiti. Što se tiče njega i njegovih kvaliteta nisam pametan šta reći. Zna zabiti prijeko potreban gol, a s druge strane često izgleda kao trećerazrdni napadač. Meni je žao Hazarda što mu klub nije osigurao igrača njegovog kalibra da ima s kim igrati. Sanchez je zaista bila dobra prilika, ali naši stisli guzicu. 1. Nemoj vrijedjati glasace koji su dali glas covjeku koji je dobio 270 hiljada glasova i usao u predsjednistvo. Nije stvar u Bakiru nego savezu. Sam sam reko da je teren los, ali od 25 fudbalera Belgije naso se ovaj debil da daje komentar, to se ocekivalo od Hazarda ili Debruynea koji su uradili nesto za reprezentaciju Belgije, Baatsuayi je igrac koji nece ni otici na prvenstvo i naravno da je glup. Prijavi
8. oktobar 2017.8 god. comment_275629 Ne mora čovek biti vrhunski fudbaler ili visoko obrazovan da bi uvideo da je onaj teren gori od njive, ili da su ovi prostori rupa Evrope. Prijavi
8. oktobar 2017.8 god. comment_275630 1. Nemoj vrijedjati glasace koji su dali glas covjeku koji je dobio 270 hiljada glasova i usao u predsjednistvo. Nije stvar u Bakiru nego savezu. Sam sam reko da je teren los, ali od 25 fudbalera Belgije naso se ovaj debil da daje komentar, to se ocekivalo od Hazarda ili Debruynea koji su uradili nesto za reprezentaciju Belgije, Baatsuayi je igrac koji nece ni otici na prvenstvo i naravno da je glup. Pa i De Bruyne je rekao da nije igrao na gorem stadionu od 7 godine, i usput prelose odigrao, ocigledno zbog terena, dok je Mitchy zabio i bio u jos nekoliko prilika da zabije. Prijavi
8. oktobar 2017.8 god. comment_275631 Pa i De Bruyne je rekao da nije igrao na gorem stadionu od 7 godine, i usput prelose odigrao, ocigledno zbog terena, dok je Mitchy zabio i bio u jos nekoliko prilika da zabije. Taj Debruyne je nesto uradio za reprezentaciju pa moze pricati, ovaj ima nekolko nastupa i naso nesto pametovati. Nista novo nije rekao za teren i mi svi znamo kakav je teren na Grbavici i kad je lijepo vijeme da nije dobar. Prijavi
8. oktobar 2017.8 god. comment_275632 Pa sta, dao komentar na teren sto svi misle, to je uradio i de bruyne. Dodao je zahvalnicu Martinezu itd. Nista lose nije rekao za repku BiH, vec za jebeni teren, koji je bio prelos. Nama je to i odgovaralo, njima nije, zato i jesu pricali o terenu. Prijavi
8. oktobar 2017.8 god. comment_275635 To vam je Michy, uvek je glavni na izjavama, a ostali kvaliteti upitni totala. Prijavi
9. oktobar 2017.8 god. comment_275636 To vam je Michy, uvek je glavni na izjavama, a ostali kvaliteti upitni totala. Hej, zabio je i bosni :D Prijavi
14. oktobar 2017.8 god. comment_275740 Sjećam se vremena iz prošle sezone kad su navijači pisali nakve žalopojke, patetiku prosipali i psovali Conteu od do zato jer ovom nazovi igraču nije davao dovoljnu minutažu. Legitimno je postaviti pitanje, ako je danas napredovao (što je i on rekao a i Conte) kakav li je bio prošle sezone dok još nije napredovao ? Nije poenta, u pokojem krompiru koji on ubaci u mreži. Morata sa jednom nogom je Ronaldo u PRAJMU za ovog frajera. I još mu kao krivo što ga vadi danas. Nije ga stid. Vraćaj se Alvaro što prije. Prijavi
21. oktobar 2017.8 god. comment_275874 Konacno dobra partija, malo je zivosti pokazao. Gol za 2:2 vrhunski. Prijavi
21. oktobar 2017.8 god. comment_275876 Nista nije ni losiji ni onaj drugi :D Dobro se izgurao. Predobro je odigrao i sve to za 20 minuta, dok morata gleda kako lopta prolazi pored, umjesto da je udari. Prijavi
21. oktobar 2017.8 god. comment_275878 Sjećam se vremena iz prošle sezone kad su navijači pisali nakve žalopojke, patetiku prosipali i psovali Conteu od do zato jer ovom nazovi igraču nije davao dovoljnu minutažu. Legitimno je postaviti pitanje, ako je danas napredovao (što je i on rekao a i Conte) kakav li je bio prošle sezone dok još nije napredovao ? Nije poenta, u pokojem krompiru koji on ubaci u mreži. Morata sa jednom nogom je Ronaldo u PRAJMU za ovog frajera. I još mu kao krivo što ga vadi danas. Nije ga stid. Vraćaj se Alvaro što prije. Prijavi
21. oktobar 2017.8 god. comment_275890 https://twitter.com/ChelseaFC/status/921782781503590401 Najskuplji twitteraš. Prijavi
23. oktobar 2017.8 god. comment_275906 16 golova u 1154 minute. To je kao da je odigrao malo manje od 13 tekmi otprilike ako sam dobro skontao. Prijavi
28. oktobar 2017.8 god. comment_275979 ali nikad da odigra kako bog zapovjeda kad dobije dobije sansu ispred Morate... Mislim na prvo kolo i na period kad je Alvaro bio povrijeđen Prijavi
16. novembar 2017.8 god. comment_276431 http://www.sportbible.com/football/news-reactions-batshuayis-response-to-rumour-hes-set-to-become-openly-gay-player-20171116 Barem nesto zanimljivo tokom ove pauze. Prijavi
6. decembar 2017.8 god. comment_276904 Nastavlja da terorise protivnike svoje klase. Danas utrpao dva komada MK Donsu. :D Prijavi
12. decembar 2017.8 god. comment_277108 Koliko je dobar Batman, kada ne igra ni kada Morata ne igra. A jedini je špic. Prijavi
12. decembar 2017.8 god. comment_277110 baš tuga, a što je najgore nije malo plaćen, čak ni za današnje poludjele okvire.. ne znam, očito da se conteu nije pokazao kako treba niti mu se ikako uklapa, jer imam dojam da bi ga stavio u igru tek kad nebi imao ali baš nikakvog izbora osim da npr stavlja ampadua ili cahila u napad... odlaskom drogbe patnje sa pozicijom klasičnog napadača su počele a čijim će dolaskom i da li će ikada završiti pitanje je.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.