Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Michy Batshuayi (2016-2022, 48 nastupa)

Istaknuti odgovori

Izjavio da je Grbavica krompiriste, a u Africi ganjo lavove i sad podcjenjuje. Ja sam bio protiv njegovog dolaska od pocetka samog, bolji je Remy.
  • Odgovori 588
  • Pregledi 42 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Vratila se legenda, kolko vidim otišo je i na turneju. Niko to da javi, sramite se.

• Kome treba pravi spic kada imas Michya

• Džaba se trudiš, stari forumaši poznaju više tih igrača ipak smo imali topic na forumu za Milana Lalkoviča, naravno vjerovatno je Cae otvorio temu a Žiger ima temu od momenta kad je došao u klub sa 16

Objavljene slike

Izjavio da je Grbavica krompiriste, a u Africi ganjo lavove i sad podcjenjuje.

Dobro, tu nije pogrijesio. Ima ravnijih njiva od onoga. Inace Michy je rodjen u Briselu, srcu Evrope. :D

Fudbalskoj javnosti u Bosni i Hercegovini nije problem to što glavni grad države do ove utakmice nije imao stadion koji zadovoljava uslove da se na njemu igra reprezentativni fudbal, nije problem u kakvoj je situaciji bio teren večeras već je najveći problem šta su izjavili Batshuayji, Kevin De Bruyne i ostali igrači Belgije. Jer kao oni nemaju pravo da to izjave. A ljudi rekli samo istinu.

Mene je bilo stid ovo večeras gledati. 

Elvir Bolić je sinoć dao odličan intervju za klix Tačno u srž problema. Glas razuma.

Inače, Mitchy nije ništa specijalno večeras odigrao. Naravno, uz uslov da se po onome krompirištu moglo nešto specijalno dobro odigrati.

Ja trubim na forumu duze vrijeme o reprezentaciji i zasto je na odredjeni nacin bojkotujem.

Kao što Elvir kaže, savez uopšte ne vodi brigu o našoj ligi, klubovima, da se liga unaprijedi, samo daj sve za A repku, ostalo je nebitno.

Sinoc je Michu bio prijetnja dosta puta, zajebano je igrati po onavnom terenu kad se mozes povrijediti svake sekunde sam od sebe, ne treba ti neko da ti uleti klizeci, dovoljno je da ti noga malo upadne i sjebeš gležanj.

Izjavio da je Grbavica krompiriste, a u Africi ganjo lavove i sad podcjenjuje. Ja sam bio protiv njegovog dolaska od pocetka samog, bolji je Remy.

Ti si onaj pravi Bošnjo sa dna kace koji glasa za Bakira i viče "Nigdje meraka ko u Bosni". Izjava ti je glupa. Grbavica jeste krompirište, ima pravo da to kaže. Michy je Belgijac rođen u Briselu, srcu zapadne Europe i glavnom gradu Europske unije. To što je afričkog podrijetla ništa ne mijenja, a izjava o "gonjanju lavova" podsjeća na rasizam jer aludiraš da je divljak iz Afrike samo zato što je crn. Rekao je istinu koja mnoge boli, ali istinu s kojom se treba suočiti. 

Što se tiče njega i njegovih kvaliteta nisam pametan šta reći. Zna zabiti prijeko potreban gol, a s druge strane često izgleda kao trećerazrdni napadač. Meni je žao Hazarda što mu klub nije osigurao igrača njegovog kalibra da ima s kim igrati. Sanchez je zaista bila dobra prilika, ali naši stisli guzicu.

Ti si onaj pravi Bošnjo sa dna kace koji glasa za Bakira i viče "Nigdje meraka ko u Bosni". Izjava ti je glupa. Grbavica jeste krompirište, ima pravo da to kaže. Michy je Belgijac rođen u Briselu, srcu zapadne Europe i glavnom gradu Europske unije. To što je afričkog podrijetla ništa ne mijenja, a izjava o "gonjanju lavova" podsjeća na rasizam jer aludiraš da je divljak iz Afrike samo zato što je crn. Rekao je istinu koja mnoge boli, ali istinu s kojom se treba suočiti. 

Što se tiče njega i njegovih kvaliteta nisam pametan šta reći. Zna zabiti prijeko potreban gol, a s druge strane često izgleda kao trećerazrdni napadač. Meni je žao Hazarda što mu klub nije osigurao igrača njegovog kalibra da ima s kim igrati. Sanchez je zaista bila dobra prilika, ali naši stisli guzicu.

1. Nemoj vrijedjati glasace koji su dali glas covjeku koji je dobio 270 hiljada glasova i usao u predsjednistvo. Nije stvar u Bakiru nego savezu. Sam sam reko da je teren los, ali od 25 fudbalera Belgije naso se ovaj debil da daje komentar, to se ocekivalo od Hazarda ili Debruynea koji su uradili nesto za reprezentaciju Belgije, Baatsuayi je igrac koji nece ni otici na prvenstvo i naravno da je glup.

Ne mora čovek biti vrhunski fudbaler ili visoko obrazovan da bi uvideo da je onaj teren gori od njive, ili da su ovi prostori rupa Evrope.

1. Nemoj vrijedjati glasace koji su dali glas covjeku koji je dobio 270 hiljada glasova i usao u predsjednistvo. Nije stvar u Bakiru nego savezu. Sam sam reko da je teren los, ali od 25 fudbalera Belgije naso se ovaj debil da daje komentar, to se ocekivalo od Hazarda ili Debruynea koji su uradili nesto za reprezentaciju Belgije, Baatsuayi je igrac koji nece ni otici na prvenstvo i naravno da je glup.

Pa i De Bruyne je rekao da nije igrao na gorem stadionu od 7 godine, i usput prelose odigrao, ocigledno zbog terena, dok je Mitchy zabio i bio u jos nekoliko prilika da zabije.

Pa i De Bruyne je rekao da nije igrao na gorem stadionu od 7 godine, i usput prelose odigrao, ocigledno zbog terena, dok je Mitchy zabio i bio u jos nekoliko prilika da zabije.

Taj Debruyne je nesto uradio za reprezentaciju pa moze pricati, ovaj ima nekolko nastupa i naso nesto pametovati. Nista novo nije rekao za teren i mi svi znamo kakav je teren na Grbavici i kad je lijepo vijeme da nije dobar.

Sjećam se vremena iz prošle sezone kad su navijači pisali nakve žalopojke, patetiku prosipali i psovali Conteu od do zato jer ovom nazovi igraču nije davao dovoljnu minutažu. Legitimno je postaviti pitanje, ako je danas napredovao (što je i on rekao a i Conte) kakav li je bio prošle sezone dok još nije napredovao ? Nije poenta, u pokojem krompiru koji on ubaci u mreži. Morata sa jednom nogom je Ronaldo u PRAJMU za ovog frajera. I još mu kao krivo što ga vadi danas. Nije ga stid. Vraćaj se Alvaro što prije.

Sjećam se vremena iz prošle sezone kad su navijači pisali nakve žalopojke, patetiku prosipali i psovali Conteu od do zato jer ovom nazovi igraču nije davao dovoljnu minutažu. Legitimno je postaviti pitanje, ako je danas napredovao (što je i on rekao a i Conte) kakav li je bio prošle sezone dok još nije napredovao ? Nije poenta, u pokojem krompiru koji on ubaci u mreži. Morata sa jednom nogom je Ronaldo u PRAJMU za ovog frajera. I još mu kao krivo što ga vadi danas. Nije ga stid. Vraćaj se Alvaro što prije.

22688106_10154944498221828_2008321108616

• 3 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

baš tuga, a što je najgore nije malo plaćen, čak ni za današnje poludjele okvire..

ne znam, očito da se conteu nije pokazao kako treba niti mu se ikako uklapa, jer imam dojam da bi ga stavio u igru tek kad nebi imao ali baš nikakvog izbora osim da npr stavlja ampadua ili cahila u napad...

odlaskom drogbe patnje sa pozicijom klasičnog napadača su počele a čijim će dolaskom i da li će ikada završiti pitanje je..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.