Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Michy Batshuayi (2016-2022, 48 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 588
  • Pregledi 42 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Vratila se legenda, kolko vidim otišo je i na turneju. Niko to da javi, sramite se.

• Kome treba pravi spic kada imas Michya

• Džaba se trudiš, stari forumaši poznaju više tih igrača ipak smo imali topic na forumu za Milana Lalkoviča, naravno vjerovatno je Cae otvorio temu a Žiger ima temu od momenta kad je došao u klub sa 16

Objavljene slike

CONFIRMED : Medical done for OM striker Michy #Batshuayi at Château du Haillan (Bordeaux) with Chelsea medical staff.

Ne verujem dok ga ne vidim u dresu Čelsija kako diže trofej PL.

Iako mislim da u ovom trenutku imamo važnijih pozicija od napadača podržavam njegov dolazak, odličan igrač i samo 22 godine, sigurno bolja i isplativija opcija od Morate

Lukaku je isto bio proglašavan novim Drogbom, pa ništa. Nit je dobio pravu priliku, nit se pokazao kad je dobio. 

Mourinho doveo Drogbu iz Marseilla jer je nanjušio dobrog igrača za ne previše para, u ovom slučaju nemam takav osjećaj. Usudim se reći da smo mogli i bolje kupiti. Valjda je cilj uprave bio ne odugovlačiti sa transferima napadača ovo ljeto.  Lik je klasična devetka i po ničem ne podsjeća na Drugbu, niži je, samim time ne možemo ga smatrati centarforom. Više me brine da za njega nisu bili zainteresirani veliki klubovi, bio na radaru West Hama i ne znam još koga. 

Lukaku je isto bio proglašavan novim Drogbom, pa ništa. Nit je dobio pravu priliku, nit se pokazao kad je dobio. 

Mourinho doveo Drogbu iz Marseilla jer je nanjušio dobrog igrača za ne previše para, u ovom slučaju nemam takav osjećaj. Usudim se reći da smo mogli i bolje kupiti. Valjda je cilj uprave bio ne odugovlačiti sa transferima napadača ovo ljeto.  Lik je klasična devetka i po ničem ne podsjeća na Drugbu, niži je, samim time ne možemo ga smatrati centarforom. Više me brine da za njega nisu bili zainteresirani veliki klubovi, bio na radaru West Hama i ne znam još koga. 

Nizi je puna 3 cm 

Znaci Dimitri Payet nije neki igrac ?

Ma igrac je kolac.
Solanke je igracina za njega.
Boga takodjer.

Bezveze dovodimo ovakve igrace. Bayern za 35 miliona kupi Renata Sancheza koji je barem 3x bolji od ovog kolca.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Ma igrac je kolac.
Solanke je igracina za njega.
Boga takodjer.

Bezveze dovodimo ovakve igrace. Bayern za 35 miliona kupi Renata Sancheza koji je barem 3x bolji od ovog kolca.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Verujem da negde na svetu postoji napadač po imenu Renato Sančes ali sam siguran da taj ne igra za Bajern.
Od kolca kojeg Conte zeli su bolji Boga i Traore samo im treba dati sansu pa cak i Solankeu koji je fantastican napadac. Ako ce taj doci umjesto Coste onda neka nam je Bog na pomoci. Mislim na ovog igraca. Nebitno sto nije klasicni napadac ali Bayern radi fantasticnu stvar. Igrac se pokazao ali sta je pokao ovaj kojeg Conte zeli?? NISTA! [url="http://gol.dnevnik.hr/galerija/nogomet/renato-sanches-potpisao-za-bayern---436563.html/61227273/436563"]http://gol.dnevnik.hr/galerija/nogomet/renato-sanches-potpisao-za-bayern---436563.html/61227273/436563[/url] Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
Baceno 30 miliona ko u vodu, igrac tipa Visce. Na sta smo spali da kupujemo igrace iz Marseilea koji je jedva ostao u ligi. Promasaj je ovo veliki!

https://twitter.com/Squawka/status/749610797656047616

Učestvovao direktno kod više od polovine golova Marseja prošle sezone...

Drago mi je što će ovo valjda staviti tačku na one priče da idemo po Lukakua za 65 miliona.

Ajmo Mitchy, verujem u tebe. :D

https://twitter.com/mbatshuayi/status/749614765551550464

Zajebant

Dobrodošao, ja sam presretan zbog ovog pšojačanja. Mlad a već vrlo dobar, uz Contea očekujem da će i više nego napredovati

Nosiće 23. Dobro je, uplašio sam se da će nositi devetku. :D

Vec sad je pokazao da je apgrejd u odnosu na par poslednjih pokusaja :D

Zvacemo ga Mića :D

Flop in the making.............Bolji od Morate u svakom slučaju, ali nije pojačanje niti upgrade na Costu. Bacanje novaca u vjetar. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.