Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Michy Batshuayi (2016-2022, 48 nastupa)

Istaknuti odgovori

E sad osudjujete Contea a isto je to radio i Mourinho sa pojedinim igracima. Trebo mu je dati 15-20 minuta kad je rezultat bio 2:0. Batsuayi je Emenalova kupovina i treba to rijesiti.

jel to mourinha nismo osuđivali?

• Odgovori 588
  • Pregledi 42 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Vratila se legenda, kolko vidim otišo je i na turneju. Niko to da javi, sramite se.

• Kome treba pravi spic kada imas Michya

• Džaba se trudiš, stari forumaši poznaju više tih igrača ipak smo imali topic na forumu za Milana Lalkoviča, naravno vjerovatno je Cae otvorio temu a Žiger ima temu od momenta kad je došao u klub sa 16

Objavljene slike

jel to mourinha nismo osuđivali?

Jesmo svi, ali tad smo imali razlog, sada nemamo ekipa pobjeduje i to je najvaznije.
Žao mi momka još više mi ga žao zbog one situaciju u finišu utakmice, bolje da je sjedio na klupi cijelo vrijeme, onako ono drkanje kod linije Conte govori našima da izbace loptu da bi ovaj ušao 45 sekundi kao da je neki klinjo od 17 godina u pitanju. Smatram da je trebao igrati od početka ili ako ništa onda bar 20 minuta.

Stvarno nemam obraza da vrijeđam Contea ili nešto slični zbog ovoga jer Conte se pokazao kao čovjek koji zna znanje, nešto tu ima, da li je to mozda jer je Michy došao kao želja nekog drugog a ne Contea ili ko zna šta..

Nema sta, postujem Konteovu odluku jer prosto imam poverenja i mislim da zna sta radi jer je vec mnogo dobrih stvari doneo.

Ok Michy nije poceo mec i sve je bilo u redu, ali mislim da je morao da dobije bar 20-25 minuta jer njegovim ulaskom nista ne bismo od igre izgubili sigurno a barem bi dobio minute koje je zasluzio igrom u prvih par utakmica i mogao bi da pokaze jos svojih kvaliteta a i odmorio bi neko od standardnih igraca sto bi bilo znacajno jer uvek moze da se desi da udjemo u problem sa umorom i povredama.

• 2 sedmice kasnije...
Batshuayi is on his way to West Ham or Crystal Palace on loan. Llorente could join Conte at Chelsea. (Di Marzio)

Daleko bilo..

Čudno je lave, Lorente nije u prime-u niti nije bio nešto osobito u Swanseyu.

Bat je mlad, jak, gotivan, 30mil, šteta bi bilo tako nešto poslati na posudbu.

Tko je tu blesav... , no opet treba poštovati volju igrača, ako mali želi ići neka ide dokaže se. Loše za klub, dobro za igrača...

Conte has confirmed that he will play Batshuayi from the start on Sunday and it is a good opportunity for him.

Jebaji ga, valjda moze ovim retardosima uvaliti makar 2 gola.

Jedino da sve utakmice FA cupa igramo sa drugoligasima bi mogao igrati, prva utakmica protiv ekipe iz premiershipa bice na klupi.

Prvo ja nikada ne odustajem
A drugo covek ne da daje golove kad ne igra.

https://www.youtube.com/watch?v=cPVdG3OV0V8

Jedna od najvecih gluposti bi bila zameniti Michyja za Ljorentea, idiotski skroz. Kao da sad iscimamo Junajted u fazonu ''e evo vam Kantea dajte Kerika''...

Ima mislim 3 starta za klub. A u ostalim utakmicama je minute dobivao na kapaljku. Malo prerano da se donosi bilo kakav zakljucak. I dalje mislim da ima mjesta za njega tu, samo treba pokazati strpljenje i njegovo ce vrijeme doci.

lupa gluposti, pazi razloga, problem je u tome što ne kontroliše loptu kao Azar, Pedro, Vilijana :D 

a ako malo iskopate statistiku videćete da je Kosta prvi po izgubljenim loptama nakon prvog dodira :D 

ti paunditi više ne znaju šta pričaju, možeš na prstima jedne ruke da nabrojiš ove koji ne seru, gledam i slušam Širera koji je apsolutni rekorder po broju golova, nikad ga nisam čuo da na takav način pljuje nekog, kritikuje da, zalaganje, odnos prema igri, ceo tim i šta ti ja znam al ovo je priča za forumaške krugove

ko Henryj kad kritikuje Arsenal kako je Žiru panj :D 

ako je kvaliteta presudan karakter onda 60-70 % igrača nikad ne bi zaigralo za Čelzi a mi smo upravo sa tim panjevima u vidu Mikela, Kejhila, Bosingve, Ramireša, Luiza i ostalih poluproizdova uzeli sve od FA kupa do LŠ

nikad Čelzi nije bio klub koji je patio od toga da ima klasu na svakoj poziciji i na klupi 

Ja bi volio da ostane i da se bori za svoje mjesto. Isto tako u njegovim godinama je najvažnije da igra, da osjeti Premiership. 
Žao mi je što je pao u nemilost Kontea. Kad se pogleda njegova statistika 4 gola i 2 assist nije toliko ni loše uzevši u obzir minute koje je odigrao.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.