20. decembar 2016.9 god. comment_264203 Poslije tekme je rekao da zeli vidjeti drugog napadaca kako ce obaviti zadatak, tako da mislim da je to 99 posto da ce Mitchy poceti mec. Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264204 Normalno da Michy mora startat, pa nije on neki balvan da treba radit rošade kad Coste nema, doveden je kao drugi napadač i mora igrat. Isto tako nema govora o posudbi treba nam kvalitetan drugi napadač Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264205 Ma zaigrat ce Michy ovu tekmu sto posto, pa nije Conte lud... Da nece mozda s Pedritom na laznoj 9 igrat :D Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264207 Ova utakmica je za Michya sve.Ako ostane na klupi to bi značilo da Conte ne računa ozbiljno na njega. A ako pak bude igro i napravi nesto to je onda znak da treba neku minutažu ipak dobijati. Contea su pitali na presici u vezi njega ali ne cini mi se bas odusevljen.Pricao je nesto kao da treba dosta da se prilagodi na ovu ligu i naveo je Zazu kao primjer. Ako cemo ga sa Zazom usporedivat necemo daleko.. Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264209 Meni je Michy sjajan bio u prvih nekoliko utakmica, kad god je ulazio odradio je dobar posao, asistirao, zabio i onaj jedan gol al poslije toga Costa je poceo ludjacki igrati a ekipa besprijekorno tako da je uglavnom ulazio pred kraj, da se odugovlaci vrijeme. Ja nemam uopce ni sekunde dilemu sad kad nema Coste da ga treba gurnuti u vatru, iako nije lako poslije mjeseci sjedenja na klupi odjednom zaigrati ozbiljnu utakmicu i igrati ko da si u formi stalno. Vidjecemo kako ce sve proci. Meni je Michy bas gotiva lik, simpatican a i mislim da je dobar igrac. Volio bih da protiv Bournemoutha razvali. Valjda Conte nece izigravati nesto s tim laznim devetkama i kurcima. Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264210 Kao sto neko rece, ako ga ostavi na klupu i u ovoj utakmici, onda definitivno ne racuna na njega, mada mislim da ce igrati. Michy jest mlad igrac, ali ima dobre sezone iza sebe, u Standardu i Marseillu, pokazao je vec je da odlican strijelac, dobar napadac, veliki talenat i sasvim sigurno da ce iskoristit priliku. Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264216 Nema tu bilo kakvog izgovora za eventualno ne igranje Michya, nikakve lažne 9 i slično. Prijavi
21. decembar 2016.9 god. comment_264250 Ja mislim da Zemo jebeno navija da Michu flopa iducu utakmicu. Cisto da moze reci da je bio upravu i tako ta sranja :D Suska se da bi cak mogao ostati na klupi. To bi definitivno bio znak da Conte ne racuna na njega.Navijacu da ekipa pobijedi, potpuno je nebitno ko ce davati golove, svakako kad nema Coste on ce igrati napadaca. Ja sam i dalje misljenja da je on promasaj od 40 miliona. Prijavi
22. decembar 2016.9 god. comment_264335 Navijacu da ekipa pobijedi, potpuno je nebitno ko ce davati golove, svakako kad nema Coste on ce igrati napadaca. Ja sam i dalje misljenja da je on promasaj od 40 miliona. Ne može nijedan igrač biti promašao koji je ukupno odigrao nekih 100 minuta u premiershipu. Daj mu minutaži onda da vidimo je li flop ili ne Prijavi
26. decembar 2016.9 god. comment_264476 Bez ikakvog nama obznanjenog validnog razloga u potpunosti zapostavljen igrač. Ako ne bude igrao danas protiv ovog od iduće godine drugoligaša sad dok je Costa pod suspenzijom, onda je činjeniča da je pri kupovini ovog igrača došlo do nesuglasja između Emenala i Contea. Prvi spomenuti ga je doveo bez očitog slaganja drugog spomenutog sa tom odlukom. Pošto Miči nije bio nimalo jeftin, takve stvari se ne bi smjele dešavati ubuduće. Ili da Conte dovede svog čovjeka koji će biti sportski direktor kluba i obavljati transfere (u tom slučaju Emenalo da dobije otkaz) ili da se napravi neki sustav gdje se neće kupovati igrači koje Conte ne želi. Prijavi
26. decembar 2016.9 god. comment_264480 Sve se slazem osim toga da ce Bormut biti drugoligas iduce sezone. Prijavi
26. decembar 2016.9 god. comment_264485 Na klupi i pored suspenzije Coste mislim da je ovo definitivan pokazatelj da Conte ne računa ozbiljno na njega. Inače ne volim ove postavke bez klasičnog špica sjećam se da je Hazard igrao tu lažnu devetku protiv Juventusa pa spušili 3-0. Prijavi
26. decembar 2016.9 god. comment_264486 Danas ce biti starter i dati gol,gotova prica. Ovo je sto posto djelomično krivo. :P :P https://twitter.com/ChelseaFC/status/813383866975133696 Prijavi
26. decembar 2016.9 god. comment_264487 Bez Coste i Conte nema povjerenja u Michya protiv Bournemoutha kuci, radije ce se izvoditi neki takticki manevri i kurci s veznjacima u spicu nego staviti ovog momka.. Vjerujem Conteu, ali sam razocaran jer isto tako vjerujem i u Michya i nadam se da nam se ovaj potez nece osvetiti.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
26. decembar 2016.9 god. comment_264488 Bez Coste i Conte nema povjerenja u Michya protiv Bournemoutha kuci, radije ce se izvoditi neki takticki manevri i kurci s veznjacima u spicu nego staviti ovog momka.. Vjerujem Conteu, ali sam razocaran jer isto tako vjerujem i u Michya i nadam se da nam se ovaj potez nece osvetiti. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Na proljece neka trazi novi klub. Prijavi
26. decembar 2016.9 god. comment_264489 Ja sam nenormalno razocaran ovom odlukom, da ga stavi na klupu, pa jebem mu majku, da je Solanke jedina opcija u napadu, stavi ga, a ne neke lazne devetke i kurce. Prijavi
26. decembar 2016.9 god. comment_264490 I ja sam razocaran. Taman i da pobjedimo, nisam ovo ocekivao i zao mi je ovog momka. Nadam se da ce ostati u Chelseau i da ce dobiti pravu priliku. Prijavi
26. decembar 2016.9 god. comment_264491 Ne vjerujem da bi ga samo tako ostavio na klupi i majmunisao sa lažnom 9kom,vrlo je moguće da ne pokazuje dovoljno na treningu,da ne daje sve od sebe. Prijavi
26. decembar 2016.9 god. comment_264492 Nadam se da će ovaj Miči napustiti klub na zimu, a da mi nećemo previše biti na glavi. A netko iz uprave (vjerojatno Emenalo) mora odgovarati što je doveden igrač koji ne odgovara treneru. Prijavi
26. decembar 2016.9 god. comment_264502 A jes mi zao momka, ceko 3 minute tamo na liniji i usao u igru 5 sekundi do kraja.. Trebao mu je dati Conte barem 15-ak minutaGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
26. decembar 2016.9 god. Autor comment_264508 Ja bih plakao ko godina... Strašno šta mu je uradio, a govori neće da ga šalje na posudbu jer mu treba zamjenski napadač. Treba mu kurac moj. Prijavi
26. decembar 2016.9 god. comment_264509 Definitivno nešto u ovoj čitavoj situaciji s njim nije u redu, uvjeren sam prilično jer nemam u glavi nijedno realno objašnjenje za ovo što Conte radi kad je u pitanju mičijeva minutaža. Kako god, neka mu je sa srećom!!! Prijavi
26. decembar 2016.9 god. comment_264511 E sad osudjujete Contea a isto je to radio i Mourinho sa pojedinim igracima. Trebo mu je dati 15-20 minuta kad je rezultat bio 2:0. Batsuayi je Emenalova kupovina i treba to rijesiti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.