13. decembar 2016.9 god. comment_263852 Ja ovog čovjeka slavim, ali niste ni svjesni koliko ću ga tek slaviti kad proda Obrvka. Nešto što nisu uspjeli ni Benitez ni Mourinho, Conteu bi moglo poći za rukom. Još da otjera onog idiota Emenala koji voli ovakve poput Obrkva ne može bolje i nitko sretniji od mene. Prijavi
14. decembar 2016.9 god. comment_263937 Kako covjek lijepo razmislja i prosto svaka mu je na mjestu. Nema ni pretjeranog optimizma i kurcenja kako je najbolji, a s druge strane nema ni pesimizma i osporavanja kvaliteta svog tima i igraca. Djeluje da bas vodi o svemu racuna pa cak i o press konferencijama. Grande Conte. https://www.youtube.com/watch?v=JMVcdVN5DWQ Prijavi
15. decembar 2016.9 god. comment_264002 https://twitter.com/BBCMOTD/status/809172766595354625 Prijavi
15. decembar 2016.9 god. comment_264003 Koga interesuje, kao mene, na slici je John Gregory, manager Aston Ville koji je u sezoni 97/98 ostvario navedene brojke. on topic: Palace ce biti velika tekma, ako to prebrodimo onda imamo 2 kuci u razmaku od po 5 dana i to je sjajna prilika za Contea da nastavi ovaj niz. Vec sada je jasno da cemo za Bozic biti prvoplasirana ekipa. Prijavi
15. decembar 2016.9 god. comment_264010 "I am seeing that now, if you compare with when we started playing 3-4-3, many teams try to disrupt our play and our football, and try to avoid us developing our football. For this reason, it's important to work more and increase our confidence and knowledge of this system. But it's good to see the opponent change their system to block you." Prijavi
15. decembar 2016.9 god. comment_264014 Conte je trener koji je uneo najvece promene u ovaj klub. Nijedan drugi menadzer nije imao muda da napravi neku drasticnu razliku. Promenio je formaciju i pronasao idealnu, izbacio neke igrace iz prve postave koje su forsirali svi prethodni treneri, resava se skarta, ekipa mu je puna samopouzdanja i pravi je vodja i motivator. Bukvalno, sprovodi revoluciju u klubu. Ako ovako nastavi, lepa buducnost je pred ovim klubom. Prijavi
15. decembar 2016.9 god. comment_264041 https://twitter.com/Mike_elias7/status/809301786758680576?ref_src=twsrc%5Etfw Kazniće ga FA zbog viška seksipilnosti. Prijavi
16. decembar 2016.9 god. comment_264051 Jedina zamerka je ignorisanje Batsuaija. Protiv VBA nam je trebao gol i on je zaigrao sa dva spica ali jedan od njih je bio Azar. On je najopasniji sa tog levog krila, kad ima prostora za trk sa loptom dribling, sut... Gurati njega medju stopere je bespotrebno, posebno da koga god da postavi na levo krilo, nema sile da bude toliko ubojit kao Eden. Dali smo gol na Kostinu tvrdoglavost, ali je neozbiljno racunati samo na njega, svaki put. Protiv Sanderlenda se videlo da je potrosen vec od 60. minuta. U kakvoj god da je formi, ako se preforsira ili povredi bice samo vise stete nego koristi. I taj mec je bio otvoren do samog kraja, gde su milimetri falili da prospemo dva boda. Vidi se, jasno se vidi da postoji problem u probijanju zgusnute odbrane, i nema potrebe da takav igrac, koji moze da resava meceve sedi na klupi. Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264195 https://twitter.com/GerryCox/status/810169345984831488 Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264236 Talijan ne to. Srčan čovjek, nema šta. Talijani su bili i ostali prava raja. Vialli, Zola, Mata, Ancelotti, Beletti, Alex i evo sad i Conte. Prijavi
21. decembar 2016.9 god. Autor comment_264278 Samo Pochettino od top6 manje zarađuje od njega Prijavi
24. decembar 2016.9 god. comment_264419 Ja samo mogu reći da mi je Conte najdraži trener Chelseaja, taman nijedan trofej ne osvojio, a samo zato što je u jednom prijelaznom roku uspio otjerati ublehe i Mikela i Oscara, nešto što nije pošlo za rukom nijednom prije njeg. Čak šta više Mourinho je te igrače znao često i forsirati u prvih 11. Pa kako onda ne bit sretan i ne cijeniti Antonia Contea? Nemoguće :D HVALA TI TRENERU! Prijavi
25. decembar 2016.9 god. comment_264462 Eto ostat će u klubu,nije dobio ni sekunde igranja.Pominju se italijanski klubovi prije svih Inter i Milan.Volio bih više da ode,ko kuga je. Prijavi
26. decembar 2016.9 god. comment_264513 jebala te lažna devetka da te jebala, i ko ju izmisli...povraćam sat vremena prije tekme od kad sam vidio da nema CF-a, džaba mi i pobjeda i sve.. uf Prijavi
26. decembar 2016.9 god. comment_264514 Mala zamjerka opet za tajming izmjena, nekako imam dojam da prekasno ih radi uvijek. Aina i Michy su trebali barem 15-ak minuta ranije uci. Mora se voditi racuna o tome u ovom periodu.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
26. decembar 2016.9 god. comment_264518 Pobjeda Hazarda i Pedra, ovako nesto ne smije se desavati, ne moze 11 istih igraca igrati citavu sezonu jebo ga hljeb. Prijavi
26. decembar 2016.9 god. Autor comment_264520 Mi ismijavamo Championa, ali sve je izvjesnije da će se ostvariti njegovo "Conteove ekipe padaju u drugom dijelu sezone". Nemoguće je cijelu sezonu izgurat sa 11 igrača, po ovom je gori od Mourinha. Prijavi
26. decembar 2016.9 god. comment_264522 Bez kritike, sramota bi me bilo išta kritizirati nakon 12 pobjeda u nizu, niti u jednoj nismo bili slabiji, svaka čast. Danas opet demantirao kritičare koji su mislili da lažna devetka neće uspjeti, jedna od boljih naših utakmica na kraju, puna podrška! Prijavi
26. decembar 2016.9 god. comment_264523 Kolk god nam krivo bilo za Michua ipak se Conteu nema sta prigovoriti za prvih 11. U vrhu smo imali tri brza igraca i odbrana Bormuta prosto nije mogla izac na kraj s njihovom brzinom i spretnoscu s loptom. Znaci za taktiku i postavku Conte je zasluzio prolaznu ocjenu. Ono sto je mene iznerviralo i razocaralo kod Contea jeste uvodjenje Micua u igri nekoliki sekundi prije kraja. Taj potez je bas fuj. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.