Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Conte (2016-2018, trener)

Istaknuti odgovori

Iako sam s nekim osobama ovdje u losem odnosu, moj komentar o gej osobama je dakako bila cista zajebancija. Na vasu zalost, a prvenstveno naseg admina saptaca, nisam maloumna i zatupljena osoba s takvim misljenjem :D

• Odgovori 2 hilj.
  • Pregledi 143,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Opa, ne udara samo James Mounta. Imamo situaciju i na forumu.

• Conte je sve u pravu sto je rekao za Spudse. Ja samo ne znam sta je on ocekivao odlaskom tamo. Ajde Murinjo je propao pa je prihvatio prvo sta mu se ponudilo. Ali Conte je i dalje trenirao na vrhunsko

• Ne slazem se. Najgori su ljudi hinjavci koji sute na sve i samo izbacuju neke dosadne floskule da bi prikrivali stvarne probleme. Nekad je okej zastititi igraca u javnosti, ali ne stalno. Oni su odras

Objavljene slike

Sviđa mi se kako je Chalobaha ubacio u pravom trenutku.

Bas lijepo osvjezenje je ovo davanje prilike Chalobahu. Jebote koliko su nas navikli ovi dosad, ja se vec oko 70. minute poceo pitati kad ce Mikel uci. :D

Samo naprijed sefe, uz tebe smo svi

https://twitter.com/ChelseaFC/status/800408302257573888

https://twitter.com/ChelseaFC/status/800407578278641664

Bravo Conte. Čestitke što si probudio tim u drugom poluvremenu. To nam je trebalo. Ali ipak ćeš morati nešto iskemijati protiv Man Cityja jer oni bi mogli kući s Pepom igrati još veći presing nego Tottenham i ako to tako bude razmontirat će nas. Ja bi njih presingom preduhitrio. Mi to možemo igrati u intervalima 100%.

Jedino ti zamjerim što si ubacio Ivanovića na onog Tottenhamovog crnca što je ušao. Visili smo s te strane.

Nema zamerki na igru, osim slabijeg pocetka utakmice kada smo se dosta mucili da pokrenemo bilo kakav napad, ali sigurno da je i sam to provalio pa smo promenili pristup.

Takodje nisam zadovoljan izmenama. Ne moze Bane vise da igra, a posebno ne moze da igra wing-beka, jedino da ga je ubacio na jedno od 3 mesta pozadi pa bi bilo neke logike. Bane, Oskar i Vilijan su beskorisni trenutno. Bolje da je dao sansu Michiyu, Calobi, RLCu kao sto je u prethodnim utakmica.

Mislim da je bilo mnogo bolje kad bi na primer Kenedi i Traore bili izmene za Pedra i Azara, jer su i mladji i kvalitetniji od Oskara i Vilijana, steta sto su na pozajmicama a nama igraju ove brazilske dijabole.

Ako išta ne možemo mu zamjerit da nema muda, ubacit Ivanovića 10-ak minuta protiv kraja na 2-1 protov Tottenhama e za to stvarno treba imat muda

Ako išta ne možemo mu zamjerit da nema muda, ubacit Ivanovića 10-ak minuta protiv kraja na 2-1 protov Tottenhama e za to stvarno treba imat muda

Ako tako gledas Murinjo je trener sa najvecim mudima od svih trenera :D

Kod njega je Bane bio nezamenljiv.

Ne shvatam zasto je Conte toliko trn u oku drugim trenerima, oni kao njemu drže neki bukvice, jbt kao da se Conte jedini raduje golovima. Shvatam da je možda to "dizanje publike" nešto novu u Premiershipu ali ne vidim u čemu je problem..

Neko je spomenuo da Conte mora nešto da smisli za utakmicu protiv Citya zbog našeg problema kada protivnik igra jak pressing kao Tottenham juče. Ja nešto nisam ubjeđen da će City odigrati ni jednak pressing od onog kojeg je Tottenham odigrao a ne još i jači pressing. To govorim jer su za mene u pressingu najbolji Tottenham i Liverpool protiv jednih smo preživjeli taj pritisak protiv drugih nismo, sjetite se samo kako je Tottenham pojeo City baš pressingom onakvim od juče.

Ne treba osporavati kvalitet City-a ni najmanje. Igrat cemo na njihovom terenu sto ce sigurno biti teze nego protiv Totenhema na Bridzu. Nasa sansa lezi u njihovoj slabijoj odbrani i znatno visocije postavljenoj zadnjoj liniji nego sto ijedna ekipa to igra. 

Bit ce tesko siguran sam i licno smatram da bi nam i nerjesen rezultat bio uspjeh, ali mislim da bi mogli i pobjediti.

Ne shvatam zasto je Conte toliko trn u oku drugim trenerima, oni kao njemu drže neki bukvice, jbt kao da se Conte jedini raduje golovima. Shvatam da je možda to "dizanje publike" nešto novu u Premiershipu ali ne vidim u čemu je problem..

Ma preseravaju, ko je gledo jucer Liverpool v Sunderland mogo je svjedociti Kloppovom ludilu prema navijacima, ako ne i jace nego sto to Conte radi. Jbg tesko je napraviti od Bridgea neko grotlo prosto zbog ljudi koji dolaze na domace utakmice i cinjenice da se mora sjediti, ali Conte se trudi da podigne atmosferu kad je vazno za tim. I to ne bi trebalo nijednom treneru da smeta.
  • Autor

nez sta se desilo od 60 pa na dalje wow

Desilo se da je De Bruyne promašio zicer, a u fudbalu se to vrati primljenim golom... E kad su ga primili onda smo mi dobili na samopouzdanju i to je to.

A u tih 15 minuta nastavka ništa nije pokazivalo da je uradio nešto revolucionarno na poluvremenu. Jednostavno, takav je razvoj situacije bio na našu sreću.

Relo ako ćemo tako gledati, da je hazard zabio prvu priliku na utakici općenito drugačije bi izgledala utakmica...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.