Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Conte (2016-2018, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2 hilj.
  • Pregledi 143,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Opa, ne udara samo James Mounta. Imamo situaciju i na forumu.

• Conte je sve u pravu sto je rekao za Spudse. Ja samo ne znam sta je on ocekivao odlaskom tamo. Ajde Murinjo je propao pa je prihvatio prvo sta mu se ponudilo. Ali Conte je i dalje trenirao na vrhunsko

• Ne slazem se. Najgori su ljudi hinjavci koji sute na sve i samo izbacuju neke dosadne floskule da bi prikrivali stvarne probleme. Nekad je okej zastititi igraca u javnosti, ali ne stalno. Oni su odras

Objavljene slike

Ako je vama ovo zabavno, onda vam je zaista mnogo dosadno. Ok, idem i ja samo od sad da trollujem, biće zabavno, nema veze što će sve ostalo da se sroza.

Neka ga do kraja sezone samo zato što će mančo da ispuši, samo da ga gledamo kako pati ne znam sto se nerviras na ovakve postove budi ko zemo na svaki post trolaj :D

chiba, volio bih da detaljno cujem od tebe sta mislis o Conteu generalno kao nasem treneru. Da napises pozitivne i negativne njegove strane. Takodjer bih volio da cujemo i od ostalih. Ali ono bas konkretno, svidja mi se ovo a ne svidja ono, i tako u tom fazonu.

Pa cu kasnije i ja malo detaljnije opisati sta mislim o nasem treneru i sumirati njegov dosadasnji rad.

chiba, volio bih da detaljno cujem od tebe sta mislis o Conteu generalno kao nasem treneru. Da napises pozitivne i negativne njegove strane. Takodjer bih volio da cujemo i od ostalih. Ali ono bas konkretno, svidja mi se ovo a ne svidja ono, i tako u tom fazonu.

Pa cu kasnije i ja malo detaljnije opisati sta mislim o nasem treneru i sumirati njegov dosadasnji rad.

Ja sam super zadovoljan s Conteom za sad, mjesto na tabeli sve govori, igramo napokon timski i igra nam ima glavu i rep, također što mi se posebno sviđa, da je svakom igraču savršeno pronašo mjesto u ekipi i neke bezveznjake napravio igračinama, mladi igrači dobili 100% više šanse nego kod Mou, na presicama baš kako treba bit - odmjeren i pristojan (gospodin čovik kako bi se reklo) a na terenu zvjer :)

Ono što mi se zasad ne sviđa je manjak rotacije (makar to mi ove sezone ne smeta toliko s obzirom na količinu utakmica ali iduće sezone kad budemo igrali lp i vjerujem budemo ojačali nešto klupu očekujem vidjeti više rotacije), zapostavljanje Michya i možda ponekad pre kasne izmjene na utakmicama.

Što se tiće transfera, o tome ću sud donjeti nakon idućeg ljeta...

Zamisli odu skupa u Kinu haaha

Ma nemojte se ljudi hvatat toliko na Championa , covjek lagano prca sve ode..problem je samo kad se neko zapali za njegove postove. A sta je je treba neko takav , cisto malo da se s vremena na vrijeme dobro nasmijem.
Ima čovjek svoj đir i zaboli ga hahah
Iako zna napisat solidan post u zadnje vrijeme, mozda do kraja sezone postane najvatreniji Conteov fan :D

Jedina stvar što mi se ne sviđa, izmjene pogotovo kad ubaci Michy-a 4 sekunde do kraja meni je to bukvalno ponizavanje igrača jer sluzis samo kako bi smirio protivnicki napad, unio neki predah i kako bi splasnuo momentum i ukrao se koji sekund. Također to što isto pojačanje nije dobilo dobru šansu u PL-u od 4-5 kola.

Pozitivnih strana ima mnogo

Rad sa igračima i odnos sa istim, također odnos i sa medijima bukvalno je ono što se kaže dobar sa svima

Njegovo zalaganje i trud koji se vidi iz utakmice u utakmicu, želja za pobjedom i posvećenost 

Nevjerovatno taktički potkovan trener i profesionalan, uvijek raspolozen mislim nema neke negativne energije, uvijek čovjek baci kez :D

Prilagođavanje formacije, ono što je uradio je da je promijenio formaciju prilagodio je kadru koji ima, nije nastavio forsirati priču koja je ispričana i pročitana te sačekao prelazni rok i pljusnuo tonu keša. Samim tim nas je doveo u ovu poziciju gdje jesmo neočekivano naspram svih izgleda imamo ogromne šanse da uzmemo titulu

Mislim da bi dosta mogao da napravi i od mladih igrača u ekipi da bi mogao konačno da pokrene onaj Cobham da se možemo i mi pohvaliti našim izdanicma na terenu

eto to je to nabrzaka čisto da ne bude da te kuliramo :D

Desilo se nakon prilike Arsenala iz onog skracenog kornera, kada je Gabriel imao priliku. E sad sto i zasto, neam pojma. 

Uglavnom, ovo je cista strast, vjerujem da ga je Conte izljubio poslije i popusio mu kitu u znak izvinjenja :D

Evo napisao je lik na fejsu u komentaru sta je Conte na to rekao.

" â€žVidio sam da prilikom izvođenja Arsenalovog kornera imamo slabost na rubu kaznenog prostora stoga sam rekao Angelu da prenese upozorenje igračima. No poruka nije stigla na vrijeme, pa sam malo burno reagirao.“

„Angelo me poznaje i zna koliko strastveno doživljavam svaki trenutak utakmice. Nema ljutnje između nas dvojice.“

Nema zajebancije s Conteom, cuj nisi im rekao a trebo si, sad cu da te bijem :D

Ovaj trener je jedinstvena pojava u Premiershipu ove sezone, a i zadnjih nekoliko. Veća pojava i atrakcija od Kloppa. Kako samo slavi s navijačima na tribinama čudo jedno.

Danas mu je bio pravi potez što je stavio Matića i Kantea. To nije dobro uvijek, jer je to previše defanzivno. I sam sam rekao da Kantea treba uparit s Fabregasom. Ali danas i Matić i Kante odlični pa se isplatilo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.