2. februar 2017.9 god. comment_267374 Ako je vama ovo zabavno, onda vam je zaista mnogo dosadno. Ok, idem i ja samo od sad da trollujem, biće zabavno, nema veze što će sve ostalo da se sroza. Neka ga do kraja sezone samo zato što će mančo da ispuši, samo da ga gledamo kako pati ne znam sto se nerviras na ovakve postove budi ko zemo na svaki post trolaj :D Prijavi
2. februar 2017.9 god. comment_267377 Ne nervira me on, više mi smeta što ga podstičete i odobravate takvo ponašanje. Prijavi
2. februar 2017.9 god. comment_267381 Ne nervira me on, više mi smeta što ga podstičete i odobravate takvo ponašanje. Do neki dan nisam znao da je lik junajtedovac :D Prijavi
2. februar 2017.9 god. comment_267386 chiba, volio bih da detaljno cujem od tebe sta mislis o Conteu generalno kao nasem treneru. Da napises pozitivne i negativne njegove strane. Takodjer bih volio da cujemo i od ostalih. Ali ono bas konkretno, svidja mi se ovo a ne svidja ono, i tako u tom fazonu. Pa cu kasnije i ja malo detaljnije opisati sta mislim o nasem treneru i sumirati njegov dosadasnji rad. Prijavi
2. februar 2017.9 god. comment_267387 još bolje nešto iz prve ruke....Az o Murinju i Konteu http://youtu.be/q94PrZl2LS4 Prijavi
2. februar 2017.9 god. comment_267393 chiba, volio bih da detaljno cujem od tebe sta mislis o Conteu generalno kao nasem treneru. Da napises pozitivne i negativne njegove strane. Takodjer bih volio da cujemo i od ostalih. Ali ono bas konkretno, svidja mi se ovo a ne svidja ono, i tako u tom fazonu. Pa cu kasnije i ja malo detaljnije opisati sta mislim o nasem treneru i sumirati njegov dosadasnji rad. Ja sam super zadovoljan s Conteom za sad, mjesto na tabeli sve govori, igramo napokon timski i igra nam ima glavu i rep, također što mi se posebno sviđa, da je svakom igraču savršeno pronašo mjesto u ekipi i neke bezveznjake napravio igračinama, mladi igrači dobili 100% više šanse nego kod Mou, na presicama baš kako treba bit - odmjeren i pristojan (gospodin čovik kako bi se reklo) a na terenu zvjer :) Ono što mi se zasad ne sviđa je manjak rotacije (makar to mi ove sezone ne smeta toliko s obzirom na količinu utakmica ali iduće sezone kad budemo igrali lp i vjerujem budemo ojačali nešto klupu očekujem vidjeti više rotacije), zapostavljanje Michya i možda ponekad pre kasne izmjene na utakmicama. Što se tiće transfera, o tome ću sud donjeti nakon idućeg ljeta... Prijavi
3. februar 2017.9 god. comment_267411 https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/827169706037633025?ref_src=twsrc%5Etfw Prijavi
3. februar 2017.9 god. comment_267418 Zamisli da je ovo istina, ali zamisli jos vise da je prihvatio nakon onoga sa Costom hahahha :D Prijavi
3. februar 2017.9 god. comment_267433 Zamisli odu skupa u Kinu haaha Ma nemojte se ljudi hvatat toliko na Championa , covjek lagano prca sve ode..problem je samo kad se neko zapali za njegove postove. A sta je je treba neko takav , cisto malo da se s vremena na vrijeme dobro nasmijem. Ima čovjek svoj đir i zaboli ga hahah Iako zna napisat solidan post u zadnje vrijeme, mozda do kraja sezone postane najvatreniji Conteov fan :D Prijavi
3. februar 2017.9 god. comment_267459 Nakon sto sam odgledao konferenciju imam osjećaj da želi da analno devastira Arsenal Prijavi
3. februar 2017.9 god. comment_267462 chiba, volio bih da detaljno cujem od tebe sta mislis o Conteu generalno kao nasem treneru. Da napises pozitivne i negativne njegove strane. Takodjer bih volio da cujemo i od ostalih. Ali ono bas konkretno, svidja mi se ovo a ne svidja ono, i tako u tom fazonu. Pa cu kasnije i ja malo detaljnije opisati sta mislim o nasem treneru i sumirati njegov dosadasnji rad. Jedina stvar što mi se ne sviđa, izmjene pogotovo kad ubaci Michy-a 4 sekunde do kraja meni je to bukvalno ponizavanje igrača jer sluzis samo kako bi smirio protivnicki napad, unio neki predah i kako bi splasnuo momentum i ukrao se koji sekund. Također to što isto pojačanje nije dobilo dobru šansu u PL-u od 4-5 kola. Pozitivnih strana ima mnogo Rad sa igračima i odnos sa istim, također odnos i sa medijima bukvalno je ono što se kaže dobar sa svima Njegovo zalaganje i trud koji se vidi iz utakmice u utakmicu, želja za pobjedom i posvećenost Nevjerovatno taktički potkovan trener i profesionalan, uvijek raspolozen mislim nema neke negativne energije, uvijek čovjek baci kez :D Prilagođavanje formacije, ono što je uradio je da je promijenio formaciju prilagodio je kadru koji ima, nije nastavio forsirati priču koja je ispričana i pročitana te sačekao prelazni rok i pljusnuo tonu keša. Samim tim nas je doveo u ovu poziciju gdje jesmo neočekivano naspram svih izgleda imamo ogromne šanse da uzmemo titulu Mislim da bi dosta mogao da napravi i od mladih igrača u ekipi da bi mogao konačno da pokrene onaj Cobham da se možemo i mi pohvaliti našim izdanicma na terenu eto to je to nabrzaka čisto da ne bude da te kuliramo :D Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267524 https://twitter.com/Deavy/status/827870185805774850?ref_src=twsrc%5Etfw Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267551 Kako niko da postavi klip kad je nakon drugog gola uletio kod navijača :D Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267579 Savrsena postavka, ali opet kasni sa izmjenama, jebo majku, skoro pa savrsen manager Prijavi
4. februar 2017.9 god. Autor comment_267594 https://twitter.com/Deavy/status/827870185805774850?ref_src=twsrc%5Etfw Ne kontam ovaj klip, kad je ovo bilo i koga je ovo šćepao, nije valjda Hollanda? Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267597 Desilo se nakon prilike Arsenala iz onog skracenog kornera, kada je Gabriel imao priliku. E sad sto i zasto, neam pojma. Uglavnom, ovo je cista strast, vjerujem da ga je Conte izljubio poslije i popusio mu kitu u znak izvinjenja :D Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267598 Ne znam da li vidite,ali i ovaj se smije, pogledajte malo pažljivije. Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267601 Evo napisao je lik na fejsu u komentaru sta je Conte na to rekao. " „Vidio sam da prilikom izvođenja Arsenalovog kornera imamo slabost na rubu kaznenog prostora stoga sam rekao Angelu da prenese upozorenje igračima. No poruka nije stigla na vrijeme, pa sam malo burno reagirao.“ „Angelo me poznaje i zna koliko strastveno doživljavam svaki trenutak utakmice. Nema ljutnje između nas dvojice.“ Nema zajebancije s Conteom, cuj nisi im rekao a trebo si, sad cu da te bijem :D Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267613 Ovaj trener je jedinstvena pojava u Premiershipu ove sezone, a i zadnjih nekoliko. Veća pojava i atrakcija od Kloppa. Kako samo slavi s navijačima na tribinama čudo jedno. Danas mu je bio pravi potez što je stavio Matića i Kantea. To nije dobro uvijek, jer je to previše defanzivno. I sam sam rekao da Kantea treba uparit s Fabregasom. Ali danas i Matić i Kante odlični pa se isplatilo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.