Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Conte (2016-2018, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2 hilj.
  • Pregledi 143,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Opa, ne udara samo James Mounta. Imamo situaciju i na forumu.

• Conte je sve u pravu sto je rekao za Spudse. Ja samo ne znam sta je on ocekivao odlaskom tamo. Ajde Murinjo je propao pa je prihvatio prvo sta mu se ponudilo. Ali Conte je i dalje trenirao na vrhunsko

• Ne slazem se. Najgori su ljudi hinjavci koji sute na sve i samo izbacuju neke dosadne floskule da bi prikrivali stvarne probleme. Nekad je okej zastititi igraca u javnosti, ali ne stalno. Oni su odras

Objavljene slike

Tottenham kiksao tako da ako ne izgubimo od Arsenala praktički smo prvaci što je već ogroman uspjeh i nešto što nitko nije očekivao tako da ne treba sad puno dramatizirat i pljucat po Conteu...

Neke će se stvari morat promjenit i uaprijedit do iduće sezone želimo li se opet borit za titulu i bit konkurentni u LP, to je jasno ali otom po tom - zasad uživjmo u tituli

Covjek od Cahilla i Luiza koji su izgledali ko cirkuski igraci izvlaci i vise nego sto oni mogu, od zaboravljenog Mosesa napravio igraca za prvih 11 koji je nekoliko puta bio i MOTM, preporodio Pedra u potpunosti, potonulog Matica pretvorio u onu staru zivotinju na sredini, Costu i Hazarda vratio u zivot poslije prosle sezone... Rijesio se Oscara, Mikela, Ivanovica zasluzeno poslao na klupu kao i Terrya.

Pa nije covjek madjionicar da od Williana napravi Robbena iz najboljih dana ili da ugradi Fabregasu motor u guzicu da bi mogao igrati ozbiljnije utakmice.

I povrh svega toga +9 u ovako ludo konkuretnoj ligi. Antonio Conte, majstore!

Covjek od Cahilla i Luiza koji su izgledali ko cirkuski igraci izvlaci i vise nego sto oni mogu, od zaboravljenog Mosesa napravio igraca za prvih 11 koji je nekoliko puta bio i MOTM, preporodio Pedra u potpunosti, potonulog Matica pretvorio u onu staru zivotinju na sredini, Costu i Hazarda vratio u zivot poslije prosle sezone... Rijesio se Oscara, Mikela, Ivanovica zasluzeno poslao na klupu kao i Terrya.

Pa nije covjek madjionicar da od Williana napravi Robbena iz najboljih dana ili da ugradi Fabregasu motor u guzicu da bi mogao igrati ozbiljnije utakmice.

I povrh svega toga +9 u ovako ludo konkuretnoj ligi. Antonio Conte, majstore!

Slažem se s većinom, samo po meni fabregas mora biti u prvoj, jednostavno kante ne moze ni funkcionirat najbolje uz matica, predefanzivno je to za moj ukus. Za sve ovo mu idu zasluge stvarno, hazard nije u nekoj formi a i bez njega uzimamo bodove, ekipno smo napredovali strasno. Znači fabregas jedino mora u prvu jer nekad zaista ne možemo povezati najobičnije passove, pa nama je u vezi najpotkovaniji igrač alonso.. Makar i pod cijenu 3-5-2 ako već ne želi maknuti matića 

Ja ne znam zasto mnogi kenjaju nakon ove utakmice, ali ne samo sada vec konstantno kao neko nezadovoljstvo. Sta vi hocete od ove ekipe? Jeste li svjesni da smo na +9, prvi na tabeli, skoro pa prvaci?

Krivo vam sto nismo razbili Liverpool? Ko je ove sezone razbio istog?

Pljujete po Conteu, zasto onda hvalite Kloppa, zasto ga uzdizete, frajer je 10 bodova iza Contea, a uzdizete ga kao da je 20+ bodova iznad.

Samo Conte ima nedostatke po vasoj prici. E pa malo je reci da kenjate. Zaboravili ste da je ovo engleska premier liga, te da je nemoguce sve utakmice dobijat, narocito ne jace ekipe. Ali mi smo i u takvoj ligi toliko dominantni, na prvom mjestu i skoro osvojili ligu.

Jadno je to, tacnp nismo nista bolje ni zasluzili od Moruinha iz prosle sezone i onakvoj chelseaja, kada vam ovakav Chelsea i Conte nije dobar.
Od Contea se očekuje da derbije ne igramo ko pičke.Sve je super to što si ti naveo ali igra protiv većih ekipa je očajna,jedino smo Manchester razmnotirali i to najviše zbog ranog gola.Tottenham na SB može proći protiv Citya smo imali sreće što ne znaju zicere zabiti,druga utakmica s Tottenhamom sramota,ovu smo isto odigrali sramotno,u napadu ništa.

Sve pohvale za to što je izvukao najbolje moguće iz pojedinih igrača,što je prvi na tabeli,ali ovako se ne igraju derbiji.Ako i protiv Arsenala započne defanzivno ne treba ni gledati utakmicu.

Od Contea se očekuje da derbije ne igramo ko pičke.Sve je super to što si ti naveo ali igra protiv većih ekipa je očajna,jedino smo Manchester razmnotirali i to najviše zbog ranog gola.Tottenham na SB može proći protiv Citya smo imali sreće što ne znaju zicere zabiti,druga utakmica s Tottenhamom sramota,ovu smo isto odigrali sramotno,u napadu ništa.

Sve pohvale za to što je izvukao najbolje moguće iz pojedinih igrača,što je prvi na tabeli,ali ovako se ne igraju derbiji.Ako i protiv Arsenala započne defanzivno ne treba ni gledati utakmicu.

Ja ne znam zašto se stalno poteže ta utakmica sa cityem kao sretna, pa jeste vi svjesni da oni gola poštenog nisu dali, da su nam pukom srećom dali gol, tj autogol cahilla. Jeste vi svjesni da smo i mi imali zicer hazarda i jos pokoju priliku, mogli su maksimalno x izvuć

Kakva puka sreća frajer s 2 metra promašio prazan gol,Aguero prokockao 3-4 zicera,da nisu mutavi mogli smo komotno otići s 5 komada kući.

Od Contea se očekuje da derbije ne igramo ko pičke.

Za nekog defanzivna igra+igra na kontre = taktika kao i svaka druga, dok je za nekog to "igramo ko pičke"..

Jesmo li krenuli u finišu na pobjedu? Jesmo. Jesmo li imali nesreću da promašimo penal? Jesmo. Jesmo li ugušili Liverpool? Jesmo.

Jedino što je falilo je malo više napadačke oštrine..

Za nekog defanzivna igra+igra na kontre = taktika kao i svaka druga, dok je za nekog to "igramo ko pičke"..
Jesmo li krenuli u finišu na pobjedu? Jesmo. Jesmo li imali nesreću da promašimo penal? Jesmo. Jesmo li ugušili Liverpool? Jesmo.
Jedino što je falilo je malo više napadačke oštrine..

U utakmici u kojoj protivnik ima zadnja 3 poraza na svom stadionu i kojeg samo treba dovršiti i kojeg bi svojim kvalitetama sigurno mogli dokrajčiti mi se ponašamo ko najveće pičke i branimo se pogotovo nakon što smo dali gol trebali smo krenuti svim silama i ako primimo gol povučemo se nazad.Isto se Murinju prigovaralo što se povlači pri rezultatu 1-0.

Kakva puka sreća frajer s 2 metra promašio prazan gol,Aguero prokockao 3-4 zicera,da nisu mutavi mogli smo komotno otići s 5 komada kući.

Jbga mogli su i oni, ovako su samo 3 primili

U utakmici u kojoj protivnik ima zadnja 3 poraza na svom stadionu i kojeg samo treba dovršiti i kojeg bi svojim kvalitetama sigurno mogli dokrajčiti mi se ponašamo ko najveće pičke i branimo se pogotovo nakon što smo dali gol trebali smo krenuti svim silama i ako primimo gol povučemo se nazad.Isto se Murinju prigovaralo što se povlači pri rezultatu 1-0.

Pa mi igramo tim sistemom odkad je kluba, nekad prođe, nekad ne

Ta trenercina Klopp (kao sto kaze Zemo) nece nikad skontati taktiku druge ekipe, vec ima svoju napadacku filozofiju, koja vise ne uspije, nego sto uspije.

Ali opet, treba jebati majku Conteu, jer je retardiran i sto se drzi vjecito iste taktike, a sjeti se promjeniti istu u 80oj minuti. Ne mozes mi nikako vrsiti izmjene u 90+5 minuti i ocekivati nesto, ne mozes mi slaviti jebeni bod protiv debila.

Na drugu stranu, fakticki jeste ovo fin bod, jer su ostali kiksali, ali kada mozes napasti ocajni Loserpool, sto ga ne napadnes, nego postavis ekipu da igraju k'o da im je protivnik najbolja ekipa svijeta!?

Najhrabriji potez na mecu proslava gola.

Liverpul je sinoc bio spreman za tri komada najmanje. Ljudi nisu znali gde udaraju, bez plana, bez organizovanog presinga, bez napadacke igre.
Ljudi su se nudili na tacni, odigrali daleko najlosiji derbi ove sezone, nisu ni ovaj bod zasluzili, poklonjen im je.
Ovo je bila sansa da se pokaze stav, zgromi veliki rival i ode punim gasom na Arsenal. Ali eto... Sef zaboravio muda kod zene.

Pa sta ako smo prvi na tabeli? Hvalio sam kada je trebalo, isto tako cu i da kritikujem, sve po zasluzi.
I treba da se tesim time sto Liverpul dobro igra derbije?
Ono sinoc je bila dobra igra? Nemojte se zanositi.
Ne znam samo zasto se ovde osudjuje svaka kritika, posebno ako je osnovana. Ovo je forum, razlika u stavovima je normalna i ocekivana da bi isti mogao da funkcionise.
A mozda im mi svojom dobrom igrom nismo dali da se razmasu, da dodju na svoje, da zaigraju kako inace igraju? Jeste li to mozda pomislili?
Ispade Liverpool ekipa iz donjeg dijela bundesligaske tablice. Ja ne znam u sta vi gledate, ljudi su dobra ekipa, ekipa protiv koje je najteze igrati ove sezone uz totham naravno. A pogotovo kad skontas da mi nemamo veznog igraca spremnog da odgovori zadatku na oba dijela terena. Pa mali milion lopti je Matic prodao jer pod pritiskom nije znao, a vjerovatno nije ni smio s dozom rizika iznijeti loptu, jer je Conte dosao ziheraski ne izgubiti, sto je potpuno opravdano. Ovakav pristup ne moze predstavljati sliku nas kakvi cemo izgledati slj godine u Evropi, a i sinoc smo primili gol cistom nesrecom, opet im nismo dopustili prave sanse a ljudi su najefikasnija ekipa ako se ne varam. Pa Firmino je imao zicer sasvim slucajno, splet okolnosti i mosesova asistencija im je dala gol. Ne zelim umanjiti njihov bod ali su ga sretno izvukli i to je cinjenica. Usput da kritikujem Mosesa koji se gubio u odbrani i stalno je bilo bruku prostora na njegovoj strani, posebno kod ubacaja... Mi smo i dalje ubjedljivo prvi i bez pritiska odradjujemo tekmu po tekmu, karajmo ove manje ekipe i uzivajmo u nadajmo se sampionskoj sezoni. Conte vec sam rekao ima mana, ali je najzasluzniji sto smo tu gdje smo i najbolje se pokazao od svih kojekakvih egoista, vizionara, madjionicara, totalitaraca i ostalih bogova na klupama...

Ja bih volio ovo vidjeti jednom, da vidim kako bi funkcioniralo

Curtois

Azpi               Luiz           Zouma

Moses              Kante               Matic             Alonso 

Fabregas

Hazard            Costa

Ali ja ne kontam vas, jednom covjeku uputis kritiku jer kontas ono moglo je bolje jebiga.

PLJUJEŠ KONTEA, NE POŠTUJEŠ KLUB, PLJUJEŠ IGRAČE JEBEŠ MAJKU ČOVJEKU KOJI NAS JE DO OVDE DOVEO KAKVI STE VI NAVIJAČI

Ne kontam koji kurac, ne kontam od kad je neka manja kritika bila problem, odma preseravanja razna

Ali ja ne kontam vas, jednom covjeku uputis kritiku jer kontas ono moglo je bolje jebiga.

PLJUJEŠ KONTEA, NE POŠTUJEŠ KLUB, PLJUJEŠ IGRAČE JEBEŠ MAJKU ČOVJEKU KOJI NAS JE DO OVDE DOVEO KAKVI STE VI NAVIJAČI

Ne kontam koji kurac, ne kontam od kad je neka manja kritika bila problem, odma preseravanja razna

Debelo se pretjeruje kune, procitaj postove i bice ti jasno. Ja razumijem kritiku kad izgubis kuci od Poola ili kad te mrtvi Arsenal nakanta za poluvrijeme, ima osnova al ovo je sramota sta se pise.

Naravno da je Liverpool odigrao najlosiji derbi, zato sto im Kante nije dao disati na sredini, zato sto je Dave pojeo Coutinha, zato sto je Luiz kupio sve glavom u nasem 16-ercu...

Debelo se pretjeruje kune, procitaj postove i bice ti jasno. Ja razumijem kritiku kad izgubis kuci od Poola ili kad te mrtvi Arsenal nakanta za poluvrijeme, ima osnova al ovo je sramota sta se pise.

Naravno da je Liverpool odigrao najlosiji derbi, zato sto im Kante nije dao disati na sredini, zato sto je Dave pojeo Coutinha, zato sto je Luiz kupio sve glavom u nasem 16-ercu...

Dobro to zavisi i od onoga ko napise post jer se svako drugacije izrazi neko je malo grub (diabola :D) ali opet niko ne mrzi niti disrespektuje kontea.

Luiza su svi nahvalili, Kantea većina a na stranu sto samo par ljudi opet moze vidjeti sta urade na terenu Azpi, Matić...

Kad pogledas prema naprijed moralo se više mislim jeste Hazard igra fino u odbrani ali u napadu njega nema nigdje, onda ćeš reć' mozda je dobio neki defanzivan zadatak. Dobro, u napadu ga nema nigdje zadnjih mjesec dana. 

Evo primjer i ova utakmica, Diego zatvoren dobro, malo lopti ali opet izbori covjek penal nekako od Hazarda ja sto dobro pamtim je ona asistencija Willianu i Alonsu ali mislim da je to malo ili se od njega previše očekuje.

Dobro to zavisi i od onoga ko napise post jer se svako drugacije izrazi neko je malo grub (diabola :D) ali opet niko ne mrzi niti disrespektuje kontea.

Luiza su svi nahvalili, Kantea većina a na stranu sto samo par ljudi opet moze vidjeti sta urade na terenu Azpi, Matić...
Kad pogledas prema naprijed moralo se više mislim jeste Hazard igra fino u odbrani ali u napadu njega nema nigdje, onda ćeš reć' mozda je dobio neki defanzivan zadatak. Dobro, u napadu ga nema nigdje zadnjih mjesec dana.

Evo primjer i ova utakmica, Diego zatvoren dobro, malo lopti ali opet izbori covjek penal nekako od Hazarda ja sto dobro pamtim je ona asistencija Willianu i Alonsu ali mislim da je to malo ili se od njega previše očekuje.

Ma shvatam ja to i uredu je, ali brate ima ova ekipa svoje limite i to debelo. Prije pocetka sezone realno je bilo da se tucemo s ovim timovima za top 4 a mi debelo prebacujemo preko zadanog cilja.
Imamo te extra klase Hazarda i Costu, ali prvi smo zbog timskog rada. Toliko raznovrsnosti, nama su MOTM bili Azpilicueta, Alonso, Moses, Courtois, Pedro... Znaci radi se na treninzima, uigrava se, jucer dajemo gol iz ocigledno smisljene fore. Ljudi govore slucajno, a ono je daleko od slucajnog bilo.
Ogranicili smo ekipu koja je od sale trpala golove mnogima, ljudi izgube 2-3 utakmice i ovdje se prica kao da su zaboravili igrati fudbal.

Ono sto je opravdana kritika jeste manjak rotacije i izmjene, ali zasad gledamo kroz prste zbog nenormalnog rezultata i prodaje nekoliko igraca uz nedovodjenje novih.

Conteu sinoc najvise zamjerim to sto je izveo Hazara. Uopste nije bilo potrebe za tim potezom. Kao posljedica te izmjene, desava se to da nam drugi igrac suta penal i naravno promasuje. 

Ok da je Hazar sinoc bio los, ali daleko od toga. Jedini je u napadu nesto pokusavao i uspijevao koliko toliko zadrzati loptu i prenjeti teziste igre na njihovu polovinu. 

Hazard je toliko bio ljut sinoc i razocaran Conteovim potezom, to se moglo vidjeti iz aviona.

Arsenal have more pts after 23 games than in 8 of the last 11 seasons
Liv have more than in 23 of last 25
Spurs more than in 50 of last 51

I opet ih pisamo za 9 bodova vise. :D Povedi nas do titule, Antonio!

Hazard je toliko bio ljut sinoc i razocaran Conteovim potezom, to se moglo vidjeti iz aviona.

Hazard je nebitan i prepotentan lik, nikad od njega timskog igrača. Napustit će klub u sljedećih godinu dvije. Ne treba mu titrati jaja nepotrebno. 

I opet ih pisamo za 9 bodova vise. :D Povedi nas do titule, Antonio!

I naravno, sad nije problem kad se dobiva protivnike bunkerčinama :D. To su ti dvostruki standardi. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.