Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Conte (2016-2018, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2 hilj.
  • Pregledi 143,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Opa, ne udara samo James Mounta. Imamo situaciju i na forumu.

• Conte je sve u pravu sto je rekao za Spudse. Ja samo ne znam sta je on ocekivao odlaskom tamo. Ajde Murinjo je propao pa je prihvatio prvo sta mu se ponudilo. Ali Conte je i dalje trenirao na vrhunsko

• Ne slazem se. Najgori su ljudi hinjavci koji sute na sve i samo izbacuju neke dosadne floskule da bi prikrivali stvarne probleme. Nekad je okej zastititi igraca u javnosti, ali ne stalno. Oni su odras

Objavljene slike

Biće zanimljivo vidjeti kako će izgledati postava protiv Uniteda mislim na to da li će Terry zauzeti mjesto Cahilla ili Azpia ili će ostati na klupi, takođe nadam se sa me Conte neće razočarati sa izborom da recimo Terrya ubaci mjesto Azpia a da Azpi igra wing beka umjesto Mosesa koji kida jer realno United nema neko vrhunskog krilnog igrača kojeg Moses ne bi mogao čuvati pa da to bude objašnjenje zasto bi Azpi tu igrao. Očekujem da će u odnosu na utakmicu sa Leicesterom samo Pedro izgubiti mjesto, kada nije do sada Conte eksperimentisao sa partnerom za Kante nema šanse da ce i sada nešto tu mijenjati Matić sigurno ostaje u prvoj postavi ako ništs onda zbog Pogbe.

Dobro si primjetio, mislim da bi Moses napravio čuda blindu, blind je dosta lošiji od valencie na drugoj strani

Period od starta drugog poluvremena, do gola Azara ne bih voleo da se ponavlja. 

Murinjo promašio svlačionicu na poluvremenu. :D

Mourinho mu je namjerno pustio utakmicu samo da Fergusona istrola. Conte će si sada umisliti kako je dobio zbog svoje taktike, a u biti je nasjeo na foru našeg najvećeg trenera. 

https://www.youtube.com/watch?v=CUvftnI2gZE

MAKES ME FEEL THIS WAY, ANTONIO CONTE

DOES IT BETTER, MAKES ME HAPPY

:sal: :dres: :sal2: :zastava: :chemu:

Osim što nas je probudio iz letargije promjenom formacije i osim što je izbacio Oscara iz prvih 11 (nadam se da se taj više neće vraćati), najpozitivnije me je iznenadilo kada smo vodili 4-0 što nije ubacio Mikela i zatvorio tekmu (to bi uradio Specijalac) nego je ubacio dva napadački orijentirana igrača.

ANTONIO CONTE

DOES IT BETTER
MAKES ME HAPPY
MAKES ME FEEL THIS WAY!

Bravo, sefe! Kakva strast i emocija!

Ponovo talijanska magija na Bridgeu, nismo zaboravili. Atmosfera velicanstvena, igra sjajna, rezultat na nivou. Hvala ti sto si nas podsjetio kako je lijepo biti Chelseajevac. Samo tako nastavi.

• Autor

Osim što nas je probudio iz letargije promjenom formacije i osim što je izbacio Oscara iz prvih 11 (nadam se da se taj više neće vraćati), najpozitivnije me je iznenadilo kada smo vodili 4-0 što nije ubacio Mikela i zatvorio tekmu (to bi uradio Specijalac) nego je ubacio dva napadački orijentirana igrača.

ANTONIO CONTE

DOES IT BETTER
MAKES ME HAPPY
MAKES ME FEEL THIS WAY!

U 50. sekundi bi ušao Mikel da nam je ovaj smor bio na klupi.

http://www.squawka.com/news/i-know-how-to-behave-conte-aims-dig-at-mourinho-following-touchline-complaints-from-man-utd-boss/806801

“I was a football player, so I know how to behave on the pitch,” he said.

“There were United fans who kept singing, while ours were in silence after a great performance from my team. I wanted to call the crowd to applaud the players, which seems normal enough to me.

“I have great respect for everyone. Nothing happened with Jose, especially as my behaviour seemed normal. I didn’t make fun of anyone, as I always demand respect.

“Today, I think it is important to talk about the game and I say my players deserved this type of performance.”

Game, set and (post) match: Antonio Conte.

Odgledah i ja veceras nasu predobru utakmicu, koja me je odusevila, ali nemam vremena sve hvalit. Samo zelim ovog covjeka pohvalit i zahvalit se Bogu sto nam ga poslao, Bogu i upravi koji su njega doveli. Ovaj covjek je pun pogodak, a kako ce to tek da izgleda nakon godinu, dvije, nakon sto jos dovede igraca po svom ukusu.
Danas je popiso smorinja, oducio ga od fudbala, Chelsea je tako mocan bio, pa jos stize u takvoj utakmici, punoj pritiska poslati Chalobaha na teren. Promjenio formaciju, izbacio skart iz ekipe, nasao svakom igracu pravu poziciju, pa evo vec 3 utakmice nema igra a koji je lose odigrao, svi su fantasticni, ali narocito danas.

Conte, TRENERCINO!!!

Svaka cast na dosad odradjenom poslu. Cista dominacija i odlican fudbal, u oba smjera. Uspio je da preporodi ekipu i unaprijedi igru svakog pojedinca. Tacno se zna ko sta radi na terenu i toliko je lijepo danas izgledalo da sam zadivljen bio. Uz to sve, tako odmjeren i kulturan u svojim izjavama, a pravi "divljak" na terenu.. svidja mi se 

Odgledah i ja veceras nasu predobru utakmicu, koja me je odusevila, ali nemam vremena sve hvalit. Samo zelim ovog covjeka pohvalit i zahvalit se Bogu sto nam ga poslao, Bogu i upravi koji su njega doveli. Ovaj covjek je pun pogodak, a kako ce to tek da izgleda nakon godinu, dvije, nakon sto jos dovede igraca po svom ukusu.
Danas je popiso smorinja, oducio ga od fudbala, Chelsea je tako mocan bio, pa jos stize u takvoj utakmici, punoj pritiska poslati Chalobaha na teren. Promjenio formaciju, izbacio skart iz ekipe, nasao svakom igracu pravu poziciju, pa evo vec 3 utakmice nema igra a koji je lose odigrao, svi su fantasticni, ali narocito danas.

Conte, TRENERCINO!!!

ode ti daleko, nas tada treneri napuštaju :D

Ne znam da li ste primjetili,ali svaku utakmicu imamo neki novi način izvođenja kornera npr protiv Lestera kada smo dali prvi gol,ubačaj na prvu stativu i lagan dodir Matića do Coste,protiv Junajteda kad je Hazard imao priliku s nekih 13-14 metara ili protiv Burnlija,ako se sjećate isto kad su mu ubacivali na 16 metara od gola.

Također se vidi da Konte mnogo Čalobu što mu ovaj uzvraća na najbolji mogući način to su neke stvari koje su se meni svidjele.

Conte, TRENERCINO!!!

Mourinho ima tri naslova prvaka, a Conte ima tri mjeseca na klupi Chelseaja. Jedna dobivena utakmica više manje. 

Na ljeto je bivši ako ne bude u prva četiri. Do kraja ima 28 kola još

• Autor

Mourinho ima tri naslova prvaka, a Conte ima tri mjeseca na klupi Chelseaja. Jedna dobivena utakmica više manje. 

Na ljeto je bivši ako ne bude u prva četiri. Do kraja ima 28 kola još

A specijalni ako ne bude u top 4 hoćel biti bivši il će dobit još 300 miliona za pojačanja?

Haha slažem se lik realno moze samo poslužiti za ignore i za zajebanciju kada je dosadno na te njegove nebuloze ne znam zasto mu se pridaje tolika pažnja, evo gore je napisao da Mourinho ima 3 titule a Conte 3 mjeseca na klupi Chelsea i sad njemu neko treba dokazivati da je to logično jer je sezona počela u augustu i da se prvak ne proglašava svakih mjesec dana pa je neuspjeh što Conte nema titulu :D

Conte je pronašao sistem i formaciju koja nam odgovara i napokon opet igramo fudbal sve ostalo je magla.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.