Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Conte (2016-2018, trener)

Istaknuti odgovori

• Autor

Hazard je nebitan i prepotentan lik, nikad od njega timskog igrača. Napustit će klub u sljedećih godinu dvije. Ne treba mu titrati jaja nepotrebno. 

I naravno, sad nije problem kad se dobiva protivnike bunkerčinama :D. To su ti dvostruki standardi. 

Jedno je kad dobijaš protivnike bunkerima, a drugo kad bunkerom nakon 14 kola imaš 15 bodova.

• Odgovori 2 hilj.
  • Pregledi 143,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Opa, ne udara samo James Mounta. Imamo situaciju i na forumu.

• Conte je sve u pravu sto je rekao za Spudse. Ja samo ne znam sta je on ocekivao odlaskom tamo. Ajde Murinjo je propao pa je prihvatio prvo sta mu se ponudilo. Ali Conte je i dalje trenirao na vrhunsko

• Ne slazem se. Najgori su ljudi hinjavci koji sute na sve i samo izbacuju neke dosadne floskule da bi prikrivali stvarne probleme. Nekad je okej zastititi igraca u javnosti, ali ne stalno. Oni su odras

Objavljene slike

Champion, znam da si troler i hjter Contea ali jako si kontradiktoran, u gore jednom postu govoriš protiv Contea jer igra bunker i govoriš kako ti je Chelseava igra dosadna, ali u isto vrijeme hvališ Mou i njegova ti igra nije dosadna i ne smeta ti kad on igra bunker? Odluči se, ako je Conte takav bunkeraš i ziheraš (kakvim ga stalno pokušavaš pokazat) onda bi ga morao volit (ili barem ne bit u tolikoj mjeri protiv njega) jer je isti kao tvoj omiljeni trener ili bi trebao prestat volit Moua? Oboje ne ide...

Sjetimo se samo kako je smorinjo odigrao na Anfieldu.

Ja se sjecam one tekme kad smo dobili Uniteda 1:0 na Stamford Bridgeu, 1 sut imali na gol a Zouma igrao veznog da zaustavi Fellainija. Cini mi se da smo loptu imali 29% u posjedu. :D

Inace jucer smo imali 8 suteva, Liverpool 7, oni 3 u okvir mi 2. Po 3 kornera obje ekipe i oni 60% posjeda.

Jedno je kad dobijaš protivnike bunkerima, a drugo kad bunkerom nakon 14 kola imaš 15 bodova.

On ima tri naslova prvaka, tako da ne računam jednu lošu sezonu

Champion, znam da si troler i hjter Contea ali jako si kontradiktoran, u gore jednom postu govoriš protiv Contea jer igra bunker i govoriš kako ti je Chelseava igra dosadna, ali u isto vrijeme hvališ Mou i njegova ti igra nije dosadna i ne smeta ti kad on igra bunker? Odluči se, ako je Conte takav bunkeraš i ziheraš (kakvim ga stalno pokušavaš pokazat) onda bi ga morao volit (ili barem ne bit u tolikoj mjeri protiv njega) jer je isti kao tvoj omiljeni trener ili bi trebao prestat volit Moua? Oboje ne ide...

Skačeš sebi u usta opet. Chelseajeva igra je igra bez ijednog kreativca, igra na konte i bunker. Cijela sezona. Samo kažem da se vama svima dopada igra koja je bila ista kao pod Mourinhom, osim drukčije formacije. Ja Contea ne volim zbog više razloga. Jedan je taj da je namještao utakmice u Italiji, drugi razlog je da nema talenta za dovođenja klasnih igrača, treća stvar je ta da loše procjenjuje trenutni kadar, četvrta stvar je da loše djeluje u velikim utakmicama.

Kako onda i takav sa svim tim manama covjek dominira ligom trenutno?

Jadnik se jede svaki dan zbog nasih uspjeha na celu sa Conteom, mogu zamisliti samo da je ne daj Boze Mourinho nanizao 13 pobjeda i da ima 9 bodova vise, pa mi ovdje ne bi mogli opstati na forumu od Championa. :D

Jadnik se jede svaki dan zbog nasih uspjeha na celu sa Conteom, mogu zamisliti samo da je ne daj Boze Mourinho nanizao 13 pobjeda i da ima 9 bodova vise, pa mi ovdje ne bi mogli opstati na forumu od Championa. :D

Daj mi ti, genije, nabroji koje je to trofeje conte osvojio sa Chelseajem......

Nesto smo se unervozili poslije zadnja 2 kiksa. Nece biti lako do TOP 4, a? Valja jos pola milijarde na ljeto ulupati da se izbori Liga Sampiona. :D ili ce za vaseg Mourinha odjednom i Evropska Liga postati vazno takmicenje..

Ček kako može osvojiti išta za pola sezone? Murinjo u 3 godine 2 trofeja vidjet ćemo koliko će ih Konte imati nakon 3 sezone.I za razliku od Murinja Konte ne ide okolo i laprda o suđenju,ne provocira druge trenere i spreman je mijenjati formaciju i igrače u slučaju da ne ide ma kako se oni zvali.Konte je na dobrom putu da osvoji titulu PL.Ne možeš suditi nekome ko nije ni imao priliku da se dokaže,kada bude odlazio iz kluba onda treba raspravljati o tome ko je bolji od njih dvojice.Šta je Murinjo osvojio sa Juventusom? Konte>Murinjo

Hahahahahahahah!!! Ovo je za anale, da koliko je trofeja osvojio Chelseam a nije ni mogao dosad osvojit ni jedan trofej jer nijedno natjecanje nije ni završilo... hahah, stvarni si bog, da te nema trebalo bi te izmislit

Nemojte zamjeriti Championu što pita koliko je Conte osvojio trofeja sa Chelseajem iako je nemoguće da osvoji bilo šta do sada, jer Champion je kao i ostali navijači Uniteda titulu PL proslavio još u Augustu pa konta da se titule osvajaju na mjesečnoj bazi..

O čoveče, banujte ga više, zapitam se da li i vama nisu sve koze na broju kad vam je zanimljivo da se "raspravljate" sa njim.

O čoveče, banujte ga više, zapitam se da li i vama nisu sve koze na broju kad vam je zanimljivo da se "raspravljate" sa njim.

neće relo da ga bana kaže ne krši nijedno pravilo foruma

Do juče pravila nisu ni postojala ovde, treba itekako dopuniti taj pravilnik, nijedan forum ne dozvoljava trollove.

Ako je vama ovo zabavno, onda vam je zaista mnogo dosadno. Ok, idem i ja samo od sad da trollujem, biće zabavno, nema veze što će sve ostalo da se sroza.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.