1. februar 2017.9 god. Autor comment_267244 Hazard je nebitan i prepotentan lik, nikad od njega timskog igrača. Napustit će klub u sljedećih godinu dvije. Ne treba mu titrati jaja nepotrebno. I naravno, sad nije problem kad se dobiva protivnike bunkerčinama :D. To su ti dvostruki standardi. Jedno je kad dobijaš protivnike bunkerima, a drugo kad bunkerom nakon 14 kola imaš 15 bodova. Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267248 Champion, znam da si troler i hjter Contea ali jako si kontradiktoran, u gore jednom postu govoriš protiv Contea jer igra bunker i govoriš kako ti je Chelseava igra dosadna, ali u isto vrijeme hvališ Mou i njegova ti igra nije dosadna i ne smeta ti kad on igra bunker? Odluči se, ako je Conte takav bunkeraš i ziheraš (kakvim ga stalno pokušavaš pokazat) onda bi ga morao volit (ili barem ne bit u tolikoj mjeri protiv njega) jer je isti kao tvoj omiljeni trener ili bi trebao prestat volit Moua? Oboje ne ide... Prijavi
1. februar 2017.9 god. Autor comment_267249 Sjetimo se samo kako je smorinjo odigrao na Anfieldu. Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267251 Sjetimo se samo kako je smorinjo odigrao na Anfieldu. Ja se sjecam one tekme kad smo dobili Uniteda 1:0 na Stamford Bridgeu, 1 sut imali na gol a Zouma igrao veznog da zaustavi Fellainija. Cini mi se da smo loptu imali 29% u posjedu. :D Inace jucer smo imali 8 suteva, Liverpool 7, oni 3 u okvir mi 2. Po 3 kornera obje ekipe i oni 60% posjeda. Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267267 Gledao utakmicu West Hama i City-ja, kakva kamuflaža sa ovim naočarima. =)) Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267268 OJ HLJEB TI JEBEEEM HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAAHHA P.S. ako neko nađe hq sliiku nek posalje da mecem na avatar Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267274 Dao mu Pogba iz njegove kolekcije ovo su cvike za Pogbinu frizuru :D Prijavi
2. februar 2017.9 god. comment_267304 Jedno je kad dobijaš protivnike bunkerima, a drugo kad bunkerom nakon 14 kola imaš 15 bodova. On ima tri naslova prvaka, tako da ne računam jednu lošu sezonu Champion, znam da si troler i hjter Contea ali jako si kontradiktoran, u gore jednom postu govoriš protiv Contea jer igra bunker i govoriš kako ti je Chelseava igra dosadna, ali u isto vrijeme hvališ Mou i njegova ti igra nije dosadna i ne smeta ti kad on igra bunker? Odluči se, ako je Conte takav bunkeraš i ziheraš (kakvim ga stalno pokušavaš pokazat) onda bi ga morao volit (ili barem ne bit u tolikoj mjeri protiv njega) jer je isti kao tvoj omiljeni trener ili bi trebao prestat volit Moua? Oboje ne ide... Skačeš sebi u usta opet. Chelseajeva igra je igra bez ijednog kreativca, igra na konte i bunker. Cijela sezona. Samo kažem da se vama svima dopada igra koja je bila ista kao pod Mourinhom, osim drukčije formacije. Ja Contea ne volim zbog više razloga. Jedan je taj da je namještao utakmice u Italiji, drugi razlog je da nema talenta za dovođenja klasnih igrača, treća stvar je ta da loše procjenjuje trenutni kadar, četvrta stvar je da loše djeluje u velikim utakmicama. Prijavi
2. februar 2017.9 god. comment_267311 Kako onda i takav sa svim tim manama covjek dominira ligom trenutno? Prijavi
2. februar 2017.9 god. comment_267313 Kako onda i takav sa svim tim manama covjek dominira ligom trenutno? Jadnik se jede svaki dan zbog nasih uspjeha na celu sa Conteom, mogu zamisliti samo da je ne daj Boze Mourinho nanizao 13 pobjeda i da ima 9 bodova vise, pa mi ovdje ne bi mogli opstati na forumu od Championa. :D Prijavi
2. februar 2017.9 god. comment_267314 Jadnik se jede svaki dan zbog nasih uspjeha na celu sa Conteom, mogu zamisliti samo da je ne daj Boze Mourinho nanizao 13 pobjeda i da ima 9 bodova vise, pa mi ovdje ne bi mogli opstati na forumu od Championa. :D Daj mi ti, genije, nabroji koje je to trofeje conte osvojio sa Chelseajem...... Prijavi
2. februar 2017.9 god. comment_267315 Daj mi ti, genije, nabroji koje je to trofeje conte osvojio sa Chelseajem...... Nesto smo se unervozili poslije zadnja 2 kiksa. Nece biti lako do TOP 4, a? Valja jos pola milijarde na ljeto ulupati da se izbori Liga Sampiona. :D ili ce za vaseg Mourinha odjednom i Evropska Liga postati vazno takmicenje.. Prijavi
2. februar 2017.9 god. comment_267316 Daj mi ti, genije, nabroji koje je to trofeje conte osvojio sa Chelseajem......Ček kako može osvojiti išta za pola sezone? Murinjo u 3 godine 2 trofeja vidjet ćemo koliko će ih Konte imati nakon 3 sezone.I za razliku od Murinja Konte ne ide okolo i laprda o suđenju,ne provocira druge trenere i spreman je mijenjati formaciju i igrače u slučaju da ne ide ma kako se oni zvali.Konte je na dobrom putu da osvoji titulu PL.Ne možeš suditi nekome ko nije ni imao priliku da se dokaže,kada bude odlazio iz kluba onda treba raspravljati o tome ko je bolji od njih dvojice.Šta je Murinjo osvojio sa Juventusom? Konte>Murinjo Prijavi
2. februar 2017.9 god. comment_267318 Daj mi ti, genije, nabroji koje je to trofeje conte osvojio sa Chelseajem...... Hahahahahahahah!!! Ovo je za anale, da koliko je trofeja osvojio Chelseam a nije ni mogao dosad osvojit ni jedan trofej jer nijedno natjecanje nije ni završilo... hahah, stvarni si bog, da te nema trebalo bi te izmislit Prijavi
2. februar 2017.9 god. comment_267324 Nemojte zamjeriti Championu što pita koliko je Conte osvojio trofeja sa Chelseajem iako je nemoguće da osvoji bilo šta do sada, jer Champion je kao i ostali navijači Uniteda titulu PL proslavio još u Augustu pa konta da se titule osvajaju na mjesečnoj bazi.. Prijavi
2. februar 2017.9 god. comment_267329 O čoveče, banujte ga više, zapitam se da li i vama nisu sve koze na broju kad vam je zanimljivo da se "raspravljate" sa njim. Prijavi
2. februar 2017.9 god. comment_267347 O čoveče, banujte ga više, zapitam se da li i vama nisu sve koze na broju kad vam je zanimljivo da se "raspravljate" sa njim.neće relo da ga bana kaže ne krši nijedno pravilo foruma Prijavi
2. februar 2017.9 god. comment_267351 Do juče pravila nisu ni postojala ovde, treba itekako dopuniti taj pravilnik, nijedan forum ne dozvoljava trollove. Prijavi
2. februar 2017.9 god. comment_267357 Ako je vama ovo zabavno, onda vam je zaista mnogo dosadno. Ok, idem i ja samo od sad da trollujem, biće zabavno, nema veze što će sve ostalo da se sroza. Prijavi
2. februar 2017.9 god. comment_267359 Pa ne mozes tako gledati igi, dovoljan je jedan ili 2 trolla, ne valja pretjerivati u nicemu :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.