24. septembar 2016.10 god. comment_261168 Ne znam samo kako je skupio hrabrosti pa da napravi izmjenu Fabregas umjesto Oscara u početnom sastavu. Svaka mu čast zaista. Na greške koje prave pojedini levati u odbrani ne može uticati, ali majka mu stara od početka sezona ih gledaš kako prave pogreške i ti ih opet stavljaš u prvi sastav i iznova i iznova im vjeruješ. Cahillova greška kod 1-0 mu ne smije biti jedini argument. Stotinu puta se desilo i još će se dešavati. Ali moraš kao trener uticati na neke druge stvari. Primili smo gol, OK, pa daj brate počni da kontrolišeš utakmicu. Okreni se protivničkom golu, napravi kakav presing, mani se ziheraštva i paženja na svoj gol. Totalni krah danas. Bio sam jako optimističan na početku sezonu, ali ovo sada mi ne djeluje nimalo dobro a za mnoge stvari je upravo on kriv: Prijavi
24. septembar 2016.10 god. comment_261175 Isto sam pomislio ko i Rikky. Haj vec ako se desio kiks Cahila, sto onda nismo krenuli zesce i odlucije u napadu? Zasto ziheraski jebem ti vise i defanzivu i sve. Muka mi vise od ovog Chelsea, jbte postali smo simbol defanzivne igre. Poserem se na to. Evo izjave https://www.youtube.com/watch?v=rRDRepD96z0 Prijavi
24. septembar 2016.10 god. comment_261189 Nisam za brzobleto donošenje zaključaka i smatram da svakom treneru treba dati vremena jednu sezonu da posloži i uigra ekipu. Budimo realni Arsenal je u ovom trenutku i kvalitetnija i uigranija ekipa od nas, i bilo je teško očekivati da će Conte u svega mjesec dana rada s igračima počet radit čuda. Ipak, počinjem lagano sumnjat u Contea jer mi dvije stvari, koje nemaju veze s ničim drugim nego s njim samim, nikako nisu jasne: 1. Što misli postić s Matićem i Kanteom u veznom redu? To su dvojica tipičnih defanzivaca koji su neupotrebljivi u napadu (pogotovo Matić) i mislim da je svima jasno da nisu sposobni organizirat ni jedan smislen napad. Znam da nemamo bog na kakve alternative na klupi, ali sve jedno zašto Fabregas i Osacar ne bi mogli igrat zajedno? Zašto ne probat LRC-a, ili Calobah-a? Ili barem probat neku drugu formaciju, možda 4-4-2? 2. Kog smo vraga kupili Alonsa ako i dalje igra Ivanović, a Azpi na krivoj strani. Em svi vide da je Ivanović očajan (u oba smjera) em su na bekovi napadački nikakavi, a modernom nogometu su bekovi u fazi napada izuzetno bitni... Uglavnom, ja još uvijek vjerujem da je Conte dobar izbor i da može vratit Chelsea na stare slave, ali nadam se da ću ubrzo počet nešto mjenjat po pitanju gore navedenih stvari... Prijavi
24. septembar 2016.10 god. comment_261192 Treba Conteu dati vremena, bez obzira na danasnji poraz, treba staviti ruku na srce i reci da ima napretka u igri, sto se vidjelo na utakmicama od pocetka utakmice, podsjetite me kad smo mi zadnji put preokretali rezultat u nasu korist, a to se dosad 2-3 puta desilo u ovoj sezoni, znači nešto, takodjer igraci nakon primljenih golova su jurisali prema golu, sto od ancelotija nismo to vidjali. sve u svemu, ove ekipa je u kurcu, i tu trener ne moze puno pomoci, valjda bi to trebalo biti svima jasno, Arsenal je u ovome trenutku jača ekipa, Wenger mudriji od Contea i to su iskoristili. Nadati se da cemo ostati u top 5-6. do januara, pa da se tu mozemo jos pojacati pa eto koliko toliko jurišati prema tituli, inače sa ovim sastavom zaista nemamo šta tražiti, top nam je europa liga eventualno neki kup. mislio sam da će nam dobro doći što ne igramo u evropi, medjutim protiv lestera se vidjelo da to nama nista ne znaci. nadam se da ce conte konacno donijeti drasticne promjene, i to nama treba, neka igraju chala, loftus, aina, oni zasluzuju sansu, i vjerujem da bi je u ovim trenutcima vise iskoristili nego neki pojedinci iz prve postave. Prijavi
24. septembar 2016.10 god. comment_261202 https://www.youtube.com/watch?v=sX2w4G1k6Q8 Ne želi da izdvaja pojedince, ali vidi se da šizi od defanzivaca na 5:02. I počeo i on da sinkuje. Loš znak, prvo poraz, pa balans pa sad sinkuje. :( Prijavi
24. septembar 2016.10 god. comment_261206 Ne znam samo kako je skupio hrabrosti pa da napravi izmjenu Fabregas umjesto Oscara u početnom sastavu. Svaka mu čast zaista. Na greške koje prave pojedini levati u odbrani ne može uticati, ali majka mu stara od početka sezona ih gledaš kako prave pogreške i ti ih opet stavljaš u prvi sastav i iznova i iznova im vjeruješ. Cahillova greška kod 1-0 mu ne smije biti jedini argument. Stotinu puta se desilo i još će se dešavati. Ali moraš kao trener uticati na neke druge stvari. Primili smo gol, OK, pa daj brate počni da kontrolišeš utakmicu. Okreni se protivničkom golu, napravi kakav presing, mani se ziheraštva i paženja na svoj gol. Totalni krah danas. Bio sam jako optimističan na početku sezonu, ali ovo sada mi ne djeluje nimalo dobro a za mnoge stvari je upravo on kriv: A brate vidiiiii Ivanovića hahaha. Prijavi
25. septembar 2016.10 god. comment_261210 Conte je klasa ispod Mourinha. Nema tu dileme previše. Prestanite srati po treneru koji ima 3 naslova prvaka Prva stvar koju treba naglasiti je da on u svakoj velikoj utakmici u Juveu je štekao, u Europi pogotovo, Rekao sam i prije utakmice da nema šanse da Arenal izgubi danas. Njegova ideja bez igre na kontre i sporo građenje napada ne valja, zato jer je nogomet brz i dinamičan u Premiershipu i igrom na kontre se može dosta toga napraviti, najbolji primjer je Liverpool. I nemojte mi spominjati igrače iz akademije, nemamo nijednog kvalitetnog za napraviti išta, beskorisni su. Opet ću ponoviti, Simeone ili nitko. Na kraju sezone Conte leti iz kluba. Prijavi
25. septembar 2016.10 god. comment_261215 Prestanite srati po trenerima Chelsea. Nema tog trenera koji bi uspio sa ovom klapom od ekipe. Ti strucni saradnici koji sjede u udobnim prostorijama Cobhama neka spakuju kofere jednom zauvijek i neka se odjebu u pi.. m... zajedno sa igracima koji misle da su neke zvijezde, igracine itd a ustvari su obicno papci. Govorili ste prosle sezone da ih je Murinjo sezonu kad smo osvojili iscrpio, sta sad imate reci? Sve ovo rezultati i igre vam govore da ste debelo bilo ukrivu kao i da je Uprava jebeno pogrijesila otkazom Murinju. Igraci su dokazali ko je bio upravu i ko je kriv za proslu sezonu. Hvala im puno sto su najzasluzniji za otkaz najboljem treneru kojeg je Chelsea ikada imao. Prijavi
25. septembar 2016.10 god. comment_261216 Ti bi trebalo da razumes jednu stvar. Losi rezultati nisu jedini, cak ni najveci razlog sto smo zeleli da Murinjo ode. Da je samo cutao i radio svoj posao, cutali bi i mi. Ali to je receno vec previse puta, i nema svrhe vracati se na to. Slazem se s delom tvog posta, da treba prvo uraditi kompletnu reorganizaciju sportskog sektora unutar uprave, pa tek onda uraditi isto sa igrackim kadrom. Prijavi
25. septembar 2016.10 god. comment_261217 Pa ne igramo lošije nego prošle sezone (igramo u najmanju ruku jednako loše, makar mislim da nekog pomaka ipak ima) s tim da je Conte za ta to imao oko 3 mjeseca a Mou tri sezone... Osim toga ako je Conte i je loš trener zašto bi to mjenjalo naše mišljenje Mou? Prijavi
25. septembar 2016.10 god. comment_261220 I počeo i on da sinkuje. Loš znak, prvo poraz, pa balans pa sad sinkuje. :( hahahahaha oplako sam na ovo.. al bas poceo da SINKUJE hahahahahaa Prijavi
25. septembar 2016.10 god. comment_261223 Mislio sam da ce se Conte iskazati baš na utakmicama protiv jakih rivala jer je pokazivao tu osobinu da dobro spremi velike utakmice i na EURO-u ali dolazimo do zaključka da nas je rastavio svaki rival iz vrha. Nema hrabrosti za promjene, oslanja se na odbranu koja je potrošena vec gotovo godinu dana, ponovo gledamo sramežljivi Chelsea koji nema ni glavu ni rep.. Prijavi
25. septembar 2016.10 god. comment_261226 Kada je potvrđeno da Conte dolazi, pojedini su spominjali da kod njega neće biti mjesta pičkicama i da ćemo početi igrati ratnički fudbal. Ni u jednom, ama baš ni u jednom trenutku ove sezone nisam vidio da Conteov Chelsea igra taj ratnički, fajterski i srčani fudbal. I ne, nije to kvantna fizika da ti treba čitava godina dana da natjeraš 11 igrača da preoru teren uzduž i poprijeko. U ovoj ekipi ima škarta, slažem se, što u upravi što u igračima, ali ne toliko da prvu stopostotnu šansu protiv Arsenala stvorimo u 84. minuti. Da naglasim i da podvučem crtu. Imidž i reputacija ovoga kluba su u posljednjih nekoliko godina jako srozani, a dijelom je tome kumovalo i stalno mijenjanje trenera. Conte ima moju potpunu podršku, i treba da dobije vremena da sve to posloži na svoj način. Ali bez obzira na podršku, konstatujem da, za neki moj Chelsea kojeg sam ja želio gledati i kojeg sam ja imao u svojim vizijama, ovoga ljeta je bilo i boljih opcija od Contea. Eh sad, ne znam jesam li ja budala ako želim da Chelsea po prvi put nakon ne znam koliko godina krene da igra napadački nogomet ? Prijavi
25. septembar 2016.10 god. comment_261231 3 tekme smo igrali vrhunski, ratnicki, brzo, prelijepo za oko. Odjednom se ne sjecamo nicega :D Prijavi
25. septembar 2016.10 god. comment_261235 Protiv očajnog West Hama i protiv kanidata za ispadanje Burnley i Swansea, prva dva ozbiljnija rivala su nas uništila i stvorili smo po jednu priliku protiv njih. Prijavi
25. septembar 2016.10 god. comment_261236 Nadam se samo da je covjek od rijeci i da ce mu igrati igraci koji su zasluzili. Ono o cemu non stop prica. Ako iducu utakmicu bude igrao Cahil, dizem ruke od njega. Prijavi
25. septembar 2016.10 god. comment_261239 Protiv očajnog West Hama i protiv kanidata za ispadanje Burnley i Swansea, prva dva ozbiljnija rivala su nas uništila i stvorili smo po jednu priliku protiv njih. Zaboravlja se i da nam je suđenje išlo na ruku u nekoliko navrata. Prijavi
25. septembar 2016.10 god. comment_261242 A brate ljudi moji nama je 80% momcadi skart i neki od njih uvik razocaraju kad god Prijavi
25. septembar 2016.10 god. comment_261245 Hocel se muda pokazati legendo, il si samo na rijecima jak? Da vidimo i to. Broj jedan, Kejhil da leti van nakon ovog cirkusa sto je odigrao, pa taman i neki omladinac morao igrati. Ivanovic ne moze vise, pa tome ima godinu dana vec i trebalo se covjeku fino zahvaliti, da ko gospodin ode u neku slabiju ligu i uzme koji dinar do kraja karijere. Alonso je zasad macak u vreci, medjutim treba mu dati priliku lijevo a Davea na desnu stranu postaviti. Stoperi Luiz i nadam se oporavljeni Terry. To nam je najbolja kombinacija trenutno. Ispred njih doktor Kante. Matic kao back-up, nema on sta izigravati Yayu Tourea il Lamparda, sta vec se pokusava napraviti od njega. U sredini kombinacija Fabregas i Oscar, ili ako bi zaista hrabri bili gurnuti nekog od mladica Loftus/Chalobah na tu poziciju. Ostaje da vidimo hoce li sta od navedenog doci. Cinjenica je da ima nekoliko odluka i promjena uz koje bi tek zaigrali nesto bolje. Nadam se da ne planira ko sto je probao sa 3-5-2 jer je to ultra defanzivno i nemamo igraca za to. Prijavi
25. septembar 2016.10 god. comment_261246 Ma ne treba bjezati ni od 3-5-2 ako ce dati razultate. Prijavi
25. septembar 2016.10 god. comment_261247 Ma ne treba bjezati ni od 3-5-2 ako ce dati razultate. Sumnjam, jedva da skrpamo 2 stopera postena kamoli trojicu. A koga onda na bekove staviti? Nemamo igraca za taj sistem jednostavno a i nisam neki fan inace. Bolje imati jednog vise u veznom redu, to je prevazidjeno. Prijavi
25. septembar 2016.10 god. comment_261248 Mnogo ce reci iduca utakmica protiv hulla, da vidimo oce mijenjati nesto ili ce i dalje gurati istih 11 Prijavi
25. septembar 2016.10 god. comment_261257 Ne treba praviti sada veliku uzbunu i okretati se protiv trenera tek je počekat sezone i treba dati čovjeku vremena ali morali smo bolje odigrati ova dva derbi susreta sa više taktičke inteligencije i zamisli. 3 boda smo od top 4 i sve je to još uvijek podnošljivo ne lomi se sezona, naš realni cilj i treba da bude top 4 na City i ne gledam ljudi su liga za sebe treba biti realan. Conte treba da pokaže više raznovrsnosti u odlukama pa neka nas i košta bodova ali daj nešto novo izmješaj malo karte nemoj da bude sve tako monotono. Dokle više da trpimo kamikaze u odbrani Cahilla i Ivanovića daj tog Alonsa život ga jebo pa neka je kakav hoce ne moze biti lošiji od ovog horora, upari sa Kanteom nekog drugog osim Matića nije to taj nedodirljivi član prve postave koji je dominirao, aktiviraj malo Mosesa, Michya ili RLC razdrmaj to malo. Nemoj da ti press bude jedno a praksa potpuno drugo dragi Conte.. Prijavi
25. septembar 2016.10 god. comment_261259 Protiv Hula mozete ocekivati jednu ili dvije izmjene, ito one koje ce biti pomijeranje poput Ivanovica da ode na stopera. Treba biti i realan i reci da mi nemamo ni kvaliteta medju igracima. Kante, Hazard i Costa imaju taj kvalitet i to je jasno ali od pocetka sezone ga samo Costa pokazuje, Hazard nece biti nikad najbolji igrac na svijetu, cak ni u premiershipu ne moze biti najbolji, trenutno ima bar 5 boljih igraca. Mi nismo top klub i konkurent za nesto ima vec 2-3 sezone. Neki ljudi koji rade u upravi trebaju dobiti pedalu i na to mjesto doci igraci koji su igrali za ovaj klub poput Nevina, Wilkinsa, Zole i slicnih. Cisto sumnjam da bi nesto bili losiji od ovog rukovodstva. Od nekad najboljeg tima u engleskoj spali smo na tim poput Evertona, Sevilje,Viljareala, Rome, Schalkea, Lyona i slicnih klubova. Pogledajte samo spisak psudjenih igraca, pa bar pola njih bi bili bolji od Ivanovica i Wiliana. Ako ne bude nekih vecih promjena necemo osigurati ligu prvaka ni ove sezone. Prijavi
26. septembar 2016.10 god. comment_261264 Taman da se iz penzije vrati najbolji trener svih vremena, mi smo skup propalica kojih zaboli mudo za plavi dres i jos uz to sve smo igracki karina. Citam postove svakakvih ajnstajna i cujem kako je mou otjeran jer je puno pricao nepotrebnih stvari, a ustvari je samo javno iznosio ono sto je i Conte skontao za kratko vrijeme. Chelsea je samo na papiru jak, a i tako je jak samo neznalicama. Imamo prelose igrace i treba da ih se blati u javnosti, a poslije toga otjera ko smecare zadnje. A umjesto toga smo izgubili jednog od najvecih trenera ikad (JER JE IZGUBIO KONCE LOLOLOLOL), a Bgm nece bit cudno da i ovog trenera isprate amaterski igraci. Primis gol brate u 11.minuti, radi greske retardiranog igraca. Nokaut slijedi za 2minute, opet radi greske retardiranog Luiza a donekle i Azpija i uz sve to radi prelose komunikacije. I sve ono sto si pripremao ti padne u vodu i opet ti ne valjas na kraju. Zao mi je sto si dosao u debilnu sredinu, pocevsi od navijaca ajnstajna do retarda u upravi, jebiga stari Sretno u daljem radu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.