19. septembar 2016.10 god. comment_260862 zanimljivo razmišljanje jedong navodno Chelseovog navijača... Čelsi prati samo na wikipediji. Prijavi
19. septembar 2016.10 god. comment_260864 zanimljivo razmišljanje jedong navodno Chelseovog navijača... Pa eto, činjenice govore za sebe, Conte je nitko i ništa u ovom klubu.....Ne pada mi na pamet reći jednu pozitivnu stvar dok ne vidim trofej naslova prvaka, a kako stvari stoje ni neću. Svi se kunu u neki upgrade ekipe, a ja pomaka ne vidim. Ova momčad nije šampionski kalibar, a Conte nije taj koji će promijeniti stvari. Jedina pozitivna stvar je dolazak Kantea kojeg Conte ne zna iskoristiti kako treba. Čelsi prati samo na wikipediji. Imaš svoj Barca Balkan portal, tamo će možda i pomisliti da si zanimljiv Prijavi
19. septembar 2016.10 god. comment_260865 Kako bi i po kojoj logici Conte trebo u tri mjeseca napravit šampionsku ekipu? Ne zaboravi da nijedan igrač kojeg je dobio nije bio njegov prvi izbor,a ti sad tu prvu sezonu čuda očekuješ.O cemu ti pricas ? Prijavi
19. septembar 2016.10 god. comment_260869 Nije ni mourinho osvojio prvu godinu naslov. Cekajte da conte pobsvom ukusu poslozibekipu. Liga prvaka da se igra na godinu je zahtjev. Sve ostalo su bonusi. Ekipa koja je prosle godine bila 1pa il koja vec u ligi tesko za par mjeseci mize se pretvorit u sampione. I klopp nije odmah razvalio s poolom a evo kako vrijeme ide i igraci preuzimaj7 njegovu misao i sad lice na nesto. Prijavi
19. septembar 2016.10 god. comment_260871 Kroz prste se moze progledat za neke stvari, al za vezni red MATIC-KANTE-OSCAR ja ne mogu. Al sta koga boli kurac za moje misljenje ili necije od forumasa, Conte je vizionar. E bgm mi nemamo tako dobar sastav, tj. sirinu bolje receno, ali ovo je totalni promasaj od postave... Prijavi
19. septembar 2016.10 god. comment_260873 [quote name="Dzan" post="260871" timestamp="1474320179"] Kroz prste se moze progledat za neke stvari, al za vezni red MATIC-KANTE-OSCAR ja ne mogu. Al sta koga boli kurac za moje misljenje ili necije od forumasa, Conte je vizionar. E bgm mi nemamo tako dobar sastav, tj. sirinu bolje receno, ali ovo je totalni promasaj od postave...[/quote]Zato i jest forum da se raspravlja i dijele misljenja. Vezni red nije toliko katastrofalan ali je dosta dooosta ogranicen i uz, blago receno, nesigurnu odbranu te golmana za kojeg ne znas kad te moze povaliti, donosi za napadacki dio ekipe probleme. Opet kazem, iz kog razloga se Loftus totalno odstranjuje, pa i pretvara u nekog napadaca, meni je potpuno nejasno. Momak je morao otici negdje na pozajmicu za svoje dobro. Malo se previse dize Fabregas ovdje, dosta je tanak igrac to. Protiv manjih ekipa ajde i nekako ali da nam on bude glavni veznjak stalno, nece to ici. Velika je steta da nisu uspjeli spariti igracinu poput Kantea s jos nekim klasnim igracem na sredini terena. Essien bez Lamparda ne ide, a ni obratno. Valjda Conte nije kao njegov prethodnik pa ce uociti nakon ovih kikseva odredjene probleme i reagovati. Drugi problem je igra s bekovima, nadati se da ce Alonso unijeti stabilnost i izboriti se za mjesto na lijevoj strani. Ne bude li tako, osudjeni smo na jos jednu sezonu Ivanovica i Davea, gdje Bane nema u nogama vise da igra toliko a Dave je hendikepiran radi pozicije. Mora se ta Mourinhova zaostavstina polako razbijati. Michy, covjek mora dobiti priliku, sramotno da nakon onakvog starta sezone ostane klupiran na ovaj nacin. Moses zasad u rotaciji definitivno ispred Pedra, a boga mi ako se nastavi nametati zaprijetice katkad i Willianu na toj desnoj strani. Prijavi
19. septembar 2016.10 god. comment_260874 Wisey, mozda ne bi bio katastrofalan da taj nas box to box igrac ustvari igra tu poziciju. Sta radi Oscar na terenu? Ja pojma vjeruj nemam... ali ono sto je Lamps radio, jer je on definicija ove pozicije, sigurno ne radi. Nije da ih poredim, jednostavno nema ni osjecaj za to. Lika moze prosrat 1 tekma od 20 i to je sve sto je taj igrac. Ostao na potencijalu kojeg je Mou vidio, vidi se on i dalje ali frajer nije napredovao ni za dlaku... ne moze i nije kalibar za velikane evropske scene, a on treba da vodi glavnu rijec na sredini?? Totalni promasaj Contea. Pomalo se slazem za Cesca, nisam bas ljubitelj njegov ali jebiga u ovoj situaciji je on mnogo bolja opcija. Pucali smo na neke napadace, stopere i picke materine a nemamo osnovu u igri, jer Hazard to treba ocajno. Cesc ce barem da posteno uposli Costu 2 puta u toku meca najmanje. I Cesca bih zadrzao cak i za sljedecu sezonu, ali dovesti pravo pojacanje na mjesto Matica koji ide u rotaciju s crncem Strah me samo da smo dobili trenera koji ne voli improvizacije i cesto mijenjanje postave, formacije i prilagodjavanje ekipi. Pa za sta koji kurac sluze igraci na klupi, mi vec godinama igramo bez izmjena jebenih... Prijavi
19. septembar 2016.10 god. comment_260876 Malo se previse dize Fabregas ovdje, dosta je tanak igrac to. Protiv manjih ekipa ajde i nekako ali da nam on bude glavni veznjak stalno, nece to ici. Fabregas nije bog zna što, ali je trenutno neophodan jer je jedini koji zna organizirat i vodit igru, u suprotnom fali kreativnosti i đabe nam i Hazard i Costa i Michy kad nemaju podršku iz sredine... Prijavi
19. septembar 2016.10 god. comment_260885 Hehe Conte i dobra obrana, vic godine.....Simeone u prvih 5 utakmica primi 1 gol ove sezone, prošle još i bolje sa svojom ekipom Kakav Mourinhov nered ljudi, Conte je taj koji je promijenio sustav igre tako da se ne može igrati kontra kad treba i osakatio ekipu dodatno, a obrana se svodi na to da su obrambeni igrači na streljani bez prave pomoći iz sredine, nema se prava ideja u igri iza uopće. Dovede se Luiz koji je zbog kikseva prodan. Nikakvi tehničari neće popraviti stvar u sredini, nemamo problema sa kontrolom lopte, nego kako se braniti i kako brzo prenositi loptu Luiz nije napravio greske na tekmi, osim sto je citava ekipa pogrijesila kod prvog gola. Prijavi
20. septembar 2016.10 god. Autor comment_260954 O ne, počinje apominjat balans https://twitter.com/ChelseaFC/status/778353912009072640 Prijavi
20. septembar 2016.10 god. comment_260955 jebo ga balans, od kada je balans igra sa 3 defanzivna vezna? Prijavi
20. septembar 2016.10 god. comment_260957 Otkad su naši defanzivci crne rupe. Bojim se da će odmah protiv Arsenala vratiti Ivanovića desno, da se upucamo kolektivno. Prijavi
21. septembar 2016.10 god. comment_260980 O ne, počinje apominjat balans HAAHAHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Prijavi
21. septembar 2016.10 god. comment_260993 Matic nije taj tip veznjaka. Conte bolje da je uigravao Loftusa sa Oscarom i Kanteom kad vec ne planira imati katalonskog setaca u 11. Loftus je napadacki dosta konkretniji i miljama bolji tehnicar od Matica a ima fizikalije da odigra dobru odbranu i presing sto Conte trazi. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Taj šetač je najkreativniji igrač by miles pa se treba postaviti prst na čelo i upitati a zašto je baš šetač najkreativniji i zašto nema konkurencije. Prijavi
21. septembar 2016.10 god. comment_261009 Taj šetač je najkreativniji igrač by miles pa se treba postaviti prst na čelo i upitati a zašto je baš šetač najkreativniji i zašto nema konkurencije. Jer ju je Spacijalni proda... Prijavi
21. septembar 2016.10 god. comment_261012 Taj šetač je najkreativniji igrač by miles pa se treba postaviti prst na čelo i upitati a zašto je baš šetač najkreativniji i zašto nema konkurencije. Najkreativniji i igrac od kojeg svaki Celzijev napad pocinje je Eden Hazard. Fabregas ima magiju u nogama, nesumnjivo vise nego svi ostali u veznom redu ali nema kuveta sto bi nas narod reko, covjek ne moze izvuci 3 sprinta na citavoj tekmi, nije u stanju fizicki odigrati dovoljno dobru odbranu i to je tesko sakriti protiv bilo koje jace ekipe. Ja ne znam otkako je dosao kod nas da je na jednoj velikoj utakmici bio glavni igrac il covjek prevage. Skoro uvijek je podbacio a rekao sam i zasto. Ovo sto Conte zeli da mi igramo, u toj prici ultimativno nema i nece biti mjesta za Fabregasa. Ali za jednog Loftus Cheeka ili igraca tipa Ross Barkley je savrseno. Prijavi
22. septembar 2016.10 god. comment_261022 Hazard djeluje u zadnjoj trecini terena, to je drugi padez, ako me razumijete. Moje skromno zivotno i nogometno iskustvo me je naucilo da igu organizira vezni red a isti je kod CFC na razini ekipe poput Bologne, Frosinonea. Conte ni sam ne zna sta bi igrao s loptom u nogama sto se vidi iz utakmice u utakmicu, a ne zna ni sta bi sa tim Cheekom. Ross Barkley je svakako propao i zasto bi ga uopce neko htio? Prijavi
22. septembar 2016.10 god. comment_261036 Cuj Ross Barkley propao hahahha :D Lik je bukvalno glavni igrac Evertona pored Lukakua. Prijavi
22. septembar 2016.10 god. comment_261037 Ako diablo kaže da je dobar, znači da je retardiran igrač. Prijavi
24. septembar 2016.10 god. comment_261158 Empirijski gledano, nova kriza je tu. U slucaju nastavka kikseva, tenzije ce rasti i samo je pitanje vremena kada ce se igraci prebaciti u stanje melankolije cekajuci novog trenera. Takva sorta. Prijavi
24. septembar 2016.10 god. comment_261160 Obrukao nas zajedno sa svojim igracima i strucnim stabom. Svima odrezati plate, sramotno. Prijavi
24. septembar 2016.10 god. comment_261161 Ako mu i sljedeću utakmicu budu startali Cahill i Willian što se mene tiče može u Italiju nazad. Prijavi
24. septembar 2016.10 god. comment_261166 Ne samo što forsira iste igrače zbog kojih je prethodnik dobio otkaz i koji su od početka sezone očajni, nego u trenutku kad ekipa gubi 3-0 vadi jedinog kreativca i ubacuje levog beka, tako da smo pored golmana imali još SEDAM defanzivno orijentisanih igrača na terenu. Šta reći? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.