17. septembar 2016.10 god. comment_260752 Prva utakmica koju je promašio od početka do kraja. U meču protiv Swanseaja smatram da je promašio samo sa kašnjenjem izmjena,na neke druge stvari nije mogao uticati, a u jučerašnjem meču je osim ponovljene greške sa izmjenama, fulio i sve ostalo. Pogledao sam sinoć ponovo utakmicu, hladne glave. Prvo poluvrijeme je ključno bilo. Liverpool je tu bio puno bolji. Nije to bilo neko iživljavanje kao u slučaju Cityja nad Unitedom, ali jednostavno ljudi su kontrolisali utakmicu onako kako su oni htjeli. Jak presing i puno trke većinom prvog poluvremena. Golove koje smo primili ne treba komentarisati. Od starta drugog poluvremena je gurnuo Oscara tik uz Diega Costa, čime je organizacija naše igre spala na dva čovjeka čiji to primarni zadatak nije - Kantea i Matića. Ako se već odlučio na takvu ulogu Oscara, morao je onda odmah gurnuti Fabregasa u vatru od prve minute drugog poluvremena. Inače, sa veznim redom u sastavu Oscar-Matic-Kante imamo velikih problema sa prenosom i distribucijom lopte te organizacijom igre. Još kad se tome doda Hazardova i Willianova zakucanost za aut linije kad se gradi napad, stvar bude još gora. Tužno je to da nakon našeg postignutog gola, nismo vidjeli nikakav pritisak i presing naših, i to baš u trenucima kad je trebalo dodati gasa da se dotuče protivnik i dođe do novog gola. Zanimljivo je to da je samo jedan igrač koliko toliko vršio taj presing, trčkarao od igrača do igrača ne bi li im oduzeo loptu, ali ne može takvo nešto raditi samo jedan igrač. Njegovo ime neću spominjati jer će me vjerovatno velika većina forumaša objesiti. Protiv Leicestera će sigurno biti izmiješan sastav jer je kup takmičenje, ali je poenta da se takve promjene moraju prenijeti i na Arsenal za vikend. Azpi na desnog beka, Alonso u vatru na lijevog, Fabregas u sredinu, i možda je vrijeme da vidimo šta Moses može od prve minute. Prijavi
17. septembar 2016.10 god. comment_260758 On treba da proradi na napadu. Ne možeš s dva defanzivna vezna tipa Kante i Matić igrati u prvih 11 i ispred neupotrebljivi Oscar a da na klupi sjedi jedan Batshuayi. Prijavi
17. septembar 2016.10 god. comment_260768 Mislim da je on najmanje kriv za poraz. Sta ste uopste mislili? Da ce njegovim dolaskom nestati svi problemi???Bice jos ovakvih utakmica jer Oscar nije veliki igrac, Fabregas je propao, odbrana sa Ivanovicem i Cahillom je svoje odigrala. Ne ocekujte da Hazard nosi ekipu niti da Costa zabija iz kola u kolo. Chelseau nedostaje kompletnost cijele ekipe.Vec nekoliko sezone mi nemamo sredinu kakvu treba, svaki koji je dosao odigrao je sezonu kako treba pa nestao.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
18. septembar 2016.10 god. comment_260775 Conte rekao da cesca ne koristi jer je slab u obrani Prijavi
18. septembar 2016.10 god. comment_260779 Matić je sa Fabregasom u odbrani bara bara ove i prošle sezone,ali u napadu Matić ne može ni posoliti Fabregasu i ne treba čuvati Fabregasa i time sakatiti organizaciju napada, da smo mi zadržali clean sheet bar 3 puta u ovih 5 utakmica pa bi čovjek rekao neka Matića,ali ovako je to bezveze. Čuva i Matića i Kantea u prvih 11 zbog Ivanovića i Cahilla umjesto da njih izbaci i uvede Luiza i Alonsa. Luiz uz Terrya može biti pristojan štoper. Prijavi
18. septembar 2016.10 god. comment_260784 Zamjerim mu ne igranje Fabregasa, odlaganje promjena u zadnjoj liniji i kasne reakcije sa izmjenama. Prijavi
18. septembar 2016.10 god. comment_260790 Treba promijesati karte. Vrijeme je za promjene nakon remija i poraza. Malo svjeze krvi u vezni red i odbranu za naredni mec. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
18. septembar 2016.10 god. comment_260791 Conte rekao da cesca ne koristi jer je slab u obrani Ali je i jedini sposoban organizirat i vodit igru... Prijavi
18. septembar 2016.10 god. comment_260793 Conte rekao da cesca ne koristi jer je slab u obrani Treba on prestat jesti govna jer će završiti kao Mourinho. Prijavi
18. septembar 2016.10 god. Autor comment_260795 Treba on prestat jesti govna jer će završiti kao Mourinho. Ti stvarno vjeruješ da je ovo rekao? Apsolutno pogrešna informacija tj. ovo je dezinformacija koju je crv plasirao. Prijavi
18. septembar 2016.10 god. comment_260797 Relo ne zajebaji dok san ti ja dava vijesti volia si me sad tako? Prijavi
18. septembar 2016.10 god. comment_260798 Ti stvarno vjeruješ da je ovo rekao? Apsolutno pogrešna informacija tj. ovo je dezinformacija koju je crv plasirao. Vjerovatno nije rekao,ali to je sigurno razlog zašto je Fabregas na klupi. Prijavi
18. septembar 2016.10 god. Autor comment_260799 Relo ne zajebaji dok san ti ja dava vijesti volia si me sad tako? Ti znaš da ja tebe volim bez obzira na sve, al' moramo razdvojiti istinu od laži :D Prijavi
18. septembar 2016.10 god. comment_260810 Trenutno je najveci problem sto skoro cela odbrana nije dobra u odbrani :D Prijavi
19. septembar 2016.10 god. comment_260823 Dosli smo do zakljucka da su Ivanovic i Matic najvece boljke ovog tima? Zanimljivo. Prijavi
19. septembar 2016.10 god. comment_260825 Nez meni su oscar i wilian jer ipak cilj nogometa je zabit vise od protivnika a oni su za k Prijavi
19. septembar 2016.10 god. comment_260827 Dajte vremena, čistit će se Mourinhov nered bar još do kraja ove sezone. U najboljem slučaju... Prijavi
19. septembar 2016.10 god. comment_260838 Dosli smo do zakljucka da su Ivanovic i Matic najvece boljke ovog tima? Zanimljivo. Odbrana sa balvanom na celu jeste, zatim nedostatak kvaliteta na sredini, previse jednodimenzionalnih trkaca bez mozga. Prijavi
19. septembar 2016.10 god. comment_260843 Dajte vremena, čistit će se Mourinhov nered bar još do kraja ove sezone. U najboljem slučaju... Nije Mourinhov nered što Batshuyi odigra 0 minuta zadnju utakmicu. Nije Mourinhov nered što je Fabregas na klupi. Nije Mourinhov nered što je Oscar u prvih 11. Nije Mourinhov nered što Kante i Matić igraju skupa u veznom redu. Nemojte mi molim vas šupljake o Mourinhovom neredu. Prijavi
19. septembar 2016.10 god. comment_260846 Matic nije taj tip veznjaka. Conte bolje da je uigravao Loftusa sa Oscarom i Kanteom kad vec ne planira imati katalonskog setaca u 11. Loftus je napadacki dosta konkretniji i miljama bolji tehnicar od Matica a ima fizikalije da odigra dobru odbranu i presing sto Conte trazi.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
19. septembar 2016.10 god. comment_260847 Hehe Conte i dobra obrana, vic godine.....Simeone u prvih 5 utakmica primi 1 gol ove sezone, prošle još i bolje sa svojom ekipom Kakav Mourinhov nered ljudi, Conte je taj koji je promijenio sustav igre tako da se ne može igrati kontra kad treba i osakatio ekipu dodatno, a obrana se svodi na to da su obrambeni igrači na streljani bez prave pomoći iz sredine, nema se prava ideja u igri iza uopće. Dovede se Luiz koji je zbog kikseva prodan. Nikakvi tehničari neće popraviti stvar u sredini, nemamo problema sa kontrolom lopte, nego kako se braniti i kako brzo prenositi loptu Prijavi
19. septembar 2016.10 god. comment_260859 Champion, šta kažeš na Mouov hattrick u porazima? Zanima me samo hattrick naslova prvaka koje Conte neće nikad osvojiti Prijavi
19. septembar 2016.10 god. comment_260860 Zanima me samo hattrick naslova prvaka koje Conte neće nikad osvojiti zanimljivo razmišljanje jedong navodno Chelseovog navijača... Prijavi
19. septembar 2016.10 god. comment_260861 Mourinhov nered su De bruyne ,Lukaku i prodaja Luiza .Da se razumijemo bilo je u redu prodat Luiza ali onda za te pare nekupit nikoga i ostavit obranu na terryu i ivanovicu kriminal.A i općenito ideja nogometa gdje je bitno neprimit a tek onda zabit se jos osjeti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.