26. septembar 2016.10 god. comment_261275 Koja postava na forumu, samoprozvanih strucnjaka i ovaca. Evo komentar iznad pokazuje da nije nikakvo cudo sto se forumcic raspao na jednocifren broj korisnika... Samo da dodam, nevezano za ovaj primitivizam iznad, Conte je dobio kurac od uprave od trenutka kad je dosao. Nije bas fino zaboraviti njegove neispunjene zelje i ono sto je planirao.. Sretno u ovoj sezoni sefe, a nadam se da ces s ultimatumom prema upravi pristupiti sljedecem prelaznom roku. Tacnije ljetnom... Prijavi
26. septembar 2016.10 god. comment_261282 Koja postava na forumu, samoprozvanih strucnjaka i ovaca. Evo komentar iznad pokazuje da nije nikakvo cudo sto se forumcic raspao na jednocifren broj korisnika... Samo da dodam, nevezano za ovaj primitivizam iznad, Conte je dobio kurac od uprave od trenutka kad je dosao. Nije bas fino zaboraviti njegove neispunjene zelje i ono sto je planirao.. Sretno u ovoj sezoni sefe, a nadam se da ces s ultimatumom prema upravi pristupiti sljedecem prelaznom roku. Tacnije ljetnom... Pozivaš se na nakav primitivizam, a u postu prije si pojedine nazvao neznalicama a u ovom postu ovcama. Nije mi to logično nimalo. Prijavi
26. septembar 2016.10 god. comment_261283 Pozivaš se na nakav primitivizam, a u postu prije si pojedine nazvao neznalicama a u ovom postu ovcama. Nije mi to logično nimalo. Stavis na ignor listu i uzivas u forumu. Prijavi
26. septembar 2016.10 god. comment_261284 Pozivaš se na nakav primitivizam, a u postu prije si pojedine nazvao neznalicama a u ovom postu ovcama. Nije mi to logično nimalo. Pre će Champion reći jednom da je Pep nadmudrio Murinja nego što ćeš videti nešto pametno, koherentno i logično od dotičnog forumaša. Prijavi
26. septembar 2016.10 god. comment_261285 Pozivaš se na nakav primitivizam, a u postu prije si pojedine nazvao neznalicama a u ovom postu ovcama. Nije mi to logično nimalo. Pa pojedince koji to jesu odavno, tebe sigurno nisam :) ako treba i navest cu ti, da ne bude hinjski prozivanje bez imena :))) Prijavi
26. septembar 2016.10 god. comment_261292 Pa pojedince koji to jesu odavno, tebe sigurno nisam :) ako treba i navest cu ti, da ne bude hinjski prozivanje bez imena :))) Buraz zašto misliš da je nekom normalnom bitno šta ti, ja ili neko deseti misli o njemu kao forumašu. Nisam često na forumu i ne zanimaju me neka prepucavanja ali realno je totalno nebitno koga ti uvrstio na taj spisak "forumskih ovaca i neznalica".. Prijavi
26. septembar 2016.10 god. comment_261295 Buraz zašto misliš da je nekom normalnom bitno šta ti, ja ili neko deseti misli o njemu kao forumašu. Nisam često na forumu i ne zanimaju me neka prepucavanja ali realno je totalno nebitno koga ti uvrstio na taj spisak "forumskih ovaca i neznalica".. Ma ne mislim, samo mi nekad nadodje da uzvratim supacki, spustim se na isti nivo.. nista vise Sto bi Mou reko, kad ga vidim razvalit cu mu facu :D Prijavi
26. septembar 2016.10 god. comment_261302 Prestanite spamat I sta se svadate obje strane imaju pravo i krivo Igraci su ojebine a mourinho je kriv stae ojebine ostavia a proda kvalitetnije igrace Prijavi
26. septembar 2016.10 god. comment_261305 Crve kralju. :D Samo što se ovde najmanje radi o tome ko je šta pogrešio, ko je kriv. O svemu tome su ljudi ovde pričali 622 puta i 622 puta je sve već obrazloženo u detalje da nema svrhe započinjati sve opet, pogotovo ne sa nevaspitanim prostakom. Prijavi
26. septembar 2016.10 god. comment_261306 Hehe, udara se bubrezima ovdje :D. Al mislim kako Conteu nije neugodno reći da je Chelsea jak samo na papiru, pa brate, nisi ti ko ja i moji kompanjoni ispred televizora kad to govorimo....On bi kao prvo trebao objasniti svoje transfere i svoju nedorečenu igru. Jednostavno ima puno krivih procjena sa igračima. 150 milijuna eura ili funti je imao na raspolaganju i nije napravio pomak. E pa to je problem. I vidi se da bez Talijana u ekipi ne može puno napraviti, nema te discipline ni u obrani ni u igri. Po meni je Klopp recimo doveo igrače koji nisu neka top klasa, a kako Lpool igra, to je vrh. To znači da Klopp zna procijeniti talent i zna procijeniti gdje mu što treba. Conte ne zna. Ili bolje rečeno, ako i zna, ne dovodi dovoljno dobre igrače. Prijavi
26. septembar 2016.10 god. comment_261312 Ne mogu da se porede Klop i Konte jer je Klop vec godinu dana u klubu, a Konte je kod nas bukvalno 2 meseca, a jos se igralo i EP tako da i nisu mogle pripreme dovoljno dugo da traju i nije moglo da se racuna na neke igrace skoro do pocetka sezone.Klop je imao celu jednu sezonu da vidi sa cime raspolaze, koga ce da otera i koga ce da dovede. Od Kontea se ocekuje da isto to uradi i sledeceg leta organizuje ekipu po svojim zeljama.Neki toliko zure da pljunu po Konteu da nisu u stanju ni da pogledaju tabelu od prosle sezone i vide da je Klop bio 8. Prijavi
27. septembar 2016.10 god. comment_261326 Dobio 150 miliona funti na fifi.Conte uopšte nije htio ni Luiza ni Alonsa.Luiz doveden 10 sati prije kraja roka.Sve i da je dobio 150 miliona funti od njega se tražilo da dovede 4-5 klasnih pojačanja što u sadašnjosti nije moguće i trebat će mu mnogo više novca da otjera gamad koju je kao što je svima poznato nakupio njegov prethodnik i da dovede prave igrače.Tako da bih te zamolio da ne trkeljaš bezveze. Prijavi
27. septembar 2016.10 god. comment_261327 zanimljivo je što su neki kukuali kako se Mou ne daje dovoljno vremena jer nakon 3 sezone nije napravia ništa, a Contea se proziva nakon mjesec dana... Prijavi
27. septembar 2016.10 god. comment_261329 zanimljivo je što su neki kukuali kako se Mou ne daje dovoljno vremena jer nakon 3 sezone nije napravia ništa, a Contea se proziva nakon mjesec dana... Bla bla titula, bla bla najbolji trener, bla bla voli nas, bla bla izdaja, bla bla balkanci, bla bla primitivci. Voleo bih da Conte stigne da sastavi svoj tim, naravno, ako i igra i rezultati do tad ne budu potpuna katastrofa, do sada nisu. Prijavi
27. septembar 2016.10 god. comment_261333 Evo malo statistike da se vidi da ovaj trenutni Chelsea se plaho ne razlikuje od Chelseaja iz prosle sezone. Prosle sezone je Chelsea u prvih 6 kola imao 7 bodova. Ovaj trenutni u prvih 6 kola ima 10 bodova, s tim da se moraju dodati golovi u 90 minuti protiv West Hama i Watforda, sto znaci da je lahko moglo biti u prvih 6 kola isto toliko i bodova. Ne znam sta Conte radi sa igracima i sta izvlaci iz njih ali on treba pogledati prve dvije utakmice prosle sezone kod Mourinha i bar 2 utakmice pri kraju sezone kod Hidinka i sve bi mu bilo jasno s kakvim igracima raspolaze. Osim Kantea klub nije uradio ama bas nista da se ekipa pojaca. Prijavi
27. septembar 2016.10 god. comment_261336 Prosle sezone je Chelsea u prvih 6 kola imao 7 bodova. Ovaj trenutni u prvih 6 kola ima 10 bodova, s tim da se moraju dodati golovi u 90 minuti protiv West Hama i Watforda, sto znaci da je lahko moglo biti u prvih 6 kola isto toliko i bodova. da je baba muško zvala bi se Duško Prijavi
27. septembar 2016.10 god. comment_261344 Ne mogu da se porede Klop i Konte jer je Klop vec godinu dana u klubu, a Konte je kod nas bukvalno 2 meseca, a jos se igralo i EP tako da i nisu mogle pripreme dovoljno dugo da traju i nije moglo da se racuna na neke igrace skoro do pocetka sezone. Klop je imao celu jednu sezonu da vidi sa cime raspolaze, koga ce da otera i koga ce da dovede. Od Kontea se ocekuje da isto to uradi i sledeceg leta organizuje ekipu po svojim zeljama. Neki toliko zure da pljunu po Konteu da nisu u stanju ni da pogledaju tabelu od prosle sezone i vide da je Klop bio 8. Klop je došao na polusezoni, tako da dođe na isto, došao je u nered i vodio ekipu pol godine. Tko je kriv Conteu, mogao je raditi transfere za vrijeme Eura, nije napravio skoro ništa Dobio 150 miliona funti na fifi.Conte uopšte nije htio ni Luiza ni Alonsa.Luiz doveden 10 sati prije kraja roka.Sve i da je dobio 150 miliona funti od njega se tražilo da dovede 4-5 klasnih pojačanja što u sadašnjosti nije moguće i trebat će mu mnogo više novca da otjera gamad koju je kao što je svima poznato nakupio njegov prethodnik i da dovede prave igrače.Tako da bih te zamolio da ne trkeljaš bezveze. Doveo je Mou i Essiena, Drogbu, Cecha, dva Colea, Carvalha, igrače super kvalitete za ne previše para. Ne može se Muourinha kriviti za dovođenje panjeva jer je sa istima uzeo naslov prvaka. Conte neće. Prijavi
27. septembar 2016.10 god. comment_261345 Kako dodje polusezona isto kao i 6 tekmi u premier ligi ? Je li gotova sezona ? Prijavi
28. septembar 2016.10 god. comment_261346 Klop je došao na polusezoni, tako da dođe na isto, došao je u nered i vodio ekipu pol godine. Tko je kriv Conteu, mogao je raditi transfere za vrijeme Eura, nije napravio skoro ništa Doveo je Mou i Essiena, Drogbu, Cecha, dva Colea, Carvalha, igrače super kvalitete za ne previše para. Ne može se Muourinha kriviti za dovođenje panjeva jer je sa istima uzeo naslov prvaka. Conte neće. Ako je polusezona pocetkom oktobra jel to znaci da sezona traje do decembra? Mada mozda se za tebe prosla sezona zavrsila u decembru posle utakmice sa Leaterom, a i verovatno od tada ne navijas za Celsi. Prijavi
28. septembar 2016.10 god. comment_261347 Klop je došao na polusezoni, tako da dođe na isto, došao je u nered i vodio ekipu pol godine. Tko je kriv Conteu, mogao je raditi transfere za vrijeme Eura, nije napravio skoro ništa. Pokušavam shavatit što je pjesnik htio reć ali nikako mi ne ulazi u glavu kako je skoro godinu dana rada s igračima i 2 prijelazna roka isto što i 3 mjeseca rada i 1 prijelazni rok? PS: ovo treba ić u temu najsmješnijh formuskih izjava... Prijavi
28. septembar 2016.10 god. comment_261349 Koje godine je Mou doveo Essiena,Drogbu,Čeha?Danas svaki debil vrijedi 30 miliona funti minimalno Prijavi
30. septembar 2016.10 god. comment_261401 Conte je čvrsto odlučio počistiti svlačionicu na zimu i riješiti se igrača za koje vjeruje da na Stamford Bridgeu više neće dosegnuti prošlogodišnju formu s kojom su igrali za Josea Mourinha. Mediji na Otoku pišu da su se Conte i Abramović složili: Nemanja Matić, Oscar, Branislav Ivanović, Gary Cahill a za dobru cijenu i Cesc Fabregas - mogu otići iz kluba......... Priča se da bi na zimu trebali dobiti pojačanja E sada nema više izgovora, ako već misli prodati igrače, MORA dovesti barem za klasu bolje, a Emenala treba poslati u Sirjiu kao materijal za promo spotove bradatih spodoba Znači hoću gledati Griezmanna, Benzemu, Chiellinija, Romagnolija, Laportea i takve igrače Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.