Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Conte (2016-2018, trener)

Istaknuti odgovori

Igralo se veoma dobr zato jekasnije vrsiio izmjene. Kakav krivac? Heh avasta.

Krivci su samo Coutois te sudija koji je trebao svirat faul nad Cahillom a ne gol priznat.

Steta, za rezultat, stvarno steta zasluziili smo pobjedu
  • Odgovori 2 hilj.
  • Pregledi 143,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Opa, ne udara samo James Mounta. Imamo situaciju i na forumu.

• Conte je sve u pravu sto je rekao za Spudse. Ja samo ne znam sta je on ocekivao odlaskom tamo. Ajde Murinjo je propao pa je prihvatio prvo sta mu se ponudilo. Ali Conte je i dalje trenirao na vrhunsko

• Ne slazem se. Najgori su ljudi hinjavci koji sute na sve i samo izbacuju neke dosadne floskule da bi prikrivali stvarne probleme. Nekad je okej zastititi igraca u javnosti, ali ne stalno. Oni su odras

Objavljene slike

Po meni najveci krivac za danasnji poraz.
Izmjene kasnile pola sata.
Dovedena su dva obrambena igraca i on opet forsira isto.
Nadam se samo da nece bit kao predhodnik i nastavit forsirat.

Nemoj da upotrebljavam teze rijeci ali ti si druze nerealan. Kako ce Conte biti kriv sto Costa masi sa pola metra prazan gol ili sto Hazard masi 1 na 1 situaciju? Kako je Conte kriv sto je Kurtoa napravio penal bespotrebnim istrcavanjem ili sto je Cahil izgubio loptu pred svojim golom?

OK, slazem se da je mogao i morao izvrsiti izmjene ranije, ali kao sto je neko gore spomenuo, mi smo igrali veoma dobro i vjerovatno zato nije htio odmah mijenjati.

Sto se tice odbrane i selekcije igraca, po meni je sasvim logicno da su igrali isti igraci koji su i u prve 3 utakmice izjenli najveci teret i bili najzasluzniji za te pobjede.

Danas je vec bilo kikseva i bilo bi isto tako logicno da iducu utakmicu vec pocnu igrati novajlije u vidu Luiza pa i Alonsa.

Ma ne možeš ti ovog čovjeka kriviti,kad uprava mu dovodi Luiza i pokušava nešto uštediti,sve više postajemo kao Arsenal i Liverpool neki transferi po 20-30 miliona,a prošle sezone bili deseti.Jedino zamjerka izmjene,ali eto.

Nemoj da upotrebljavam teze rijeci ali ti si druze nerealan. Kako ce Conte biti kriv sto Costa masi sa pola metra prazan gol ili sto Hazard masi 1 na 1 situaciju? Kako je Conte kriv sto je Kurtoa napravio penal bespotrebnim istrcavanjem ili sto je Cahil izgubio loptu pred svojim golom?

OK, slazem se da je mogao i morao izvrsiti izmjene ranije, ali kao sto je neko gore spomenuo, mi smo igrali veoma dobro i vjerovatno zato nije htio odmah mijenjati.

Sto se tice odbrane i selekcije igraca, po meni je sasvim logicno da su igrali isti igraci koji su i u prve 3 utakmice izjenli najveci teret i bili najzasluzniji za te pobjede.

Danas je vec bilo kikseva i bilo bi isto tako logicno da iducu utakmicu vec pocnu igrati novajlije u vidu Luiza pa i Alonsa.

Pisano u afektu.
Ali opet je mogao puno vise napravit da se ovo sprijeci.

Po meni najveci krivac za danasnji poraz.
Izmjene kasnile pola sata.
Dovedena su dva obrambena igraca i on opet forsira isto.
Nadam se samo da nece bit kao predhodnik i nastavit forsirat.

Poraz? Završilo je 2:2

Nemam nikakve zamerke na igru jer stvarno igramo igramo dobro i igrali smo tako u svakoj utakmici do sad.

Imamo problema u realizaciji i u odbrani ali to su vise individualne greske igraca i to ne moze preko noci da se promeni jer te probleme 

vucemo skoro 2 godine.

Najvece zamerke idu na kasno uvodjenje izmena i prva postava koja nije odgovarajuca za ovakvog protivnika.

Fabregas i Michy umesto Oskara i Matica i mozda Mozes umesto Vilijana i verujem da ne bi bilo nikakvih problema doci do 3 boda.

Glupo je ovako gurati Matica i Kantea protiv slabijeg protivnika pa onda ubacivati Fabregasa kad ne moze da se da gol, bolje da Fabregas igra od pocetka jer je verovatnije da ce se utakmica ranije resiti u nasu korist pa onda ubaciti nekog defanzivnijeg igraca jer ionako je pitanje da li Fabregas moze celu utakmicu dobro da odigra.

Da je Matić u pola onakav kakav je bio prije dvije sezone niko mu ne bi zamjerio,ali frajer je preloš u odbrani,a u napadu još gori.

Nemam nikakve zamerke na igru jer stvarno igramo igramo dobro i igrali smo tako u svakoj utakmici do sad.

Imamo problema u realizaciji i u odbrani ali to su vise individualne greske igraca i to ne moze preko noci da se promeni jer te probleme 

vucemo skoro 2 godine.

Najvece zamerke idu na kasno uvodjenje izmena i prva postava koja nije odgovarajuca za ovakvog protivnika.

Fabregas i Michy umesto Oskara i Matica i mozda Mozes umesto Vilijana i verujem da ne bi bilo nikakvih problema doci do 3 boda.

Glupo je ovako gurati Matica i Kantea protiv slabijeg protivnika pa onda ubacivati Fabregasa kad ne moze da se da gol, bolje da Fabregas igra od pocetka jer je verovatnije da ce se utakmica ranije resiti u nasu korist pa onda ubaciti nekog defanzivnijeg igraca jer ionako je pitanje da li Fabregas moze celu utakmicu dobro da odigra.

To je to. Protiv slabijih ekipa protiv Swanseaja rješavati u prvom poluvremenu.

Jedina zamjerka što bih volio protiv slabijih ekipa umjesto Matića volio vidjet Fabregasa. Ali sve skupa mislim da Conte zasad radi odličan posao...

Plan B je jako bitna stavka u fudbalu. Za sada ne izgleda kao da ga ima. 

Prve dve izmene su bile strogo pozicionog karaktera. Ok, Fabregas je svemirski brod u napadu za Matica, ali mora da bude malo agresivniji pri promeni formacije kada se ganja rezultat, posebno sto je na klupi bilo opcija. 

Vec kod 2:1 na teren su morali Mića i Fabregas, umesto loseg Vilijana i Matica koji je nepotreban kad se juri rezuultat. Formacija 4-3-3. Fabregas je tu da kreira, Kante da rusi, Oskar da pomaze obojici. 

Oni su dali golove kako su ih dali, ali su u odbrani bili raspad, pravovremeno dodavanje napadackih snaga bi ih dodatno opteretilo.

U slucaju preokreta uvek je mogao da ubaci Alonsa u igru umesto Koste/Azara a da Bane predje na stopera ili da ubaci Luiza umesto jednog od pomenutih i eto stabilnosti i da se mec privede kraju.

Pa jel izmjene moraju biti tek u 83 minuti. Jel se to nesmije ubaciti drugi napadac. Letili su iz ovog kluba i veci treneri i ti ces ako nesto ne promijenis. Protiv velikih ekipa smo velika nula.
Sve više liči na Murinja istih 11 igrača igra uvijek bez obzira kolika karina bili.Džaba mu svo skakanje uz aut liniju i galamu kad rezultati nisu tu.Fabregas,Alonso i Moses moraju biti starteri ako hoće da postigne nešto.

E moj debilu.Isto sto sam i napisao protiv Swansea.Izmjene kasne pola sata ovaj put.Taktika kurac imas Alonsa na klupi ali ne igra Bane u picku materinu.Fabregas mora igrat i jos slag na tortu ubacije ped(e)ra a Batshuayi ostaje na klupi

Govorilo se da ne treba nista menjati dok se pobedjuje, eto sad. Dobro, igrao je Luiz, ali samo zato sto je Teri povredjen, inace sumnjam da bi bio starter.

Cak i mi smo znali kako ce Liverpool igrati, a videlo se vec u prvih nekoliko minuta da nemamo odgovor na njihovu igru, a izmene su opet previse kasnile.

Sledecu utakicu igramo protiv Lestera u kupu, pa se nadam da ce tamo probati nesto novo, ali bojim se da je i on dosta tvrdoglav i nije ostavio utisak tako fleksibilnog coveka...

Ma i u kupu se zna kako ce biti, pocece Alonso i Fabregas, promijesace sastav i onda protiv Arsenala u ligi opet krenuti sa istim igracima Ivanovicem na beku, Oscarom u vezi i Wilianom na krilu.

Sve njegove greske su se pokazale jos posle prethodnih utakmica, nista novo. Znaci mora da se pocinje sa Alonsom, Fabregasom i Michyjem pa i Mozesom inace...

‘In the second half we started with the same players and you saw another game, with great intensity. We scored the goal and created chances so for this reason I waited to make the substitutions. In the last 10 minutes I changed three players to try to give freshness and change the result.‘In that moment I had to decide whether or not to put two wingers in. I wanted to change a midfielder to put Fabregas on but it could have been Batshuayi and not either Moses or Pedro. I needed to put Hazard closer to Diego.’

Ocekivano.

Ja bi mu vxrs otkaz dao da ne gledam patnju i ovusezonu kao s Mourinhom Ii Hiddinkom. Pa covjece ja oijan vidim gdje greska a ti trijezan ne. Tvrdoglav kasni s izmjenama igra Oscar Matic Ivanobic. Obo smisla nema.
Ove sezone i igraci moraju preuzeti odgovornost kao i menadzer, izjavio je Conte. Pobjedjujemo zajedno, gubimo zajedno.

Sto nije bio slucaj prosle sezone, a bgm evo ih nastavljaju dje su i stali. Vjerovatnije je da ce ovakvi igraci promijeniti jos jednog ili dva trenera, pitam se ciji babo sjedi iza zatvorenih vrata :D

Pa prošle sezone su isključivo igrači, dokroti, suci, pre visoka trava i sl. bili krivi, nikad trener...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.