Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Conte (2016-2018, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2 hilj.
  • Pregledi 143,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Opa, ne udara samo James Mounta. Imamo situaciju i na forumu.

• Conte je sve u pravu sto je rekao za Spudse. Ja samo ne znam sta je on ocekivao odlaskom tamo. Ajde Murinjo je propao pa je prihvatio prvo sta mu se ponudilo. Ali Conte je i dalje trenirao na vrhunsko

• Ne slazem se. Najgori su ljudi hinjavci koji sute na sve i samo izbacuju neke dosadne floskule da bi prikrivali stvarne probleme. Nekad je okej zastititi igraca u javnosti, ali ne stalno. Oni su odras

Objavljene slike

https://twitter.com/DavidAmoyal/status/769545941670043648

Hahaha
@I furat će ga dok ne dovede lijevog beka i štopera.

Ako ti startnom napadacu ne ide, a na klupi imas coveka u formi, pravis izmenu u 60, minutu.

Tesko ce Mića odrzati ovaj nivo igre ako igra na kasicicu.

Sve ostalo na mestu. 

Jos bolja opcija ostaviti prvog napadaca da proba do kraja pogoditi a Michua ubaciti umjesto Oscara ili Williana. Pogotovo sto dvojica napadaca kada su zajedno na terenu izgledaju jos bolje.

Jos bolja opcija ostaviti prvog napadaca da proba do kraja pogoditi a Michua ubaciti umjesto Oscara ili Williana. Pogotovo sto dvojica napadaca kada su zajedno na terenu izgledaju jos bolje.

Ako si mislio da ti necu odgovoriti, zajebo si se :P :D

Zavisi koja dvojica...  
Gledati Kostu i Falkaa/Remija zajedno u par navrata prosle sezone bila je muka.  

Drugo, nema potrebe za dvojicom napadaca u mecu koji je resen u prvom poluvremenu. Povremena rotacija ili pravovremene izmene ce ih obojicu odrzavati sveze i u formi. 

Ako je on navijač Čelsija, ja sam Lacazette.

Ajde troleru ne davi, ti navijaÅ¡ za Barcelonu i stalno cmizdriÅ¡ o posjedu lopte i točnim dodavanjima 

Ja mislim da je Champion jedini navijač Chelsea koji sumnja u ovog čovjeka.

Sumnjam i sumnjat ću, raspored je idealan u prvom dijelu, nakon polusezone kreće borba na život i smrt, ne vidim nas kao favorite nikako

Barem smo se u ovo uvjerili, jer nikad do sada nije zatvarao utakmicu ko Smorinjo

"Kada bih birao kako da napadam, izabrao bih sudije."

Conte, Kante, Luiz i Batshuayi su sigurno za klasu iznad onoga što smo pre toga imali (u slučaju Batshuayija, hoću da kažem da je bolja opcija od Remija i Falkaa), jedino je Alonso upitan, ali nadam se da najzad neće Banetu biti zagarantovano mesto u prvih 11.

neka puste jednu konferenciju da obavi na italijanskom, da se čovjek ispuše i da kaže generalno šta je uradio i šta mu je cilj za ubuduće

patnja ovako slušati na engleskom

https://www.youtube.com/watch?v=6W7zkhuIGgc

sad je aj cink

Nisi mogao da predvidis niti da sprecis ono sto se desilo na terenu. Ali ono sto mozes je da ne cekas poslednjih 10 minuta da pravis izmene kad ekipa gubi.

Po meni najveci krivac za danasnji poraz.
Izmjene kasnile pola sata.
Dovedena su dva obrambena igraca i on opet forsira isto.
Nadam se samo da nece bit kao predhodnik i nastavit forsirat.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.