27. juni 2016.10 god. comment_257584 Molio bih cjenjenog kolegu forumaša Championa da se javi povodom utakmice Italija-Španjolska. Da ga citiram: Sve u svemu, Contea posrala sreća u prvoj utakmici i dalje mislim da ne može dobiti jaču utakmicu sa Italijom. Obrana i samo obrana. Ovo je bila utakmica podjednakih protivnika, Njemačka, Francuska i Španjolska su pravi test. Evo, igrali su protiv Španjolske, pravog testa... Također me zanima je li mu i ovu pobjedu kupila Juventusova uprava? Prijavi
27. juni 2016.10 god. comment_257586 Molio bih cjenjenog kolegu forumaša Championa da se javi povodom utakmice Italija-Španjolska. Da ga citiram: Evo, igrali su protiv Španjolske, pravog testa... Također me zanima je li mu i ovu pobjedu kupila Juventusova uprava? Ajd se malo strpi do Njemačke :D. Prijavi
27. juni 2016.10 god. comment_257587 https://twitter.com/philousports/status/747487569030569984 Prevazišao Simeonea po strasti koju prikazuje. Prijavi
27. juni 2016.10 god. comment_257588 Svakako pravi trener,nije ko mrtvi Del Bosque koji sjedi čitavih 90 minuta i koji ima namrgođenu facu od kad se rodio. Jedva čekam početak sezone,ako nas ovaj čovjek ne odvede do bar nekog trofeja sljedeće sezone neće niko. Rođeni pobjednik i onda kad vidim lika poput championa i one na facebooku što komentarišu nešto protiv njega i to hajd da je on parkirao bus,ne da nije parkirao bus nego je nadigrao španiju i u odbrani i u napadu i to ih je nadigrao sa likovima koji su "anonimusi" eder ja iskreno za tog lika nisam čuo,vjerovatno vi jeste,ali ja nisam pa onda Parolo,Giacherinni ili kako se već piše,za njih sam čuo,ali to bolan igra u Sunderlandu,posrnulom Milanu. Pa ubili su ih ljudi i nogama i rukama,ako sad Italija ne osvoji EP neće još zadugo. Još piše lik kako nijedan igrač koji nije iz Serie A ne bi igrao za Contea,ma ko ne bi bolan,da nismo doživjeli ovakav krah zadnju sezonu siguran sam da bi i Griezmann i Kante i Morata došli bez razmišljanja. Prijavi
27. juni 2016.10 god. comment_257589 Parolo je inace veliki retard, kao i giaccherini, kojegi sad sunderland pokusava svim silama "uvaliti" nekome, za 3 miliona. Eder je inace solidan u Sampdoriji ako se dobro sjecam, jer je igrao tu prosle sezone, a ove sezone kada sam gledao italijane zanimljivo, nikad Sampdoriju. Conte cuda cini sa prosjecim igracima, jebo te, lik je dobio i to nadigrao Spance bez najboljeg igraca Italije, Candreve. Moze se sageti svako i podudlati trenercini. Prijavi
28. juni 2016.10 god. comment_257590 https://twitter.com/azzurri/status/747501337613602816 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/747217451386085377 Evo kakvo mišljenje imaju Eder i Pelle o Conteu. Trebao nam je ovakav trener nakon loše sezone i nakon izdajničkog poteza "One of us". Prijavi
28. juni 2016.10 god. comment_257593 Jedva čekam, stvarno mislim da može napraviti nešto, plus kod nas ima još bolje igrače nego u Italiji i može čak da nabavi neke u krajnjem slučaju i riješi se olupina tipa Mikel. Sve u svemu, da je završiti sezonu u top 3 odnosno biti borbi za titulu do kraja pa šta god da se desi ja sam zadovoljan jer ovo nije neka situacija iz koje treba da se zalijećemo i pričamo odmah o vraćanju na vodeće mjesto. Prijavi
28. juni 2016.10 god. comment_257599 Conte cuda cini sa prosjecim igracima, jebo te, lik je dobio i to nadigrao Spance bez najboljeg igraca Italije, Candreve. Moze se sageti svako i podudlati trenercini. Kad vidiš ovo i onda kad vidiš da ti je Candreva najbolji igrač L-) . Nije nerealno reći da je Španjolska igrala prosječno, treba sačekati Njemačku da se da prava ocjena. https://twitter.com/azzurri/status/747501337613602816 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/747217451386085377 Evo kakvo mišljenje imaju Eder i Pelle o Conteu. Trebao nam je ovakav trener nakon loše sezone i nakon izdajničkog poteza "One of us". Najbolji trener kojeg je imala Italija nakon Lippija je Prandelli, gola istina, igrao finale Eura, znao izabrati igrače. Da nije kemijao u finalu Eura, a sa drugom taktikom je u grupi imao 1-1 sa njima osvojio bi. Conte možda ima način da prenese nacionalni naboj na igrače i to je to. I dalje po ničem poseban. Ako može sa Talijanima tako, to ne znači da će mu na Otoku to proći. Eder i Thiago Motta su čisti Talijani :D. Pelle i Eder su prosjek igrači, pa je njihova ocjena nebitna. Prijavi
28. juni 2016.10 god. comment_257600 Kad vidiš ovo i onda kad vidiš da ti je Candreva najbolji igrač L-) . Nije nerealno reći da je Španjolska igrala prosječno, treba sačekati Njemačku da se da prava ocjena. Najbolji trener kojeg je imala Italija nakon Lippija je Prandelli, gola istina, igrao finale Eura, znao izabrati igrače. Da nije kemijao u finalu Eura, a sa drugom taktikom je u grupi imao 1-1 sa njima osvojio bi. Conte možda ima način da prenese nacionalni naboj na igrače i to je to. I dalje po ničem poseban. Ako može sa Talijanima tako, to ne znači da će mu na Otoku to proći. Eder i Thiago Motta su čisti Talijani :D. Pelle i Eder su prosjek igrači, pa je njihova ocjena nebitna. Ali zato tvoje kontinuirano lupanje gluposti je bitno. =; Prijavi
28. juni 2016.10 god. comment_257601 Talijani su vec premasili ocekivanja i to debelo. Nikakvo cekanje Njemacke to nece promijeniti, taman da popiju 5 komada. Prvi u grupi, pobjeda nad onakvom Belgijom, Spanijom i ulazak u 8 uz odlican dojam. Od ovakve siromasne ekipe i vise nego dobro, a zasluge itekako idu nasem Conteu.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
28. juni 2016.10 god. comment_257607 Pa Champion, ne mozes porediti tu repku, nemaju vise takve igrace, imaju De Rossija, odbranu, golmana, Candrevu i to je to. Opet, uporedi tu repku, i opet ces vidjeti koliko Conte ima svoje prste u igri, da sa ovakvom ekipom uradi sto je uradio zasad. Ne znam kako jos mozes da pricas nesto protiv covjeka, nema smisla. Prijavi
28. juni 2016.10 god. comment_257611 Ne znam kako jos mozes da pricas nesto protiv covjeka, nema smisla. Nije One of us kekekek Prijavi
29. juni 2016.10 god. comment_257676 https://www.facebook.com/fudbalski1/videos/881041442040733/ malo šale na Conteov račun :D Prijavi
2. juli 2016.10 god. comment_257778 Izjavio veceras da ce uzeti sedmicu dana odmora prije nego sto preuzme nasu ekipu. Prijavi
3. juli 2016.10 god. comment_257779 Moram priznat kad se tek izabralo Contea bio sam lagano skeptičan, ali nakon ovog prvenstva siguran sam da imamo odličnog trenera. Jedva čekam da počme radit... Prijavi
3. juli 2016.10 god. comment_257780 Moglo je i bolje od ovoga, nisu švabe nešto specijalno pokazali, a Conteu je falilo malo muda, falilo je talijanima malo kreativnosti i brzine prema naprijed, MORAO je igrat bar Insigne! Prijavi
3. juli 2016.10 god. comment_257781 Falilo je talijanima igracke kvalitete, conteu svaka cast Prijavi
3. juli 2016.10 god. comment_257782 Samo muda...reci da Insigne nije puno bolji i opasniji prema naprijed od svih ovih igrača? A i Sharawy je odličan u Romi bio a prilike nije dobio. Ima u Engleskoj i previše trkača i timova koji tako čvrsto igraju. Bude li ovako igrao titule neće vidjeti sigurno, a bgm ni lige prvaka. Prijavi
3. juli 2016.10 god. comment_257787 Samo muda...reci da Insigne nije puno bolji i opasniji prema naprijed od svih ovih igrača? A i Sharawy je odličan u Romi bio a prilike nije dobio. Ima u Engleskoj i previše trkača i timova koji tako čvrsto igraju. Bude li ovako igrao titule neće vidjeti sigurno, a bgm ni lige prvaka. Hehe, a mene ovdje napadaju kad kažem da je Conte loš. Meni on izgleda ko trener koji će imati vagon remija u Premiershipu, koji nije dovoljno potkovan za otočki nogomet i koji neće odraditi transfer rok kako treba. Jedino što mu priznajem je da je uspio 50 utakmica bez poraza izdržati, ostalo manje više ništa značajno. Osvajao je titule u ligi bez konkurencije, svaku jaču utakmicu u Europi odigrao loše. Ovo sa Italijom je više prolazilo zbog emocija jer ih zna u dlaku i može ih natjerati da rade sve, na Otoku čisto sumnjam da može sa našim preplaćenim zvijezdama izaći na kraj. Moglo je i bolje od ovoga, nisu švabe nešto specijalno pokazali, a Conteu je falilo malo muda, falilo je talijanima malo kreativnosti i brzine prema naprijed, MORAO je igrat bar Insigne! Neću ni komentirati da se ne može naći mjesta za Romagnolija i Donnarumu u ekipi, totalna glupost. Zove raspalog Ogbonnu haha. Samo zato jer ne voli Milan. Imaš supertalentiranog stopera kojeg je Barcelona tražila i Conte ga ne pozove, nego naravno samo Juventusove :D. A još veća glupost mi je to koga je zvao umjesto Montoliva i Marchisia, mislim čovjek je lud skroz. Prijavi
3. juli 2016.10 god. comment_257788 Moglo je i bolje od ovoga, nisu švabe nešto specijalno pokazali, a Conteu je falilo malo muda, falilo je talijanima malo kreativnosti i brzine prema naprijed, MORAO je igrat bar Insigne! Jel ti shvatas s kakvim je sastavom Conte igrao? Jel shvatas da je s druge strane bila ekipa koja je Svjetski prvak? Svabe nisu pokazale nista specijalno upravo zbog toga sto je sa suprotne strane stajala Conteova ekipa. Taktika je bila dobra, medjutim jednostavno falilo je jos samo malo individualne kvalitete, falilo je ono nesto sto kvalitetan igrac u datom trenutku moze sam dobro napraviti svojom lucidnoscu i kvalitetom odnosno svojom (ne)ispravnom odlukom. Mnogi od vas smatraju da je trener za sve odgovoran ali nije to bas tako. Primjera radi, Guardiola je jednom rekao : " Moje je da vas taktikom dovedem ispred protivnickog sesnaesterca, vase je ostalo". Svakom iole ozbiljnijem poznavaocu ove igre, jasno je sta je time htio reci. Pita se od govana ne moze praviti. Prijavi
3. juli 2016.10 god. comment_257790 Hamco nisu pokazale Švabe, ali su Italijani pokazali još manje (uzimajući u obzir da Italija ima slabiji tim). Ono što Italija igra jeste neka taktika koja može daleko da te odvuče, ali u neku ruku možeš i potonuti sa njom kao kamen. Bojim se da će sve ovo otiću u tri lijepe, jer se Conteu pola taktike zasniva na motivaciji, dreci, muci, jaucima, a koliko znam Chelsea nije italijanski klub i teško da će bez super dobrog engleskog napraviti išta. Prijavi
3. juli 2016.10 god. comment_257791 Bar mu se taktika nije svela na to da prepusti loptu protivnicima, da stavi pored golmana još trojicu na gol liniji, a da mu najistureniji igrač bude onaj koji stoji na mestu gde se izvodi penal (u kaznenom Italije razume se) i da sa strane sedi i u sebi moli sve moguće bogove da njegova ekipa ne primi gol. Što se tiče toga sa engleskim što si rekao Keru, mislim da neće imati toliko problema, jer imamo igrače koji se ni ne trude da nauče jezik, a jedini native speakeri su Miazga, Loftus-Cheek, Terry i Cahill. Begović i Fabregas isto su ok, ostali su uglavnom na nekom basic nivou. Tako i da mu je savršen engleski, neki ga ne bi razumeli lol. U svakom slučaju, Italija se vrlo dobro pokazala na ovom prvenstvu, iako ne pamtim da su imali ovako slabe igrače. Nadam se da će Konte svoju energiju da prenese i na klub, i da će zapravo uvežbavati napade. I naravno, nadam se da neće blamirati sebe i klub izjavama kao neki. Srećno, Antonio. Prijavi
3. juli 2016.10 god. comment_257792 Ma mnogi su jos uvijek pod dojmom Murinjovog defanzivnog stila pa nam sve osim velikog posjeda lopte izgleda nalik tome. Ali Conteova igra je daleko od toga. On da je sinoc u postavi imao igrace kao sto su Pirlo, De Rossi, Verrati i Markizio, oni bi Njemce glat prosli. Cak bi i na lopti bili mnogo sigurniji i stabilniji, mada ni sinoc to nije toliko lose izgledalo. Realno kad covjek sagleda i rezimira, Italija je ispala od kvalitetnijeg protivnika a da nije bila nadigrana uopste. Nijanse su odlucile, a te nijanse su ( ako zanemarimo penale ) kvalitetniji individualni igracki kadar protivnika. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.