Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Conte (2016-2018, trener)

Istaknuti odgovori

5-4-1 kad se brani - Spoljni igraci se povlace na bekove, Eder se spusta dublje u teren da pomogne veznjacima;

3-4-3 kada napada - Djakerini ulazi na levo krilo kao treci napadac.

...su osnove Konteove taktike na ovom prvenstvu. Velika vecina igraca koje je imao je navikla na taj sistem igre, i zato je sprovodjenje njegove filozofije bilo lakse, a ekipa delovala jace. Godine rada u Italiji, sto klubovima sto reprezentaciji omogucilo mu je poznavanje osobina tih igraca, i kako da ih najbolje koristi. 

Steta sto Verati nije igrao, jer je on najblize nasem Fabregasu, i zanimalo me kako ce koristiti plejmejkera.

Celsi je druga prica, nepoznato tle. 

Nadam se da je spreman.

• Odgovori 2 hilj.
  • Pregledi 143,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Opa, ne udara samo James Mounta. Imamo situaciju i na forumu.

• Conte je sve u pravu sto je rekao za Spudse. Ja samo ne znam sta je on ocekivao odlaskom tamo. Ajde Murinjo je propao pa je prihvatio prvo sta mu se ponudilo. Ali Conte je i dalje trenirao na vrhunsko

• Ne slazem se. Najgori su ljudi hinjavci koji sute na sve i samo izbacuju neke dosadne floskule da bi prikrivali stvarne probleme. Nekad je okej zastititi igraca u javnosti, ali ne stalno. Oni su odras

Objavljene slike

Cuj onog championa, sta ce donnarumu zvati, imas buffona i sirigua, sta ces romagnolija zvati, imas bonuccija, chielinia i barzaglia, Montolivo je veci retard od Parola.

Covjek nije imao koga zvati, kada mu je vecina ekipe povrijedjena, i ovo je vrhunski uspjeh doci skoro do polufinala, vjerovatno bi dosao i do titule, da su prosli penale, jebiga, to je ta lutrija penala.

Carlo Ancelotti je skrenuo pažnju na svog bivÅ¡eg saigrača iz Juventusa, Antonio Contea, da može biti uspjeÅ¡an u Engleskoj sa Chelseajem, nakon Å¡to se Italijan priprema da preuzme klupu Stamford Bridgea.

Conte, koji je igrao 13 godina kao igrač Juventusa, osvojio je tri uzastopna naslova Serije A od 2012. do 2014. godine.

I Ancelotti, koji je osvojio Premier ligu i FA Cup u toku svoje dvije sezone u zapadnom Londonu u periodu od 2009-2011., uvjeren je da njegov bivši 46-godišnji zemljak može uraditi isti posao.

“Conte je vrijedan radnik; stvarno ozbiljan, stvarno profesionalan i uvijek fokusiran na svoj posao”, rekao je Ancelotti za FourFourTwo.

“Chelsea dobija vrhunskog menadžera koji će pogledati sve male detalje”, dodao je novi menadžer Bayern Minhena.

“Dolazak u Englesku iz Italije, on će tu pronaći novi svijet: manji pritisak, bez nasilja, odličnu atmosferu, pune stadione – totalno drugačije u odnosu na Italiju u ovom trenutku. On definitivno može uspjeti u Chelseaju.”

“Da li vas je Chelsea pitao da se vratite kod njih prošle godine? Ne, ne. Ali, ja nemam problem sa povratkom u Chelsea. Moje iskustvo u Chelseaju, i engleskom fudbalu, je fantastično.”

Ja sam licno itekako zadovoljan sa Conteom poslije svega vidjenog na euru, volim onakav tip trenera. Nadam se svakako da ce onako srcan biti i u CFC, samo ne znam koliko mogu biti zadovoljni oni koji su pljuvali Mourinha, koliko se sjecam razlozi su bili bunker, defanzivna igra, igra na kontre ovo ono...

Conte, Simeone, Mourinho, po filozofiji igre su vrlo slicni treneri, dakle igra u kojoj nema pretjerane ljepote i u kojoj je najbitniji rezultat, i uglavnom nesto defanzivnija odnosno opreznija postavka... Dakle ostajemo na istom ili veoma slicnom stilu igre, a dobijas realno losijeg trenera koliko god Conte bio gotivan, i onda opet dolazis do pitanja koji qrc smo mjenjali Murinja, em magnet za navijace, em je sezona svakako bila u kurcu, em znas da ne mozes dovesti boljeg od njega... A remont ekipe nam svakako slijedi i sa novim trenerom, ako imamo ozbiljnije namjere u novoj sezoni.

Conte me kupio kao i vecinu ljubitelja fudbala sa onom srcanoscu na evropskom, nadam se da ce isti biti i u Celziju. Sa srecom

Zna li se tacno kad ce Conte doci u klub da pocne sa treninzima? Bila je prica kao uzet ce 7 dana odmora, da li je to danas, sutra ili prekosutra? 

Lolichon je za mene legenda kluba, potpuno nepotreban otkaz, samo se ide da udovolji Courtoisu s kojim nije u dobrim odnosima. Ne bi iznenadilo da ode u Arsenal, on je napravio od Cecha ovo sto jeste.

Ma sta ne moze, odmah u kost treba. Evo ja sad mjerkam jednu kolegicu na poslu i razmisljam u sebi kako bih joj klizeći uletio ko Terry iz najboljih dana :D

Pa ko ih je sad trenirao? Jel Holland jos na nekakvoj funkciji?

Opušteno, svakako ništa nisu trenirali prethodne 3 godine, neće još 2-3 dana bez trenera da im škodi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.