1. januar 2015.11 god. comment_196808 Jebem ga u pičku, zbog njega smo sad izjednačeni sa Cityjem. Prijavi
1. januar 2015.11 god. comment_196819 vidis sta ti je zivot, prvo nam je skinuo pobedu u medjusobom duelu,a sada nam skida i titulu. Jel moguce da on svaki put resava pitanje pobednika u Cityu? Da ne poverujes. Prijavi
1. januar 2015.11 god. comment_196851 Sta je nezahvalnici? Covjek odigrao 650 utakmica za Chelsea, propisao i krv i znoj i suze za ovaj klub koji mu na kraju nije bio u stanju osigurat 1g ugovora da se casno oprosti od kluba i profesionalnog nogometa. Al nema veze. Kad olako pustis legendu, desi se ovo sto se desi. Samo zahvaljujuci njemu City je bodovno izjednacen s nama. A to je opet nasa greska. Iskljucivo. Ako City bude prvak vrlo lako bi moglo biti da za to bude odgovorna nesa nemarnost oko lakog pustanja ikone kluba. Mnogi klubovi ovo sebi ne bi dozvolili. Lamps je za mene najveci svih vremena sto se tice Chelseaja. Ovo je i poruka da se Cech ne prodaje Arsenalu/Liverpoolu. Prijavi
1. januar 2015.11 god. comment_196859 Cae, kada se neko smatra za "najvećeg" svih vremena kada je određeni klub u pitanju, onda on ne radi ono što je Lampard uradio. Čovjek se spakovao i pravac u najvećeg rivala za titulu, što nije otišao u MLS, što nije recimo otišao u West Ham iz kojeg je i došao kod nas. Možeš pričat do sutra o nekom ugovoru i ostalim sranjima, ali ono što je on uradio za to nema opravdanja, odlazila je iz našeg kluba još jedna ikona pa se nije uhvatio najvećeg rivala. Tek nakon odlaska igrača iz kluba možeš zaključit kakav je zapravo čovjek. Uprljao je karijeru u Chelseaju zbog jednog jedinog potpisa ugovora. Treba da ga bude sramota da se pojavi na Bridgeu u dresu City.. Prijavi
1. januar 2015.11 god. comment_196863 Sto ce da ga bude sramota da se pojavi u njihvom dresu, treba da nasu upravu bude sramota kad je dozvolila da ovaj igrac obuce dres drugog kluba. Prijavi
1. januar 2015.11 god. comment_196872 Odbio je ugovor, izabrao da ode u Siti, ko ga jebe. Zbog nekoliko hiljada funti je napustio klub, rešio da pređe u Siti, raduje sa njima, redovno mu stiže kinta na račun, lepo mu tamo, boli ga uvo za navijače bivšeg kluba,a vi se i dalje raspravljate oko toga kako mu ovo nije trebalo. Prijavi
1. januar 2015.11 god. comment_196906 Sto ce da ga bude sramota da se pojavi u njihvom dresu, treba da nasu upravu bude sramota kad je dozvolila da ovaj igrac obuce dres drugog kluba. Uprava je dozvolila da ode i Drogba pa znamo kako je Drogba postupio, a znamo kako je Lampard postupio, mješate kruške i jabuke, nije problem da igrač ode iz kluba već su problem postupci igrača nakon odlaska. Samo ste se uhvatili tog nekog ugovora i uprave, zajebite odnos uprava-igrač tu je sve strogo poslovno i gleda se financijska strana, jedini relevantan odnos koji može pokazati veličinu igrača je odnos igrač-navijači, to je odnos koji legenda kluba najviše poštuje. A Lampard nakon napuštanja Chelsea je pokazao koliko mu je stalo do mišljenja navijača Chelseaja. Drogba i Lampard kada je u pitanju karakter ne mogu u istu rečenicu, znači i jedan i drugi su imali status legende u klubu i jedan i drugi se nisu uspjeli dogovorit sa upravom oko ugovora i svi znamo kakve su poteze dalje u karijeri pravili i jedan i drugi.. Ako City ove sezone uzme titulu misliš da će Lampard misliti kako se osjećaju navijači Chelseaja, hoće ali u kurcu... Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196913 eto, Frank Lampard pretekao Henrya i tako je sada 4. najbolji strijelac u historiji premiershipa, i to covjek ostvari u dresu Citya ne znam da li prava legenda moze nesto uraditi tako nesto svome bivsem klubu? ali najjaci su mi ovi sto ga i dalje brane, a on i dalje zabija u cityu i tako otezava svome klubu, a upravo radi pojedinaca bi na kraju volio da lampard upravo u dresu shitya podigne titulu premiershipa, i da vidim kakvu ce pricu tada imati kao sto vec neki spominju, ceka se jos da poljubi grb citya Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196920 Mislim da bi ovu temu trebalo prebaciti u "bivši igrači i treneri" Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196922 Kad nam na kraju Lamps uzme titulu , već je "sam" uzeo 7-8 bodova za City . Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196929 upravo radi pojedinaca bi na kraju volio da lampard upravo u dresu shitya podigne titulu premiershipa, Jak si mi navijač onda. Ja Lampsa nikada neću mrziti. Jednostavno nemoguće je samo tako zaboraviti sve što je dao za ovaj klub. Čovjek je veličina i žao mi je što vidim tako puno ljudi ovdje da ga pljuje, a isto tako drago mi je što po stranim forumima i stranicama vidim da ipak imamo i normalnih navijača koji ga i dalje poštuju i cijene, kao što bi i trebalo. Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196937 Sad čitam, Lampard je potvrdio da je imao ponude od 16 drugih timova??? Pelegrini nagovestio da će Lampard i sledeće sezone igrati za njih (Guardian). 8-} Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196941 Kao sto je neko nekad ovdje napisao. Ne mogu ga mrziti, ali mogu biti ravnodusan. Da nije uradio to sto je uradio bio bi 10000% najveca legenda kluba, ali ovako.... Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196943 Ma Lampard je picka ispo' i ne moze me niko u suprotno ubjediti.Kazu pojedinci da je uprava kriva sto su ga pustili.Pa brate dragi,nudili su mu jednogodisnji ugovor ako se dobro sjecam,pa zar je nekoliko hiljada funti toliko presudilo.Na kraju krajeva ta ista uprava je pustila i Drogbu pa je covjek znao gdje smije a gdje ne smije otici.Mogao je Lampard izbjeci ovu situaciju,100 %.Garantujem zivotom da je mogao ovo izbjeci samo da je htio. Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196948 Sad čitam, Lampard je potvrdio da je imao ponude od 16 drugih timova??? Pelegrini nagovestio da će Lampard i sledeće sezone igrati za njih (Guardian). 8-} 100% vjerujem u to, mada isto tako siguran sam da nije bilo samo 16 timova u pitanju, mogao je između 50 klubova birat, ali frajo op pa u City, legenda naša njaveća ahhaha, jest jest.. Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196949 Ma Lampard je picka ispo' i ne moze me niko u suprotno ubjediti.Kazu pojedinci da je uprava kriva sto su ga pustili.Pa brate dragi,nudili su mu jednogodisnji ugovor ako se dobro sjecam,pa zar je nekoliko hiljada funti toliko presudilo.Na kraju krajeva ta ista uprava je pustila i Drogbu pa je covjek znao gdje smije a gdje ne smije otici.Mogao je Lampard izbjeci ovu situaciju,100 %.Garantujem zivotom da je mogao ovo izbjeci samo da je htio. Nisu mu nudili jednogodisnji ugovor a i sam Mourinho je potvrdio da je ostavio Lamparda da bi to otezalo razvoj mladih igraca u klubu. Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196953 ne znam da li prava legenda moze nesto uraditi tako nesto svome bivsem klubu? ali najjaci su mi ovi sto ga i dalje brane, a on i dalje zabija u cityu i tako otezava svome klubu, a upravo radi pojedinaca bi na kraju volio da lampard upravo u dresu shitya podigne titulu premiershipa, i da vidim kakvu ce pricu tada imati kao sto vec neki spominju, ceka se jos da poljubi grb citya chelsea sigurno osvaja EPL ove sezone, to i Frenki zna. nema rizika. bolje je sto je otisao u City nego npr u Tottenham ili Arsenal. ili nedajBoze Liverpool. idiotski post. cudno ti je kako neko brani legendu kluba, a voleo bi da city osvoji EPL (i to radi pojedinaca). kladim se da jedva cekas da poljubi grb city-a. jedino mi balkanci pljujemo legendu (pogledajte po stranim forumima, ima izuzetaka, ali oni su u manjini i ostali ih zajebavaju), to je jos jedan dokaz da nazalost zaostajemo za civilizacijom. ne mogu da verujem da postoje takvi "navijaci". kao da zelite da i mi kao arsenal imamo "izdajnike", da smo tako veci klub... ne shvatam. Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196954 Zamislite da je Henry iz Arsenala prešao u United ili Chelsea. To je ista situacija. Pogledaj sve i jednu najveću legendu modernog fudbala. Ni jedan od njih nije ovako izdao navijače voljenog kluba. Svaki je ne samo preskakao rivale, nego išao iz lige u neku drugu ligu. Samo ova pička, ova ojebina izabrao City, jebo mu on pleme. Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196957 Nije isto preci iz Arsenala u Chelsea kao preci iz Chelsea u City. Ne moze biti isto nikako. Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196958 Nije isto preci iz Arsenala u Chelsea kao preci iz Chelsea u City. Ne moze biti isto nikako. Jeste iz Arsenala u United. Zato sam i spomenuo United. Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196968 jedino mi balkanci pljujemo legendu (pogledajte po stranim forumima, ima izuzetaka, ali oni su u manjini i ostali ih zajebavaju), to je jos jedan dokaz da nazalost zaostajemo za civilizacijom. ne mogu da verujem da postoje takvi "navijaci". kao da zelite da i mi kao arsenal imamo "izdajnike", da smo tako veci klub... ne shvatam. Čitao sam na Talkchelsea, mišljenja su podeljena, čak i među Englezima, možda ga ne pljuju, ali im više nije "najveći". A čini mi se da se ti uvek setiš PRIMITIVNIH BALKANACA kad god neko ima drugačije mišljenje. :lol: Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196969 pogledaj malo theshedend pravi chelsea forum, najvise engleza ima tamo. svi kazu da se lose osecaju, da su iznervirani, ali jos ga niko nije nazvao pickom ili izdajnikom. to samo kod nas ima. za par godina ce se sve vratiti u normalu kada vidimo da Lamps nije imao toliki uticaj. pa koliko je samo trofeja osvojio i golova postigao sa Chelseajem... za mene su Terry, Drogba, Lampard i Cech najbolji ikada. ne mogu da ih poredim i da vagam ko je "veci". PS Nazvati jednog Lamparda pickom i izdajnikom i jebati mu sve po familiji je "drugacije misljenje" koje me natera da pomenem PRIMITIVNE BALKANCE jer i jesmo primitivni u proseku. jbg sta cu kad je tako Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.