Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

Jose Mourinho: "U jednom trenutku smo pokušali uraditi sve da dovedemo Gerrarda. Mislim da je ipak dobra odluka što je ostao u Liverpoolu. Ne dopada mi se kontraverzna pjesma koju mu naši navijači pjevaju. Nekoliko puta je bilo zabavno, ali nastavljati sa tim, posebno kada se radi o igraču kakav je Steven Gerrard koji zaslužuje samo poštovanje – to im nije potrebno. Uvijek mi se dopadala njegova izjava da nikada neće postići gol protiv Liverpoola." 

Bode Lampsa.

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Čitava je izjava podbadanje Lampsa. Ko da Josea boli kurac za pjesmom, a uostalom nije njegovo ni da određuje navijačima šta će se pjevati.

Dobra je pjesmica, samo ne trebaju smarati stalno sa njom već pjevati kad igramo protiv Liverpoola i to je to. Generalno naši navijači imaju običaj smaranja sa prilično glupim pjesmicama, ali šta je tu je.

Dobra je pjesmica, samo ne trebaju smarati stalno sa njom već pjevati kad igramo protiv Liverpoola i to je to. Generalno naši navijači imaju običaj smaranja sa prilično glupim pjesmicama, ali šta je tu je.

Liiiiiver-poool Liiiiiiver-poool!

You'll neeeeeeeeever walk a-lone

UNITED! UNITED! UNITED!

It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick YOU KNOOOOW! (najgluplja ikad, sve me trnci od blama prodju)

Bar-ca! Bar-ca! BAAAAAAAR-CA!!!

MEEEEEEEEEEEEE-SSI! MEEEEEEEEEEE-SSI! MEEEEEEEEEEE-SSI!

BUAAAAAAAAAAA MALDITO PUTA MADRE MOURINHO! (Madridistasi)

itd.

Liiiiiver-poool Liiiiiiver-poool!

You'll neeeeeeeeever walk a-lone

UNITED! UNITED! UNITED!

It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick YOU KNOOOOW! (najgluplja ikad, sve me trnci od blama prodju)

Bar-ca! Bar-ca! BAAAAAAAR-CA!!!

MEEEEEEEEEEEEE-SSI! MEEEEEEEEEEE-SSI! MEEEEEEEEEEE-SSI!

BUAAAAAAAAAAA MALDITO PUTA MADRE MOURINHO! (Madridistasi)

itd.

I ona čuvena

OOOOO PARTIZANE NAJJAČI SIIII TI MOJ ŽIVOT SIIII :fuhrer:

• 2 sedmice kasnije...

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2931468/Frank-Lampard-senior-Chelsea-s-title-showdown-Man-City-lad-won-t-celebrate-scores.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490

Frank Lampard senior on Chelsea's title showdown with Man City: My lad won't celebrate if he scores... we both still have season tickets at Stamford Bridge

Sad nas ćaća podsjeća kako je njegov sin igrao protiv Liverpoola par dana nakon što mu je mati umrla. Pa zar nisu baš takve situacije nešto što igrača veže toliko za klub da ni ne pomisli zaigrati protiv istog?

E moj stari, ne može se ničim opravdati ono što je bilo.

http://chelseabalkan.com/index.php/201501314633/vijesti/izjave-i-intervjui/lampard-rado-cu-se-vratiti-u-chelsea-po-okoncanju-fudbalske-karijere.html

Frank Lampard otkriva da bi Jose Mourinho volio dovesti ga u Chelsea po okončanju fudbalske karijere.

Lampard je proveo 13 godina u Chelseaju, pri čemu je postao najbolji strijelac kluba u historiji. Mourinho kaže da ne žali što mu je dopustio da prošlog ljeta napusti klub, a Lampard priznaje da su mu vrata za povratak u Chelsea otvorena.

- Jose Mourinho i ljudi iz Chelseaja su mi rekli da bi me voljeli vidjeti u klubu, kad god poželim da se vratim - rekao je Lampard.

- Povratak na Stamford Bridge mi je kao povratak kući, i to mi mnogo znači. Chelsea je klub koji vodi računa o svojim igračima. Primjer su Harris i Bonetti, koji su u klubu i dan danas. Ako bude prilike da se vratim, uradiću to rado, jer sam ovdje proveo dugo vremena. Chelsea je dio mene, i to se nikada neće promijeniti.

Rekli su mu to prije nego što je otišao u City. Čisto informativno, večeras neće biti nikakve svečanosti povodom njegovog povratka, kao što je to bio slučaj sa Drogbom i Ballackom.

Essien: 'Ne znam kako će to Frank uspjeti igrati Chelseaja. Znam da ja to ne bih mogao sigurno, pogotovo za neki drugi klub u Engleskoj.'

Dave:'Lampsov povratak u dresu druge ekipe je jako čudan.'

Mislim da Ivanovićev izraz lica ovdje možda i najviše govori, navijači se baš tako osjećaju. Kao da kaže: 'Pa koji kurac brate?'

10700642_343897492450380_490050889557725

Veceras ce Englezi da pokazu balkansim ludama kako se postuje sve sto je ovaj covjek uradio za Chelsea.

Veceras ce Englezi da pokazu balkansim ludama kako se postuje sve sto je ovaj covjek uradio za Chelsea.

Majstore ako odeš na strane Chelseajeve forume, vidjećeš da je i tamo ista situacija kao i ovdje - navijači su podijeljeni. Nema to veze sa mentalitetom, jednostavno gdje god da se nalaze neki navijači smatraju da nas je izdao. S pravom.

ako odes na recimo TheShedEnd forum gde su 70-80% clanova englezi a dobar deo iz Londona videces da su ovi lampardomrzitelji u velikoj manjini. uostalom videcete na Stamford Bridzu kakva ce biti reakcija na dolazak Lamparda. sigurno mu nece skandirati "MUSTAFA" kao sto su delije stojketu u svakoj prilici cak i kad igra za reprezentaciju...

niko nije srecan sto je Lamps presao u siti, ali niko ga i ne vredja. svi ga postuju kao legendu.

Jesam li ja manje navijac ako ga ne postujem, kao sto sam prije? Jebe mi se ba sto su oni englezi i sto su ovo i sto su ono, ja osjecam da je izdao i mene kao navijaca i chelsea kao klub i sve redom koji su usko povezani s klubom. Sve ostalo su jebene suplje, nek nam se napusi kurca danas. Moze dobit aplauz a onda i po picki picci pickurini!!!

Jesam li ja manje navijac ako ga ne postujem, kao sto sam prije? Jebe mi se ba sto su oni englezi i sto su ovo i sto su ono, ja osjecam da je izdao i mene kao navijaca i chelsea kao klub i sve redom koji su usko povezani s klubom. Sve ostalo su jebene suplje, nek nam se napusi kurca danas. Moze dobit aplauz a onda i po picki picci pickurini!!!

Nisi manji navijac, ne znam cime to da izmerimo. Jedino sto si covek koji ce pre da pljune na nekoga ko pogresi jednom i da ga nazove picketinom, nego da pohvali i ceni kada neko nesto jebeno uradi pravilno 13 puta.

Mozda imas lose pamcenje i zaboravljas sta je on sve uradio za nas. Ili mozda trazis krivca u Lampsu zbog necega.

Cemu takvo misljenje, covjek je legenda i treba ga dostojno pozdraviti a na terenu pokazati da smo bolji i pokusati pobijediti.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.