Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Iii, ispostavilo se da je legenda ipak samo običan plaćenik. Jbg.

Za nekih 10-ak godina će kod većine Plavaca bolji status imati Fabregas nego Lampard kako stvari stoje. 8-}

Iii, ispostavilo se da je legenda ipak samo običan plaćenik. Jbg.

Za nekih 10-ak godina će kod većine Plavaca bolji status imati Fabregas nego Lampard kako stvari stoje. 8-}

Kada je trebao doći Fabregas, mnogi su kao argument zašto su protiv dovođenja Fabregasa navodili sukob istog tog Lamparda i Fabregasa na tamo nekoj utakmici..

Eh, šta ti je život. :D

Ovo je namerno pusteno 20-tak dana pre okrsaja u Londonu koji je 31. Januara. 

Sad cemo videti kako ce docekati Lamparda na Bridgeu.

Ne mogu da podnesem to sto sam ga dizo u zvijezde,sto sam se zaklinjo u njega ko u mater svoju.Pa jebem mu sve njegovo,od A do Z.

Puuuu picko jedna prodana jebem ti famEliju.

Ko kad te cura koju volis zajebe. Ma i gore u picku materinu, boli ovo

Ako je sve ovo istina što je reLo objavio onda nemam riječi.

Mislio sam da je gospodin, da je igrač od časti i riječi kakvog Chelsea nikada nije imao niti će imati.

Mislio sam da je sve ono što nije.

A bio mi je najdraži igrač.

Broj 8 mi je bio nešto posebno i sama pomisao na taj broj me uvijek asocirala na igrača kojeg sam od svih na svijetu najviše volio i poštovao.

Čak mi je prva kartica chelseabalkan kluba koju je reLo uradio na moju molbu imala redni broj 8.

Prvi dres koji sam kupio je njegov dres. Jedan jedini wallpaper koji sam uradio za chelseabalkan je bio u njegovu čast.

Plakao sam kada je u LP zabio gol Liverpulu i posvetio ga umrloj majci.

Od početka sam na forumu imao samo njegovu sliku na avataru koju sam prije 3 dana skinuo.

Ehhh, Super Franky, nije ti to trebalo.

Sad cemo videti kako ce docekati Lamparda na Bridgeu.

Ja znam tko mu sigurno neće pljeskati, za razliku od ogromne većine ostalih navijača koji će biti na toj utakmici...

Ja znam tko mu sigurno neće pljeskati, za razliku od ogromne većine ostalih navijača koji će biti na toj utakmici...

Roman Abramovic ? 

Evo ga, nastavlja sa lažima. Pa ovaj čovjek nema obraza ni koliko je crno pod noktom.

Želim da vam stavim do znanja oko moje situacije pošto sam pročitao mnogo laži poslednjih nekoliko dana.

Kada sam napustio Čelsi na kraju svog ugovora prošle godine potpisao sam ugovor sa Njujork Sitijem na dve godine počevši od 1. januara 2015. godine. Tada mi je ponuđena prilika da treniram i da budem deo sastava Mančester Sitija kako bih se održao u dobroj formi pred Njujork.

Sada je taj period produžen i ja ću igrati u Mančester Sitiju do kraja ove sezone kada ću se pridružiti Njujorku. Konstantno smo razgovarali i pronašli smo najbolje rešenje za sve.

Moram da priznam da sam veoma uzbuđen što ću igrati za Njujork i što ću dati sve kako bi taj tim imao što više uspeha u debitantskoj sezoni u MLS ligi.

Hvala vam svima što ste mi pružili podršku i svima želim sreće i zdravlja u 2015. godini.", napisao je Frenk Lampard.

Koji kurac vi glumite, slobodno se iskalite na ovoj temi. Pa nece vas niko smatrat "manjim" navijacem ili sta vec... popisam se na vasu legendu jos jednom. Bas mi je nekako puno srce kad ga pljujem.

Nikako mi se ovo ne dopada, ali ja ne mogu da ga pljujem. Samo mogu da kazem da mi je bio omiljeni fudbaler, a da vise to nije. I dalje je legenda ovog kluba, ali ne najveca. Najveca legenda je Tito.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.