25. septembar 2014.12 god. comment_188763 Postat će im najbolji strijelac u povijesti kluba... Prijavi
27. septembar 2014.12 god. comment_188892 - Toliko sam vremena proveo u Čelsiju, da sam na kraju bio kao na auto-pilotu. Vozite svaki dan, znate sve što se dešava iza kulisa – rekao je Lampard koji je u klubu proveo 13 godine, a letos je nakon potpisa ugovora sa Njujorkom došao u Siti na šestomesečnu pozajmicu. - Iskreno, bio je to test za mene. Prilika da igram na ovom nivou. Prilika da testiram sebe u Mančesteru posle udobnosti u Čelsiju. Dobro je testirati sebe u životu - zaključio je Lampard, prenosi Sportsmol. Prijavi
27. septembar 2014.12 god. comment_188935 Mozda mu je promena svakodnevnice dobro dosla. Samo neka cepa Lamps, neka dovede City do drugog mesta,prvo je rezervisano. Prijavi
29. septembar 2014.12 god. comment_189106 - Toliko sam vremena proveo u Čelsiju, da sam na kraju bio kao na auto-pilotu. Vozite svaki dan, znate sve što se dešava iza kulisa – rekao je Lampard koji je u klubu proveo 13 godine, a letos je nakon potpisa ugovora sa Njujorkom došao u Siti na šestomesečnu pozajmicu. - Iskreno, bio je to test za mene. Prilika da igram na ovom nivou. Prilika da testiram sebe u Mančesteru posle udobnosti u Čelsiju. Dobro je testirati sebe u životu - zaključio je Lampard, prenosi Sportsmol. I pokazao da je majstor i dalje. Prijavi
18. oktobar 2014.11 god. comment_190316 Startovao od pocetka, sviran penal na njemu iz kojeg je Aguero postigao gol, nakon toga dozivio tezu povredu i morao je izaci van iz igre. Prijavi
3. novembar 2014.11 god. comment_191708 Spekulacije da će ostati u Cityu do kraja sezone. E moj Lamps, šta uradi od svog statusa. Razočarao si nas. Prijavi
3. novembar 2014.11 god. comment_191718 Spekulacije da će ostati u Cityu do kraja sezone. E moj Lamps, šta uradi od svog statusa. Razočarao si nas. Kada je mogao uopšte preći u City zašto ne bi ostao do kraja sezone, mislim ništa novo. Naravno Pellegrini će ga staviti u sastav protiv nas Bridgeu pa makar izgubio 5-0.. Prijavi
3. novembar 2014.11 god. comment_191721 I opet ce se oriti "Super Frank" na Stamford Bridge-u. Zasluzio je. Prijavi
4. novembar 2014.11 god. comment_191732 I opet ce se oriti "Super Frank" na Stamford Bridge-u. Zasluzio je. Zaslužio je on to od navijača, ali pitanje je da li su navijači ovo zaslužili od njega.. Prijavi
4. novembar 2014.11 god. comment_191752 Zaslužio je on to od navijača, ali pitanje je da li su navijači ovo zaslužili od njega.. A da li je on od uprave zaslužio novi ugovor pod bilo kakvim uvjetima? Prijavi
4. novembar 2014.11 god. comment_191754 A da li je on od uprave zaslužio novi ugovor pod bilo kakvim uvjetima? Pusti se te priče, niko ne zna šta je se tu dešavalo, moguće da mu nije bio ponuđen novi ugovor ali je isto tako moguće da mu je bio ponuđen jednogodišnji ugovor kojeg je on odbio, dok je recimo Terry prihvatio jednogodišnji ugovor. Neću da pričam o tim ugovorima zato što se ne zna pouzdano šta je se dešavalo.. Nikada ne bi omalovažavao Lamparda koji je učinio toliko toga za Chelsea, on je naša legenda, ali ako me pitaš da li mu je trebalo to da pređe u City ili bilo koji drugi engleski klub? ja ću ti reći da to nije trebao učiniti. Prijavi
4. novembar 2014.11 god. comment_191758 Pusti se te priče, niko ne zna šta je se tu dešavalo, moguće da mu nije bio ponuđen novi ugovor ali je isto tako moguće da mu je bio ponuđen jednogodišnji ugovor kojeg je on odbio, dok je recimo Terry prihvatio jednogodišnji ugovor. Neću da pričam o tim ugovorima zato što se ne zna pouzdano šta je se dešavalo.. Nikada ne bi omalovažavao Lamparda koji je učinio toliko toga za Chelsea, on je naša legenda, ali ako me pitaš da li mu je trebalo to da pređe u City ili bilo koji drugi engleski klub? ja ću ti reći da to nije trebao učiniti. Nije trebalo. Ali potpisao je ugovor sa novim poslodavcom. I njegovo je da ispoštuje stavke u ugovoru. Jebiga, on je profesionalac prije svega. A to da je najveći i najbolji u povijesti kluba mu se ne može osporiti. Prijavi
4. novembar 2014.11 god. comment_191767 Nije trebalo. Ali potpisao je ugovor sa novim poslodavcom. I njegovo je da ispoštuje stavke u ugovoru. Jebiga, on je profesionalac prije svega. A to da je najveći i najbolji u povijesti kluba mu se ne može osporiti. John Terry Prijavi
4. novembar 2014.11 god. comment_191769 Sad treba kao klinci da se raspravljamo oko gluposti. %-( Za mene su najveci igraci Chelseaja u istoriji Cech, Drogba, Lampard i Terry (napisani azbucnim redom). Nemojte mi ih razdvajati!!!! Vi koji ste pratili Chelsea i ranije cete reci Zola, Wise, otkud znam... Prijavi
4. novembar 2014.11 god. comment_191771 gledajte vi kako hocete, ali Lampard je nesumnjivo najveci igrac koji je nosio plavi dres :) smijesno je diskutovati.. Prijavi
4. novembar 2014.11 god. comment_191772 gledajte vi kako hocete, ali Lampard je nesumnjivo najveci igrac koji je nosio plavi dres :) smijesno je diskutovati.. Najbolji. Najveći podrazumijeva ipak puno više, barem u mojim očima. Bio bi sigurno i najveći da nije napravio ono što je napravio ovog ljeta. Ostaju Zola, Didier, JT i Ossie kao kandidati, a svaki je jedinstven na svoj način. Prijavi
5. novembar 2014.11 god. comment_191882 Lampard po meni i najveći i najbolji. Kukate ko curice što je u 36-toj godini otišao na posudbu u City, a sve moguće što je mogao dati klubu dao je. Prijavi
7. novembar 2014.11 god. comment_191996 Lampard po meni i najveći i najbolji. Kukate ko curice što je u 36-toj godini otišao na posudbu u City, a sve moguće što je mogao dati klubu dao je. Da je najbolji stoji. Ali uz ono sve sto je dao klubu i navijacima, dodaj i jebenu MRLJU prelaskom u ove. Nije to kukate ko curice, to legenda ne radi, mozes pricat sta hoces. Prijavi
27. novembar 2014.11 god. comment_193679 http://sportsport.ba/ino_fudbal/lampard-aguero-poput-messija-i-ronalda/146429 Legenda Citya hvali svog saigrača. Samo me zanima da li je nekad ovako šta rekao za Hazarda recimo. Koliko se sjećam, nije. btw gledam sinoć njegov intervju poslije utakmice, i nekako svaki put se iznova razočaram u čovjeka kojem sam vjerovao do neba Prijavi
27. novembar 2014.11 god. comment_193688 Pa sta je to negativno izjavio, trazite neku sitnicu da mu zamjerite a dao je sve ovom klubu, dizes Dimatea koji jeste legenda a zelis da se razocaras u Lamparda koji je duplo vise u klubu i duplo vise je dao klubu od Dimatea, Lampard je za mene najveci igrac u historiji kluba a njegova izjava nakon utakmice sa Manchester Cityem sve govori kakav je igrac i profesionalac. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.