27. novembar 2014.11 god. comment_193691 Zašto bi to izjavio za Azara kad nije dva hattricka dao u karijeri za Čelsi? :D Mogao je za Toresa to izjaviti. :/ Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193783 Toliko o 'najvećem' http://www.goal.com/en-gb/news/7107/the-insider/2014/11/30/6624371/-? Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193785 Bas mu je trebalo sve to sto je napravio. Ko da nema hljeba jesti pa se vodi parolom "profesionalac sam" i onda potpisuje za rivala da bi zaradio koju paru i jos usputno dao gol svom klubu. Gledam u njegov dres iz 2005 sa zlatnim detaljima i rekoh mora se sakriti ovo, srce me zaboli svaki put kad ga ugledam. Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193788 Najgora stvar je ta što sam poprilično siguran, kada bi mu Chelsea ponudio da se vrati kod nas, da on ne bi pristao. Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193801 Najgora stvar je ta što sam poprilično siguran, kada bi mu Chelsea ponudio da se vrati kod nas, da on ne bi pristao. Pa placaju mu prevoz i topli obrok, nije lud da predje :D Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193814 Kako je ovaj covek pljuno po Celziju i navijacima kad je otisao u Siti i to u 36.god Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193817 Pelegrini potvrdio da pregovaraju sa njim oko produženja pozajmice. Tako je legendo, pišaj po nama, uzmi titulu sa Sitijem. ^:)^ Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193820 Pelegrini potvrdio da pregovaraju sa njim oko produženja pozajmice. Tako je legendo, pišaj po nama, uzmi titulu sa Sitijem. ^:)^ Od te titule nema ništa. Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193821 Razočaran što City nije prvi :D http://www.express.co.uk/sport/football/542031/Manchester-City-Chelsea-Frank-Lampard-Pellegrini-contract-football Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193822 Prebaciti u 'Bivše igrače i trenere'. Kako se lik popiša po nama, jebote život. Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193823 Legenda najveca, najbolji igrac koji je igrao za nas klub, previse je uradio za klub da ga tek tako prestanem voliti. Kad smo dozvolili da nam najveca legenda ode iz kluba. Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193825 Legenda najveca, najbolji igrac koji je igrao za nas klub, previse je uradio za klub da ga tek tako prestanem voliti. Kad smo dozvolili da nam najveca legenda ode iz kluba. On je KURCINA,samo je jedan JT26 Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193826 On je KURCINA,samo je jedan JT26 I Klop da se dovede ova ekipa je za TOTALNI fudbal Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193828 I Klop da se dovede ova ekipa je za TOTALNI fudbal Kakve veze klop ima sa kurtonom od coveka Lampardom,na ovoj temi? Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193829 On je KURCINA,samo je jedan JT26 To tvrdis ti i ja postujem tvoju odluku ali se neslazem, za mene je Lampard najveci igrac pa tek onda Tery, Drogba, Cech, Zola i ostali. Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193831 Ne može biti veći od Zole. Ovako to legende rade: https://www.youtube.com/watch?v=_uuVZcnPCwQ Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193840 To tvrdis ti i ja postujem tvoju odluku ali se neslazem, za mene je Lampard najveci igrac pa tek onda Tery, Drogba, Cech, Zola i ostali. Lampard da je covek ne bi u 36.god pred kraj karije otisao u Siti,taj voli samo novac kakv crni Celzi..da je tako igrao bi u QPR ne kod konkurenta Celzija! Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193842 Piša po nama onako sa guštom, to je jedina realnost.. Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193844 Mnogi od vas ocekuju da on place sada u Cityu i da se moli da ga covek ne ubaci da igra, da pazi sta ce reci da ne bi uvredio plavce u Londonu,a pitanje jesu oni njega uvredili? Jel se klub poneo lepo prema njemu? Jel se morao Frenki boriti za ugovor i moliti da mu smanje platu samo da ostane? Ikona kluba? Jel se lepo uprava ponela prema njemu? Jel se nije coveku mogao dati ugovor da se penzionise ovde i da uziva? Nije? Nije zasluzio? Nikada necemo znati sta se desavalo iza zatvorenih vrata i mozemo samo nagadjati. Ovog coveka ne mogu mrziti i ne mogu ga zbog izjava i gola protiv nas mrziti, previse je dao ovom klubu i nama. Ko je kriv ispao i sta se desavalo saznace se posle 10 godina kada Lamps okaci kopacke o klin i kada bude dao intervju o svemu ovome. Znace se koja strana je inicirala njegov odlazak i ko kome nije odgovarao. Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193846 Padaju ovdje teorije ekipe koja pokušava braniti neodbranjivo, padaju ko kruške. Prvo je bila priča da će samo trenirati sa Cityem. LOL Pa je onda bilo da će odigrati tu i tamo pokojih 10-ak minuta. Zatim su govorili da neće zaigrati protiv Chelseaja nikad. Nakon toga da je samo pozajmica do zime. Bilo je i priča da dolazi u Englesku samo da bude bliže porodici. Pitanje je vremena kad će on otrčati prema Cityevim navijačima i poljubiti grb. To je realnost i što prije pokušate prihvatiti, biće vam lakše. Nema opravdanja za ono što je napravio nama i neće ga nikad biti. Frank Lampard je najbolji igrač kluba, ali nikad neće imati poštovanje kao što je mogao imati. Ja sam se kleo u ovog čovjeka, kada me neko pitao zašto navijam za CFC, odgovor je uvijek bio 'zbog igrača kao što su Lamps, Didier, John, Di Matteo, Zola, Wisey..' Nek mu ide na obraz ovo što nam je priuštio, popišao se i po klubu a najviše po nama koji smo ga voljeli i dizali više nego ikog. Nadam se da nikad neće dobiti statuu ispred Bridgea, bila bi to sramota za Osgooda čiji smo pepeo prosuli na Stamford Bridgeu, bila bi sramota za Tamblinga koji sa 90 i kusur godina bolestan dolazi da podrži svoj klub, bila bi sramota i za jednog Petra Cecha koji sjedi na klupi, šuti i radi iako spada među 5 najboljih golmana na svijetu. Neka te bude stid, Frankie! Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193847 Grena fazon je u tome što on nije sebi trebao dozvolit da ode u City bez obzira na sve. Nikada neću opravdat taj njegov potez, ali nikada... Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193854 Wisey, ja mislim da ti koliko kidas dok pises da bi se Lamps ubio od muke nakon citanja toga. Svaka cast :D Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193856 Svi mi znamo koliko je tesko odbiti Murinja, i da su mnogi igraci iskljucivo zbog njega potpisali za klub(ove) koje je trenirao. Poslednji u nizu je Fabregas. Meni, kad sam poceo da pratim fudbal najdrazi igrac je bio bas Pavel Nedved, posle njega Essien.......no to je nebitno. Ovako se postuje klub i navijaci moj Frank......tuzno je ovo sto ti radis. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.