3. decembar 2014.11 god. comment_194021 Navijaci na Stamford Bridgeu i na gostovanjima ce uraditi sve osim paljenja dresova i sviranja kurcu protiv Franka. Classy supporters. A ne Balkanci koji bi samo da divljaju i prave gluposti. Druze mi na Balkanu se se kroz zivot vodimo emocijam i osecanjima,a Englezi su glup narod to sto je uradio Lampard za svakog normalnog coveka njegov postupak nenormalan.A vi koji ga opravdavate to vam je kao da zivite sa zenom 13.god u braku koja vam se kune u ljubav pa odluci malo da se pojebe sa komsijom,ali vi joj to oprastate ipak ona vasa..e to je Frenk Lampard! Samo za JT26 mogu da stavim ruku u vatru da do koske voli Celzi,za ostale ne bih rizikovao opekotine! Prijavi
3. decembar 2014.11 god. comment_194025 Druze mi na Balkanu se se kroz zivot vodimo emocijam i osecanjima,a Englezi su glup narod to sto je uradio Lampard za svakog normalnog coveka njegov postupak nenormalan.A vi koji ga opravdavate to vam je kao da zivite sa zenom 13.god u braku koja vam se kune u ljubav pa odluci malo da se pojebe sa komsijom,ali vi joj to oprastate ipak ona vasa..e to je Frenk Lampard! Samo za JT26 mogu da stavim ruku u vatru da do koske voli Celzi,za ostale ne bih rizikovao opekotine! Aha znači taj što mu nosiš nik je jeban od strane cfc, zanimljivo Prijavi
3. decembar 2014.11 god. comment_194029 https://www.youtube.com/watch?v=uSjY3FsY7O8 Mozeli neko prevesti sta je rekao otprilike, imo sam 4 jedinice iz engleskog. Prijavi
3. decembar 2014.11 god. comment_194047 Druze mi na Balkanu se se kroz zivot vodimo emocijam i osecanjima,a Englezi su glup narod to sto je uradio Lampard za svakog normalnog coveka njegov postupak nenormalan.A vi koji ga opravdavate to vam je kao da zivite sa zenom 13.god u braku koja vam se kune u ljubav pa odluci malo da se pojebe sa komsijom,ali vi joj to oprastate ipak ona vasa..e to je Frenk Lampard! Samo za JT26 mogu da stavim ruku u vatru da do koske voli Celzi,za ostale ne bih rizikovao opekotine! HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH odavno se nisam ovako smejao Znaci pametno je voditi se osecanjima tj. srcem, a Englezi su glupi jer koriste mozak. Dalje nema potrebe da citam. Tebe ne treba samo banovati, tebe treba proveriti prvo na IQ testu, a onda kod psihologa pa psihijatra. jos jednom HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Prijavi
3. decembar 2014.11 god. comment_194050 Mozeli neko prevesti sta je rekao otprilike, imo sam 4 jedinice iz engleskog. Kaze ne zeli da prica o bivsim igracima, ne bivsim tipa Gallas ili neki sto su zavrsili karijeru,vec o igracima koji su i dalje aktivni i zele isto sto i Chelsea..dakle Lampard zeli isto sto i Chelsea,on je protiv nas. Ukratko. Prijavi
3. decembar 2014.11 god. comment_194055 Kaze ne zeli da prica o bivsim igracima, ne bivsim tipa Gallas ili neki sto su zavrsili karijeru,vec o igracima koji su i dalje aktivni i zele isto sto i Chelsea..dakle Lampard zeli isto sto i Chelsea,on je protiv nas. Ukratko. Hvala. Prijavi
8. decembar 2014.11 god. comment_194559 Za mene i za nju je Lampard bio i ostao najveća legenda Chelseaja. Ništa to ne može promjeniti Prijavi
9. decembar 2014.11 god. comment_194759 [media]https://www.youtube.com/watch?v=Rkt0doQlv4M&feature=youtu.be[/media] Prijavi
11. decembar 2014.11 god. comment_194924 Da ti nisi slucajno plasticni navijac. Ne, jaro ni slucajno :P Prijavi
13. decembar 2014.11 god. comment_195107 Ako ne osvojimo titulu ove sezone, glavni i odgovorni krivac za to će biti ovaj čovjek. Dao je do sada 4 gola u Premier ligi, od kojih ja za 2 znam da su odlučujuća (volio bih da mi neko nađe i preostala 2). Dakle zabio je nama, a da nije mi bi sada bili na +6, i zabio je danas Leicester za pobjedu, a da nije mi bi bili na +8. Umjesto toga, na samo +3 smo i pitanje je vremena kada će ta razlika iznositi 0. Prijavi
13. decembar 2014.11 god. comment_195108 Dao je i Southampton-u za 0:2 u trenutku kada je Siti imao igrača manje. Jedan gol protiv Hulla u pobedi od 4:2. I asistirao je kod prva dva gola u pobedi nad Tottenhamom (4:1). Bitno da bi kod nas ispustio dušu prošle sezone nakon pola sata trčkaranja. #-o Prijavi
13. decembar 2014.11 god. comment_195110 Sa ovim današnjim golom je postao 4. najbolji strijelac Premiershipa , prestigao je Henrya . #legend Prijavi
13. decembar 2014.11 god. comment_195115 Masinica, doveden da prca navijace Celsija, a otici ce kao najbolji igrac Sitija u sezoni 2014/15 Prijavi
13. decembar 2014.11 god. comment_195121 Ma nek prca Pelegrinija smrad, najbolje da potpise neki dugogodisnji ugovor cisto da ispuni zelju dobrom spancu koji ga je sigurno doveo jer mu treba takav igrac, a ne zato da bi prcao glavnog konkurenta. Prijavi
13. decembar 2014.11 god. comment_195127 Balkanci... Bas cudno da naletis na Balkanca na forumu Chelsea Balkan. Prijavi
14. decembar 2014.11 god. comment_195137 A sad u januaru ce se sve svodit na njega i Jovetu :D Kun i Dzeko povrijedjeni, Jaja i jos par crnaca idu na Africki kup, tako da sve ostaje na njemu :D Prijavi
14. decembar 2014.11 god. comment_195143 Pelegrino izjavio da Lampard želi ostati do kraja sezone. Tu dolazimo do onog što je, ja mislim, Wisey napisao. Ispao je šupak i pod krinkom posudbe lagano šuknuo svim navijačima i prešao u mrskog nam protivnika. Znao je on od početka da nema ništa od tromjesečne posudbe i da će ostati do kraja. Šupak. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.