Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

Navijaci na Stamford Bridgeu i na gostovanjima ce uraditi sve osim paljenja dresova i sviranja kurcu protiv Franka.

Classy supporters. A ne Balkanci koji bi samo da divljaju i prave gluposti.

Druze mi na Balkanu se se kroz zivot vodimo emocijam i osecanjima,a Englezi su glup narod to sto je uradio Lampard za svakog normalnog coveka njegov postupak nenormalan.A vi koji ga opravdavate to vam je kao da zivite sa zenom 13.god u braku koja vam se kune u ljubav pa odluci malo da se pojebe sa komsijom,ali vi joj to oprastate ipak ona vasa..e to je Frenk Lampard! Samo za JT26  mogu da stavim ruku u vatru da do koske voli Celzi,za ostale ne bih rizikovao opekotine!

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Druze mi na Balkanu se se kroz zivot vodimo emocijam i osecanjima,a Englezi su glup narod to sto je uradio Lampard za svakog normalnog coveka njegov postupak nenormalan.A vi koji ga opravdavate to vam je kao da zivite sa zenom 13.god u braku koja vam se kune u ljubav pa odluci malo da se pojebe sa komsijom,ali vi joj to oprastate ipak ona vasa..e to je Frenk Lampard! Samo za JT26  mogu da stavim ruku u vatru da do koske voli Celzi,za ostale ne bih rizikovao opekotine!

Aha znači taj što mu nosiš nik je jeban od strane cfc, zanimljivo

https://www.youtube.com/watch?v=uSjY3FsY7O8

Mozeli neko prevesti sta je rekao otprilike, imo sam 4 jedinice iz engleskog.

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH odavno se nisam ovako smejao

Znaci pametno je voditi se osecanjima tj. srcem, a Englezi su glupi jer koriste mozak. Dalje nema potrebe da citam.

Tebe ne treba samo banovati, tebe treba proveriti prvo na IQ testu, a onda kod psihologa pa psihijatra.

jos jednom

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

not-sure-if-youre-a-troll-or-just-an-idi

Mozeli neko prevesti sta je rekao otprilike, imo sam 4 jedinice iz engleskog.

Kaze ne zeli da prica o bivsim igracima, ne bivsim tipa Gallas ili neki sto su zavrsili karijeru,vec o igracima koji su i dalje aktivni i zele isto sto i Chelsea..dakle Lampard zeli isto sto i Chelsea,on je protiv nas. 

Ukratko.

Kaze ne zeli da prica o bivsim igracima, ne bivsim tipa Gallas ili neki sto su zavrsili karijeru,vec o igracima koji su i dalje aktivni i zele isto sto i Chelsea..dakle Lampard zeli isto sto i Chelsea,on je protiv nas. 

Ukratko.

Hvala.

Ako ne osvojimo titulu ove sezone, glavni i odgovorni krivac za to će biti ovaj čovjek. Dao je do sada 4 gola u Premier ligi, od kojih ja za 2 znam da su odlučujuća (volio bih da mi neko nađe i preostala 2). Dakle zabio je nama, a da nije mi bi sada bili na +6, i zabio je danas Leicester za pobjedu, a da nije mi bi bili na +8. Umjesto toga, na samo +3 smo i pitanje je vremena kada će ta razlika iznositi 0.

Dao je i Southampton-u za 0:2 u trenutku kada je Siti imao igrača manje.

Jedan gol protiv Hulla u pobedi od 4:2.

I asistirao je kod prva dva gola u pobedi nad Tottenhamom (4:1).

Bitno da bi kod nas ispustio dušu prošle sezone nakon pola sata trčkaranja. #-o

Masinica, doveden da prca navijace Celsija, a otici ce kao najbolji igrac Sitija u sezoni 2014/15

Ma nek prca Pelegrinija smrad, najbolje da potpise neki dugogodisnji ugovor cisto da ispuni zelju dobrom spancu koji ga je sigurno doveo jer mu treba takav igrac, a ne zato da bi prcao glavnog konkurenta.

A sad u januaru ce se sve svodit na njega i Jovetu :D Kun i Dzeko povrijedjeni, Jaja i jos par crnaca idu na Africki kup, tako da sve ostaje na njemu :D 

Pelegrino izjavio da Lampard želi ostati do kraja sezone.

Tu dolazimo do onog što je, ja mislim, Wisey napisao. Ispao je šupak i pod krinkom posudbe lagano šuknuo svim navijačima i prešao u mrskog nam protivnika. Znao je on od početka da nema ništa od tromjesečne posudbe i da će ostati do kraja. Šupak.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.