3. januar 2015.11 god. comment_197116 Eto ti ga, nije čovjek ni rekao "kunem vam se životom da...". A uostalom, kao da vi nikada niste rekli "nikada neću ovo ili ono" pa kasnije to napravili. Ajde ako ima jedan takav ovdje nek se javi. Sada ga se zbog toga što je "pogazio riječ" pokušava nazvati smećem. Pa dobro, onda je svaki jebeni čovjek obično smeće. Želite dokazati da je Lamps smeće? Dobro, ali morat ćete se bolje potruditi. Nije smeće, al jeste smetljar. Prijavi
3. januar 2015.11 god. comment_197118 Eto ti ga, nije čovjek ni rekao "kunem vam se životom da...". A uostalom, kao da vi nikada niste rekli "nikada neću ovo ili ono" pa kasnije to napravili. Ajde ako ima jedan takav ovdje nek se javi. Sada ga se zbog toga što je "pogazio riječ" pokušava nazvati smećem. Pa dobro, onda je svaki jebeni čovjek obično smeće. Želite dokazati da je Lamps smeće? Dobro, ali morat ćete se bolje potruditi. Ne moramo se mi ni trudit, on se trudi evo već par mjeseci i odlično mu ide... Prijavi
3. januar 2015.11 god. comment_197149 Sve je, sve može biti, ali legenda Chelsea nije, niti će biti, pa ko god ga proglasio, ako ga proglasio takvim.. Za mene, nikad neće bit legenda Chelsea. Prijavi
4. januar 2015.11 god. comment_197184 Vi ste svi zajedno jedno veliko smece, pu jebo vas Lampard,manite se Legende, komentarisite ove retarde sto sad igraju za nas, napadate najveceg igraca kojeg smo imali i najveceg gospodina koji je na teren krocio u plavom dresu. Prijavi
4. januar 2015.11 god. comment_197216 neka lampard ugleda na giggsa i scholesaSent from my Nokia 909 Prijavi
4. januar 2015.11 god. comment_197245 I ti si smetljar ko i on Ma ne moras da nam dudlas, niko ti to nije trazio. Da se prisjetimo sjajnih golova Frenkija, nece se vise radjat slicna masina. https://www.youtube.com/watch?v=fV_rnaBOCBI https://www.youtube.com/watch?v=fpRaMTmH-Y0 Prijavi
4. januar 2015.11 god. comment_197280 nabijem ja na kurac takvu legendu kad ode u rivala legende poput del piera, tottia, raula, giggsa, scholesa, gerrarda se jednom radjaju Prijavi
5. januar 2015.11 god. comment_197315 Ako nam City na kraju uzme titulu tek će tada Lampard za sva vremena biti izdajnik. Ako mi uzmemo titulu, izvući će se iz govana u koja je sam sebe uvalio. Prijavi
5. januar 2015.11 god. comment_197324 It’s always bad to lose to Tottenham because they make DVD’s of it for the next 10 years"—Frank Lampard [spoiler] [/spoiler] Prijavi
6. januar 2015.11 god. comment_197414 Vi ste svi zajedno jedno veliko smece.... A ti bi na svakom POŠTENOM forumu za ovakvu izjavu dobio ban... Prijavi
6. januar 2015.11 god. comment_197420 A ti bi na svakom POŠTENOM forumu za ovakvu izjavu dobio ban... Pripazi malo sa riječima, ivanovic2 je započeo, ti si odgovorio, sad je 1:1 xexe Ako budeš previše elokventan možda dobiješ ban ili zabranu pisanja. Sigurnije ti je jebat mater nekome. Prijavi
6. januar 2015.11 god. comment_197439 evo sta vam neki Dolo prcac porucuje : Evo, posto ne mogu komentirati na facebooku (kada ne mozes biti u pravu, onda je lakse nekoga banati ;) moram raci ovdje. Kao prvo bas me zanima koliko vi ljudi/djeco imate godina??? Jeste li vi ludi kada pisete ovakve stvari, pa da u cace radim 20 godina i onda mi on smanji placu i dode konkurent i kaze mi radi za 3 puta vecu placu normalno da bih otisao i svatko od vas bi uradio isto. Mozete se sada kledu u sta god hocete i govoriti ja ne bih, ali koji god to kaze neka i odgovori jel zna sta znaci zaradivati za kruh. Sada cete reci nije isto, normalno da nije ali takoder nije isto zaradivati 100k i 300k. Drugo, cime je to Lampard ostao duzan Chelsea? Uradio je ono sto nijedan igrac nikada za Chelsea nije, i oni mu nisu mogli ponuditi bolji ugovor, e neka je otisao. To sve govori o upravi kluba. Prestanite biti djeca i pocmite razmisljati malo sta pisete. Klub se voli, ali zar i klub ne bi trebao voljeti? A sto se stranice same tice, jbt postali ste tuga... prvo je bio Torres, sada Lampard. Toliko o ljubavi prema klubu.... Vi se bavite glupim stvarima... fuj... Prijavi
6. januar 2015.11 god. comment_197441 Ono što piše u kolumni, da Frank Lampard iz bajke više ne postoji - možda za autora kolumne, ali za mene i mnoge druge i dalje postoji. Prijavi
6. januar 2015.11 god. comment_197443 Ironija je što svi pričaju o nekakvoj ljubavi prema klubu, seru po tom istom klubu i pljuju po onim drugim navijačima kako bi branili Lamparda. Ti ne navijaju za Čelsi, oni navijaju za Lamparda. Lampsoljupci. :D Frank postoji u bajkama, a u stvarnosti prima 190000 funti i nedeljno i puca mu kurac za sve nas. Prijavi
6. januar 2015.11 god. comment_197493 kakvo je to poredjenje sto ivanovic piseotac, sin, konkurent, wtf?Sent from my Nokia 909 Prijavi
6. januar 2015.11 god. comment_197498 Pa ako ti predjes u drugi klub jer logicno imas vecu platu i slicno to znaci da si obican placenik i da te u chelseaju jedino drzalo to sto si imao dobru platu, uslove i slicno Prijavi
7. januar 2015.11 god. comment_197591 Frank je bio naša najveća ljubav. Sponzoruša nas je prevarila, otišla za arapskom naftom. Mi smo ljubomorni i bijesni. Nestala je ljubav. Lampard; "I would have never signed for another club in the Premier League, not after 12 years at #Chelsea." #Legend Mourinho: "When he decided to go to a direct competitor then love stories are over. I don't believe in stories of passion and heart, maybe I am too pragmatic in football. He did his job as a professional." Prijavi
8. januar 2015.11 god. comment_197647 Evo ga, potvrđeno da nikakva posudba ne postoji :D http://www.theguardian.com/football/2015/jan/08/frank-lampard-manchester-city-premier-league-response-new-york-city-fc?CMP=share_btn_tw Prijavi
8. januar 2015.11 god. comment_197651 Evo ga, potvrđeno da nikakva posudba ne postoji :D http://www.theguardian.com/football/2015/jan/08/frank-lampard-manchester-city-premier-league-response-new-york-city-fc?CMP=share_btn_tw Sta uradi crni Frenki? Prijavi
8. januar 2015.11 god. comment_197659 Evo ga, potvrđeno da nikakva posudba ne postoji :D http://www.theguardian.com/football/2015/jan/08/frank-lampard-manchester-city-premier-league-response-new-york-city-fc?CMP=share_btn_tw Ne mogu da podnesem to sto sam ga dizo u zvijezde,sto sam se zaklinjo u njega ko u mater svoju.Pa jebem mu sve njegovo,od A do Z. Puuuu picko jedna prodana jebem ti famEliju. Prijavi
8. januar 2015.11 god. comment_197660 Nisam uopšte iznenađen ovom informacijom, pa svako ko je i malo realan mogao je do sada shvatiti da mu je priča oko MLS-a bila samo paravan da pređe u City.. Moja jedina želja je da ih kolektivno nabijemo na Stamford Bridgeu... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.