30. novembar 2014.11 god. comment_193858 Padaju ovdje teorije ekipe koja pokušava braniti neodbranjivo, padaju ko kruške. Prvo je bila priča da će samo trenirati sa Cityem. LOL Pa je onda bilo da će odigrati tu i tamo pokojih 10-ak minuta. Zatim su govorili da neće zaigrati protiv Chelseaja nikad. Nakon toga da je samo pozajmica do zime. Bilo je i priča da dolazi u Englesku samo da bude bliže porodici. Ne pokusavam ja nikoga da opravdam,njegov zivot,njegova stvar. Sto se tice teorija koliko ce igrati,da li ce trenirati samo to mislim da smo mi pricali na forumu,ne secam se tih izjava,ali ajde. Nije ni bitno. Sto se mene tice necu ga pljunuti i izvredjati kao neki ovde, reagovao sam najvise zbog vredjanja coveka koji je mnogo dao klubu,a lepo reci kao neki npr; ti Wisey je ok. Ali preteruje se u nekim segmentima. Covek potpisan kao Fabregas ga izvredja. Mislim dajte..pa i taj Fabregas nije voleo Chelsea pre,pa nikada ne znas sta nosi dan,a sta noc, Eto i mnogi drugi pa suu zavrsili ovde u klubu. Mozete da ne postujete njegovu odluku,da se osecate razocarani,ali izvredjati coveka i nazivati svakakvim imenima nije zasluzio realno. Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193859 Od trenutka kada je potpisao za City više ništa nije isto i od tog trenutka smo izgubili dobrog starog Lampsa i kao igrača i kao osobu, jer je on uradio nešto što niko od nas nije mogao ni zamislit. Nije mu ovo trebalo u karijeri... Trebao je se ugledat na Drogbu koji je napustio klub ali i državu jer nije imao namjeru da stoji Chelseaju na putu i da tako jednim jebenim potpisom ugovora uprlja sve godine provedene u Chelseaju. Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193860 Ne pokusavam ja nikoga da opravdam,njegov zivot,njegova stvar. Sto se tice teorija koliko ce igrati,da li ce trenirati samo to mislim da smo mi pricali na forumu,ne secam se tih izjava,ali ajde. Nije ni bitno. Sto se mene tice necu ga pljunuti i izvredjati kao neki ovde, reagovao sam najvise zbog vredjanja coveka koji je mnogo dao klubu,a lepo reci kao neki npr; ti Wisey je ok. Ali preteruje se u nekim segmentima. Covek potpisan kao Fabregas ga izvredja. Mislim dajte..pa i taj Fabregas nije voleo Chelsea pre,pa nikada ne znas sta nosi dan,a sta noc, Eto i mnogi drugi pa suu zavrsili ovde u klubu. Mozete da ne postujete njegovu odluku,da se osecate razocarani,ali izvredjati coveka i nazivati svakakvim imenima nije zasluzio realno. Vrijeđati ne, kritikovati da. Nemoj obraćat pažnju na tog lika. Šta još nije nikako spomenuto jeste koliko je hinjski potez potpis za New York FC, sve je to bio paravan samo da bi mogao preći u City. Jer kako bi izgledalo da je odmah prešao u City? Gadi mi se ovo sve iskreno. I kao što King kaže, Drogba je otišao odmah u Kinu, tj. kasnije u Tursku. Čovjek je poručio na rastanku da će doći ako treba da kosi travu (doslovno je ovo rekao), nije nam prodavao nikakva sranja o zahvalama i lijepim godinama. Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193866 Tačno tako, Drogba je pravi pravcati primjer kako ustvari legenda treba da reaguje. Zar stvarno mislite da nije mogao Lamps otići u Francusku, Italiju, Indiju, Kinu, groma, boga?? Itekako je mogao i da mu klub znači, kao što je on nama, tako bi i uradio, al jok, frajer bum pa još u City. I malo mu sve to, sad se po medijima vucara i izjavljuje kako mu je žao, krivo il šta već, što kasni za nama, ma pu sram ga bilo.. Od legende, do gnjide jedne obične je došao (u mojim očima, a vjerujem i mnogima). Volio bih da se nikad više ne vrati u klub, ni jednu mu poziciju ne bih dao u klubu, niti jednu. Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193867 Vidim ima poredjenja sa Fabregasom, po tome sto je prije pljuvao nas, a sad nas kao gotivi. Po meni velika je razlika, pogotovo jer za Fabregasa znam da igra za pare i zato jer je profesionalac, znam i da ne voli Chelsea, ali i dalje ga postujem jer kakogod, on ipak igra za nas. Dok je Lamps, Lamps je poseban par opanaka, iz razloga sto je on u mojim ocima bio Bog, zato sto sam ga volio vise od roditelja, zato sto sam ga toliko gotivo da sam uramio njegov dres, zato sto sam ga drzao na avataru bench foruma pet godina i nakon svega toga on uradi to. I hajde dobro, kontam nece dugo, to je samo privremeno, i predjem preko toga. Zatim dolazi utakmica sa Cityem i on ulazi u igru, muka mi dok ga gledam u tudjem dresu, ali dobro je, ponasam se kao da mi je svejedno, vodimo i boli me briga sto igra protiv nas. Ne prolazi dugo, a City daje gol, posto hvatam stream ne vidim ko je dao gol pa cekam replay neznajuci ko je strijelac, trenutak kasnije vidim Lampsa u kadru, tek tad kopcam, on nam je dao gol. Neopisiv trenutak, kao da imam noz zaboden u prsa. Kao da u tom trenutku pocinjem osjecati nesto cudno, kao neku odbojnost prema njemu. Tad sam skontao da vise ne postujem tog covjeka, covjeka kojeg sam volio vise od djevojke... Dolaze zatim svakakve izjave, svakakvi novinski naslovi, ali mene jednostavno boli uvo, ne zelim ni da mu vidim facu, niti cujem bilo sta u vezi njega. Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193872 Ne može biti veći od Zole. Ovako to legende rade: https://www.youtube.com/watch?v=_uuVZcnPCwQ Jedina i prava legenda i najbolji strijelac u historiji kluba. Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193874 Evo ti legende.. Kako ga je lijepo vidjeti da se bori za svoje [media]http://www.youtube.com/watch?v=hUaa3a50bzg[/media] Prijavi
1. decembar 2014.11 god. comment_193875 U redu je da imate pogresno misljenje o Legendi bez znanja cele situacije, da ne pominjem preuvelicavanje stvari i svrstavanje Citya u rivale i klubove u koje nikako ne sme da se predje (na pozajmicu), ni za zivu glavu!! Vasa stvar, bas me briga. Imate pravo na to. Nije u redu da ga vredjate. Nadam se da ce moderatori obrisati te komentare i kazniti takve gluposti. Sramota za forum. Pozdrav za vas sto vredjate Super Franka, od njega licno: PS Bas bih voleo da cujem Terryjevu izjavu o Lampardu, nadam se da ce ga novinari pitati tako nesto. Prijavi
1. decembar 2014.11 god. comment_193876 Pa jebote hljeb sta je tebi u glavi majstore? Koji te prenos opuco, koji kurac...stidi se sto branis boje drugog engleskog kluba sem nas, STIDI SEEE!!!!!! Kolko si ti nama dao i klubu, toliko smo i mi tebi, a i klub. A sad nas varas sa Sitijem. mrs Prijavi
1. decembar 2014.11 god. comment_193877 ostaje gorak ukus, kao kad se zaljubis u neku djevojku i sve ti bude savrseno s njom, naprosto ne mozes vjerovati kakvu si osobu nasao i imao uz sebe a onda ona napravi nesto sto nikada ne bi ni pomislio da ce napraviti. Volis je i dalje al ne kao prije. Prijavi
1. decembar 2014.11 god. comment_193892 Nije u redu da ga vredjate. Nadam se da ce moderatori obrisati te komentare i kazniti takve gluposti. Sramota za forum. Slazem se u potpunosti, nema potrebe da se vrijedja covjek koji skoro cijelu karijeru proveo u klubu, ako treba kritikovati neka kritikuju ali netreba vrijedjati igrace, ako treba nek se tema malo i zakljuca da se smire strasti ali nema potrebe da citamo iste komentare jedni za protiv, drugi ga kritikuju i sve u krug tako. Prijavi
1. decembar 2014.11 god. comment_193895 Asked if he could believe how well things had gone since his moved to the North West, Lampard said: 'No, I didn't really know what to imagine. 'After such a long time at one club you're so ingrained in that club, you come to a different one I think all I wanted to show was that I'm here to work hard and try and help in any way I can. 'At moments I've been able to do that and I think fans appreciate that. I certainly appreciate it back - it's been very nice for me to come up here to such a big club and get that reaction straight away.' Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2855903/Frank-Lampard-pleased-start-life-Man-City-netting-against-Southampton.html#ixzz3KeKPZN8t Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook Prijavi
1. decembar 2014.11 god. comment_193904 Sreca pa je Roman Abramovic covek od princima i morala,pa ova picka od coveka zvana Lampard nikada nece prici vise Stamford Bridz mada ce uvek imati status legende. Prijavi
1. decembar 2014.11 god. comment_193907 Sreca pa je Roman Abramovic covek od princima i morala,pa ova picka od coveka zvana Lampard nikada nece prici vise Stamford Bridz mada ce uvek imati status legende. Fabregas smanji gas, nemoj da si takav pas, pisi fino i ne vrijedjaj, Benjamina ne zakeraj. Psovat mores svome tati, ovo nisu emirati. Ajmoo veselooo Prijavi
1. decembar 2014.11 god. comment_193915 Iznenađen sam kako dobro igra u Cityu , i zadnje kolo ušao , dao go i učestvovao u akciji kod trećeg gola . Bravo najveći igraču Chelsea svih vremena . Prijavi
1. decembar 2014.11 god. comment_193927 Vrijeđati ne, kritikovati da. Nemoj obraćat pažnju na tog lika. <script> //</script> NA ovo sam uglavnom mislio. Vise sam reagovao na vredjanja. A ovaj covek je toliko klubu dao da nije u redu da se vredja. Prijavi
1. decembar 2014.11 god. comment_193936 Slazem se u potpunosti, nema potrebe da se vrijedja covjek koji skoro cijelu karijeru proveo u klubu, ako treba kritikovati neka kritikuju ali netreba vrijedjati igrace, ako treba nek se tema malo i zakljuca da se smire strasti ali nema potrebe da citamo iste komentare jedni za protiv, drugi ga kritikuju i sve u krug tako. Pa upravo je to i smisao foruma, znači da imaš forumaše koji su ZA i forumaše koji su PROTIV.. I zajebite više to zaključavanje tema čim se počne bilo kakva duža diskusija, odmah hajde da zaključamo temu. Šta treba, da imamo svi isto mišljenje o svemu.. Prijavi
1. decembar 2014.11 god. comment_193941 I zajebite više to zaključavanje tema čim se počne bilo kakva duža diskusija, odmah hajde da zaključamo temu. Mudro zboris dobri covjece, najbolja recenica odkad je ovog Foruma. Lampard da je covek ne bi u 36.god pred kraj karije otisao u Siti,taj voli samo novac kakv crni Celzi..da je tako igrao bi u QPR ne kod konkurenta Celzija! Pa ni taj tvoj sto mu nik nosis, nije neko "zlato" od covjeka, t.j. Lampard je gospodin za njega a i za mnoge druge, tako da mu se svi mogu sagnut, ti, Roman, Murinjo i Uprava (svi koji su natjerali covjeka da mora da ide od svoje kuce da bi mogao jos da igra na vrhunskom nivou) i svi oni ostali koji ga pljuju. LAMPARD JE IKONA, ne Celsija, ne Engleske, ne Evrope,nego svijetske fudbalske scene. Prijavi
1. decembar 2014.11 god. comment_193960 http://www.dailystar.co.uk/sport/football/413219/EXCLUSIVE-Frank-Lampard-4MILLION-Man-City-Chelsea-Premier-League-title Prijavi
1. decembar 2014.11 god. comment_193961 http://www.dailystar.co.uk/sport/football/413219/EXCLUSIVE-Frank-Lampard-4MILLION-Man-City-Chelsea-Premier-League-title 31. januara treba mu na lijep način poručiti šta mislimo o njemu. Prijavi
1. decembar 2014.11 god. comment_193962 31. januara treba mu na lijep način poručiti šta mislimo o njemu. Prijavi
2. decembar 2014.11 god. comment_193979 Navijaci na Stamford Bridgeu i na gostovanjima ce uraditi sve osim paljenja dresova i sviranja kurcu protiv Franka. Classy supporters. A ne Balkanci koji bi samo da divljaju i prave gluposti. Prijavi
2. decembar 2014.11 god. comment_193994 Sreca pa je Roman Abramovic covek od princima i morala,pa ova picka od coveka zvana Lampard nikada nece prici vise Stamford Bridz mada ce uvek imati status legende. Kvota 1,25 da ces uskoro popiti bananu, stavljam te u fiks. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.