2. januar 2015.11 god. comment_196971 kao primitivni balkanac i sta vec jos, mogu otvoreno reci, zahvalan sam mu za sve, ali on legenda nije. Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196973 Nazvati jednog Lamparda pickom i izdajnikom i jebati mu sve po familiji je "drugacije misljenje" koje me natera da pomenem PRIMITIVNE BALKANCE jer i jesmo primitivni u proseku. jbg sta cu kad je tako Mislim da si i ranije u nekoj drugoj temi spomenuo primitivne Balkance, nevezano za Lamparda. Mrzi me da kopam, ali obratiću pažnju na tvoje postove. Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196974 Steven Gerrard: "Ovo je najteža odluka u mom životu, jedan dio mog srca je slomljen. Otići ću negdje gdje neću moći igrati protiv Liverpoola jer to ne bih mogao podnijeti." Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196975 Mene samo zanima kako bi se npr. UziceCFC, ali i ostali forumaši, osjećali kad bi Terry na kraju sezone potpisao za United ili City? Naravno, to je u domenu naučne fantastike, jer takva legenda ne bi dozvolila sebi takvo nešto makar na prosjačkom štapu bio. Druga stvar je kad ti je jedan klub samo prolazan, kakav je Lampardu Chelsea bio, pa dalje ne biraš gdje ćeš igrati. Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196976 Kao primitivna balkanska seljacina jos jednom kazem da je PICKA i IZDAJICA. Ni u cemu na svijetu se ne zivi od stare slave, pa tako ni on u mom srcu vise ne zivi kao idol i kao legenda. Za mene je samo bivsi igrac MOJE SVETINJE. Ja, kao primitivna balkanska seljacina, osjecam se vise odan klubu nego sto je on od trenutka kad nas je zamijenio svjetlijom bojom. I klub za koji navijam je iznad svakog igraca!! Malo je rec da je pametovanje kad neko opravdava njegov potez i pominje neke prosle stvari, tvrdim da ga volim kao i svi ovdje, mozda cak i vise. Pardon, volio. PU!! Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196982 Pričajte šta oćete, ali ovo Terry nikada nebi napravio, nikada, kada ga je onaj mali bolesni dečko iz Irske pitao: '' Jesi li ikada mislio otići iz Chelsea?'' Terry mu je odgovorio: '' Ja? Nikada.. Nikada.. Čak ni kada sam bio mlađi, nije bilo tog novca koji bi me odveo.. Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196989 Nisu mu nudili jednogodisnji ugovor a i sam Mourinho je potvrdio da je ostavio Lamparda da bi to otezalo razvoj mladih igraca u klubu. Svejedno je mogao izbjeci igranje za one cigane. Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_197003 On je klupska legenda i uvijek će biti - rekao je Terry. Sta vam jos treba?Source: http://chelseabalkan.com/index.php/201501024485/vijesti/izjave-i-intervjui/terry-nazalost-lampard-zabija-u-cityjevom-dresu.html Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_197006 Pa jeste, to niko ne poriče... Ali nije najveći, ne može u isti koš sa Drogbom i Terryjem. Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_197021 Covjek je profesionalac, jedna od stvari zbog koje smo ga svi zadnjih godina obozavali. Sad mu se to uzima za zlo. Chelsea nije htio produzit ugovor, on je dokazo da moze jos igrat na vrhunskoj razini. Za mene je i dalje legenda u rangu Terrya i Drogbe. Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_197026 za mene nikad nece biti iznad terrya i drogbe, nikad.Sent from my Nokia 909 Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_197035 Zauvijek ce mu ostati mrlja u karijeri jer nije jebao saigracu zenu. NEVER LEGEND !!! Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_197049 Za mene osobno je mrtav čovjek nakon ovog produžavanja "posudbe" u Cityu. Ispao je obično govno na kraju karijere. Nakon što u Chelseau stekneš status koji je on imao, jednostavno nema tog Boga da pređeš u bilo koji londonski klub, bilo koji mančesterski klub ili Liverpool. Pređi kud god hoćeš u svijetu ali u te klubove NE MOŽEŠ i točka. Da je i u Barcelonu otišao riječ mu ne bi rekao. Ovako se posrao na sve što je ikad napravio u plavom dresu. Još mu sad samo fali da sljedeću sezonu pređe iz Citya u Tottenham i da onda za vrhunac sranja u vlastiti tanjur nakon toga potpiše za Millwall pa da zadnje godine profesionalne karijere provede u nastojanju da ih vrati u Premierligu... :-q [-( Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_197050 On je klupska legenda i uvijek će biti - rekao je Terry. Sta vam jos treba? Misliš da je Terryu svejedno što je Lampard otišao u City, normalno da će za javnost reći sve najbolje o Lampardu, ali vjerujem da je se Terry bar 2% razočarao u Lamparda. Jedva čekam da završi karijeru pa da se sjeti u kojem je klubu stekao ime, pa da počne izjavljivati sranja o nekoj ljubavi prema Chelseaju... Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_197051 ocemo gleta ovo lik ima para koliko oce koji ce mu kurac igranje s 36 god i jos u direktnog rivala misin koji kurac da iman tliko para ne bi se mica iz kreveta jeba bi zenu i dok nje nema ima bi orgije sta izmislja pizdarije Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_197060 http://www.dailystar.co.uk/sport/football/418197/EXCLUSIVE-Former-Chelsea-Frank-Lampard-talks-long-term-deal-Man-City :D Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_197061 Jedva čekam da završi karijeru pa da se sjeti u kojem je klubu stekao ime, pa da počne izjavljivati sranja o nekoj ljubavi prema Chelseaju... Jesam li ja možda propustio neki članak u kojem Lamps sere po Chelseaju? Ili to što je otišao u Shitty mora značiti da ne voli Chelsea? Čini mi se da su moji načini razmišljanja dijametralno suprotni većini ovdje. Kako god....I da, u jednu stvar sam siguran. Kada prođe nekoliko godina, kad se Lamps umirovi, bit će vam žao što ste ga zvali svakakvim imenima. Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_197062 Jesam li ja možda propustio neki članak u kojem Lamps sere po Chelseaju? Ili to što je otišao u Shitty mora značiti da ne voli Chelsea? Čini mi se da su moji načini razmišljanja dijametralno suprotni većini ovdje. Kako god....I da, u jednu stvar sam siguran. Kada prođe nekoliko godina, kad se Lamps umirovi, bit će vam žao što ste ga zvali svakakvim imenima. Ako bi nam za nekoliko godina trebalo biti žao zbog mišljenja koje sada imamo o Lampardu onda bi i njemu trebalo biti žao zbog odlaska u City, ako ima karakter treba da mu bude žao.. Prijavi
3. januar 2015.11 god. comment_197078 Produžuje ugovor do 2016.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Prijavi
3. januar 2015.11 god. comment_197093 Jesam li ja možda propustio neki članak u kojem Lamps sere po Chelseaju? Ili to što je otišao u Shitty mora značiti da ne voli Chelsea? Čini mi se da su moji načini razmišljanja dijametralno suprotni većini ovdje. Kako god....I da, u jednu stvar sam siguran. Kada prođe nekoliko godina, kad se Lamps umirovi, bit će vam žao što ste ga zvali svakakvim imenima. Jesi ocigledno. Evo par clanaka u kojima sere po Chelseaju: "Lampard pogodio protiv bivseg kluba za remi", "Lampard proitv Southamptona cuva prikljucak za Chelseajem", "Lampard protiiv Sunderlanda za izjednacenje na tabeli", "Lampard produzio ugovori da pomogne Cityu u borbi za titulu" . Ne treba on nista reci, djela govore, igracina i profesionalac jeste, ali o tome kakav je covjek ne treba razglabati. Da je presao u PSG ne bih mu slovo "a" rekao, a on ni jedan ni dva ni tri, nego hop pa u glavnog konkurenta za titulu. Prijavi
3. januar 2015.11 god. comment_197099 Izjava iz maja 2013. godine. Dokaz da ovaj čovjek ne zna šta znači obećanje i da je čovjek bez karaktera. Pojednostavljeno, licemjer. “There were a couple of opportunities to stay here [in the Premier League] but I can’t imagine playing for anyone else after being 12 years at Chelsea. I’ve got a lot of respect for a lot of other Premier League clubs, particularly the top ones, but I'm not sure I could have done that." Prijavi
3. januar 2015.11 god. comment_197106 Napisao sam jucer kolumnu, a danas stari odnese racunar u radnju. Ne mogu ti poslati reLo dok ne dodjem do teksta. Prijavi
3. januar 2015.11 god. comment_197114 “There were a couple of opportunities to stay here [in the Premier League] but I can’t imagine playing for anyone else after being 12 years at Chelsea. I’ve got a lot of respect for a lot of other Premier League clubs, particularly the top ones, but I'm not sure I could have done that." Eto ti ga, nije čovjek ni rekao "kunem vam se životom da...". A uostalom, kao da vi nikada niste rekli "nikada neću ovo ili ono" pa kasnije to napravili. Ajde ako ima jedan takav ovdje nek se javi. Sada ga se zbog toga što je "pogazio riječ" pokušava nazvati smećem. Pa dobro, onda je svaki jebeni čovjek obično smeće. Želite dokazati da je Lamps smeće? Dobro, ali morat ćete se bolje potruditi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.