21. septembar 2014.12 god. comment_188480 Ovaj čovjek je ponovo pokazao zašto je moj idol. Istinski gospodin, lider, profesionalac, strijelac, pravi Plavac! Sretno legendo!", napisao je Drogba na instatgramu. Evo kada ulazi na teren. http://www.dailymotion.com/video/x26dfnm_frank-lampard-legend-respect_sport Prijavi
21. septembar 2014.12 god. comment_188504 Ako stvarno bude igrao u nedelje kako Pelegrinjo kaže, rastu nam šanse. :D Ala se popišao po meni jebo ga hljeb. :D Ovo računam kao autogol. A dobro, prošle nedelje Teri, sad Lampard, dešava se. :D Prijavi
22. septembar 2014.12 god. comment_188552 Osjecaj nikad ruzniji, cak i dan poslije. Bice zadugo, al nista nije jace i vece od onoga sto je dao za nas. Legenda zauvijek, samo je pokazao da su nasi igraci klasa, njihovi ne bi dali gol jos 90min :D :D Prijavi
22. septembar 2014.12 god. comment_188558 Ali od onoliko igrača baš da nam on postigne gol X_X Šta mislite da li je namjerno ono pred kraj uništio napad Citya i šutirao loše sa nekih 30 metara :D Prijavi
22. septembar 2014.12 god. comment_188559 Ali od onoliko igrača baš da nam on postigne gol X_X Šta mislite da li je namjerno ono pred kraj uništio napad Citya i šutirao loše sa nekih 30 metara :D Kurac namjerno, htio zabit i drugi. Prijavi
22. septembar 2014.12 god. comment_188563 Ovaj Omar na sve misli, pogledajte sat pored kreveta :D A procitao sam i jedan komentar, mislim na fb.. Kaze "Lampard je znao kako je obezbedjen autobus,on ga je i otkljucao, ima kljuc" :D hhhahaa pao sam na komentar. Prijavi
22. septembar 2014.12 god. comment_188571 Ma ovoj LEGENDI ne smijemo nista zamjeriti. Mnogo je on nas zaduzio da bi mu nesto zamjerili. Ja sam ostao u soku jucer kada je dao gol i nisam mogao vjerovati kud bas on, ali ja mu nista ne zamjeram niti cu ikada. Prijavi
22. septembar 2014.12 god. comment_188572 e sad sam nesto htio reci i zaboravio da, kad je Lampard zabio gol, tesko mi je bilo palo, nekav sok, nevjerica stali, cudan osjecaj, isto ko kad te neko tvoj ošamari bas sam pomislio, pa ovo ce nama faliti, ovakvi golovi iz ovakvih situacija i kad zagusti, ovo su tipicno lampardovi golovi, klasika, a ko ce kod nas zamjeniti lampsa trenutno? ko ce kod nas ovako zabiti gol kad zatreba? ponovice se nama dosta utakmica kao one protiv Ville, Evertona, West Hama, na kojima je Lamps uvjek tu iz drugog plana iznenada se ubacivao i zabijao, kao jucer svakako, ja se opet s tim ne mogu pomiriti sto je otisao u City, ne mogu ga gledati da vjerovatno svoje zadnje utakmice igra u Cityu Prijavi
22. septembar 2014.12 god. comment_188578 Jest čovjek ljudina...Kako mi je sjebano gledat ga ovakvog... Prijavi
22. septembar 2014.12 god. comment_188586 Jest čovjek ljudina...Kako mi je sjebano gledat ga ovakvog... A vidi Banetu face "pa kud baš ti jebem ga" a Lamps u fazonu "ne pitaj me ništa" Prijavi
22. septembar 2014.12 god. comment_188603 Možda smo u utakmici protiv Citya njegovim golom izgubili dva velika boda, ali Lampard nam je omogućio još jednu pobjedu, a to je pobjeda naših navijača. Svi su samo čekali da navijači Chelseaja koji su bili na Etihadu izvižde Lamparda i da mogu reći "plastični navijači ne poštuju nikog" ali naši navijači su odradili sjajan posao, a i Lampard navikao sve ove godine pa i u dresu Citya prvo otišao da pozdravi naše navijače. Prijavi
23. septembar 2014.12 god. comment_188638 Ne bi me čudilo ni kad bi nekim čudom ostao do kraja sezone http://www.express.co.uk/sport/football/514274/Chelsea-legend-Frank-Lampard-set-to-EXTEND-loan-deal-at-Man-City Prijavi
23. septembar 2014.12 god. comment_188639 Ne bi me čudilo ni kad bi nekim čudom ostao do kraja sezone http://www.express.co.uk/sport/football/514274/Chelsea-legend-Frank-Lampard-set-to-EXTEND-loan-deal-at-Man-City Trebalo bi da te cudi, ovo je zato sto moraju imati engleze u timu, vjerovatno ce kupiti jednog ili 2 u januaru, ali ipak :D Prijavi
23. septembar 2014.12 god. comment_188656 To ti je kada i klub za koji igraš i klub iz kojeg dolaziš na pozajmicu imaju istog vlasnika, onda može kako se kome digne. Prijavi
23. septembar 2014.12 god. comment_188664 KURAC NIJE PLAKO. FL8 <3 prije bi reko da je ovo print screen sa videa, a vjerovatno se nasmijao ili nešto Prijavi
23. septembar 2014.12 god. comment_188671 prije bi reko da je ovo print screen sa videa, a vjerovatno se nasmijao ili nešto ne znam zašto bi se smio, je l se terry smio kad je zabio autogo protiv svonsija Prijavi
23. septembar 2014.12 god. comment_188678 Kakvo nezvanicno SKYSPORTS saznaje Lampard ostaje u Sitiju do duela na Stamford Bridzu kada se od njega ocekuje het trick za oprostaj od Celsijevih navijaca i PREMIERSHIPA Prijavi
24. septembar 2014.12 god. comment_188702 prije bi reko da je ovo print screen sa videa, a vjerovatno se nasmijao ili nešto gore negdi sam stavia link videa, pogledaj paš vidit da mu se plače... Prijavi
24. septembar 2014.12 god. comment_188737 Opet postigao gol, samo naprijed legendo, zaboravio sam napisati njegovu izjavu sa nasim novinarem nakon utakmice sa Manchester Cityem pa cu napisati kad budem imao vise vremena imam tu izjavu s nase televizije. Prijavi
24. septembar 2014.12 god. comment_188740 Op op nocas dva gola dao :D vraca se u formu Lamps, sad kad krene da terorise po PREMIERSHIPU :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.