5. septembar 2014.12 god. comment_186442 Eto vidite. Lamps legenda. Vratit će se u stručni stožer. Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186518 Jednostavno, legendarni Frank Lampard nedavno je ispričao kako je shvatio da je došlo vreme da se povuče iz reprezentacije Engleske, što je i uradio ovog leta."Ćaskao sam nešto sa Lukom Šoom i pomenuo Tonija Adamsa, kada sam primetio da on nije zapravo znao o kome uopšte govorim. Zastao sam i rekao: 'Je l' se ti to sprdaš sa mnom?', a on me je pitao: 'Za koga je on igrao?'", ispričao je Lampard za "The Sun" i konstatovao:"Iste sekunde znao sam da meni tu više nije mesto". Prijavi
13. septembar 2014.12 god. comment_187171 Moj 7000ti post ide na temu igrača zbog kojeg sam počeo pratiti fudbal,zbog kojeg sam počeo navijati za Chelsea. Najveći igrač u historiji Chelsea po meni . Najbolji stijelac kluba sa Stamford Bridgea . Lampard je jedan od najpodcjenjenijih igrača u fudbalu . Vezni igrač koji je dao toliko golova , toliko važnih golova . Igrač za velike utakmice . Igrač koji nema niti jednog incidenta rekao bi gospodin u kopačkama . Igrač koji istinski voli "naš" klub . Imao je mnogo ponuda tada većih klubova od Chelsea , bolje uslove ali svejedno je ostao u Chelseau. Majku mu je umra , bio je jako vezan za nju ali nakon par dana je odigrao jako važnu utakmicu protiv Liverpoola i ne samo to nego je i preuzeo odgovornost , izveo je taj penal i ne trebam ni govoriti da je postigao pogodak. Svim igračima u akademiji ali i svim profesionalcima može biti nogometni uzor . Mnogi treneri su rekli da nisu radili sa takvim profesionalcem kao što je Lampard . . . SUPER FRANKIE LAMPARD <3 [media]https://www.youtube.com/watch?v=JtiJ-COs6Fc[/media] Prijavi
13. septembar 2014.12 god. comment_187194 Sretno danas legendo, uvali ga :)>- Pocinje za Siti protiv Arsenala :(( zašto taj smajlić molim te ? Prijavi
13. septembar 2014.12 god. comment_187197 zašto taj smajlić molim te ? Tuzno mi je da ga vidim u drugom dresu Prijavi
13. septembar 2014.12 god. comment_187200 Nadam se da neće pokazati ništa i da će ih Arsenal nakantati barem 2-0. Prijavi
18. septembar 2014.12 god. comment_188063 http://www.youtube.com/watch?v=k4EiarJzZ08#t=42 Izabrao je idealnih 11 za njega. Naravno City nas prca sa njim u dresu,ali ajde. Tu su izmedju ostalog, Cech, Bane, Cole, Terry, Drogba. Prijavi
18. septembar 2014.12 god. comment_188082 Zaboravio je Maloudu, Kalou-a, Dzo Kola, Essien-a :D Prijavi
19. septembar 2014.12 god. comment_188111 http://www.chelseabalkan.com/201409183811/vijesti/izjave-i-intervjui/drogba-porucio-navijacima-lampard-je-nas-molim-vas-ne-okrecite-mu-leda.html slažem se s drogbom! lampard je naš i uvijek će bit!! Prijavi
19. septembar 2014.12 god. comment_188116 Lampard bira: Najboljih 11 na svijetu Nogometaš Manchester Cityja Frank Lampard otkrio je imena 11 igrača koji po njegovom mišljenju čine najbolju ekipu na svijetu. Lampard je za svoj tim odabrao formaciju 4-4-2. Na gol je postavio bivšeg saigrača iz Chelseaja Petra Čecha. "Sretan sam što sam imao priliku igrati s njim. On je kompletan golman", rekao je Lampard. Poziciju desnog beka dodijelio je srbijanskom reprezentativcu Branislavu Ivanoviću, s kojim je također igrao u Chelseaju. "On je veoma snažan timski igrač i odličan desni bek". Kada je riječ o stoperima, odlučio se za kapitena Manchester Cityja Vincenta Kompanyja i kapitena Chelseaja Johna Terryja. "Terry je vođa i sjajan defanzivac. Kompany je također fantastičan i teško ga je proći u situaciji jedan na jedan". Na poziciju lijevog beka postavio je Ashleyja Colea. "On je jedan od najboljih lijevih bekova na svijetu, možda i najbolji. Konstantan je i odličan je igrač". Desno krilo pripalo je Cristianu Ronaldu. "Kompletan je igrač koji postiže sve vrste golova. Jedan je od najvećih igrača na svijetu". Sredina terena prema Lampardovom izboru pripada Xaviju Hernandezu i Andresu Iniesti. "Imao sam sreće da igram protiv njih. Dva odlična igrača Barcelone i Španije koja mnogo poštujem. Protiv njih je teško igrati". Na lijevom krilu je Gareth Bale. "On je osvojio Ligu prvaka u svojoj prvoj godini u Real Madridu. Odličan je igrač". U napadu se odlučio za Didiera Drogbu, bivšeg saigrača iz Chelseaja."Didier je vjerovatno najbolji igrač s kojim sam igrao. On postiže golove u važnim utakmicama. Odličan je u svlačionici i mnogo ga poštujem". Kao drugog napadača je Lampard imenovao Lionela Messija. "Najbolji je igrač na svijetu, možda i svih vremena. On je genije. Volim ga gledati dok igra", završio je Lampard. Prijavi
19. septembar 2014.12 god. comment_188142 Ako stvarno bude igrao u nedelje kako Pelegrinjo kaže, rastu nam šanse. :D Prijavi
19. septembar 2014.12 god. comment_188154 "To je fudbal, njegov život i odluka. Poštujem to! Nisam očekivao da će doći u Mančester siti na pozajmicu. Da ste me pitali pre četiri-pet godina da će Lampard da pređe u Siti, rekao bih da je to ravno čudu. Nisam očekivao ni kada je otišao u Njujork", rekao je Mou Prijavi
19. septembar 2014.12 god. comment_188160 Joj ako on izađe protiv nas u nedjelju, tačno ne znam, teško će mi pasti, baš teško :( :-< Prijavi
19. septembar 2014.12 god. comment_188163 S njim il bez njega, mi uzimamo 3boda :D nadam se da ipak nece igrat Prijavi
20. septembar 2014.12 god. comment_188182 Pa neka igra šta sad, on je sada igrač Citya i normalno je da ga trener ima pravo koristiti u svakoj utakmici pa tako i protiv nas. Ako ćemo ići takvom logikom onda Fabregas ne bi trebao igrati protiv Arsenala.. On je naravno naša legenda i zaslužuje sve naše poštovanje ali sada je činjenica da igra za našeg rvala. Prijavi
20. septembar 2014.12 god. comment_188268 Fabregas za nas protiv Lamparda u dresu drugog kluba. Jebem te zivote Prijavi
21. septembar 2014.12 god. comment_188277 Lampard ce uci u igru jedino da isprovocira sve ljude koji vole Chelsea. Zato ga je i City uzeo, tj NY prosledio. Peckanje i podbadanje. Lampard im ne moze pomoci u igrackom smislu, jako tesko... Bojim se samo ako bude penal za nas i ako bude Lamps igrao da ne uzme da suta penal :D :D :D jbg godinama je to radio. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.