Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

Bolje bi bilo da manje sviras kurcu. Kakve si ti sve gluposti pisao na temi o Willianu/Schurrleu, pa ti nijednom nisam rekao da bi bilo bolje da nista nisi napisao.

Lamps je najveci igrac u istoriji Chelsea, tacka.

Moj komentar na ovo je hahahhahahahahhhhahahahhahahaha...

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Kakve veze nedostatak trofeja u istoriji ima veze sa rivalitetom?

To sto neka ekipa trenutno ima jak sastav, ne mora da znaci da nam automatski postaje rival. Ako City bude ovako jak jos 5-10 sezona, vremenom ce nam postati rival.

Ne mrzim City nimalo, jer mi je cudno da su oni u TOP4, kao sto mrzim Liverpool, United, Arsenal, Tottenham... Ne volim ni Fulham.

Zamislite Swansea u borbi za titulu za koju godinu. Hoce li nam i oni biti rivali? Ako hoce, onda neko ovde ne zna sta "rival" predstavlja.

Mrzis? Pa ti si pun mrznje. Uzivaj malo u zivotu i opusti se. Sta imas od ovoga?

kako neko ko je osvojio u posljednjih par sezona, dvije titule premiershipa nije rival? pa pobogu i mi se borimo za istu titulu, sto City automatski stavlja u polozaj rivala, nismo mi ekipica sredine tabele

kako neko ko je osvojio u posljednjih par sezona, dvije titule premiershipa nije rival? pa pobogu i mi se borimo za istu titulu, sto City automatski stavlja u polozaj rivala, nismo mi ekipica sredine tabele

Ma logicno, ovdje ljudi sami sebe pokusavaju ubijediti da je presao u Hull ili Sunderland, a ne u klub koji nam je veliki konkurent na svakom mogucem frontu i koji nas je popisao ovim potezom, sto u fudbalskom, navijackom a isto tako i u smislu PR-a i brenda kluba.
Postoje vise vrsta rivala, oni tradicionalni i gradski, oni geografski tj navijacki, a isto tako i oni kompetetivni u koje spada i City.
Pocela je prica kako je mogao goru stvar napraviti umjesto da se pitamo zasto je ovo uopce uradio. Opravdanja, nekog smislenog i logicnog objasnjenja, ja ne vidim.

Neki ovdje previše filozofiraju i to me nervira, žele ispati pametniji od ostalih a neki traže glupe argumente da bi opravdali Lamparda... , Ču City nam nije rival.

Ovo je moderan fudbala u kojem istorija ne igra veliku ulogu i to što je City dio istorije proveo u drugoj ligi nije mjerodavno ilei relevantno, relevantno je to da se borimo za isti cilj sa ekipom koja ima najjači igrački kadar i koja je dva puta bila prvak u zadnje tri godine. 

Ja sam objasnio kako stvari stoje iz mog ugla, zašto Siti ne smatram rivalima u pravom smislu, da me ne pogađa uopšte njegov odlazak tamo (niko to ne treba da dozvoli) i da se uopšte ne sekiram zato što je tridesetšestogodišnjak pojačao šampiona, iskreno, da je dovoljno kvalitetan ne bi on sad bio tamo. Vaš problem ako ćete i dalje da kukate jer vas je izdao heroj.

Završih i sa ovom temom.

Mrzis? Pa ti si pun mrznje. Uzivaj malo u zivotu i opusti se. Sta imas od ovoga?

na osnovu jedne reci si shvatio da sam pun mrznje i da ne uzivam u zivotu...

hteo sam da stavim "mrzim" pod navodnike. bolje da sam napisao "ne volim" ili "ne simpatisem", kako god. mrzeti je teska rec koju sam upotrebio na brzinu, bez previse razmisljanja.

Nisam bio tu 2 nedelje, pa da dam neko svoje misljenje. 

Lampard je ikona Chelsea i to ce ostati zauvek. Nije ostao u Evropi a kamoli u Engleskoj, otisao je za Ameriku, dobio unosan ugovor 100% i hoce da zaradi, zasluzuje svime sto je dao za Chelsea i svime koliko je zrtvi podneo zbog istog tog tima, koliko je radosti doneo navijacima itd... Slucajno je vlasnik NY vlasnik i Citya, rekli su mu da ide da odrzi formu i to je to. 

Jesmo rivali za titulu,ali nismo smrtni neprijatelji, kao ni oni sto nisu (fudbaleri) ,posao je posao, ali zivot je nesto drugo,trece. 

Svi mi volimo Chelsea i Lamparda mnogo, ali treba biti malo objektivan. Paliti dresove coveka koji nas je toliko zaduzio je debilizam, mrznja prema njemu je debilizam (po meni). Nismo deca,nismo maloumni, nismo navijaci sa polupraznim glavama (bar ja sebe tako gledam), nije mi devojka pa da me je pravario i ja ga sada kao ne volim vise. 

Ako neko njega mrzi zbog 6 meseci dresa Citya, naspram brdo godina koje je proveo u klubu koji volimo,onda ne znam sta da vam kazem. Covek je ovaj klub zaduzio do besvesti, nas navijace obradovao nebrojeno mnogo puta i sada treba da ga mrzim? Nema sanse. 

To sto se smeje na slici, mora da se smeje, nece doci na slikanje sa izrazom lica ko da ide na sahranu. 

Neverujem da ce za tih 6 meseci odigrati ni 100 minuta,a kamoli da ce igrati protiv nas, ima city prejak tim i bez Frenkija, on je tamo da odrzava formu i o to je to. 

Opustite se,ovog coveka ne bi trebali da mrzite niti da smanjujete njegov znacaj posvecen ovom klubu.

to da nije znao da je City vlasnij NY je glupost, otkako se pricalo o tome i zna svako to

kako je David Villa mogao otici u Australiju na posudbu? a on bas u City? pa jel ima imalo ponosa, jel se ikako zapitao sta ce navijaci misliti na to?

volim i cijenim lamparda, ali ne toliko koliko sam ga mogao da nije presao u city, taman da je jedan dan proveo tamo, nije trebao to uraditi, jer je to nasa trenutno najveca legenda, nas najbolji girac Chelsea ikada

i zamisli taj scenario da se povrijedi i prekine fudbalsku karijeru u Cityu, jest da je ovo sad sto sam rekao "da su babi muda bila bi deda" ali svasta je moguce

necu vise nista komentarisati za Lamparda, vidjecemo kako ce navijaci reagovati kad bude kročio na Stamford u dresu Citya

i da li se on uopste obratio navijacima Chelsea?

Villa im nije ni marketinski zanimljiv kao recimo Lampard,jer znaju da ce se dici halabuka i da ce nas (navijace Chelsea) posteno pecnuti,konkurente za titulu. 

Pa ti fudbaleri se pola ne pitaju,kada potpisu ugovor oni su robovi i igraju kako ovi kazu.

Lamparda ne mogu da mrzim ni zbog cega, previse je uradio za ovaj klub da bi ga mrzeo. 

Da moze sad bi on zaigrao za Skotsku ili Vels :D 

Ne zamjeram ništa Franku, nogomet je posao. 

Dao je Chelseju svoje najbolje godine i svoje najbolje dane je proveo tu i osvojio trofeje u kojima je dao velik doprinos.

Stoga kako god, nikad neču pljuvat po njemu.

Nije to zaslužio nakon svega što je uradio za Chelsea.

• 2 sedmice kasnije...

Evo sta je LAMPS rekao o odlasku iz kluba

"Naravno da bih ostao u Čelsiju da su mi ponudili ugovor na još godinu dana. Nisam imao razloga da odem. Da, želeo sam da igram više, ali nisam glup. Da mi je tada Čelsi ponudio novi ugovor bio bih lud da ga ne prihvatim, mislio sam da još mogu da igram. Tada sigurno ne bih otišao na pozajmicu u Siti", rekao je Lampard, preneli su britanski mediji.

"Razgovarao sam sa Žozeom Morinjom, a on i ljudi u klubu su uvek bili sjajni. Odluka je doneta - ali ne znam ko je doneo", dodao je Lampard.

"Žoze je bio sjajan. Nisam otišao sa lošim osećanjima ni prema njemu ni klubu. Nisam želeo da budem fudbaler koji je izbledeo, da to bude poslednje čega će se ljudi sećati. Možda je bilo pravo vreme, možda su ljudi iz kluba bili u pravu što su odlučili", rekao je on.

"Sada želim da ostvarim pozitivan uticaj u Mančester sitiju, a onda i u nastavku karijere", rekao je Lampard.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.