Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

Mogao je da izbjegne ovo. Lamps je gospodin u kopačkama ali jednostavno ne možeš ovo napraviti navijačima koji su te obožavali i klubu koji te lansirao u vrh. Jeste, dao si i ti nama puno ali i mi smo tebi. Nemaš pravo učiniti ovo i očekivati jednak tretman kao prije. Boli me ovo sve, jer Frank mi je idol iz djetinjstva.

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Polomice nogu ako kroci na teren.

Nije mu ovo trebalo, majke mi još ne mogu da vjerujem. Lamps da na ovo uradi?? Zašto Lamps??  Zašto čovječe, svima si najveća legenda, i to nam radis??

Svaka mu čast kad je mogo tako nešto, svaka mu čast, heh...

Ma za mene si ti običan igrač, Benayoun, ma i gori od njega, govno, to nisi smio napravit, tebe se pitalo, igrat ćeš kurac više u Cityu nego što bi igrao u Chelseau, tako je onda mogao i ostat.. Poserem ti se na sve golove i utakmice dosad!

KAKO JE SMEO DA ODE U KLUB KOJI NAM NIJE RIVAL, MOGAO JE U ARSENAL DA ODE ILI TOTENHEM, ALI NE, ON IDE U SITI

Jesam li jedini ovde kog ovo ne pogađa

Niti će im realno pomoći, niti će igrati mnogo tamo. Svoje najbolje godine je proveo u Čelsiju i sad treba da ga mrzim što će odigrati nekoliko minuta za Siti u narednih 5 meseci. Nek izbleji u Mančesteru, uzme kintu od Arapa i ode u Ameriku da i tamo uzima njihovu kintu. :D Gore bi bilo da je otišao u neki londonski klub, ili Liverpul i Junajted. Siti? Ne. A mora i Siti da dovodi legende, kad nemaju svoje. :P :P :P ;)

Nije ovo ni slično onome što se dešavalo Arsenalu u prethodnim godinama.

Kurac nam City nije rival

Nije nam rival, al u kurcu.
Nije smio ovo napraviti. Frank = Chelsea i tako je bilo godinama, ne smijes nam to napraviti kao najveci ikad u ovom klubu.

Ceh,Teri,Bane da dobiju sad odma ugovore  do 45 godine.  :D Vratice nam se Frenk ali Frenk Sinatra

Siti jeste šampion Engleske i konkurent za titulu, ali ih ne smatram rivalima u smislu da ne mogu očima da ih gledam (još).

Sitiju su potrebni Englezi u timu, a znamo da NYC i MC imaju iste vlasnike... Moguće da ima neke povezanosti. A usput i da podjebavaju navijače Čelsija.

Grozno je što ce legenda kluba zaigrati City, ali kod takvih događaja najviše me živciraju ovi debili što pale dresove

Ma nek daju meni slobodno sve njegove dresove, ja cu ih pametno upotrijebit :D 

KAKO JE SMEO DA ODE U KLUB KOJI NAM NIJE RIVAL, MOGAO JE U ARSENAL DA ODE ILI TOTENHEM, ALI NE, ON IDE U SITI

Jesam li jedini ovde kog ovo ne pogađa

mozda bi i oso da su ga trazili

Ne moze se tako gledati. Frank nije samo jedan od legendi, on nije samo jedan od igraca koji su ostavili trag u Chelseaju. Ono sto je on dobio u klubu i sto je dao klubu je bilo jedinstveno, zato i jeste najveci igrac svih vremena.
Pa jebote cak je i Ashley izabrao Romu, a mogao je sigurno otici u dosta engleskih klubova i ostati kod kuce..
Ne mogu se pomiriti s cinjenicom da je Frank Lampard u Manchester Cityu i nema argumenta koji to moze opravdati. Znao je sta radi, mogao je izabrati drugu opciju.

Ne moze se tako gledati. Frank nije samo jedan od legendi, on nije samo jedan od igraca koji su ostavili trag u Chelseaju. Ono sto je on dobio u klubu i sto je dao klubu je bilo jedinstveno, zato i jeste najveci igrac svih vremena.
Pa jebote cak je i Ashley izabrao Romu, a mogao je sigurno otici u dosta engleskih klubova i ostati kod kuce..
Ne mogu se pomiriti s cinjenicom da je Frank Lampard u Manchester Cityu i nema argumenta koji to moze opravdati. Znao je sta radi, mogao je izabrati drugu opciju.

Pa kažem ti - Villa otišao u Melbourne na posudbu... Mogao je i on, pošto je i Melbourne u vlasništvu Cityja. Mislim da u svemu ima umiješane prste njegova zaručnica, jer svi dobro znamo da na kraju bude kako žena kaže... A ženi se nije išlo u Australiju, daleko jbg.

Možda ono gore. A baš zbog takvog načina razmišljanja su ga doveli.

I Vilja bi otišao u Siti da je Englez.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.