4. august 2014.12 god. comment_182987 Rio nije prdio kako nikad neće zaigrati ni za jedan premierligaški klub. Prijavi
4. august 2014.12 god. comment_182988 To što će održavati formu u Cityu ništa ne znači. Lampard je dao svoje najbolje godine, najbolje igra u Chelseau, skoro cijelu fudbalsku karijeru. Pa i da zaigra protiv Chelsea i da zabije gol, ja mu neću zamjeriti. Toliki je trag ostavio da je tako nešto nedopustivo. Prijavi
5. august 2014.12 god. comment_182991 Tacno je to dao je svoje najbolje dao Celziju,ali mi je i Celzi uzvartio za to. Postao je najveca legenda . I bas zbog toga sto je postao tolika legenda to nije trebao uradit. Jer to legende ne radi. I u tome je razliga izmedju najvecis ,velikih i malih. Prijavi
5. august 2014.12 god. comment_183009 Najveći igrač u istoriji Chelsea! Zar ćete zbog 4 mjeseca, što će biti na pozajmici iz Njujork Sitija u Man City, zaboraviti šta je uradio u prethodnih 15 godina za Chelsea?! Da li je on otišao dok je imao još 3 godine ugovora sa Chels direktno u Man City, zbog boljeg ugovora?!! Nije. Otišao je iz Chelsea (gde mu je istekao ugovor!) u New York City FC, možda i ne znajući da je to filijala Man Cityja. I šta sad, zajebavaće se 3 meseca, a vi bi zbog tog zaboravili šta je uradio u prethodnih 13 godina za ovaj klub? Prijavi
5. august 2014.12 god. comment_183019 Tako je Kalouda, nikada nije izdao ovaj klub, najbolje godine igracke karijere proveo ovde, sjecam se kad je Mourinho preuzeo Inter i silno ga je trazio tamo ali ostao je pa ga je trazio Real Madrid i opet je ostao, da je htio izdati klub osao bi u najboljim godinama u karijeri. Prijavi
5. august 2014.12 god. comment_183027 Najveći igrač u istoriji Chelsea! Zar ćete zbog 4 mjeseca, što će biti na pozajmici iz Njujork Sitija u Man City, zaboraviti šta je uradio u prethodnih 15 godina za Chelsea?! Da li je on otišao dok je imao još 3 godine ugovora sa Chels direktno u Man City, zbog boljeg ugovora?!! Nije. Otišao je iz Chelsea (gde mu je istekao ugovor!) u New York City FC, možda i ne znajući da je to filijala Man Cityja. I šta sad, zajebavaće se 3 meseca, a vi bi zbog tog zaboravili šta je uradio u prethodnih 13 godina za ovaj klub? Ovo nisu tvoje rijeci, napisi ime autora komentara :D Prijavi
5. august 2014.12 god. comment_183046 Stvarno mi se počinje gaditi odnos nekih navijača prema Lampardu sada nakon što je otišao iz Chelseaja i nakon što se desila ova posudba u ManC. Pa koji vam je ljudi? Stvarno koji vam je? Što ste tako nezahvalni prema najvećem igraču Chelseaja ikad? Pravite skandal ni od čega. Oni navijači što sada pale dresove, baš se pitam kako će imati ovog čovjeka obraza pogledati u oči ako bude prilike kada se vrati u Chelsea (a hoće 100 posto) za godinu-dvije na neku odgovornu funkciju. Kad mu fanovi Čekićara nisu zamjerili onda na onoj godišnjici prije par godina, ne znam šta mu vi zamjerate. Čovjek je dušu dao za Chelsea u zadnjih 13 godina, a vi mu nešto prigovarate zbog posudbe u ManC od nekoliko mjeseci. Prijavi
5. august 2014.12 god. comment_183053 Zamislite giggsa, gerrard, scholesa npr u shityu. Tesko zamislivo a nas najveci ikada je tamo. Ne mora ni minute igrat al na papiru ce uvijek srojat da je bio igrac citya. Tuga jednostavno. Prijavi
5. august 2014.12 god. comment_183061 Ovo mu nije trebalo... Za mene je on najveca legenda ovoga kluba,(za sada), ko zna mozda za 10ak godina neko drugi preuzme to zvanje, ali sada je to ovaj covek!!! http://www.dailymotion.com/video/x22tfqm_frank-lampard-the-tribute-hd_sport Nikad mu necu zaboraviti sve sto je uradio za ovaj klub! Prijavi
6. august 2014.12 god. comment_183074 "Joining up with Man. City is a fantastic oportunity for me to continoue to train and play at the top level and make sure I am in top condition for New York City. It has been an amazing few days for me since the unveiling in Brooklyn and everyone connected with both clubs has been fantastic to me. This is a new chapter of my career and I am really excited about the experience." Ajde Cae budi malo i realniji jebiga, ja nisam od onih koji ga pljuju sad, malo su se sjebale emocije samo, ne znam kako bih mogao uopste da pljujem po Lampsu i da ga mrzim-nemoguce i znamo mi svi sta je on i ko je on i to je tako i bit ce uvijek tako, on je najveca legenda kluba i lik koji mi je idol, ali ovo nije trebao nikad uraditi, znaci nikad i ne moze se opravdat uopste. Od svih jebenih klubova on bas tu, ma nidje veze. Uzeo je 18ku btw... Prijavi
6. august 2014.12 god. comment_183085 Dal je sve to samo san djevojke za jedan dan? E moj Lamps. Prijavi
6. august 2014.12 god. comment_183103 gledaj ga ko da je promasio trening kampSent from my GT-I9300 using Tapatalk Prijavi
6. august 2014.12 god. comment_183109 I da nije ni spomenuo Chelsea i Chelseajeve navijace u svemu tome, a zna sta za nas ovo predstavlja i koliko nam je znacio, isto tako zna sta je izjavljivao o nastupanju za neki drugi tim iz Premiershipa poslije CFC-a. Ili je zaboravio sve to... Prijavi
6. august 2014.12 god. comment_183124 Sad ce da prenese iskustvo na mnoge igrace City-a i da ukaze na slabosti naseg tima jer svakog igraca poznaje jako dobro. Prijavi
6. august 2014.12 god. comment_183126 Najveći veznjak zadnjih 20 godina po svakoj mogućoj statistici! Prijavi
6. august 2014.12 god. comment_183135 Sad ce da prenese iskustvo na mnoge igrace City-a i da ukaze na slabosti naseg tima jer svakog igraca poznaje jako dobro. Dace im lazne informacije, uveren sam. Recimo da je Troles opasan igrac u petercu, ili da je Ivanovic los u duelima glavom. A najpotcenjeniji! UPRAVO TAKO. "Strucnjaci" na TVu po raznim sportskim emisijama prde o Inijesti i Caviju kao da su izmislili fudbal, o Dzerardu takodje... Super Frenkija retko kad pomenu, a najbolji je centralni vezni u istoriji fudbala. Mediji ne vole Celsi, ocigledno je. Prijavi
6. august 2014.12 god. comment_183138 UPRAVO TAKO. "Strucnjaci" na TVu po raznim sportskim emisijama prde o Inijesti i Caviju kao da su izmislili fudbal, o Dzerardu takodje... Super Frenkija retko kad pomenu, a najbolji je centralni vezni u istoriji fudbala. Mediji ne vole Celsi, ocigledno je. Sad je ovim prelaskom u Siti stvorio sebi dosta prostora u medijima ;D Prijavi
7. august 2014.12 god. comment_183167 koliko god da je dao Chelsiu, meni je opao u ocima, nek mi prica ko sta hoce, ali slazem se s wajzarom, mogao je biti najveci, ali sad je samo jedan od legendi Prijavi
7. august 2014.12 god. comment_183197 i mene je to dobro iznenadilo, mislim ne kontam mogao je i kod nas ostati do početka te sezone koji će kurac sa onim klošarima Prijavi
7. august 2014.12 god. comment_183208 i mene je to dobro iznenadilo, mislim ne kontam mogao je i kod nas ostati do početka te sezone koji će kurac sa onim klošarima Da mu je Chelsea to dozvolio mogao je. Ali nije bio vezan ugovorom za klub, već je bio vezan za City. Prijavi
8. august 2014.12 god. comment_183221 Ne znam debilan potez od nas što mu to nismo dopustili, debilan potez od njega što je otišao u city.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.