Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

Nije se posrao na klub, (neki) navijači se proseravaju. Ljudi stvaraju legende i idole, oni ih i uništavaju i degradiraju.

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ne treba palit dresove, glupost je to, ne treba ni javno muj svašta govorit, ali moje mišljenje je da ga više ne treba doživljavat kao najveću legendu. Ne, nakon ovog poteza on to nije, i baš kao što je wisey rekao, sada je samo jedan od...

I posrao se, itekako se posrao na klub. Njemu je ponuđen ugovor u Chelseaju, prije nego ga napustio, odbio je. Hajde odbio si, otišao si, al trebas ga onda izbjegavati (kao što je Drogba to uradio).  Idi jarane u Kinu idi u Australiju, idi negdje a ne najvećem rivalu "tvog" kluba..

Slabe su naše legende, nakon ovog Drogbu još više cijenim, mogao je i on u Tottenhamu igrat, pa nije, otišao je da nebi bio konkurencija Chelseaju.

Lamps, hvala ti na tom sjajnom, velikodušnom potezu, potezu istinske legende. Fuj! 

Ne znam doduše kakav mu je ugovor ponuđen. Možda ni klub nije ispoštovao legende time što bi im drastično smanjio platu, a tu su već godinama... U svakom slučaju su i klub i on(i) odlučili da je najbolje da se raziđu. A Lamps niti je zvanično njihov, niti je najveći rival, a i drastično će sa svojih 36 godina da pojača konkurenciju.

Zamislite 21. septembra istrči na Stamford Bridž... I da auto-gol. :dres:

Ma ne može ništa pobit činjenicu da je on legenda. A ovi što pale dresove su debili. 
Ali šta mu je ovo trebalo? 
Zadnje godine karijere, para na pretek ima. I onda ovo uradi. Da mu je 28-29 razumio bih što želi najbolje, što želi igrati stalno. Ali ovako ne. Mogao se 2 godine vucati po Americi i okončati karijeru, mogao je ostati idol navijača i najveći igrač u povijesti. A ovako je to prepustio nekom drugom i odabrao da sam sebe sroza u očima navijača... 

On je i dalje zamene najbolji igrac i najveca legenda u ovom klubu, uradio je i previse dobrog dabih ga osudjivao, hvala mu na svemu a nece on ni igrati puno u Manchester Cityu.

AJ jos jednom nek neko ponovi da su ovi sto pale dresove debili :D 

da mu se sagnemo i da nas naguzi kao sto je evo ucinio.

pa vidiš ortak ja navijam za čelsi još od sredine 2000. godine, i u to vreme Lampardu uopšte nisu predviđali čak ni solidnu karijeru, jedina osoba koja je verovala u to ne da će napraviti solidnu karijeru već odličnu bio je rednap, ima video na jutubu,ali mrzi me sad da tražim, i došao je na "malena" vrata u čelsi pre nego što će abramovič da kupi isti, ispratio sam 99% njegovih utakmica i u zadnjih nekoliko godina po raznim sajtovima baš onako za svoju dušu analizirao njegovu statistiku, hajlajte i kretanja na utakmici, jedina stvar koja se je promenila kod njega je što je zadnju sezonu-dve je što je racionalno trošio svoju snagu, a mogu u život da se kladim da je i dalje jedan od fizički najspremnijih igrača na svetu u ovom trenutku, svaku utakmicu je davao svoj maksimum, par dana posle smrti svoje keve je igrao za čelsi i bio ključni faktor na toj utakmici, svojim kvalitetom je doneo čelsiju titulu nakon 50+ godina, postao najbolji strelac kluba u istoriji, statistički najbolji igrač na svojoj poziciji svih vremena(meni je lično najbolji igrač sredine terena), igrač koji poseduje najveći iq, osvojio je sve što se moglo osvojiti sa čelsijem, jedini igrač kojeg u kojeg sam se iskreno zaljubio je upravo Lampard, postao legenda kluba, za bilo koji klub da se navija ovog gospodina se mora poštovati, za mene je Lampard prva asocijacija kad se spomene čelsi, bio i ostaće, najveći igrač čelsija svih vremena, bogotac, capo di tutti cappi, a ljudi slabo pamte, to je ovde glavni problem...

@weednesday, slazem se u potpunosti sa tobom. Lampard ce uvek biti legenda i upamcen kao igrac Celsija i najveca legenda kluba uz Drogbu i Terry-a. Pretpostavljam da u City-u nece ni igrati, ovo je samo takticki potez Pelegrinija. Opet, mogao je da izbegne City posto je izjavio da sebe ne moze da zamisli u drugom klubu u Premier ligi, ali sta je tu je. Nije imao mrlja u karijeri nikada, ovo mu je mozda i jedina, ali to ne moze da prevazidje gomilu stvari koje je uradio za CFC i za mene ce uvek biti najveca legenda.

lampard u dresu citya, ne mogu ga nikako zamisliti, pokusavam ali ne ide

Lampard je legenda, ali mora se ipak postovati bivsi klub, kao sto ga mi postujemo

a mogao je i u penziju, sta mu znaci ova jos jedna godina u fudbalu? ne znam koliko ce uopste igrati za City, a ne bi me iznenadilo da ga Pellegrini bas izvede protiv nas kad budu igrali

kako god, tesko je sad ispasti pametan, ali zaista nimalo pametan potez od Lamparda

City nam nije bio rival kroz historiju ali sada svakako je, ne kao sto nam je Totenham ili Arsenal, vec kao konkurent za titulu u tom smislu

ja se nadam da Lampard nece nikako igrati za City

Nista od toga nije zaboravljeno weed niti ce ikad biti ali ostaje gorak ukus, kao kad se zaljubis u neku djevojku i sve ti bude savrseno s njom, naprosto ne mozes vjerovati kakvu si osobu nasao i imao uz sebe a onda ona napravi nesto sto nikada ne bi ni pomislio da ce napraviti. Volis je i dalje al ne kao prije.

Ja mu aspolutno ništa ne zamjeram niti se ljutim na njega. Niti će se moje mišljenje i osjećanja promjeniti prema njemu nakon ovoga.

Lampard je dijete West Hama, jedna od najvećih legendi Chelseaja, jedan od najboljih engleskih igrača i jedan od najboljih nogometnih veznjaka ikada. Gdje će on igrati svoje pozne godine (36, 37) i koliko će igrati meni Bogme nije važno sekunde. Neka mu je sa srećom, što se igračke karijere u Chelseaju tiče on je svoje ODRADIO i to odradio momački tako kako nijedan drugi igrač nikada neće.

article-1102274-02E77834000005DC-938_468

Djela na terenu uvijek govore više od djela van terena, a ovo je njegova ostavština Chelseaju i zbog ovoga čovjek zaslužuje kip od zlata ispred Bridgea.

article-2325488-19D0FF18000005DC-572_634

168867883.jpg

adidas-Lampard-Balls-Img3.jpg

article-2325488-19D10255000005DC-136_634

Ma ja mislim da je on ispao ovdje žrtva.Sigurno ga je ono malo žene stiskalo,a svi znamo kakve su žene :D . Kaže ona: "Frenkie ili u New York ili nigdje", i tu je on nemoćan.Sve je ovo do nje.Tako da nemojte čovjeka krivit,uvijek ima druga strana priče.  :D

Ja se potpuno slažem sa Caeom, ništa mu ne zameram, niti bilo šta može da umanje ono što je on uradio i dao Čelsiju! Sigurno nije bila njegava želja da igra u Sitiju niti bilo gde u Engleskoj, jednostavno, klub za koji je potpisao sa totalno drugim namerama, je filijala Sitija i on se tu ništa nije pitao. Čovek je profesionalac, odradiće ovih par meseci u Sitiju profesionalno i to je to.

FL8 FOREVER!

Nije ovo trebao uraditi! A verujem da će se nekad i kajati zbog ovoga poteza.Bio je najveći,sada je samo jedan od...

Svi sad kopirate izjavu Wiseya a niste u pravu ,to je samo pola sezone, uostalom Manchester City nam nije rival uopste, nama su rivali klubovi iz Londona i to bi bio udarac da je otisao u neki od njih a ovako u Manchester Cityu ce dobiti koji nastup u Capital Cupu i ulaziti u igru nakon visokog vodstva, nemogu da razumijem kako olahko mijenjate misljenje o nekim igracima a ovaj je najveci u historiji kluba.

Ne mijenjamo mi olako mišljenje nego on i niko ovjde ne kopira nikoga. Sam je rekao da je odbio QPR zbog toga što u Engleskoj ne može igrati za drugi klub a onda je otišao u jednog od največih rivala. Stvar je jasna isitina je da je sada poprilično poljuljao svoj  status legende. Od toga se treba bježati koliko god to ružno zvučalo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.