3. juni 2014.12 god. comment_176386 Igrač zbog kog sam počeo navijati za ovaj klub. Ubedljivo najveća legenda ovog kluba. Uvek je imao ono nešto gospodski u sebi, igračina kog svi poštuju. Igrač koji je doša pre Abramoviča u klub i preživio je tu smjenu generacija i igrača. Upravo je on sa svoja dva gola donio Chelseaju prvu titulu prvaka države nakon 50 i kusur godina. Već tada se videlo da će biti glavni igrač u godinama koje dolaze 2005. završava drugi u izboru za najboljeg igrača, iza nemilosrdnog ubicu Ronaldinha. Ali nekako niko nije toliko pričao o Lampsu, uvek je bio nekako podcenjen. Barem se meni tako činilo, možda jer sam ga ja previše obožavao, čak sam na EP 2004 za Engleze navijao kad da sam Englez jbt, protiv Portugala Lampard dade u produžetku ja skačem jbt, imo 9 godina tad, oni ispadoše na penale meni žao Lamparda plače on plačem ja. Sjećam se gola Barceloni iz mrtvog ugla, lob Valdesa, jebote ja skačem trčim po kući, sledeći dan u školi hvalim se ko da sam ga ja zabio, isto kad je bilo protiv Evertona 3-2, kad je Drogba volejom sa 35 metara zabio za 3:2, svi pričaju o tom a ja govorim samo o Lampardovom golu na istoj utakmici, isto golčina za 17-18 metara u rašlje. Molim staru za 15 maraka, daj kupuj dres uvek. Sjećam se došli neki dresovi mi igrali fudbal, ja reko daj osmicu meni, kad ono imaju svi brojevi nema osmice, ja reko daj 11 nosi Lampard u Engleskoj. Kad sam dobio internet, samo kucam Lamaprd gledam slike čitam wikipediu Onda kad mu je mama umrla, šuta penal Liverpoolu, meni srce stalo, stalno nešto mislim promašiće, meni došlo da plačem, žao mi ga ako promaši, kad dade ja trčim ko lud http://www.youtube.com/watch?v=kIFHeyIKkQE Uvek me čudilo kako postiže tako puno golova a vezni igrač.. znam kad sam dobio PES 6, ja stavio njemu sve 99 i derem sve po redu,napravim Partizan ekipu i sve igrače i njega tamo prebacim kapiten, osvajam one master lige.. :D jednostavno ovog čovjeka sam obožavao, obožavam i uvek ću obožavati. Mislio sam da će završiti karijeru u Chelsea, ali jbg.. I to se moralo desiti jednom - rastanak Chelsea i Lamparda. Sretno legendi! Prijavi
3. juni 2014.12 god. comment_176396 ovo je moralo doći, u jednu ruku je bilo i očekivano. Gospodin u kopačkama, u izjavama uvijek odmjeren. Na terenu i van terena apsolutni gospodin. Čovjek kojeg sam zavolio ko brata. I nikad se nisam mogao odlučit za meni osobno najdražeg igrača, izbor je uvijek bio između trojca DD. JT i njega. Ali nakon svih ovih godina Lamps je nekako isplivao na vrh. U posljednjih dvadesetak godina sigurno najveća legenda i najbolji igrač našeg kluba. A usudio bih se reći čak i u povijesti. Hvala ti na svemu legendo, na svim sretnim trenutcima, na svim golovima. Ma na svemu, tvoj doprinos ovom klubu je nemjerljiv i nitko te neće moći dostojno zamijenit. Super Frank!! :sal1: :sal1: :sal2: =(( =(( :x ^:)^ =D> =D> :-SS Prijavi
3. juni 2014.12 god. comment_176419 Sir Frank Lampard On i Drogba su mi omiljeni fudbaleri, legende. Vratice se nekad da budu pomocni treneri, nesto u klubu. Nadam se. Prijavi
3. juni 2014.12 god. comment_176423 statistički najbolji igrač na svojoj poziciji svih vremena Prijavi
3. juni 2014.12 god. comment_176426 Ovakav se radja jednom u sto godina pri tom mislim i na igračke i na ljudske kvalitete. Prijavi
3. juni 2014.12 god. comment_176433 Preseklo me je kada sam video da odlazi jedna licnost po kojoj se Chelsea prepoznaje. Gospodin u kopackama,Lampard. Mnogo lepih trenutaka smo proveli zajedno,on igrajuci,ja gledajuci. Secam se samo koliko sam puta gledao klip kada daje penal i posvecuje pokojnoj mami,koliko sam zeleo da skine rekord i postane najbolji strelac u istoriji Chelsea... koliko sam se molio da jos vise utrpa da bude vecno prvi,ako je neko zasluzio to je sigurno on . Puno je dao klubu,mnogo,pa mozemo reci i sve,najbolje godine je proveo ovde i mozemo biti srecni sto smo imali ovakvog igraca u timu i sto smo ga gledali kako igra i kako reseta. Mozda je i zeleo malo da zaradi,malo da se oproba negde drugde,mozda je doslo do zasicenja,niko ne moze reci sa sigurnoscu sta se desilo i ko je "kriv". Kao i Didi uvek ce biti na Stamford Bridgeu docekan kao BOG (pri tome mislim da se pojavi na tribinama kao navijac,kao gledalac) . Mislim da mozemo da ocekujemo uskoro i transparent u njegovu cast,kao sto ima i Didi. Hvala ti Lamps za sve <3 Jedva cekamo da se vratis u klub sa nekom funkcijom.,sve najbolje LEGENDO! Prijavi
3. juni 2014.12 god. comment_176442 falit će, baš će falit, baš će ono jebeno falit jebemu danove...al moralo je i to doći jbg teško mi je..nemam niti nekih riječi, uglavnom sve najbolje za gospodina, kao i za cole-a koji su nas ove godine napustili..sretno im obojici, i hvala, veliko hvala http://www.youtube.com/watch?v=kJr5B_pHXyc Prijavi
3. juni 2014.12 god. comment_176501 Karijera u Chelsea kroz slike,napravljena od strane Chelsea. http://www.chelseafc.com/news-article/article/3878012 Lep gest. a naravno stize i pozdrav od Juan Mata 2 hrs · Good luck Frank, and thanks for everything. I wish you the best in whatever you do in football and outside in the future! ‪#‎Lampard‬ ‪#‎Respect‬ Cesar Azpilicueta about an hour ago Thank you Lamps for everything! It has been an honour to play with you,I wish you all the best in the future! #legend#SuperFrank Fernando 9 Torres 49 minutes ago Thank you for everything Lamps. Top professional, top man , top player. It's been an honour play alongside you / Gracias por todo Lamps. Gran profesional, gran hombre, gran jugador. Ha sido un honor jugar junto a ti #chelsealegend#respect Prijavi
3. juni 2014.12 god. comment_176526 mislin o lampsu se mogu pisat eseji al drzat cu se najjosnovnijeg jedne rijeci koja sadrzi sve o njemu LEGENDA!!!! falla na svemu i sritno di god osa Prijavi
4. juni 2014.12 god. comment_176560 mislin o lampsu se mogu pisat eseji al drzat cu se najjosnovnijeg jedne rijeci koja sadrzi sve o njemu LEGENDA!!!! falla na svemu i sritno di god osa Thank you worm. You are the legend of this forum!!! Prijavi
4. juni 2014.12 god. comment_176561 Na stranu to sto je star, ali i ove sezone njegovo iskustvo i znanje u bitnim trenucima je presudjivalo. Prijavi
4. juni 2014.12 god. comment_176647 Igrac zbog kojeg sam poceo navijati za Chelsea. Ikona kluba, najveca legenda ikada. Treba mu napraviti statuu ispred stadiona. Zasluzio je. Niko nikada nece moci da ga zameni. Imace Chelsea jos legenda, ali Lampard je poseban. On nije samo dobar fudbaler, nego i dobar covek. Definitivno moj omiljeni fudbaler. Zao mi je sto odlazi, ali moralo je i to nekad da se desi. Srecno, Frenk! Prijavi
5. juni 2014.12 god. comment_176661 13 sezona / 648 utakmica / 211 golova Hvala ti legendo najveća... Prijavi
5. juni 2014.12 god. comment_176690 kako mi je krivo sto nece ostati bar jos jednu sezonu pa da poveca ovu brojku od 211 golova za Chelsea Prijavi
5. juni 2014.12 god. comment_176691 Ne znam gdje vi brojite tih 211, jer službena stranica kaže da ima 209 golova na kontu, kao i chelseabalkan.com :D Prijavi
5. juni 2014.12 god. comment_176710 Sretno prava legendo ovog kluba,uvijek ces ostati zapamcen po tvojoj borbenosti i odanosti klubu. Prijavi
5. juni 2014.12 god. comment_176766 Jose Mourinho on Frank Lampard: "To repeat Mr Abramovich’s words, He can come back the way he wants Lampard can be a coach, he can start at the academy, he can start being my assistant at the same time because . he is doing his coaching badges, or he can start in a different role. It’s not the end of Lampard’s career in Chelsea Lampard will be back, hopefully for many, many years, because he’s one of the most important players in the history of Chelsea NASLOV neka bude Abramovic: Lampard se moze vratiti kada god zeli Prijavi
10. juni 2014.12 god. comment_177199 [media]https://www.youtube.com/watch?v=VrAiy7pUGh4[/media] [media]https://www.youtube.com/watch?v=sW5QEomRzKU[/media] Prijavi
11. juni 2014.12 god. comment_177277 Ne volim Real i njihovo silno trošenje milijardi i milijardi, ali ovo je za pohvalu. Real kruniše Ramosa: Duplo veća plata i ugovor do kraja karijere Ovo stavljam zbog toga što je naš klub Lampard zadužio puno više nego Ramos Reala, pa opet mu nisu mogli ponuditi do kraja karijere. Prijavi
11. juni 2014.12 god. comment_177286 Samo što je Ramos u najboljim igračkim godinama a Lampard kroz par dana puni 36. Prijavi
11. juni 2014.12 god. comment_177288 Samo što je Ramos u najboljim igračkim godinama a Lampard kroz par dana puni 36. Pa šta, dobio je ugovor do kraja karijere. A Lamps ne. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.