24. juli 2014.12 god. comment_181998 Gospodine srecno u nastavku karijere. Pa da nam se vratis onda. Prijavi
25. juli 2014.12 god. comment_182035 Jose Mourinho: "Imam poruku za Franka. Sretno, vidimo se ponovo u Chelseaju za par godina!" Mail navodi Jozinu izjavu o reakciji Abramoviča na odlazak Lampsa: " Ostao sam zadivljen kako se Roman ponio u vezi ove situacije s Lampardom. Rekao mu je: "Idi, ako želiš ići, ako se budeš želio vratiti, vrati se. I kad se budeš vraćao, biraj šta želiš biti: asistent, trener, ambasador, direktor. Što god želiš.". " Inače, Frankie je odbio ponudu strica, ujca, šta li mu je on već, Harrya Redknappa, da dođe u QPR: " Proveo sam 13 godina u Chelseaju i teško mi se zamisliti u drugom klubu, a pogotovo nekom drugom klubu iz Londona." A evo i prve press-konferencije: https://www.youtube.com/watch?v=iH1RV1fmHEg Prijavi
1. august 2014.12 god. comment_182752 Ne mogu ga zamisliti u dresu Cityja jebo sve. Jebeni City neću ih nikad gledat naredne sezone ako ode tamo... Neću gledat ni tekmu protiv nas, jebte ko bi ga mogao gledati na Stamfordu u dresu Shittyja MRŠŠŠŠŠŠŠŠŠ Prijavi
1. august 2014.12 god. comment_182753 Ne bi bilo lijepo sa njegove strane da obuce Sitijev dres Prijavi
2. august 2014.12 god. comment_182764 Zar možete povjerovati u tako nešto??sto ne bih povjerovao. Sky i bbc prenose a sejk je vlasnik ny-a. Ima logike. Ne bi on mnogo ni igrao al kako god bio bi supacki potez Prijavi
2. august 2014.12 god. comment_182767 Ni ja ne verujem u ovo, što se njega tiče sigurno ne bi prihvatio, jedino ako mu u ugovoru negde nisu uvalili stavku, pa da mora... Prijavi
2. august 2014.12 god. comment_182769 Prije par mjeseci ide poziv od uncle Harrya da dodje u QPR, a Lamps naravno odbija jer kako on kaze ne bi mogao zaigrati u nekom drugom klubu sem Chelsea u BPL. Tako da od ovog nema nista. Prijavi
2. august 2014.12 god. comment_182790 Možda će samo trenirati sa Cityem da bi ostao u takmičarskoj formi do početka Američkog prvenstva. Prijavi
2. august 2014.12 god. comment_182791 Uskoro ce Frenki da se preseli iz Legende kluba u bivsi igraci i treneri :D Prijavi
2. august 2014.12 god. comment_182793 Možda će samo trenirati sa Cityem da bi ostao u takmičarskoj formi do početka Američkog prvenstva. To može i sa Chelsea.. Prijavi
2. august 2014.12 god. comment_182798 Jebem im mater al nas posrase ljudi, moram priznati fantastican marketinski i strateski potez Citya. Obrukase i Chelsea kao klub i Lampsa kao njegovog najveceg igraca u historiji.Naravno s pretpostavkom da ce se obistiniti. Prijavi
2. august 2014.12 god. comment_182799 Čime se vi zamarate ccc, tužno. Vidim neki i pljuju Lampsa. Pa City je potpisao ugovor s njim prije mjesec dana, nema ni toliko. A bilo New York City ili Manchester City, isti je to klub, ista firma, isti vlasnik. Lik će biti na posudbi u engleskom Cityju dok se američki ne osposobi na proljeće. Vjerojatno neće ni igrati. A ako igrao možda jednu-dvije utakmice. Održavat će formu za Ameriku. I kad završi karijeru vraća se u Chelsea. Pa liku je 36 godina. Ne bi da mu je 28-29 pa da je prešao u Man City. E tad bih shvatio vašu reakciju. Ovako ovo me nimalo ne tangira. Frank gdje god bio PUNO SREĆE LEGENDO! Ti si svoje dao Chelseaju maksimalno koliko si mogao i kad je bilo najvažnije. Sada hladi muda i ubiri lovu do penzije. OVO TI NIKAD NEĆU ZABORAVITI! https://www.youtube.com/watch?v=zP_5QhKnt1k Prijavi
2. august 2014.12 god. comment_182800 Kurac jarane, da odigra i 3 utakmice ja ga ne mogu gledat u nekom drugom dresu sem našeg (što se Premiershipa tiče). Čitao sam da su mu nudili da igra u Melbournu, Australija, do marta. Villi će to ponuđeno, pa će tamo igrati. Ali, jok, ovaj naš nije na to pristao - hoće on u City. Jebo ga City. Legenda je i sve to, ali treba i da se ponaša kao legenda. Pogledaj jednog Drogbu jebte... Nije ga 2 godine bilo ali se u svakom trenutku ponašao kao legenda.. Sad se vratio i navijači ponovo svršavaju na njega. Mogao bi Lamps mnogo toga ukaljati ovim potezom. Pellegrini neće moći odoljeti da ga ubaci protiv nas, bilo na Etihadu ili Stamfordu... A to će onda biti pišanje po navijačima. Prijavi
2. august 2014.12 god. comment_182803 Ako ode u City niko mu neće biti kriv za to nego on sam. Prijavi
2. august 2014.12 god. comment_182804 Ma za mene je šupčina ako ode u City i gotovo, pada mu sve u vodu što je dosad napravio, to ne smije napravit, a vjerujem i da neće.. Prijavi
2. august 2014.12 god. comment_182805 Ne verujem u ove gluposti. Moze da ide gde hoce, cak i u Liverpul, i jos da nam zabije gol iz slobodnog udarca na SB-u, za mene je legenda. Uređeno 2. august 2014.12 god., autor izmjene: UziceCFC Prijavi
2. august 2014.12 god. comment_182813 Ne verujem u ove gluposti. Moze da ide gde hoce, cak i u Liverpul, i jos da nam zabije gol iz slobodnog udarca na SB-u, za mene je legenda. Jesi l' editovo samo da bi podebljo ovo legenda :D Ako je legenda treba i da se ponasa ko legenda, kolko god ti golova das i utakmica odigras za klub to nije dovoljno i posle rastanka moras pazit na svoj i na ugled kluba Kazu da je Lampard trazio da ne igra protiv nas. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.