Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Jose Mourinho: "Imam poruku za Franka. Sretno, vidimo se ponovo u Chelseaju za par godina!"

Mail navodi Jozinu izjavu o reakciji Abramoviča na odlazak Lampsa: " Ostao sam zadivljen kako se Roman ponio u vezi ove situacije s Lampardom. Rekao mu je: "Idi, ako želiš ići, ako se budeš želio vratiti, vrati se. I kad se budeš vraćao, biraj šta želiš biti: asistent, trener, ambasador, direktor. Što god želiš.". "

Inače, Frankie je odbio ponudu strica, ujca, šta li mu je on već, Harrya Redknappa, da dođe u QPR: " Proveo sam 13 godina u Chelseaju i teško mi se zamisliti u drugom klubu, a pogotovo nekom drugom klubu iz Londona."

A evo i prve press-konferencije:

https://www.youtube.com/watch?v=iH1RV1fmHEg

Ne bi bilo lijepo sa njegove strane  da obuce Sitijev dres 

Zar možete povjerovati u tako nešto??

sto ne bih povjerovao. Sky i bbc prenose a sejk je vlasnik ny-a. Ima logike.
Ne bi on mnogo ni igrao al kako god bio bi supacki potez
Ni ja ne verujem u ovo, što se njega tiče sigurno ne bi prihvatio, jedino ako mu u ugovoru negde nisu uvalili stavku, pa da mora...

Prije par mjeseci ide poziv od uncle Harrya da dodje u QPR, a Lamps naravno odbija jer kako on kaze ne bi mogao zaigrati u nekom drugom klubu sem Chelsea u BPL. Tako da od ovog nema nista.

Uskoro ce Frenki da se preseli iz Legende kluba u bivsi igraci i treneri :D 

Možda će samo trenirati sa Cityem da bi ostao u takmičarskoj formi do početka Američkog prvenstva.

To može i sa Chelsea..

Jebem im mater al nas posrase ljudi, moram priznati fantastican marketinski i strateski potez Citya. Obrukase i Chelsea kao klub i Lampsa kao njegovog najveceg igraca u historiji.

Naravno s pretpostavkom da ce se obistiniti.

Čime se vi zamarate ccc, tužno. Vidim neki i pljuju Lampsa.

Pa City je potpisao ugovor s njim prije mjesec dana, nema ni toliko. A bilo New York City ili Manchester City, isti je to klub, ista firma, isti vlasnik. Lik će biti na posudbi u engleskom Cityju dok se američki ne osposobi na proljeće. Vjerojatno neće ni igrati. A ako igrao možda jednu-dvije utakmice. Održavat će formu za Ameriku. I kad završi karijeru vraća se u Chelsea. Pa liku je 36 godina. Ne bi da mu je 28-29 pa da je prešao u Man City. E tad bih shvatio vašu reakciju. Ovako ovo me nimalo ne tangira. Frank gdje god bio PUNO SREĆE LEGENDO! Ti si svoje dao Chelseaju maksimalno koliko si mogao i kad je bilo najvažnije. Sada hladi muda i ubiri lovu do penzije.

OVO TI NIKAD NEĆU ZABORAVITI!

https://www.youtube.com/watch?v=zP_5QhKnt1k

Kurac jarane, da odigra i 3 utakmice ja ga ne mogu gledat u nekom drugom dresu sem našeg (što se Premiershipa tiče).

Čitao sam da su mu nudili da igra u Melbournu, Australija, do marta. Villi će to ponuđeno, pa će tamo igrati. Ali, jok, ovaj naš nije na to pristao - hoće on u City. Jebo ga City. Legenda je i sve to, ali treba i da se ponaša kao legenda. Pogledaj jednog Drogbu jebte... Nije ga 2 godine bilo ali se u svakom trenutku ponašao kao legenda.. Sad se vratio i navijači ponovo svršavaju na njega. Mogao bi Lamps mnogo toga ukaljati ovim potezom. Pellegrini neće moći odoljeti da ga ubaci protiv nas, bilo na Etihadu ili Stamfordu... A to će onda biti pišanje po navijačima.

Ne verujem u ove gluposti.

Moze da ide gde hoce, cak i u Liverpul, i jos da nam zabije gol iz slobodnog udarca na SB-u, za mene je legenda.

Uređeno , autor izmjene: UziceCFC

Ne verujem u ove gluposti.

Moze da ide gde hoce, cak i u Liverpul, i jos da nam zabije gol iz slobodnog udarca na SB-u, za mene je legenda.

Jesi l' editovo samo da bi podebljo ovo legenda :D Ako je legenda treba i da se ponasa ko legenda, kolko god ti golova das i utakmica odigras za klub to nije dovoljno i posle rastanka  moras pazit na svoj i na ugled kluba 

Kazu da je Lampard trazio da ne igra protiv nas. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.