Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...

ako ne dobije produzenje ugovora, Chelsea mu se moze lako posrati za sve ono sto je dosad ucinio

shvatam to da igraci stariji od 30 godina ne mogu dobiti visegodisnji ugovor i podrzavam to, ali da igraci, legende, Terry, Lampard, Cech pa i Drogba prije, moraju ispastati zbog toga, je sramota stvarno

Ma nije problem da mu produze ugovor,problem je u njegovoj plati koju on realno vise ne zasluzuje ,treba covjek da pristane da igra za 50 hiljada manje i sve ce bit reseno ,ako nece napravit mu statuu ispred stadiona i ispratit ga u suzama . 

jel bas ovo istina da za nema pisljivog jednogodisnjeg ugovora?

Sent from my RM-875_eu_hungary_298 using Tapatalk

Istekao mu je ugovor.

To ne znači da ne pregovara i da može sutra potpisati opet za nas. Hilario je prošle godine 2 tjedna bio slobodan igrač pa je opet potpisao jednogodišnji ugovor

Mislim da je to isto njegovo zbogom :( , ma da bi mu ja dao jos jednu godinu, mozda cekaju da vide kako ce igrati na Svjetskom, pa ce onda da odluce.

Mislim da ce produziti ugovor, naravno ako ne bude proklet pa bude trazio visoku platu :D

Inace ako se ne dogovore bas me interesuje dal ce ici igrati negdje drugo?

Isto tako vjerovatno bi odigrao jednu prijateljsku kao njegovu oprostajnu utakmicu.

Mediji pisu kako ce se pregovori nastaviti nakon svjetskog. Nadam se da se nasi nece gubat oko para, ni da super Frankie nece previse traziti i da ce Frankie ostati.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ne mozes staviti Lamparda u bivse igrace jos uvek nikako,a kamoli u ovaj podfolder,stavite ga bar u legende ako ga premestate iz prvog tima. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.