Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

Frenki i sa svojim godinama,uvek pozrtvovan,uklizi za aut,za mrtvu loptu,pravi lider pored Terija. Ikona,Bog Londona :) Stvarno je poseban igrac.

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Sva čast legendi, ali ne vidim razloga da mu se produži ugovor...

Hvala mu za sve, najdraži mi je igrač ali Chelsea je ispred svih igrača.

Ja se nadam da mu je ovo posljednja sezona u Chelseau...

Najbolje ga je sad sutnuti u guzicu i praviti se kao da nista nije ucinio za nas
Ne znam jel istina, ali valdes koji je govorio od pocetka sezone da nece produziti ugovor, sad kad ce biti odsutan do kraja sezone barca ce mu ponuditi novi ugovor.

Sent from my Lumia 1020 using Tapatalk

Pa ne mora on da ode iz kluba da ne bi bio na terenu. 

Zasluzuje produzenje ugovora i da PONEKAD pomogne,a ne da igra stalno i da se forsira konstantno. Lamps i jos nekima treba biti do groba zahvalan,a ne sutnu ti ih kada ostare. Tako se ne ponasaju veliki klubovi prema svojim legendama.

Pa ne mora on da ode iz kluba da ne bi bio na terenu. 

Zasluzuje produzenje ugovora i da PONEKAD pomogne,a ne da igra stalno i da se forsira konstantno. Lamps i jos nekima treba biti do groba zahvalan,a ne sutnu ti ih kada ostare. Tako se ne ponasaju veliki klubovi prema svojim legendama.

Slazem se u potpunosti, ali opet bi bilo uredu od njega kad bi prihvatio duplo manju placu, jer klubu nema smisla placati nekog igraca toliko koji ce igrati svaku drugu, trecu tekmu, po 15-20 min. Isto tako vrijedi i za Terrya!

Treba mu ponuditi da zavrsi karijeru ili da je potrazi na drugom mestu.Samo odlazemo neizbezno i sebe mucimo zasto bi imali igraca koji moze da odigra po 15-20 min?Mislim da treba njegovo mesto da popuni Chabolah siguran sam da momak ima mnogo da ponudi.

Boze moj, pa sta je vama, Lamparda bi na kraju sezone sutnuli ko krpu, a evo, Giggs i sa 40 jos igra u Manchesteru. I sta vam uopce znaci kolku placu ima, jel ga vi placate ? I da ima 200 000 tjedno zaradio ih je prijasnjih godina.

Boze moj, pa sta je vama, Lamparda bi na kraju sezone sutnuli ko krpu, a evo, Giggs i sa 40 jos igra u Manchesteru. I sta vam uopce znaci kolku placu ima, jel ga vi placate ? I da ima 200 000 tjedno zaradio ih je prijasnjih godina.

Baš sjajno igra inače... Treba misliti na budućnost.

Meni je ta prica sa Giggsom isforsirana maksimalno, pa i Sasa Vugdalic vidi da igra samo da bi nabio statistiku. On i "igra" bas zbog vas takvih koji cete reci "E Giggs s 40 jos igra, jebo majku" a niko nece jos dodati da je gola kurcina jer ne mozes ti davati kvalitet u kontinuitetu s 40 pa i da si Zidan. Ne mozes odigrati ni utakmicu u komadu jer u 25. minuti si rikn'o. Nista ne treba forsirati. Lampard naredne sezone moze samo jos manje dobijati sansu. Ako ne pristane na to, boze moj...

Danas u prvih pola sata uz Torresa bio najgori ,kasnije je malo poceo igrat  . Dobro ga je Asmir procitao kod penala :) 

Brat bratu i ja bi ga procito, ne znam kad je zadnji put puco u drugu stranu. :D Al opet najcesce mu prolazi.

Frenki je u godinama vec nazalost,uzima godina proizvodnje danak

,vidi se to,ali legenda je legenda :)

Dok mu se god može dići bez vigre, mlad je. A to kako igra manje više nevažno. On je svoje dao u svojim najboljim igračkim godinama života i tu je zadužio klub do Balčaka. Biti uz Ronaldinha najbolji igrač svijeta, SLUŽBENO, 2005-te godine nije mala stvar.

Dok mu se god može dići bez vigre, mlad je. A to kako igra manje više nevažno. On je svoje dao u svojim najboljim igračkim godinama života i tu je zadužio klub do Balčaka. Biti uz Ronaldinha najbolji igrač svijeta, SLUŽBENO, 2005-te godine nije mala stvar.

Mislio sam igracki mu godine uzimaju danak :D 

Ali ga ne bi pustao,covek koji je sve dao klubu,covek koji je majci na samrti obecao da ce zavrsiti karijeru u Chelsea,covek koji je sinonim za Chelsea,zasluzuje da se oprosti od fudbala u dresu Chelsea,tj da zavrsi karijeru ovde. 

Ruku na srce, jedan od najlošijih sinoć .. loše izvođenje kornera i slobodnjaka i svaki udarac mu je u startu bio blokiran . 

Ali bitno je da smo prošli .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.