Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Tuga u mom srcu, nije ovo lako podnijeti. Hvala nije dovoljno za ono što mi je u ovih 13 godina pružio Sir Frank Lampard.

http://www.youtube.com/watch?v=V4kyRb03b9E

Trazim ovu temu pola sata u pod forumu(il kako se vec zove)  Prvi tim i setih se................. =((

tumblr_n6k2akgIMT1s6z5flo2_250.png tumblr_n6k2akgIMT1s6z5flo1_250.png

tumblr_n6k2akgIMT1s6z5flo3_250.png tumblr_n6k2akgIMT1s6z5flo4_250.png

tumblr_n6k2akgIMT1s6z5flo6_250.png tumblr_n6k2akgIMT1s6z5flo5_250.png

tumblr_n6k2akgIMT1s6z5flo7_250.png tumblr_n6k2akgIMT1s6z5flo8_250.png

tumblr_n6k2akgIMT1s6z5flo9_250.png tumblr_n6k2akgIMT1s6z5flo10_250.png

Za mene je on najveca ikona ovoga kluba, napusta nas jedan od simbola Chelsea, igrac koji je dosao za velike pare u trenutku kad je klub bio u dugovima do grla, njegov je transfer mogao biti i koban za klub, da se nije Lamps snasao i ostvario ono sto jeste, i usmerio ovaj klub ka pravom putu, ka sampionskom tronu, ka slavi. Igrao je i onda kad niko ne bi, samo nekoliko dana posle smrti majke.Borio se, slavio kad su se titule osvajale, tugovao kad je klub bio na kolenima, ali je uzdignute glave gledao napred u nove pobede.Bio bezbroj puta covek odluke. Voleo i voli ovaj klub vise od sebe. Dobio je nadimak "Gospodin u kopackama", reputaciju u svetu fudbala koju malo ko ima.ne mogu dalje.. Veliki igrac, jos veci covek FRANK LAMPARD!

Zaduzio je ovaj klub, Legendo srecno u daljem zivotu, i da nam se vratis jednog dana. :((  :((

Nema igrača koji mi je toliko ušao srce kao on.

Bilo je divno navijati za Čelsi dok je Frank ponosno nosio plavi dres.

Toliko sretnih i tužnih trenutaka, da se prebrojati ne mogu.

Vjerovatno smo svi tužni ali ovaj trenutak je kad tad morao doći, samo ovakva legenda zaslužuje častan oproštaj, oproštajnu utakmicu na Bridgeu...

OVA LEGENDA NIKADA NEĆE OTIĆI IZ ČELSIJA NI IZ NAŠIH SRCA. UVIJEK ĆE BITI DIO NAS I NAŠEG NAJDRAŽEG KLUBA. 

ŠAMPIONE SRETNO...

...tvoj Plavac.

Ja neznam kako je moguce da nas legenda Lampard napusta, a onaj Torres je jos u klubu. Pa majku mu poljubim Lampard s 13 vrhunskih sezona nema trunke kredita, a onog debila koji je odigro 4 dobre utakmice za Chelsea cemo ga trpit jos ko zna koliko.

NABIJEM JA OVU UPRAVU NA KURAC

odlaze polako, prvo Drogba, pa Lamps, sve je gore i gore

Potpisujem gornje navode. Samo bih tu još dodao i Colea.

U posljednjih 6 mjeseci otišli Mata, De Bruyne, Cole, Luiz, Lampard... 

Gdje je kraj? Ne znam da li je kriva samo uprava ili je i Frank bio prekrut u svojim zahtjevima, ali ovo se jednostavno nije smjelo dogoditi. Obožavam ovaj klub već 20-ak godina no zbog ovakvih me stvari ponekad sramota što sam plavac. Veliki klubovi se ovako ne odnose prema svojim legendama...  :((  :((

Veliki klubovi se ovako ne odnose prema svojim legendama...  :((  :((

Juventus i Real su mali klubovi. Ovde su pregovarali sa Lampardom, Juve i Real sa druge strane nisu ni pokušali da produže ugovor...

Neznam sto sad klub ispade los, cim se ovoliko oduzilo sigurno se pregovaralo i sigurno su se u lijepim odnosima rastali...
realno nema mjesta da igra, godine stigle ode zaradjivat dobre pare i zajebavat se pi americi ;)

Jbg stari se iako bi i ja htjeo da igra još 10 godina jednostavno ne može, ali ostaje upisan ko velika legenda ;)
FL8

Kolika god legenda bio, ne treba preseravati u svojim zahtjevima, kao što je vjerovatno Lampard.  Sigurno je previše love tražio, zato i odlazi u Ameriku i gdje već.  Apsolutno nikako ne krivim upravu..

Mada, opet nenormalno je teško, teško mi shvatiti, da Chelsea nema više Lamparda, otkako znam za sebe Lamps je bio udarna igla, sezone i sezone, i onda sve to prestaje. Tuga velika :(  milion, ma milijarde su stvari po kojem ću ga se sjećati, jer nevjerovatno koliko je puta nas obradovao, šta smo sve zajedno s njim prošli. Želim mu sve najbolje i aBd, kroz neko vrijeme vratit će se u klub. i on i Drogba i svi, sve te najveće legende kluba, će isti i voditi ;) 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.