Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Kakvog smo mi igraca imali sve ove godine...moram priznati teska srca da nije vise ni upola ko sto je bio,ali mi je ponos i cast sto je igrao i jos igra za nas klub.Dame i gospodo,veliki Frank Lampard!

http://www.youtube.com/watch?v=lc4EMW6GuSU

Kako su prolazile i prosle tolike godine, ja sam sve vise ubedjeniji, ma siguran sam da je on trebao da nosi kapitensku traku pre Terija.
Ako cemo bas tom "detalju" da pridajemo znacaj. Svaka cast Dzoniju, velika legenda, ali Lamps je ipak jedan nivo iznad.

Dodati tu i gospodina Tottia ;)

Totti nije gospodin. Jeste legenda, veliki igrač i meni drag. Al zbog svojih ispada nije gospodin. Lamps i Zanetti jesu, jer nikada nisu imali ispade kao Totti npr. koji je doslovice pljuvao u lice protivničkom igraču ili navijaču. Ne mogu se sjetiti sad.

100 – Frank Lampard becomes the 1st person to play 100 Champions League games for Chelsea

Jel istina ovo? 

Izgleda mi sve vise kao da nece dobiti novi ugovor i da ce otici put MSL-a da uzme jos neke pare.

Izgleda mi sve vise kao da nece dobiti novi ugovor i da ce otici put MSL-a da uzme jos neke pare.

e ako lampard ode u mls ili bilo gdje iz chelsea ja cu se objesiti za jaja odmah

e ako lampard ode u mls ili bilo gdje iz chelsea ja cu se objesiti za jaja odmah

Nadam se da nece doci do toga,ni do jednog ni do drugog. Ne bi mogao zamisliti Lamparda u nekom drugom klubu,a ne bi mi bilo prijatno ni tebe da zamisljam kako visis obesen za jaja. 

covjek je bezbroj puta pokazao da voli Chelsea i da mu je stalo u Chelsiu, i prije ce prekinuti karijeru nego zaigrati tamo u americi

zamisli sad Gerrarda da ode u MLS ligu, nema sanse

Skoro je Mou naglasio da Terry i Frankie najvjerovatnije dobijaju novi ugovor jer su ga i zasluzili. Dok npr. Colea nije nabrojao.

Ostaju Terry-Frankie do kraja karijere u plavcima!

covjek je bezbroj puta pokazao da voli Chelsea i da mu je stalo u Chelsiu, i prije ce prekinuti karijeru nego zaigrati tamo u americi

zamisli sad Gerrarda da ode u MLS ligu, nema sanse

salio sam se Spaha :D 

Congratulations to Frank Lampard who makes his 400th Premier League start for Chelsea.

Ovaj trijumf ostaće u posebnom sećanju Frenku Lampardu, kome je ovaj duel bio 573. u Premijer ligi, pa se popeo na drugo mesto večne liste po broju nastupa, dok je na vrhu neprikosnoven Rajan Gigs sa 631.

Bravo Frenki. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.